מטווחי רוט +קליע קוני
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חברים יקרים,
ההבדל הקטן בין דבריו של דוד לניסויים השונים בהם אתם עוסקים הם שדוד ערך ניסויים בבני אדם (אוי, כמה רע שזה נשמע
), משמע שהוא בדק פגיעות לא בעיזים, כדי חלב, עציצי נוי, תמונות נוף, ריהוט עתיק וכו'.
דוד ידידי היקר,
נראה לי שאת ההרצאה שלך תבצע מוקדם ממה שחשבת....
ההבדל הקטן בין דבריו של דוד לניסויים השונים בהם אתם עוסקים הם שדוד ערך ניסויים בבני אדם (אוי, כמה רע שזה נשמע

דוד ידידי היקר,
נראה לי שאת ההרצאה שלך תבצע מוקדם ממה שחשבת....

Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
OOGEE
כלל האצבע שלך דיבר על חדירות ולא על כח עצירה. אלו לא מילים נרדפות. כמו שצויין בכמה תגובות כח העצירה של כדור זה או אחר תלוי במספר גורמים ולפעמים יתר חדירות היא דוקא בעכריו.
ניסוי האבטיח שערכת אינו מדגים חדירות, ואולי אפשר להסיק ממנו מסקנות ראשונית בלבד לגבי נזק רקמתי לגוף, אם כי תכולת המים באבטיח גדולה יותר, הוא לא לובש בגדים ואין לו עצמות.
כנ"ל גם לגבי התרחבותם של הקליעים או מידת הפרגמנטציה שלהם כי לא דיווחת שמצאת אותם לאחר הירי.
על TUMBELING בכלל אין מה לדבר בניסוי מסוג זה שכן הקליעים לא נשארו תקועים בתוך המדיום שלתוכו נורו.
Nailicq
פתולוגיה היא חלק מההתמחות שלי....ואשמח מאד לקרא את המסטר שלך.
כלל לא ידעתי שיש בארץ התמחות ברפואה משפטית.
כמוכן אשמח אם תתיחס לשאר הדברים שכתבתי באותה הודעה.
כלל האצבע שלך דיבר על חדירות ולא על כח עצירה. אלו לא מילים נרדפות. כמו שצויין בכמה תגובות כח העצירה של כדור זה או אחר תלוי במספר גורמים ולפעמים יתר חדירות היא דוקא בעכריו.
ניסוי האבטיח שערכת אינו מדגים חדירות, ואולי אפשר להסיק ממנו מסקנות ראשונית בלבד לגבי נזק רקמתי לגוף, אם כי תכולת המים באבטיח גדולה יותר, הוא לא לובש בגדים ואין לו עצמות.
כנ"ל גם לגבי התרחבותם של הקליעים או מידת הפרגמנטציה שלהם כי לא דיווחת שמצאת אותם לאחר הירי.
על TUMBELING בכלל אין מה לדבר בניסוי מסוג זה שכן הקליעים לא נשארו תקועים בתוך המדיום שלתוכו נורו.
Nailicq
פתולוגיה היא חלק מההתמחות שלי....ואשמח מאד לקרא את המסטר שלך.
כלל לא ידעתי שיש בארץ התמחות ברפואה משפטית.
כמוכן אשמח אם תתיחס לשאר הדברים שכתבתי באותה הודעה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
ואני ....
מה בכלל רציתי........
לספר על היחס הטוב ועל התחמושת שכבר חצי שנה אני "רודף" אחריה ....
וברצינות, כדור קוני טוב לדעתי למי שעומד במחסום לדוגמה ,ועלול להזדקק לנשקו האישי (עיין ערך אקדח) על מנת לירות על רכב עם מחבלים....
ביומיום ,בסביבה עירונית אין צורך בכדור כזה ו FMG או HP ,מספיקים בהחלט .

מה בכלל רציתי........
לספר על היחס הטוב ועל התחמושת שכבר חצי שנה אני "רודף" אחריה ....
וברצינות, כדור קוני טוב לדעתי למי שעומד במחסום לדוגמה ,ועלול להזדקק לנשקו האישי (עיין ערך אקדח) על מנת לירות על רכב עם מחבלים....
ביומיום ,בסביבה עירונית אין צורך בכדור כזה ו FMG או HP ,מספיקים בהחלט .

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד