הזיג זאואר החדש בכתבתו של אבי מור המפיל ממלכותו את הגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אפשר לצפות את הציפוי "החדש" באקדח ישן 2002 דגם 228
אפשר לצפות אקדח 228 2002 בניטרון
אהלן יריב אתה היית יכול להיות צודק!
אקדח וותיק וטוב אלא מאי?
ידי הקטנטונת אינה מתאימה. לעומת משה עם ידי הנגר הגדולות שלו. ואתה עם כפות ידי הפאלאח שלך.הגדולות. אז אין בעיה.
הרוגר אקדח טוב אבל אם אחזיק אותו בידי יראו את האקדח אותי לא!
איך במשק הכל בסדר?
ידי הקטנטונת אינה מתאימה. לעומת משה עם ידי הנגר הגדולות שלו. ואתה עם כפות ידי הפאלאח שלך.הגדולות. אז אין בעיה.
הרוגר אקדח טוב אבל אם אחזיק אותו בידי יראו את האקדח אותי לא!
איך במשק הכל בסדר?
- סליקאי כסף
נו מה אומר ידידי
אחרי שראיתי פה לראשונה את האשכול הזה מיהרתי ורצתי לקנות את העיתון/ ירחון הנ"ל לראות על מה כל המהומה.
ולאחר שקרתי לעומק את הכתבה הגעתי למסכנות הנ"ל
לגבי הכותב-
אבי מור הוא איש מקצוע עם ותק רב (כ30 שנה)בתחום הנשק ויורה לא
רע בכלל ואתם יודעים מה גם עיתונאי לא רע בכלל ,הבעיה שבסדרת המאמרים שלו בבליזר
איך שהוא יוצא ממנו יותר העיתונאי (כולל התעלמות מהמציאות ומניפולציות
של הנתונים לצורכו תוך הסתמכות על בורות הקורא) ופחות איש הנשק האמיתי.
אני מאד מברך על יוזמתו לצאת החוצה מתוך הקהילות הסגורות של מחזיקי הנשק אל הציבור
הכללי ואני גם סבור שאים ברצוננו ליצר דעת קהל אוהדת כלפי מחזיקי הנשק בישראל זאת
בהחלט הדרך הנכונה ללכת בה.
אני גם מבין ומקבל את העובדה שעל מנת ליצר ענין בציבור הכללי וכדי להביא יותר קוראים לתור
ובעיקר בגלל השטח עיתון המוגבל יחסית הרמה המיקצועית של הכתבה תהיה פחותה מזאת
שהורגלנו אנו הקוראים המיקצועים יותר במקומות אחרים אבל זה כבר יותר מידי!
לגבי הסיג/זיג -
אין ספק כמו שיודעים רבים ולא מהיום מדובר בהחלט באקדח מצוין ואיכותי
(עם מעלות וחסרונות כמו לכל אקדח אחר)וגם בזכיה שלו במכרזים אין חדש למעשה הכלי הזה
פחות אוו יותר רק עם מנגנון פעולה SA/DA קלסי במקום DA בלבד שימש את אותם ארגונים
ועוד רבים אחרים גם עד היום, ובמכרזים הללו אין שום דבר שמעיד על איזו מגמה חדשה אלה
על רכש משלים של אותם ארגונים כתוצאה מגידול הסד"כ שלהם לאור המשימה החדשה /ישנה
של "הגנת המולדת" אחרי ה11 בספטמבר והשלמה של כלים שנשחקו/אבדו/נגרטו במשך הזמן
אך יחד עם זאת מדובר בכלי מהדור הקודם שהיה פה הרבה לפני הגלוק אלה מה אחרי 3 עשורים
כמעט של יצור ולאור דרישת השוק נוספה ורסיה חדשה של DA בלבד .
וגם עם ימי הגלוק ספורים הסיג לא ממש עומד בטור לכתר (ולכן לא הבנתי גם מה הקשר של הגלוק לכתבה,אבל כנראה שבמסגרת העיתונות וסילוף עובדות גם זה הגיוני).
אגב אילו חיפש אבי מור מספר דוגמאות לגופים שהחליפו את הסיג בגלוק הוא לא ממש היה מתקשה למצוא וגם לא כל כך רחוק מהבית.
לגבי הגלוק -הגלוק נכנס לזירה לפני כ3 עשורים וזכה לפופולריות המדהימה לא בזכות
היופי שלו גם לא בזכות מנגנון ההדק המשובח אלה בגלל שנתן מענה לשתי דרישות שהיו בוערות
באותה תקופה :
אמצע שנות ה80 החלו בשוק הנשק האמריקאי להתעורר ולהתפקח מהאשליה של "מה שלא תעשה עם 6 כדורים כבר לא תעשה " והבינו שיש להם יותר שוטרים שמתים מחוסר בתחמושת
מאשר כאלו שמתו מעודף תחמושת והתיקון היה מידי ומהיר לאקדח חצי אוטומטי עם כמה שיותר
כדורים במחסנית ופה היה לגלוק מה להציעה .
תופעה שניה היתה הבנה הבסיסת שאת האקדח השוטר צריך גם ואולי בעיקר לשאת על גופו במשך שעות רבות במהלך הימימה ולכן נכון גם לתת את שיקול הדעת למשקל של הכלי
וגם פה היה לגלוק בהיותו בין הבודידים בשוק עם גוף פולימרי היה הרבה מה להציעה
אלה מה.......
מאז עברו להם איזה 30 שנה ...היתה תקופה של 10 שנים של הגבלת קיבולת (שהשד יודע למה
נדבקה גם לרשויות החוק במקומות מסוימים)שמחקה ולו חלקית יתרון של הגלוק
והכי חשוב היום כל יצרן נשק שמכבד את עצמו מציעה לפחות דגם אחד של אקדח עם גוף פולימרי ויש המהדרין שמוסיפים צינה מטיטניום כדי להוריד עוד את המשקל וגם הכיבולת גדלה והולכת .
אז שזה לא ישפיעה על מכירות הגלוק.
אגב למי שצריך לחיצת הדק כבדה יותר יש גם הדק ניו יורק עם לחיצה של 5.5-6 קילו ויותר
וזה קיים גם איזה 20 שנה .
אגב כל הנושא הזה של משקל הדק קצת מצוץ ואולי היה נכון לפני 30 שנה ששוטרים עבור
מאקדחי התוף לאקדחים חצי אוטומטים אבל היות שרוב דרגי השטח גילם פחות בהרבה מ40
הם די נולדו עם גלוק ביד ככה שאני לא ממש מבין את הטענה הזאת כלל.
לגבי ההשואה בין הכלים הללו
אומר אבי מור "65 אלף חתיכות והספירה נמשכת" ,אני מזכיר שבגלוק שכחו מזמן את מסיבת
ה2 מליון ואני סבור שזה אומר הכל.
לגבי הסיג 0.357
מספר לנו אבי מור על ה"כדור שכבש את השוק המשטרתי ",למעשה עד כמה שאני זוכר מכל רשויות החוק בארצות הברית נמצאו רק 3 שאימצו את הכדור החדש וה"מבטיח"(עובדה קטנה שאני בטוח שהיא לא זרה לאבי מור ,אבל מה לא עושים בשם העיתונות ) וזה מפתיעה מאד הרי הוא מחקה מבחינה בליסטית וכושר עצירה כדור 9 מ"מ רק עם יותר רתע ופחות כדורים במחסנית בכלי נתון,לא מבין איך אפשר לעמוד בפיתוי ?!
לגבי "סמית וונד ווטסון"
כמו שאבי מור בוודאי יודע לא ממש חיכו שם לעצתו הנבונה
אלה אכן ניגשו לעבודה הכניסו חומרים חשדים כמו הסקדיום והטיטניום ליצור נשק ,לקחו את נסיון הנפל שלהם עם הסיגמה הפיקו לקחים ויצרו אקדח חדש ( משום מה באותו שם ) במשקל
של בסביבות ה700 גרם עם 16 כדורים במחסנית גוף פולימרי ויכולת קביצה של פחות מ3 אינטש
וכל זאת במחיר של פחות מ300 דולר .
נכנסו לשיתוף פעולה עם וולטר מה שהוליד לנו את הסמיט/וולטר 99 שעם כבר משהוא
לשני הכלים הללו יש קצת יותר סיכוי מול הגלוק מאשר לסיג הקשיש.
אחרי שראיתי פה לראשונה את האשכול הזה מיהרתי ורצתי לקנות את העיתון/ ירחון הנ"ל לראות על מה כל המהומה.
ולאחר שקרתי לעומק את הכתבה הגעתי למסכנות הנ"ל
לגבי הכותב-
אבי מור הוא איש מקצוע עם ותק רב (כ30 שנה)בתחום הנשק ויורה לא
רע בכלל ואתם יודעים מה גם עיתונאי לא רע בכלל ,הבעיה שבסדרת המאמרים שלו בבליזר
איך שהוא יוצא ממנו יותר העיתונאי (כולל התעלמות מהמציאות ומניפולציות
של הנתונים לצורכו תוך הסתמכות על בורות הקורא) ופחות איש הנשק האמיתי.
אני מאד מברך על יוזמתו לצאת החוצה מתוך הקהילות הסגורות של מחזיקי הנשק אל הציבור
הכללי ואני גם סבור שאים ברצוננו ליצר דעת קהל אוהדת כלפי מחזיקי הנשק בישראל זאת
בהחלט הדרך הנכונה ללכת בה.
אני גם מבין ומקבל את העובדה שעל מנת ליצר ענין בציבור הכללי וכדי להביא יותר קוראים לתור
ובעיקר בגלל השטח עיתון המוגבל יחסית הרמה המיקצועית של הכתבה תהיה פחותה מזאת
שהורגלנו אנו הקוראים המיקצועים יותר במקומות אחרים אבל זה כבר יותר מידי!
לגבי הסיג/זיג -
אין ספק כמו שיודעים רבים ולא מהיום מדובר בהחלט באקדח מצוין ואיכותי
(עם מעלות וחסרונות כמו לכל אקדח אחר)וגם בזכיה שלו במכרזים אין חדש למעשה הכלי הזה
פחות אוו יותר רק עם מנגנון פעולה SA/DA קלסי במקום DA בלבד שימש את אותם ארגונים
ועוד רבים אחרים גם עד היום, ובמכרזים הללו אין שום דבר שמעיד על איזו מגמה חדשה אלה
על רכש משלים של אותם ארגונים כתוצאה מגידול הסד"כ שלהם לאור המשימה החדשה /ישנה
של "הגנת המולדת" אחרי ה11 בספטמבר והשלמה של כלים שנשחקו/אבדו/נגרטו במשך הזמן
אך יחד עם זאת מדובר בכלי מהדור הקודם שהיה פה הרבה לפני הגלוק אלה מה אחרי 3 עשורים
כמעט של יצור ולאור דרישת השוק נוספה ורסיה חדשה של DA בלבד .
וגם עם ימי הגלוק ספורים הסיג לא ממש עומד בטור לכתר (ולכן לא הבנתי גם מה הקשר של הגלוק לכתבה,אבל כנראה שבמסגרת העיתונות וסילוף עובדות גם זה הגיוני).
אגב אילו חיפש אבי מור מספר דוגמאות לגופים שהחליפו את הסיג בגלוק הוא לא ממש היה מתקשה למצוא וגם לא כל כך רחוק מהבית.
לגבי הגלוק -הגלוק נכנס לזירה לפני כ3 עשורים וזכה לפופולריות המדהימה לא בזכות
היופי שלו גם לא בזכות מנגנון ההדק המשובח אלה בגלל שנתן מענה לשתי דרישות שהיו בוערות
באותה תקופה :
אמצע שנות ה80 החלו בשוק הנשק האמריקאי להתעורר ולהתפקח מהאשליה של "מה שלא תעשה עם 6 כדורים כבר לא תעשה " והבינו שיש להם יותר שוטרים שמתים מחוסר בתחמושת
מאשר כאלו שמתו מעודף תחמושת והתיקון היה מידי ומהיר לאקדח חצי אוטומטי עם כמה שיותר
כדורים במחסנית ופה היה לגלוק מה להציעה .
תופעה שניה היתה הבנה הבסיסת שאת האקדח השוטר צריך גם ואולי בעיקר לשאת על גופו במשך שעות רבות במהלך הימימה ולכן נכון גם לתת את שיקול הדעת למשקל של הכלי
וגם פה היה לגלוק בהיותו בין הבודידים בשוק עם גוף פולימרי היה הרבה מה להציעה
אלה מה.......
מאז עברו להם איזה 30 שנה ...היתה תקופה של 10 שנים של הגבלת קיבולת (שהשד יודע למה
נדבקה גם לרשויות החוק במקומות מסוימים)שמחקה ולו חלקית יתרון של הגלוק
והכי חשוב היום כל יצרן נשק שמכבד את עצמו מציעה לפחות דגם אחד של אקדח עם גוף פולימרי ויש המהדרין שמוסיפים צינה מטיטניום כדי להוריד עוד את המשקל וגם הכיבולת גדלה והולכת .
אז שזה לא ישפיעה על מכירות הגלוק.
אגב למי שצריך לחיצת הדק כבדה יותר יש גם הדק ניו יורק עם לחיצה של 5.5-6 קילו ויותר
וזה קיים גם איזה 20 שנה .
אגב כל הנושא הזה של משקל הדק קצת מצוץ ואולי היה נכון לפני 30 שנה ששוטרים עבור
מאקדחי התוף לאקדחים חצי אוטומטים אבל היות שרוב דרגי השטח גילם פחות בהרבה מ40
הם די נולדו עם גלוק ביד ככה שאני לא ממש מבין את הטענה הזאת כלל.
לגבי ההשואה בין הכלים הללו
אומר אבי מור "65 אלף חתיכות והספירה נמשכת" ,אני מזכיר שבגלוק שכחו מזמן את מסיבת
ה2 מליון ואני סבור שזה אומר הכל.
לגבי הסיג 0.357
מספר לנו אבי מור על ה"כדור שכבש את השוק המשטרתי ",למעשה עד כמה שאני זוכר מכל רשויות החוק בארצות הברית נמצאו רק 3 שאימצו את הכדור החדש וה"מבטיח"(עובדה קטנה שאני בטוח שהיא לא זרה לאבי מור ,אבל מה לא עושים בשם העיתונות ) וזה מפתיעה מאד הרי הוא מחקה מבחינה בליסטית וכושר עצירה כדור 9 מ"מ רק עם יותר רתע ופחות כדורים במחסנית בכלי נתון,לא מבין איך אפשר לעמוד בפיתוי ?!
לגבי "סמית וונד ווטסון"
כמו שאבי מור בוודאי יודע לא ממש חיכו שם לעצתו הנבונה
אלה אכן ניגשו לעבודה הכניסו חומרים חשדים כמו הסקדיום והטיטניום ליצור נשק ,לקחו את נסיון הנפל שלהם עם הסיגמה הפיקו לקחים ויצרו אקדח חדש ( משום מה באותו שם ) במשקל
של בסביבות ה700 גרם עם 16 כדורים במחסנית גוף פולימרי ויכולת קביצה של פחות מ3 אינטש
וכל זאת במחיר של פחות מ300 דולר .
נכנסו לשיתוף פעולה עם וולטר מה שהוליד לנו את הסמיט/וולטר 99 שעם כבר משהוא
לשני הכלים הללו יש קצת יותר סיכוי מול הגלוק מאשר לסיג הקשיש.
לגבי הסיג 0.357
יש לך נתונים שמאששים את האמירה הזו ?
עד עתה שמעתי ממכרים העוסקים למחייתם בתחום (בארץ ובחו"ל) רק חוות דעת נלהבות ומהללות ל- 357 זיג והיתרונות בכושר העצירה שהוא נותן מול כלי הירי הנמצאים בידי הציבור.
לא קראתי דו"חות \ מחקרים \ סטטיסטיקות ואני מתבסס פה על הידע המקצועי ויכולת ההערכה הערכה מקצועית של עמיתי שמבלים רבות בקרב ארגוני אכיפת חוק (שהם הקליינטים העיקריים אם לא היחידים לאקדח הנ"ל) בעולם כולו, כולו יצאו משבחים ומהללים.
ובקשר לכתיבתו של אבי מור, גם אם אינני תמיד מסכים עם דבריו, אני בהחלט נהנה לקרוא את מאמריו ומסגנון כתיבתו.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
היגט...
אם נסנן לשניה את כל "הברברת" העיתונאית ונסתכל על העובדות היבשות אז נראה שיש לגלוק בהחלט מקום לדאגה. להפסיד 4 פעמים רצופות למתחרים "במגרש הבית" שלך (קרי רשויות אכיפת החוק) זה לא מהווה סימן כל כך טוב.
העולם מלא בדוגמאות של חברות שנרדמו בשמירה והפסידו את השוק שלהם לטובת חברות קטנות ודינאמיות שהשכילו לזהות את צרכי הלקוחות שלהן ולענות עליהם בצורה של מוצרים מתאימים... דוגמא הכי מפורסמת זו חברת מיקרוסופט...יש דוגמאות של חברות מחשבים ענקיות כמו קונטרול דאטה או דיגיטל שפשוט נמחקו מהמפה.
אני לא טוען שזה מה שהולך לקרות לגלוק, אבל לא צריך לזלזל בשום אפשרות.
לגלוק יצא בצדק או שלא בצדק שם רע בקרב רשויות אכיפת החוק בארה"ב. כמו כן ה-ATF מתחיל לסמן אותו בתור אקדח בעייתי כיוון שניתן להסב אותו לתמ"ק בקלות בלתי נסבלת של נעיצת סיכה משרדית במקום מסויים.
פרט לזה יש פה את אפקט העדר. כמו שבתחילת שנות ה-90 כל הרשויות נהרו אחרי הגלוק כמו עדר, ככה הן יכולות לברוח ממנו במכרזים הגדולים הבאים.
עוד כמה עובדות:
במכרז זכו גם HK עם ה-P2000 שלהם והדק LEM ובנתח הגדול זכו זיג עם מערכת ההדק החדשה שלהם DAK, שזה DA משופר ללחיצה של 6.5LBS.
גלוק כנראה הפסידו במכרז בגלל הדרישה שהאקדח ישאר שמיש אחרי ירי עם קנה חסום. כל גלוק ממוצע בקליבר 0.40 יתפרק לך בפנים במקרה כזה:
3.10.1 Plugged Barrel: The pistol shall be able to withstand the test firing of one round with a bullet lodged in the barrel. The pistol shall remain intact after firing.
להל"ן הקישור של מסמך הדרישות של המכרז:
http://fs2.eps.gov/EPSData/DHS-BT/Synop ... cation(SOW).doc
ודבר אחרון.... גלוק מאז שיצאו עם מודל 17 לא עשו שום דבר מהפכני ב-20 שנה האחרונות. אפילו אתר הבית שהם נראה על הפנים.
א.
אם נסנן לשניה את כל "הברברת" העיתונאית ונסתכל על העובדות היבשות אז נראה שיש לגלוק בהחלט מקום לדאגה. להפסיד 4 פעמים רצופות למתחרים "במגרש הבית" שלך (קרי רשויות אכיפת החוק) זה לא מהווה סימן כל כך טוב.
העולם מלא בדוגמאות של חברות שנרדמו בשמירה והפסידו את השוק שלהם לטובת חברות קטנות ודינאמיות שהשכילו לזהות את צרכי הלקוחות שלהן ולענות עליהם בצורה של מוצרים מתאימים... דוגמא הכי מפורסמת זו חברת מיקרוסופט...יש דוגמאות של חברות מחשבים ענקיות כמו קונטרול דאטה או דיגיטל שפשוט נמחקו מהמפה.
אני לא טוען שזה מה שהולך לקרות לגלוק, אבל לא צריך לזלזל בשום אפשרות.
לגלוק יצא בצדק או שלא בצדק שם רע בקרב רשויות אכיפת החוק בארה"ב. כמו כן ה-ATF מתחיל לסמן אותו בתור אקדח בעייתי כיוון שניתן להסב אותו לתמ"ק בקלות בלתי נסבלת של נעיצת סיכה משרדית במקום מסויים.
פרט לזה יש פה את אפקט העדר. כמו שבתחילת שנות ה-90 כל הרשויות נהרו אחרי הגלוק כמו עדר, ככה הן יכולות לברוח ממנו במכרזים הגדולים הבאים.
עוד כמה עובדות:
במכרז זכו גם HK עם ה-P2000 שלהם והדק LEM ובנתח הגדול זכו זיג עם מערכת ההדק החדשה שלהם DAK, שזה DA משופר ללחיצה של 6.5LBS.
גלוק כנראה הפסידו במכרז בגלל הדרישה שהאקדח ישאר שמיש אחרי ירי עם קנה חסום. כל גלוק ממוצע בקליבר 0.40 יתפרק לך בפנים במקרה כזה:
3.10.1 Plugged Barrel: The pistol shall be able to withstand the test firing of one round with a bullet lodged in the barrel. The pistol shall remain intact after firing.
להל"ן הקישור של מסמך הדרישות של המכרז:
http://fs2.eps.gov/EPSData/DHS-BT/Synop ... cation(SOW).doc
ודבר אחרון.... גלוק מאז שיצאו עם מודל 17 לא עשו שום דבר מהפכני ב-20 שנה האחרונות. אפילו אתר הבית שהם נראה על הפנים.
א.
- תרמתי למען הסליק
ברי,
יכול להיות שיש תגובות נלהבות מאד בשוק מה-357 זיג....אבל בתכלס, 0.40 הוא השולט בקרב רשויות אכיפת החוק בארה"ב -- למרות שכל מה שאתה צריך בשביל להסב 0.40 ל-357 זיג זה רק קנה. המחסנית והצינה נשארים אותו הדבר, כי מדובר על כדור 0.40 עם צוואר בקבוק ל-9ממ.
א.
יכול להיות שיש תגובות נלהבות מאד בשוק מה-357 זיג....אבל בתכלס, 0.40 הוא השולט בקרב רשויות אכיפת החוק בארה"ב -- למרות שכל מה שאתה צריך בשביל להסב 0.40 ל-357 זיג זה רק קנה. המחסנית והצינה נשארים אותו הדבר, כי מדובר על כדור 0.40 עם צוואר בקבוק ל-9ממ.
א.
- תרמתי למען הסליק
כל הגלוקאים:אולי שמרתם אמונים אבל....
התגובות שלכם. ובעיקר של גלוקי, רק משכנעות אותי להשאר בטווח הצ'רוקי!
- סליקאי כסף
הנה מספר תמונות לא מחמיאות של אקדח גלוק:
המקור:
http://www.glocktalk.com/showthread.php ... did=355447

המקור:
http://www.glocktalk.com/showthread.php ... did=355447
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
שטויות........
קודם כל מדובר באקדח מהדורות הראשונים, כך אני מסיק לפי ידית האחיזה, ואם אני טועה, תקנו אותי.
שנית, כל תחזוקה שוטפת מינימלית של הכלי, קרי ניקוי ושימון היו מונעות מהאקדח להגיע למצב הזה, לי נראה שהכלי הזה שכב בסביבה עויינת במיוחד במשך תקופה ארוכה.
קודם כל מדובר באקדח מהדורות הראשונים, כך אני מסיק לפי ידית האחיזה, ואם אני טועה, תקנו אותי.
שנית, כל תחזוקה שוטפת מינימלית של הכלי, קרי ניקוי ושימון היו מונעות מהאקדח להגיע למצב הזה, לי נראה שהכלי הזה שכב בסביבה עויינת במיוחד במשך תקופה ארוכה.
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב
Johndoe,
אותו אקדח גלוק הוא מהדורות האחרונים (דור 3 או 4), וזאת ניתן לראות לפי מסילת השירות (פיקטיני) והשקע לאגודל בחלקה העליון של הכת.
בדורות הקודמים (2 ו-1) שני המאפיינים הללו לא קיימים.
בכל מקרה, צריך לעבוד מאד קשה (וממש ממש לרצות) ע"מ להביא גלוק למצב כזה.
אותו אקדח גלוק הוא מהדורות האחרונים (דור 3 או 4), וזאת ניתן לראות לפי מסילת השירות (פיקטיני) והשקע לאגודל בחלקה העליון של הכת.
בדורות הקודמים (2 ו-1) שני המאפיינים הללו לא קיימים.
בכל מקרה, צריך לעבוד מאד קשה (וממש ממש לרצות) ע"מ להביא גלוק למצב כזה.
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
ג'ון,
1. הכלי הינו מהדור החדש - שים לב לשני פינים בחיבור בלוק הנעילה ושן חולצת דור חדש הכוללת בליטה לציין כדור בקנה.
2. לגבי אופן האחסון והטיפול - הכלי שהה שנתיים בתעלת ביוב. ראה את תגובת הבעלים לשאלת הגולשים באותו הפורום :
נראה כי הכלי שהה עם המחלק וחלקו העליון של הגוף בלבד בתוך המים החומציים.
1. הכלי הינו מהדור החדש - שים לב לשני פינים בחיבור בלוק הנעילה ושן חולצת דור חדש הכוללת בליטה לציין כדור בקנה.
2. לגבי אופן האחסון והטיפול - הכלי שהה שנתיים בתעלת ביוב. ראה את תגובת הבעלים לשאלת הגולשים באותו הפורום :
I'm a police officer and this was my duty weapon. Two years ago in October my partner and I were investigating a complaint on a problem-area nightclub. At this time, this nightclub was hosting a large "after-concert" party for a rap group. During the course of our investigation, I found myself involved in a fight - one of which it was myself versus 20-25 other people inside this nightclub. During this fight, my weapon was taken from me. This person made it outside the nightclub and basically got away. Apparently, he didn't want to be caught with a police officer's stolen weapon - so he ditched it into a storm drain that same evening. Two years later, a friend is in jail on unrelated charges and wants to ensure a quick way out of jail. Friend tells prosecutor he has information on the whereabouts of my weapon. Crime Scene techs are dispatched to the location to verify "friend's" story and locate my weapon right where he said it would be. It sat in this storm drain for just over two years.
נראה כי הכלי שהה עם המחלק וחלקו העליון של הגוף בלבד בתוך המים החומציים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד