מחפש מטען למחשב נייד
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש מטען למחשב נייד
הלפטופ עבר תאונה, או ליתר דיוק התרסקות טוטאלית... (לא אצלי...)
במסגרת השיקום
אני מחפש מטען משומש למחשב נייד של IBM
R50e
אם אינני טועה זה 16V 4.5A
אם במקרה למישהו יש ספייר, אנא בה"פ
תודה!
במסגרת השיקום
R50e
תודה!
- תרמתי למען הסליק

Re: מחפש מטען למחשב נייד
טריגר כתב:הלפטופ עבר תאונה, או ליתר דיוק התרסקות טוטאלית... (לא אצלי...)
במסגרת השיקום
R50e
תודה!
אם לא מצאת, יש לי מטען משולב ומקורי, עם מתאם לטעינה במטוס וברכב - 300 ש"ח במקום 600, וגם מטען מקורי רגיל ב- 150 שח. החלפתי ללנובו חדש, והם החליפו את קוטר התקעים, כך שהייתי צריך לקנות ממילא חדשים.
054-5918591
- סליקאי ארד

צוות איש אחד,
שים לב ש lenovo החליפו לא רק את קוטר החיבור בין המטען למחשב. גם המתח המסופק ע"י המטען/שנאי שונה מ- 16V ב- IBM המקורי ל- 20V במחשבי lenovo (כולל בסדרת ה- ThinkPad ש lenovo עדיין מריצים תחת המותג IBM).
לכן גם אם החיבור של השנאים הישנים היה מתאים הם לא מסוגלים להפעיל את הציוד של lenovo. אגב, הסיבה שהם החליפו חיבור היא כנראה כדי למנוע טעויות של שימוש במטען ה- 16V בציוד החדש.
טריגר
בכל מקרה, יש לי מטען מהסוג הישן (16V) שאין לי מה לעשות איתו ותוכל לקבל אותו ללא תמורה.
שים לב ש lenovo החליפו לא רק את קוטר החיבור בין המטען למחשב. גם המתח המסופק ע"י המטען/שנאי שונה מ- 16V ב- IBM המקורי ל- 20V במחשבי lenovo (כולל בסדרת ה- ThinkPad ש lenovo עדיין מריצים תחת המותג IBM).
לכן גם אם החיבור של השנאים הישנים היה מתאים הם לא מסוגלים להפעיל את הציוד של lenovo. אגב, הסיבה שהם החליפו חיבור היא כנראה כדי למנוע טעויות של שימוש במטען ה- 16V בציוד החדש.
טריגר
בכל מקרה, יש לי מטען מהסוג הישן (16V) שאין לי מה לעשות איתו ותוכל לקבל אותו ללא תמורה.
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד