רשימת מגיעים להרצאה של דניאל - אנא הרשמו
- סליקאי זהב
הנה עכשיו תורי להודות (סליחה שנדחפתי
)..
תודה לאמיר על היוזמה, הדחיפה והארגון (הבחור הספיק בינתיים למלא את חובותיו המקצועיות והמשפחתיות והעביר בית תוך כדי) אני יודע כמה "השתעממת" לאחרונה, כל הכבוד.
תודה לדני שתמיד רץ ראשון לחלוק ולתת ותמיד שואל "מה אני עשית בשביל מדינה", והמבט הזה בעיניים של 'בוא נעשה את זה עוד פעם בקרוב' כשיצאנו מהמטווח, ולמי שלא ידע - דני נחת לפנות בוקר מטיסה ורץ לעניני עבודה דחופים כדי שיוכל להגיע ישירות להרצאה עוד לפני שראה את המשפחה.
לדידי שיש לו לא רק נכונות יוצאת דופן לארח ולפתוח את דלתותיו אלינו בהתנדבות אלא גם סבלנות של קדוש לכל הלופט גשעפט של אחרי המפגש שעיכב את סגירת המטווח הרבה מעבר לרגיל. והכל עם חיוך ובשמחה.
לדביר שמספק את הבית או אם תרצו פלטפורמה לקהילה \ משפחה הזו.
לסליקאי שצילם את ההרצאה כולה (באיכות שידור רבותי) ושלא אציין אותו בשמו ואינני יודע מה ה-NICK שלו, תודה רבה !!
לנועם שצילם Action shots במטווח, והונגרפילד שבא חוצץ בפני עבירות בטיחות וסייע רבות במטווח כדי שנוכל להתפנות למדידות באופן יעיל ורגוע.
וכמובן תודה עיקרית לחברים שהתאמצו והגיעו כדי לקחת צעד אחד הלאה מהעולם הוירטואלי ועשו את המאמץ להתמקצע עוד ולשפר את הידע והיכולת. איזה כיף !
תודה !

תודה לאמיר על היוזמה, הדחיפה והארגון (הבחור הספיק בינתיים למלא את חובותיו המקצועיות והמשפחתיות והעביר בית תוך כדי) אני יודע כמה "השתעממת" לאחרונה, כל הכבוד.
תודה לדני שתמיד רץ ראשון לחלוק ולתת ותמיד שואל "מה אני עשית בשביל מדינה", והמבט הזה בעיניים של 'בוא נעשה את זה עוד פעם בקרוב' כשיצאנו מהמטווח, ולמי שלא ידע - דני נחת לפנות בוקר מטיסה ורץ לעניני עבודה דחופים כדי שיוכל להגיע ישירות להרצאה עוד לפני שראה את המשפחה.
לדידי שיש לו לא רק נכונות יוצאת דופן לארח ולפתוח את דלתותיו אלינו בהתנדבות אלא גם סבלנות של קדוש לכל הלופט גשעפט של אחרי המפגש שעיכב את סגירת המטווח הרבה מעבר לרגיל. והכל עם חיוך ובשמחה.
לדביר שמספק את הבית או אם תרצו פלטפורמה לקהילה \ משפחה הזו.
לסליקאי שצילם את ההרצאה כולה (באיכות שידור רבותי) ושלא אציין אותו בשמו ואינני יודע מה ה-NICK שלו, תודה רבה !!
לנועם שצילם Action shots במטווח, והונגרפילד שבא חוצץ בפני עבירות בטיחות וסייע רבות במטווח כדי שנוכל להתפנות למדידות באופן יעיל ורגוע.
וכמובן תודה עיקרית לחברים שהתאמצו והגיעו כדי לקחת צעד אחד הלאה מהעולם הוירטואלי ועשו את המאמץ להתמקצע עוד ולשפר את הידע והיכולת. איזה כיף !
תודה !
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ברי,
גרמת לי להזיל דמעה..
והנה אחת התמונות היפות ביותר שהעדשה שלי קלטה במפגש ..
תודה לדביר על האחסון.
נעם.
גרמת לי להזיל דמעה..

והנה אחת התמונות היפות ביותר שהעדשה שלי קלטה במפגש ..

תודה לדביר על האחסון.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אין מה להוסיף . . .
אבל בכל זאת . . .
ראשית לדביר שהתחיל א מסורת המפגשים (ואת הסליק בכלל
)
תודה לדידי שהעמיד לרשותנו את המטווח ,לאמיר שארגן,לעו"דנו דניאל שהרצה,מדד,..... ,לברי -יד ימינו במפגש,לדוקטורנו ( ולא דוקטור- נו) שעזר בעובדות מעולם הרפואה ,לכל מי שהגיע והפך את המפגש למהנה ופורה .
תודה רבה
אני מאוד נהניתי .
בועז.
אבל בכל זאת . . .

ראשית לדביר שהתחיל א מסורת המפגשים (ואת הסליק בכלל

תודה לדידי שהעמיד לרשותנו את המטווח ,לאמיר שארגן,לעו"דנו דניאל שהרצה,מדד,..... ,לברי -יד ימינו במפגש,לדוקטורנו ( ולא דוקטור- נו) שעזר בעובדות מעולם הרפואה ,לכל מי שהגיע והפך את המפגש למהנה ופורה .
תודה רבה
אני מאוד נהניתי .
בועז.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
- תרמתי למען הסליק

המון המון תודה לכולם על הברכות ותודה רבה לדידי על האכסניה והסברת הפנים, לאמיר על הביצוע, לברי על התמיכה בארוע והרבה מאוד תמיכה לפני ובארגון, להונגרפילד על העבודה במטווח, לצלמינו גם בפילם (דיג.) וגם בסטילס.
אני מאוד נהניתי ואפילו ארשה לעצמי לומר שמזמן לא נהניתי כל כך בחברתם של אנשים כל כך נהדרים.
לעניין הטיזר שנזרק כאן לחלל האויר...

אשמח לבוא למפגשים נוספים הן במשתתף והן אם מישהו ירצה לשמוע עוד ממה שהשמעתי או דברים אחרים. אני לא סגור כל כך אם הרעיון ו/או הפורמט של 10X4 הולך להיות אבל להנות אני מבטיח שנהנה...
שוב תודה לכולם ולדביר בפרט על כל מה שהוא עושה באתר ובשבילנו אנשי החברה המנומסת!
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
video
יש לי BACKLOG של קלטות שעוד לא הבערתי ל-DVD.... אני עובד על זה.
תודה לכולם.
תודה לכולם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד