מחפש אקדח - דיי חדש בתחום!

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

מחפש אקדח - דיי חדש בתחום!

על ידי arik_1 » 07 פברואר 2006, 19:05

ערב טוב
שמי אריק ואני איש קבע

כחלק מהתפקיד למרות שלא חובה אני מרגיש צורך להיות עם נשק ולכן כעת אני מעוניין לרכוש אקדח רק שאין לי מושג בתחום

התקציב שהעמדתי לעצמי כתקציב הגיוני לרכישת אקדח הוא 1500 ש"ח (כמובן שמדובר ברכישה של מוצר יד שניה)

היום למשל הייתי במטווח העיר בנתניה טווחתי עם MUG 5 (אם אני לא טועה באיות) ויריתי ב צטסון שניהם היו נחמדים אבל הMUG -5 בעל אמצעי אנטי רתע - שלא יתרומם הנשק כשיורים)

בכל מקרה טווח המחירים היה בין 1500 ל2000 שקל ובנוסף קיבלתי צופר מנוי לשנה חינם כניסה מטווח.

נראה כעיסקה טובה אבל בכל זאת החלטתי להתייעץ איתכם על מנת גם שתכוונו אותי לשיקולי בחירת אקדח + הכוונה למציאת אקדח במחיר טוב ובמצב טוב

תודה ולילה טוב
אריק
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: מחפש אקדח - דיי חדש בתחום!

על ידי יונה » 07 פברואר 2006, 19:20

arik_1 כתב:ערב טוב
שמי אריק ואני איש קבע

היום למשל הייתי במטווח העיר בנתניה טווחתי עם MUG 5 (אם אני לא טועה באיות) ויריתי ב צטסון שניהם היו נחמדים אבל הMUG -5 בעל אמצעי אנטי רתע - שלא יתרומם הנשק כשיורים)

תודה ולילה טוב
אריק

אולי הכוונה ל BUL M-5
וסמיט אנד ווסון? האם תוכל לפרט יותר?

בדוק באתר הבא אם יש דגם מוכר

http://www.bultransmark.com/
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי riko » 07 פברואר 2006, 19:33

אריק

בכל מקרה השיקולים בבחירת אקדח הם לא רק המחיר

חשובה ההתאמה לגודל כף היד, יכולת תפעול במהירות ויעילות, פרמטרים של נוחות נשיאה בהתאם לייעוד ועוד ..
כמו שכבר נאמר באתר פעמים רבות , אקדח לא בוחרים בהתכתבות, מגוון הנשקים יד שניה בארץ הינו גדול ואין צורך שתנעל על מה שהציגו בפניך במטווח - יהיה עדיף לבחור את סוג האקדח תוך קבלת ייעוץ מקצועי ממדריך מוסמך (נטול אינטרסים .. ויש ב"סליק" לא מעט כאלו - תבקש יפה מנועם, הוא לא יודע להגיד לא במקרים כאלו ... וטוב שכך !!) ואח"כ לחפש אותו בין מודעות המכירה באתר ובחנויות הנשק.

בהצלחה
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

תבדוק עם חברים

על ידי susita » 08 פברואר 2006, 08:02

כאיש קבע אני ממליץ לך לאסוף מס' חברים עם סוגי אקדחים שונים וללכת איתם למטווח שם תוכל לראות מה מתאים לך יותר.
אולי זו קצת טירחה אבל שווה את המאמץ.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Narkiss_nadav » 08 פברואר 2006, 10:17

אריק שלום

יש לי אקדח שאני מעוניומ לימכור ( ראה פרסוים מ 8.2.06 CZ G200)

אנא צור איצי קשר ב - 0522-232503

נדב
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי trooperglock » 08 פברואר 2006, 18:49

אריק, תקרא טוב טוב את הקישור הנ"ל, האורים והתומים בבחירת אקדח :!:

http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=4
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי arik_1 » 10 פברואר 2006, 11:19

קודם כל תודה על התגובות העזרה וההכונה

דבר נוסף טעיתי בכינוי האקדחים והשם שלהם זה BUL M-5 וה-וסמיט אנד ווסון (תודה יונה)

פרטים אין לי עליהם תגידו לי איזה פרטים צריך לשאול /לדעת ואני אברר ואני אעדכן אתכם!

riko תודה ואני יותר מאוחר אפנה לנועם ואנסה לראות לאן הדברים יובילו

susita הטירחה זאת לא הבעיה , הבעיה היא שאצלנו כל האנשי קבע ואני באמת מתכוון רובם אם לא כולם קנו נשק רק בגלל החובה על איש קבע לשאת נשק/אקדח ושוב רובם קנו אקדח שנראה כמו צעצוע ממש קטן כמו אקדח לבחורות וזה נראה ממש מצחיק על איש קבע או בכלל בתור נשק להסתובב איתו שאתה יודע שיש את האפשרות (גם היא אם אחד למיליון) שתצטרך להשתמש בו על מנת להציל חיי אדם אם לא שלך במקרה ולכן אני לא מעוניין רק בנשק שיהיה תלוי בנרתיק אלא נשק שאני אשתמש בו ולאחר המטווח האחרון (ולמעשה הראשון באקדח) נראה לי שאני אולך להתאהב בדבר הזה :lol:

אז בכל מקרה לקחת את הנשקים שלהן ולטווח איתם שאולי אני אקנה אחד כזה או לא רלוונטי :arrow:

Narkiss_nadav תודה ולאחר שאני אקבל פה את כל ההסברים וההכונה הנכונה אני אוכל להחליט אם הנשק מתאים לי או לא ואני אצור עימך קשר , תודה.

trooperglock תודה רבה ידידי והשבת אני אשב ואקרא הכל ובעזרת השם מקווה שזה יעזור לי בבחירת האקדח ושבוע הבא אני תוכלו לאחל לי מזל טוב :wink:

שוב תודה רבה לכולם על כל העזרה :wink:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי OmerBenedict » 12 פברואר 2006, 12:17

היי,
אני איש קבע משוחרר ואני מבין בדיוק מה עובר עליך.

פרסמתי כאן בפורום מודעה לגבי ברטה 9 מ"מ, שרכשתי מאותן סיבות, ואני אשמח אם תיצור איתי קשר.
האקדח מצוין מבחינה פונקציונלית, נוח ומהימן, הוא בתקציב שלך (וישאיר לך עודף נכבד), אני גמיש, ומאוד רוצה למכור את האקדח לאדם טוב. איש קבע זה אידיאלי לצורך זה.

צור קשר.
עומר
054-4445486
omerbenedict@walla.com
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי arik_1 » 23 פברואר 2006, 00:42

עומר תודה רבה אבל אני לא מעוניין בברטה ניסיתי אותה והיא לא נוחה לי תודה בכל מקרה

חברים היום בדקתי עוד שני נשקים ומאחד מהם התלהבתי במיוחד קוראים לו רוגר מיוצר בארה"ב (אם אני לא טועה בקשר לשם שלו עד כמה שאני זוכר זה היה רוגר) ורוצים עליו 1500 שקל

מצד שני יש את היריחו שנראה קצת ישן רוצים עליו 1200 שקל

מה דעתכם לגבי שני הנשקים האלו??

תודה ולילה טוב

אריק
סליקאי ארד
סליקאי ארד

אם עדיין רלוונטי

על ידי elmalemg » 02 אפריל 2006, 00:20

היי,
אם אתה עדיין מחפש
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=8775

תתקשר ולא תתחרט!
(וגם ישאר לך די הרבה עודף....)
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי arik_1 » 02 אפריל 2006, 00:28

עכשיו אתה נזכר חח

חבל חיפשתי בדיוק אחד כמו שלך בול קטן קומפקטי ועכשיו קניתי כבר בול M5 http://www.haslik.co.il/forums/viewtopi ... highlight=

שכל מי שרואה אותו אומר לי שזה אקדח לירי מעשי (שאני לא בדיוק יודע למה הם מתכונים אבל זה מה שאתה מחפש בעיקרון)

בכל מקרה בהצלחה במכירת האקדח :wink:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי elmalemg » 02 אפריל 2006, 00:31

יימח שמו של מרפי.... :?

איך אומרים, שיהיה במזל ושלא תזדקק לו..

גיל. :roll:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי arik_1 » 14 אפריל 2006, 22:59

תודה ושיהיה בהצלחה במכירת האקדח :wink:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: מחפש אקדח - דיי חדש בתחום!

על ידי יוחאי רז » 20 יולי 2006, 19:07

arik_1 כתב:ערב טוב
שמי אריק ואני איש קבע

כחלק מהתפקיד למרות שלא חובה אני מרגיש צורך להיות עם נשק ולכן כעת אני מעוניין לרכוש אקדח רק שאין לי מושג בתחום

התקציב שהעמדתי לעצמי כתקציב הגיוני לרכישת אקדח הוא 1500 ש"ח (כמובן שמדובר ברכישה של מוצר יד שניה)

בכל מקרה טווח המחירים היה בין 1500 ל2000 שקל ובנוסף קיבלתי צופר מנוי לשנה חינם כניסה מטווח.
יש לי אקדח לפנים 0528-289916

נראה כעיסקה טובה אבל בכל זאת החלטתי להתייעץ איתכם על מנת גם שתכוונו אותי לשיקולי בחירת אקדח + הכוונה למציאת אקדח במחיר טוב ובמצב טוב

תודה ולילה טוב
אריק
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד