דילמה קטנה זקוק לעזרתכם!
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דילמה קטנה זקוק לעזרתכם!
אז לאחר שבוע מפרך של בדיקות וחיפוש אחר הנשק המתאים יש בידי כעת 4 אופציות והיית שמח אם תעזרו לי להיסגר סופית,
האופציות:
1. CZ-2000 צכיה = 1000 ש"ח
2. רוגר ארה"ב = 1500 ש"ח
3. CZ פולימרי G2000 - (הבחור טוען - בסגנון של הגלוקים) = 1000 ש"ח
4. BUL M-5 עם קופנסטור, 18 כדורים במחסנית = 1300 ש"ח
תודה רבה לכל העוזרים
אריק
האופציות:
1. CZ-2000 צכיה = 1000 ש"ח
2. רוגר ארה"ב = 1500 ש"ח
3. CZ פולימרי G2000 - (הבחור טוען - בסגנון של הגלוקים) = 1000 ש"ח
4. BUL M-5 עם קופנסטור, 18 כדורים במחסנית = 1300 ש"ח
תודה רבה לכל העוזרים
אריק
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

- תרמתי למען הסליק

לא קונים אקדח בהתכתבות ובהמלצות!!
אני מבין, שהאקדחים הם יד שניה, נכון? אז קבע להפגש עם המוכרים במטווח, תירה מחסנית - שתיים מכל אחד מהאקדחים ואז תחליט!
כל הכלים שציינת הם אקדחים איכותיים וטובים, השאלה היא - איזה מהם יהיה יותר נוח עבורך, ורק עבורך.
בהצלחה!
אני מבין, שהאקדחים הם יד שניה, נכון? אז קבע להפגש עם המוכרים במטווח, תירה מחסנית - שתיים מכל אחד מהאקדחים ואז תחליט!
כל הכלים שציינת הם אקדחים איכותיים וטובים, השאלה היא - איזה מהם יהיה יותר נוח עבורך, ורק עבורך.
בהצלחה!
- סליקאי טיטניום

- סליקאי כסף

חברה תודה רבה על התגובות דיברתי עם בעל הBUL-M5 והוא טוען שהנשק מאופסן במשטרה והוא לא יודע איך מוציאים אותו משם בשביל מטווח והאפשרות היחידה היא רק לקנות ואח"כ לקחת אותו משם זה נכון ??
ומה באמת הפרוצדורה של נשק שמאופסן במשטרה??
איך מעבירים בעלות ?
או למשל במקרה שלי אני צריך להופיע במקמצ"ר רק עם אישור מטווח ואישור קנייה של הנשק ולאחר מכן מקבל את הטופס ללכת לקנות את הנשק מישהו פה מבין קצת בפרוצדורה :
א. בנושא המשטרה והנשק שמאופסן שם
ב. פרוצדורה צבאית בכל הנושא הנ"ל
תודה רבה ומקווה שכבר היום מישהו יוכל לעזור לי כי בסוף החודש האישור שלי נגמר ואז צריך להגיש בקשה חדשה
תודה רבה ושבוע טוב
אריק
ומה באמת הפרוצדורה של נשק שמאופסן במשטרה??
איך מעבירים בעלות ?
או למשל במקרה שלי אני צריך להופיע במקמצ"ר רק עם אישור מטווח ואישור קנייה של הנשק ולאחר מכן מקבל את הטופס ללכת לקנות את הנשק מישהו פה מבין קצת בפרוצדורה :
א. בנושא המשטרה והנשק שמאופסן שם
ב. פרוצדורה צבאית בכל הנושא הנ"ל
תודה רבה ומקווה שכבר היום מישהו יוכל לעזור לי כי בסוף החודש האישור שלי נגמר ואז צריך להגיש בקשה חדשה
תודה רבה ושבוע טוב
אריק
- סליקאי ארד

אם הכלי מופקד במשטרה, בקש קודם לראות אותו. זה לא תמיד מתאפשר כי הנשק לא תמיד ישתף אתך פעולה.
בעסקה כזו אתה לוקח סיכון -מה שהכלי סדוק/שבור/לא תקין/חסרים לו חלקים.
כעיקרון, אתה יכול לבצע מטווח עם נשק דומה, חייב באותו קוטר, רצוי בול M5 ולכתוב שטר מכר פשוט ביחד עם המוכר.
עם כל זה גש למקמצ"ר וקבל את הרשיון שלך.
עם הרשיון אתה ניגש לתחנה ששם מופקד הכלי ומוציא אותו.
אם לא תתאפשר לך בדיקה לפני הקניה,
מציע לך גם לסכם עם המוכר בכתב שבמידה והכלי ימצא לא תקין, חלקים חסרים וכל דבר אחר שלא מכוסה באחריות, כל ההוצאה של התיקון עליו.
בהצלחה
בעסקה כזו אתה לוקח סיכון -מה שהכלי סדוק/שבור/לא תקין/חסרים לו חלקים.
כעיקרון, אתה יכול לבצע מטווח עם נשק דומה, חייב באותו קוטר, רצוי בול M5 ולכתוב שטר מכר פשוט ביחד עם המוכר.
עם כל זה גש למקמצ"ר וקבל את הרשיון שלך.
עם הרשיון אתה ניגש לתחנה ששם מופקד הכלי ומוציא אותו.
אם לא תתאפשר לך בדיקה לפני הקניה,
מציע לך גם לסכם עם המוכר בכתב שבמידה והכלי ימצא לא תקין, חלקים חסרים וכל דבר אחר שלא מכוסה באחריות, כל ההוצאה של התיקון עליו.
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד