לאחר ההמלצות של חברי הפורום של האתר
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
יש לי במקרר לימונצ'לו, אתה מוזמן להתכבד ..
אגב, אם ה P7 לא היה כבד כל כך, הייתי מאמץ אותו בהחלט. אבל עם מגבלה של רשיונות, בחרתי כרגע להשאר עם הגלוק.
אגב, אם ה P7 לא היה כבד כל כך, הייתי מאמץ אותו בהחלט. אבל עם מגבלה של רשיונות, בחרתי כרגע להשאר עם הגלוק.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי זהב

אני מבין שצריך לכתוב את כל קורות חיי בכל נושא שאני מעלה
בכל פעם שאני מעלה שאלה כל הפורום נמרח בניחושים כמו אם שאלתי האם צריך לעשות רישיון נשק דווקא דרך הצבא בגלל שאני חייל או שמספיק תושב ישוב זכאי אז היה איזה 20 דפים בניחושים האם אני מעל גיל 21 או לא
ועכשיו ביקשתי להשיג הקלר usp אז יש דיון על גוד כף היד שלי... אתם לא חושבים שאני יודע שהכף יד שלי מספיק גדולה אחרת לא היתי מבקש!
ועכשיו ביקשתי להשיג הקלר usp אז יש דיון על גוד כף היד שלי... אתם לא חושבים שאני יודע שהכף יד שלי מספיק גדולה אחרת לא היתי מבקש!
הרוח הכח הניצחון
לא !!
כי אנחנו לא מכירים אותך (האנונימיות של הרשת ..)
כי אנחנו יודעים עד כמה חשובה ההתאמה בין היורה לאקדח ועד כמה היורה הממוצע לא מבין את זה
כי חשוב לנו להדגיש על כל נשק והחלטה את כל הרבדים שלה ע"מ שלא תטעה ותתאכזב וע"מ שכל המידע יהיה פרוש לפניך
כי אנחנו נהנים לדבר, וזה לא משנה על מה - יש לנו מה לומר ואולי מישהו יוכל גם ללמוד מזה ..
אז תעשה לעצמך טובה ולפני שאתה קופץ , שים בהודעה הראשונה את כל המידע וככה לא ישאר לנו על מה לדון ..
בהצלחה
שחר
ודרך אגב - HKUSP בחירה אקזוטית אבל לא ממש מומלצת, גם עם יד גדולה ( לפי הדיון הנ"ל האקדח בועט כמו טאורוס מילניום, באותו קוטר של טאורוס מילניום ועם אותה לחיצת הדק מסריחה רק שהטאורוס קטן בעשרות מונים .. אז זה אומר שתקנה טאורוס מילניום ??)
כי אנחנו לא מכירים אותך (האנונימיות של הרשת ..)
כי אנחנו יודעים עד כמה חשובה ההתאמה בין היורה לאקדח ועד כמה היורה הממוצע לא מבין את זה
כי חשוב לנו להדגיש על כל נשק והחלטה את כל הרבדים שלה ע"מ שלא תטעה ותתאכזב וע"מ שכל המידע יהיה פרוש לפניך
כי אנחנו נהנים לדבר, וזה לא משנה על מה - יש לנו מה לומר ואולי מישהו יוכל גם ללמוד מזה ..
אז תעשה לעצמך טובה ולפני שאתה קופץ , שים בהודעה הראשונה את כל המידע וככה לא ישאר לנו על מה לדון ..
בהצלחה
שחר
ודרך אגב - HKUSP בחירה אקזוטית אבל לא ממש מומלצת, גם עם יד גדולה ( לפי הדיון הנ"ל האקדח בועט כמו טאורוס מילניום, באותו קוטר של טאורוס מילניום ועם אותה לחיצת הדק מסריחה רק שהטאורוס קטן בעשרות מונים .. אז זה אומר שתקנה טאורוס מילניום ??)
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
ליאור,
בתחרות על השגת חלקי חילוף וולטר P88 משיג את הקלר ...
בתחרות על השגת חלקי חילוף וולטר P88 משיג את הקלר ...
ליאור45 כתב:שלא נדבר על ההרפתקה הדרושה להשגת חלקי חילוף ל-USP
(itamar, אייך)?
אין שום הרפתקאה!
רק לפני שבוע אוששו שוב את טענתי ש-HK מספקת אחריות שרות וחלפים לכל החיים לכל המוצרים שלה, חבר ששלח מייל וביקש חלק מסויים, נענה, כרגיל, לאחר כשבועיים בדואר חוזר בלתי מזוהה ובו החלק המבוקש, ללא תשלום, וללא אישור שקיבלו את פנייתו.
אגב, זאת לא הפעם הראשונה שאותו החבר מזמין מהם חלקים בצורה זאת, והתוצאה היתה זהה בכל המקרים.
שיטת עבודה משונה, אך עוקפת אמברגו ועומדת בתנאי השרות הנוקשים של HK.
ליאור, צור איתי קשר פרטי, ואסביר לך משהו שאני מעדיף שלא לכתוב כאן.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דביר,
יכול להיות שדעתינו חלוקות פה, וזה גם לגיטימי...
אבל השיטה הזו של לשלוח מכתב ולקבל מעטפה אנונימית בדאר עם החלק עובדת רק לגבי חלקים קטנים ולא משמעותיים. זה מין ערוץ מחתרתי שתלוי בחסדיהם ורצונם הטוב של נציגי השירות של החברה, ולא ערוץ רשמי ופתוח שדרכו אתה יכול לקבל שירות ואחריות למוצר בדלת הראשית.
בנוסף לכך, אני לא בטוח שהערוץ הזה יעבוד בשעה שתצטרך תיקון קצת יותר רציני לכלי כמו החלפת קנה או צינה רחמנא לצלן (אבל שוב, יכול להיות שאתה מכיר מקרים שכן ואני לא).
גם כל הנושא של מחסניות נוספות הוא קצת יותר סיפור. יכול להיות שהמצאי ל-P7 קצת יותר גדול מאשר ל-USP אבל שוב לא בדיוק בשפע. אז נכון שאפשר להזמין דרך האינטרנט מחו"ל, אבל בשביל מה?
אני נכנס לכל חנות נשק בארץ וקונה כמה מחסניות שאני רוצה בשביל גלוק...וכנ"ל לגבי כל סוגי חלקי החילוף (שיש בגלוק מעט מאד)..
בקיצור...נכון שאפשר לקבל שירות עבור HK, אבל אני מעדיף שירות שניתן באופן רשמי, זמין, על השולחן ולא בכל מיני דרכים עקלקלות ונפתלות.
א.
יכול להיות שדעתינו חלוקות פה, וזה גם לגיטימי...
אבל השיטה הזו של לשלוח מכתב ולקבל מעטפה אנונימית בדאר עם החלק עובדת רק לגבי חלקים קטנים ולא משמעותיים. זה מין ערוץ מחתרתי שתלוי בחסדיהם ורצונם הטוב של נציגי השירות של החברה, ולא ערוץ רשמי ופתוח שדרכו אתה יכול לקבל שירות ואחריות למוצר בדלת הראשית.
בנוסף לכך, אני לא בטוח שהערוץ הזה יעבוד בשעה שתצטרך תיקון קצת יותר רציני לכלי כמו החלפת קנה או צינה רחמנא לצלן (אבל שוב, יכול להיות שאתה מכיר מקרים שכן ואני לא).
גם כל הנושא של מחסניות נוספות הוא קצת יותר סיפור. יכול להיות שהמצאי ל-P7 קצת יותר גדול מאשר ל-USP אבל שוב לא בדיוק בשפע. אז נכון שאפשר להזמין דרך האינטרנט מחו"ל, אבל בשביל מה?
אני נכנס לכל חנות נשק בארץ וקונה כמה מחסניות שאני רוצה בשביל גלוק...וכנ"ל לגבי כל סוגי חלקי החילוף (שיש בגלוק מעט מאד)..
בקיצור...נכון שאפשר לקבל שירות עבור HK, אבל אני מעדיף שירות שניתן באופן רשמי, זמין, על השולחן ולא בכל מיני דרכים עקלקלות ונפתלות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

WastedFlame כתב:גם גלוק לא מכירים בנו רשמית, יש פשוט שוק גדול לגלוק בארץ(בעיקר מצד השווקים ה"רציניים" - הצבא והמשטרה), אז יש חלקים בהתאם.
זו בדיוק הסיבה ללכת על כלי שהוא סטנדרט של כוחות הביטחון.
מעדיף את ההדק והפלסטיק המחורבנים של גלוק ביד על פני הקלר מושבת בבית.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

על מה אתם חושבים שכדאי ללכת?
כשהעליתי את הנתונים שאני צריך באקדח [למעוניינים שאלה ב"אחים לנשק" - "קדימה חבריה אני צריך יעוץ מיקצועי" ] כולם כתבו שמומלץ hk אבל עכשיו כולם העלו את הבעיות עם החלקים לחילוף, למישהו יש הצעה טובה יותר שמתאימה לקטגוריות שרשמתי? או איזו הצעה לפשרה מסוימת באחת הקטגוריות שכתבתי אבל ללא הבעיות של הhk?
הרוח הכח הניצחון
Re: על מה אתם חושבים שכדאי ללכת?
אחיה סגרון כתב: או איזו הצעה לפשרה מסוימת באחת הקטגוריות שכתבתי אבל ללא הבעיות של הhk?
גלוק...
אקדח שהוא בהחלט לא משהו מלהיב, אבל אמין בצורה בלתי רגילה, פשוט בצורה בלתי רגילה, קל ונוח לנשיאה, לא מחליד..יש עוד משהו ששכחתי?
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

כן, שכחת לציין שיש לו חר* הדק, אבל ניתן לטיפול ולהתרגלות .. 
וואלה איך ידעתי שיכניסו אותי לתוך האשכול הזה.
כמי שרכש את את האקדח מברי ונהנה עימו מאוד בירי מעשי,ונאלץ להחליפו בדמעות והרבה הרבה התלבטויותלטובת יריחו ,כי כף ידי קטנה מידי ל -HK ,אוכל לספר כי מדובר בכלי אמין מאוד
סוס עבודה רציני שיורה עם כל הלכלוך שרק אפשר היה לחלום עליו .לדוגמא: בעוד שהיורים האחרים היו עושים פו,פו,להעיף את החול מהמחסניות שהיו נופלות
להם לחול ,אצלי האקדח היה עובד ללא מעצורים גם כשהיו עדיין כדורים בפנים.
האקדח מתאים לבעלי כף יד גדולה בלבד.
ביי דורון
כמי שרכש את את האקדח מברי ונהנה עימו מאוד בירי מעשי,ונאלץ להחליפו בדמעות והרבה הרבה התלבטויותלטובת יריחו ,כי כף ידי קטנה מידי ל -HK ,אוכל לספר כי מדובר בכלי אמין מאוד
סוס עבודה רציני שיורה עם כל הלכלוך שרק אפשר היה לחלום עליו .לדוגמא: בעוד שהיורים האחרים היו עושים פו,פו,להעיף את החול מהמחסניות שהיו נופלות
להם לחול ,אצלי האקדח היה עובד ללא מעצורים גם כשהיו עדיין כדורים בפנים.
האקדח מתאים לבעלי כף יד גדולה בלבד.
ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד