כניסה עם נשק למקומות בילוי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי ~Hunter~ » 27 יוני 2005, 08:54

זה בדיוק הראיוןןוהדרך לעשות דברים. לא מזמן הייתי בהענקת תעודות במכללת היו"ש, הייתה במקום נוככות מסיבית של משטרה ומאבטחים - אז בכניסה, אחרי שהצגתי את הרישיון, פשוט נאמר לי ע"י שוטר, בצורה מאוד מכובדת אני חייב לצין, שלא משנה מה יהיה עליי להימנע מלשלוף כי לא תהיה להם אפשרות לזהות אותי כ"אחד משלנו". קצר וקולע, לטעמי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דורגל » 27 יוני 2005, 14:16

העיקר שיש כאן את האיש הרע (אני כמובן) שהוא האשם בכל עוולות העולם. ג'וקר, לא השארתי את הנשק אצל הילדים, אלא רק פירקתי את חלקיו ופיזרתי אותם בין הילדים ... כמובן שילד שהולך עם קפיץ מחזיר בכיס הוא סכנה לבטיחות האיצטדיון כולו, שלא לדבר על שלמות העיר ת"א.

עם כל הכבוד, ברגע שההחלטה נתונה לשוטר, היא אינה חוק (למעט זה הקובע ציות למשטרה) - כך שאני לא מתכוון להתנצל על זה שלא אכזבתי את שלושת ילדי ונסעתי בחזרה הביתה. אם יש אירוע כזה, מן הראוי לציין על הכרטיס שאסור להכניס נשק (כמו שמציינים שאסור להכניס אוכל !!!!!) - אני לא מתגאה בזה אלא נותן את זה כחומר רקע לנושא, אולי כדאי שתלמד להפריד בין המוץ לתבן.

אין ספק שמה שביצעתי לא היה תקין, אבל הוא נגזר מהמצב, ולקח בחשבון את ה ..בעייתיות. בדרך כלל, כמו יריב, אני מעדיף "לחסוך" זמני הפקדה ולהשאיר אותו בבית - כשאני יודע מראש על העניין.
"The quickest way to end a war is to lose it"
George Orwell
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יובל » 27 יוני 2005, 20:41

דורגל - תחילה,תן לי להסתייג מקבוצת המתחסדים המנסים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ולגלגל עיניהם לשמיים בצדקנות על זה ש - אבוי לבושה - נכנסת עם חלקי נשק פנימה. זו הייתה ההחלטה שלך ואני מניח שהיית נושא בתוצאות אם וכאשר.
לעצם העיניין. האיסור להכינס חמוש לארועים מאובטחים הינו הגיוני בהחלט. זירה יכולה להכיל X נשקים. מעבר לזה כל ירי בזירה יגרום לפגיעה בחפים מפשע. מה גם שאני, כקצין בטחון, מאוד לא הייתי רוצה בארוע להתעסק עם אזרחים (לא מיומנים) הפותחים באש ללא הבחנה ומקשים על כח הבטחון במקום לזהות ולאתר את המפגע האמיתי.
"יש לי מין הרגשה כזאת כשאני מביט מערבה..."
לד זפלין,1972
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד