למכירה: HK P7M13
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
למכירה: HK P7M13
למכירה, HK P7M13, שמור ומטופל, ירה כ-3,500 כדור. עם שושלת משפחתית מפוארת
האקדח מגיע עם שתי מחסניות, קופסא מקורית וכלי הניקוי הדרושים (מי שמכיר מכיר, מי שיקנה - יכיר).
לצערי, ללא נרתיק.
(לספקנים שבינכם, זהו ה-P7 השני שלי, זה שלא עבר שחיטה מבחינת ירי, כך שהוא למעשה די חדש)
ימסר לבית חם ואוהב (לא פחות ממה שהיה לו עד כה) שידע להעריך את הכלי שקנה, אני פתוח להצעות הגיוניות וראויות מבחינת מחיר.
אנא, חסכו ממני כל מיני הגיגים מיותרים והערות סרות טעם, ואני מניח שלכולם ברור למה הכוונה.
האקדח מגיע עם שתי מחסניות, קופסא מקורית וכלי הניקוי הדרושים (מי שמכיר מכיר, מי שיקנה - יכיר).
לצערי, ללא נרתיק.
(לספקנים שבינכם, זהו ה-P7 השני שלי, זה שלא עבר שחיטה מבחינת ירי, כך שהוא למעשה די חדש)
ימסר לבית חם ואוהב (לא פחות ממה שהיה לו עד כה) שידע להעריך את הכלי שקנה, אני פתוח להצעות הגיוניות וראויות מבחינת מחיר.
אנא, חסכו ממני כל מיני הגיגים מיותרים והערות סרות טעם, ואני מניח שלכולם ברור למה הכוונה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סליחה....
P7 חדש???? אין דבר כזה!!! אולי אחד שלא ירו בו....
יצורם של המוטציות האלה הופסק לפני יותר משנה גם במפעל הגרמני וגם במפעל האמריקאי...
בכל מקרה מברוק עלייקי ושתזכה להנות ממנו...
P7 חדש???? אין דבר כזה!!! אולי אחד שלא ירו בו....
יצורם של המוטציות האלה הופסק לפני יותר משנה גם במפעל הגרמני וגם במפעל האמריקאי...
בכל מקרה מברוק עלייקי ושתזכה להנות ממנו...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
אדוו, טעות בידיך.
יצור הP7 הופסק בגלל עלויות יצור גבוהות המשתקפות במחירו לצרכן (גבוה מאוד), משום כך אין טעם ליצרו בצורה סדרתית כמוצר מדף.
הובהר כבר בעבר עת HK הכריזו על הפסקת יצורו הסדרתית, כי יכובדו הזמנות שאינן ספורדיות לכלי הנ"ל. חשקה נפשו של מאן דהוא בP7? יזמין 1K חתיכות וייוצרו עבורו.
יצור הP7 הופסק בגלל עלויות יצור גבוהות המשתקפות במחירו לצרכן (גבוה מאוד), משום כך אין טעם ליצרו בצורה סדרתית כמוצר מדף.
הובהר כבר בעבר עת HK הכריזו על הפסקת יצורו הסדרתית, כי יכובדו הזמנות שאינן ספורדיות לכלי הנ"ל. חשקה נפשו של מאן דהוא בP7? יזמין 1K חתיכות וייוצרו עבורו.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אילן השיג אותי וענה כמו בטלפטיה בינינו.
אתה יודע מה?
אתה תממן, אתה גם תקבל את האקדחים. לי כבר יש אחד וזה מספיק לי בהחלט.
אם הם מסרבים לייצר לא הפסדת כלום כי ממילא לא תשלם, אבל אם הם מייצרים.. המממ.. אני אחייך חיוך גדול לראות את אדווקט משווק אלף חתיכות של P7 (אלא אם כן תזמין יותר..).
תחפור, תחפור, תמצא יציאה מהבור

אתה יודע מה?
אתה תממן, אתה גם תקבל את האקדחים. לי כבר יש אחד וזה מספיק לי בהחלט.
אם הם מסרבים לייצר לא הפסדת כלום כי ממילא לא תשלם, אבל אם הם מייצרים.. המממ.. אני אחייך חיוך גדול לראות את אדווקט משווק אלף חתיכות של P7 (אלא אם כן תזמין יותר..).
תחפור, תחפור, תמצא יציאה מהבור
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד