רשימת מקומות אשר לא ניתן להכנס אליהם

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

רשימת מקומות אשר לא ניתן להכנס אליהם

על ידי sagishkin » 07 ינואר 2003, 20:44

קודם כל אני רוצה לברך את כל החברים עם פתיחת פורום חדש. סחתיין על העיצוב.

ולענייננו. לאחרונה רכשתי סי זד אצל מאיר רוט. זוהי היתה ברירת מחדל מלכתחילה, לאחר כל השבחים שחולקו לו. ואכן לא התאכזבתי - השירות אדיב, המחירים יקרים קמעה, אך לאחר הנחות הסדרים והליכה לקראת הלקוח - סבירים יותר. כך שאני מצטרף לאשכול השבחים שראיתי לפניכן.

ולעצם השאלה. האם מישהו יכול לרענן את זכרוני ולפרסם כאן את רשימת המקומות אליהם לא ניתן להכנס עם נשק?

בתודה מראש, ושוב פעם ברכות... :wink:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי דרור_ע » 08 ינואר 2003, 01:02

בתי משפט, ביטוח לאומי, משרדי ממשלה. בתי חולים עשויים להיות בעייתים. מקומות בילוי פרטיים (פאבים, מועדונים וכו'). נתב"ג. - רשימה חלקית...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

sagishkin, תודה על היוזמה לרענון הנושא

על ידי ליאור45 » 08 ינואר 2003, 05:24

תתחדש על הסי-זד. משטרת ישראל לא טועה (אם כי הסי-זדים שלה מיוצרים באיטליה ובארץ תחת שם פלשתיני).

להוסיף: האוניברסיטה העברית, מרכזי ספורט ואצטדיונים שונים. דווח בעבר על המרכז הבהאי בחיפה, אבל ייתכן שהאיסור מוגבל להיכל הפנימי בלבד.

לפני ששורפים דגלים של כל המוסדות הללו, אני רוצה להזכיר משהו. יש ניסיון בפורום להקים שדולה בעד זכויות לנושאי נשק ולהרחבת היקף הרישוי. במעמד זה אני רוצה לציין, שכמו שישראל מפגרת אחרי ארה"ב בתחומים רבים, הפיגור כולל איסור על נשיאת נשק במקומות רבים, כגון בתי עסק, משרדים, מרכזי קניות שמורים (!), איסור על נשיאה גלויה במדינות רבות, הגבלת לכמות תחמושת במחסניות, ועוד דרכים מגוונות לסירוס נושאי הנשק. לנושאי נשק קיימים אין אינטרס להעיר כלבים ישנים אלו מתנומתם (סליחה על התרגום מאנגלית), ומהראוי שנושאי נשק פוטנציאליים (ואני ביניהם) ילמדו לעמוד בתבחינים לרישוי נשק שקובע משרד הפנים היום.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דוד69 » 08 ינואר 2003, 09:10

בתי חולים לא ברשימה, לצערי אני מבקר מזה כחודש כל יום בבית חולים, באף אחד מבתי החולים (איכילוב, קפלן, אסף הרופא) לא היתה בעיה עם נשק מלבד הצגת רשיון.
סליקאי כסף

על ידי Neon Golden » 08 ינואר 2003, 09:42

רק רגע,

שווה להבדיל בין מקומות שמאפשרים הפקדת נשק (וזה לגיטימי)
לבין מקומות (מועדונים ? אתרי בילוי נבחרים) שבם האופציה לא קיימת.

באוניברסיטה העברית בי-ם האבטחה קצת שונה בין שני הקמפוסים
הר הצופים - חדר בטחון מסודר, עם פלדלת נעולה וכספת נעולה (כל הכבוד)
גבעת רם - בחוואה אצל הקב"ט - כספת קטנה, פתוחה בד"כ ללא פלדלת.

(ניסיתי להפקיד בגבעת רם M16 ארוך, אבל מתוך הבנת האבטחה הלקויה לקחתי את המכלול איתי ... פתטי ...).

היוזמה הזו חשובה מאוד, אנא המשיכו להוסיף שמות ומוסדות

גיא
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דרור_ע » 08 ינואר 2003, 13:50

לגבי בתי חולים - כמבקר בד"כ לא תהיה בעיה.
כמאושפז יהיה צורך להפקיד את הנשק.
לפני חצי שנה בערך הגעתי לסורוקה ואושפזתי - כעבור כשעה הגיע קב"ט עם עוד מאבטח - חתמו איתי על טופס הפקדה ולקחו ממני את הנשק - חייב להודות ששמחתי על כך - במצבי הנשק לא היה מוסיף מחד, ומאידך כל הזמן הייתי לחוץ איפה הוא...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 08 ינואר 2003, 17:40

דרור, קצת מלחיץ כנראה את הרופאים העדינים, לבדוק מטופל עם פיג'מה ירקרקה ואקדח בנרתיק,למותניו. עלול להשפיעה על הדיאגנוזה בצורה חריפה :wink:
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

כניסה עם נשק

על ידי emergency » 08 ינואר 2003, 20:55

פאב בית המרזח ברמת ישי, :roll: אמרו לי בכניסה תשאיר את הנשק באוטו, אנחנו נשגיח עליו, כמובן שהם כבר לא נהנו מכספי,
כאשר הלכתי למשרדי הממשלה בחיפה השארתי את הנשק בבית ע"מ שלא "להתעסק" איתו, אך את הלדרמן שאני תמיד נושא עלי נאלצתי להפקיד.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דרור_ע » 09 ינואר 2003, 12:27

הנושא הזה עלה בשוק הנשק בעבר - אז העלה מישהו (אם אני לא טועה הקולונל) כרזה המכריזה כי מי שלא מוכן לקבל את הנשק שלי לא יקבל גם את הכסף שלי... כמובן הדבר נוגע לגבי מקומות פרטיים ולא ממשלתיים... למרות שיכול להיות מעניין לא לשלם למס הכנסה בגלל שאי אפשר להיכנס למשרדיהם עם נשק פרטי. :lol:
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מזכיר לי נשכחות...

על ידי ליאור45 » 09 ינואר 2003, 12:38

כאשר הייתי צריך לבקר לעתים תכופות במשרד הרישוי באזור מגוריי, הייתי חייל בשירות חובה. השומר היה מקפיד לדרוש ממני להפקיד את המחסנית של נשקי (גלילון, שככל הנראה גימד את הכספת של משרד התחבורה). הייתי מוריד את הגומיה ומוסר לו את מחסנית מספר 1, אבל לא התרגשתי מזה, כי מחסנית מספר 2, אשר שכנה בכיס הדגמ"ח נותרה בעינה מוסלקת למהדרין. אילו הוא היה שואל אותי אם יש לי מחסניות, הייתי עונה את האמת, אבל בסיטואציות כאלו, לדעתי, לא צריך לנדב מידע.

עשר שנים מאוחר יותר, במשרד המשפטים בעיר מסוימת, שאלו אותי השומרים האדיבים אם יש לי נשק, והפקדתי את הגז המדמיע המוסלק שלי (השוטרים שבדיוק באו ל"ראיון" עם מח"ש חשבו שהדבר מאוד משעשע). יש לציין שהשומרים שאלו אם יש לי נשק נוסף, והיו בסדר גמור מבחינת יחס ושמירה על הפרטיות שלי. היה לי מזל שאני יפה - יכול להיות שמישהו יותר מכוער היה צריך לעבור חיפוש.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דרור_ע » 09 ינואר 2003, 15:10

ועל כך אמר מי שאמר: "אני יפה...?" :lol:
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק