האם ניתן לקנות FiveSeven בארץ הקודש?
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם ניתן לקנות FiveSeven בארץ הקודש?
שלום לכם פורום יקר,
אני מעוניין לרכוש אקדח מתוצרת חברת FN העונה לשם "FiveSeven",האקדח כשמו כן הוא משתמש עם תחמושת קוטר קליע של 5.7 ולא 9מ"מ כנהוג בשאר העולם.
פניתי כבר דרך אימייל למטווח כלשהוא בארץ והתשובה שקיבלתי זה שיש צו איסור מכירה של האקדח לגורמים אזרחיים,ושהמכירה מותרת רק לגורמיי הביטחון השונים(שב"כ/ימ"מ?)וזאת ע"פ חוקי החברה(FN).
עכשיו מה שמוזר בכל הסיפור זה,שלפני שנתיים וחצי טיילתי בארה"ב במדינת אלינוי בעיר שיקגו ונכנסתי לחנות "וולמארט"(חנות שהיא בעצם שילוב מפלצתי של "מגה" ו"ריקושט")וראיתי במחלקת הנשק שלהם את האקדח הנ"ל למכירה,שוחחתי עם המוכר והוא אמר שאין בעיות לרכוש את האקדח הנ"ל,רק צריך כמובן אישור ID(ת.ז)ואישור זניח למדיי של המשטרה(טופס פשוט שמוכיח שאין לך תיק פלילי)וזהו!
זה כל הפרצדורה!
הוא לא הזכיר דבר על כך שהאקדח הוא קטלני ברמה יוצאת דופן,ושיש עליו איסור מכירה לגורמים אזרחיים.
אז מדוע בארץ יש עליו צו איסור מכירה או ייבוא?
הרי זה משנה אם ה"קורבן" יפגע מכדור 9מ"מ של גלוק(שניתן לרכוש אותו בשפע בכל חנות נשק)או מFiveSeven?(שקשה ברמה מחרידה להשיג אותו!)
אם למישהו יש תשובות,אני אשמח לקרוא אותן,עד אז שיהיה שבת שלום לכולנו
נ.ב
זאתי הודעתי הראשונה בפורום,אני שמח שנרשמתי אני מצפה להשתלב בקהילה הנחמדה שיש פה,אני חובב נשק מושבע!
אני מעוניין לרכוש אקדח מתוצרת חברת FN העונה לשם "FiveSeven",האקדח כשמו כן הוא משתמש עם תחמושת קוטר קליע של 5.7 ולא 9מ"מ כנהוג בשאר העולם.
פניתי כבר דרך אימייל למטווח כלשהוא בארץ והתשובה שקיבלתי זה שיש צו איסור מכירה של האקדח לגורמים אזרחיים,ושהמכירה מותרת רק לגורמיי הביטחון השונים(שב"כ/ימ"מ?)וזאת ע"פ חוקי החברה(FN).
עכשיו מה שמוזר בכל הסיפור זה,שלפני שנתיים וחצי טיילתי בארה"ב במדינת אלינוי בעיר שיקגו ונכנסתי לחנות "וולמארט"(חנות שהיא בעצם שילוב מפלצתי של "מגה" ו"ריקושט")וראיתי במחלקת הנשק שלהם את האקדח הנ"ל למכירה,שוחחתי עם המוכר והוא אמר שאין בעיות לרכוש את האקדח הנ"ל,רק צריך כמובן אישור ID(ת.ז)ואישור זניח למדיי של המשטרה(טופס פשוט שמוכיח שאין לך תיק פלילי)וזהו!
זה כל הפרצדורה!
הוא לא הזכיר דבר על כך שהאקדח הוא קטלני ברמה יוצאת דופן,ושיש עליו איסור מכירה לגורמים אזרחיים.
אז מדוע בארץ יש עליו צו איסור מכירה או ייבוא?
הרי זה משנה אם ה"קורבן" יפגע מכדור 9מ"מ של גלוק(שניתן לרכוש אותו בשפע בכל חנות נשק)או מFiveSeven?(שקשה ברמה מחרידה להשיג אותו!)
אם למישהו יש תשובות,אני אשמח לקרוא אותן,עד אז שיהיה שבת שלום לכולנו
נ.ב
זאתי הודעתי הראשונה בפורום,אני שמח שנרשמתי אני מצפה להשתלב בקהילה הנחמדה שיש פה,אני חובב נשק מושבע!
כשהP90 והFiveSeven יצאו המכירה הייתה לLE בלבד (עקב העובדה ש5.7 פותח כדי לחדור שיריון), אחרי זה פיתחו גם כדורים "אזרחיים". מסתובבים בפורומי נשק אמריקאיים כמה סיפורים על כך ש5.7 הפגין כושר עצירה גרוע במיוחד על חשודים שלא לבשו אפוד מגן. הבעיה היא יותר אמברגו נשק אירופאי על ישראל.
ברוך הבא לפורומים!
ברוך הבא לפורומים!
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

יש גם הגבלה כלשהי אצל האמריקאים על ייצוא נשק לאיזורי לחימה, אתה יכול לנסות להריץ חיפוש בפורומים (אני בטוח שהנושא נידון בעבר). אני זוכר שלפני כמה שנים הסתובבו כמה כתבות בעיתונים על כך שהשב"כ רצה להצטייד בP90 ולא הצליחו לרכוש בגלל האמברגו, בסוף ויתרו בגלל כל הברדק. כדור "אזרחי" הכוונה ל5.7 שלא חודר טוב שריון.
טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד