מכירת גלוק 19
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מכירת גלוק 19
שלום
ברשותי גלוק 19 Cהאקדח ניקנה לפני 3 שנים
וירה באימון ירי כ70 כדורים
ומאז הוא בארון
לפני כשנה פג תוקף הרישיון שלי
וקיבלתי השבוע מיכתב מאייםלחילוט האקדח
או לחידוש הרישיון או למכור אותו
אני לא מבין באקדחים ואין לי אינדיקציה כמה הוא עולה בשוק
הייתי רוצה לקבל הצעות מחיר מכם
במכירה אני אמסור את כל הציד שברשותי
2 מחסניות,100 כדורים 9מ"מ,מינסה לחגורה חיצוני,וקופסת הפלסטיק המקורית של האקדח
כמוכן אביזרי ניקוי כלומר חותר ,תרסיס ופלנלית
אשמח לקבל תגובות מהמבינים גם שלא מעוניינים לקנותבאשר למחיר שאני אמור לקבל
בכבוד רב
דני
ברשותי גלוק 19 Cהאקדח ניקנה לפני 3 שנים
וירה באימון ירי כ70 כדורים
ומאז הוא בארון
לפני כשנה פג תוקף הרישיון שלי
וקיבלתי השבוע מיכתב מאייםלחילוט האקדח
או לחידוש הרישיון או למכור אותו
אני לא מבין באקדחים ואין לי אינדיקציה כמה הוא עולה בשוק
הייתי רוצה לקבל הצעות מחיר מכם
במכירה אני אמסור את כל הציד שברשותי
2 מחסניות,100 כדורים 9מ"מ,מינסה לחגורה חיצוני,וקופסת הפלסטיק המקורית של האקדח
כמוכן אביזרי ניקוי כלומר חותר ,תרסיס ופלנלית
אשמח לקבל תגובות מהמבינים גם שלא מעוניינים לקנותבאשר למחיר שאני אמור לקבל
בכבוד רב
דני
- סליקאי ארד

דני,
אופציה א' :
נקודת המוצא באופציה זו הינה ש -אינך יכול למכור את האקדח טרם תחדש את הרישיון !
ע"פ התהליך הר"מ :
נא גש בהקדם למשרד הפנים לקבלת ניירות חדשים לחידוש הרישיון, בצע זיהוי, בדיקה ואימון במטווח (צור קשר בפרטי אם מעוניין) , חזור למשרד הפנים עם הניירת, שלם קנס כחוק וקבל רישיון לנשיאת הנשק.
אך ורק לאחר שלב זה תוכל לבצע פעולה כלשהיא עם האקדח - המשך נשיאתו כחוק או מכירתו לפלמוני אלמונימי.
אני סבור כי לא הבנת את הכתוב במכתב (הכחול תכלת שקיבלת) ואשמח להבהיר לך אם תרצה.
אופציה ב'
שאני באופן אישי דוחה מכל וכל כיוון שגוררת ויתור סופי על הנשק ומשתדל לשכנע אנשים להמנע ממנה, הינה מסירת האקדח - ויתור למשטרת ישראל ואז לא תקבל אגורה על הכלי. אופציה זו מתאימה לך במידה ואינך מעוניין עוד באקדח וברשיון לנשיאתו בשנים הארוכות הקרובות..
נעם.
אופציה א' :
נקודת המוצא באופציה זו הינה ש -אינך יכול למכור את האקדח טרם תחדש את הרישיון !
ע"פ התהליך הר"מ :
נא גש בהקדם למשרד הפנים לקבלת ניירות חדשים לחידוש הרישיון, בצע זיהוי, בדיקה ואימון במטווח (צור קשר בפרטי אם מעוניין) , חזור למשרד הפנים עם הניירת, שלם קנס כחוק וקבל רישיון לנשיאת הנשק.
אך ורק לאחר שלב זה תוכל לבצע פעולה כלשהיא עם האקדח - המשך נשיאתו כחוק או מכירתו לפלמוני אלמונימי.
אני סבור כי לא הבנת את הכתוב במכתב (הכחול תכלת שקיבלת) ואשמח להבהיר לך אם תרצה.
אופציה ב'
שאני באופן אישי דוחה מכל וכל כיוון שגוררת ויתור סופי על הנשק ומשתדל לשכנע אנשים להמנע ממנה, הינה מסירת האקדח - ויתור למשטרת ישראל ואז לא תקבל אגורה על הכלי. אופציה זו מתאימה לך במידה ואינך מעוניין עוד באקדח וברשיון לנשיאתו בשנים הארוכות הקרובות..
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
יש אפרשרות למכור את האקדח
לנועם
שמחתי לקרוא את תגובתך
הבנתי ממך שלא אוכל למכור את האקדח
הייתי במשרד הפנים ושם נימסר לי שכן אוכל למכור את האקדח
בתנאים הבאים
או שאחדש את הרישיון כמו שציינת או שאשלם את הקנס 200 שקל ואפקיד את האקדח אצל סוחר נשק שירשום אותו זמני עליוביררתי אצל סוחר נשק היום וזה אפשרי
מחר אני משלם את הקנסלמשרד הפנים וכמו כן 35 עד 50 שקלים לחודש לסוחר הנשק על ההאכסנה
של הנשק עד מציאת הקונה
לאחר מציאת הקונה אני אמורלהגיע איתו לסוחר ושם לבצע את העברה
בתודה דני
שמחתי לקרוא את תגובתך
הבנתי ממך שלא אוכל למכור את האקדח
הייתי במשרד הפנים ושם נימסר לי שכן אוכל למכור את האקדח
בתנאים הבאים
או שאחדש את הרישיון כמו שציינת או שאשלם את הקנס 200 שקל ואפקיד את האקדח אצל סוחר נשק שירשום אותו זמני עליוביררתי אצל סוחר נשק היום וזה אפשרי
מחר אני משלם את הקנסלמשרד הפנים וכמו כן 35 עד 50 שקלים לחודש לסוחר הנשק על ההאכסנה
של הנשק עד מציאת הקונה
לאחר מציאת הקונה אני אמורלהגיע איתו לסוחר ושם לבצע את העברה
בתודה דני
- סליקאי ארד

דני,
חלק מחידוש הרישיון הוא תשלום הקנס והאגרה, נכון. אך בנוסף יש לבצע זיהוי ואימות פרטים במטווח כולל בדיקת תקינות לפחות.
האם ניתן לשכנע אותך שלא לוותר על הרישיון ?
בהצלחה.
חלק מחידוש הרישיון הוא תשלום הקנס והאגרה, נכון. אך בנוסף יש לבצע זיהוי ואימות פרטים במטווח כולל בדיקת תקינות לפחות.
האם ניתן לשכנע אותך שלא לוותר על הרישיון ?
בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
דני שלום
קח בחשבון שמכירת האקדח יכולה לקחת גם כמה חודשים טובים (מה גם שלסוחר אין ענין לקדם את הכלי שלך כי הוא מרוייח עלו בזמן שהכלי יושב אצלו ,בניגוד לנשקים שהוא מוכר) .
אני חושב שאולי בכל זאת כדאי לך יותר ללכת האחת האופציות האחרות
1) למכור אותו לסוחר נשק ולהיפתר מכל הכאב ראש !
2)לחדש את הרשיון ואז יש לך 3 שנים למצוא קונה בעצמך ובתוך הזמן הזה אתה יכול לניד אותו
ולהציג אות בפני קונים פרוטנצאלים מבלי להטרטר לחנות הספציפית בה הוא מאוחסן כל פעם.
קח בחשבון שמכירת האקדח יכולה לקחת גם כמה חודשים טובים (מה גם שלסוחר אין ענין לקדם את הכלי שלך כי הוא מרוייח עלו בזמן שהכלי יושב אצלו ,בניגוד לנשקים שהוא מוכר) .
אני חושב שאולי בכל זאת כדאי לך יותר ללכת האחת האופציות האחרות
1) למכור אותו לסוחר נשק ולהיפתר מכל הכאב ראש !
2)לחדש את הרשיון ואז יש לך 3 שנים למצוא קונה בעצמך ובתוך הזמן הזה אתה יכול לניד אותו
ולהציג אות בפני קונים פרוטנצאלים מבלי להטרטר לחנות הספציפית בה הוא מאוחסן כל פעם.
- סליקאי ארד

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד