למכירה HK USP 0.45 FULL SIZE
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
למכירה HK USP 0.45 FULL SIZE
אני מוכר את ההקלר שלי.
הכלי נמצא אצלי מ-1997, ירה בערך 1500 כדור והוא במצב מצויין.
( מ-1999 עד 2003 חייתי בארה"ב והאקדח רוב הזמן היה מופקד בקל וי - הבעלים יעידו).
האקדח בא עם:
- 2 מחסניות + פונדה אחת
- תיבה מקורית
- החוברת של האקדח + מטרת בדיקה מקורית וחתומה ע"י HK שמראה את הדיוק של הכלי ל-25 מ'
האקדח נמצא בתצוגה אצל קל-וי כך שמי שמעוניין יכול לבוא בזמנו החופשי וללא תיאום איתי ולבחון את הכלי בשעות הפתיחה של החנות.
מחיר מבוקש: 2,500 שח
הודעות או בפרטי או לטל: 052-3520022 בבקשה בשעות הערב.
תודה,
א.
הכלי נמצא אצלי מ-1997, ירה בערך 1500 כדור והוא במצב מצויין.
( מ-1999 עד 2003 חייתי בארה"ב והאקדח רוב הזמן היה מופקד בקל וי - הבעלים יעידו).
האקדח בא עם:
- 2 מחסניות + פונדה אחת
- תיבה מקורית
- החוברת של האקדח + מטרת בדיקה מקורית וחתומה ע"י HK שמראה את הדיוק של הכלי ל-25 מ'
האקדח נמצא בתצוגה אצל קל-וי כך שמי שמעוניין יכול לבוא בזמנו החופשי וללא תיאום איתי ולבחון את הכלי בשעות הפתיחה של החנות.
מחיר מבוקש: 2,500 שח
הודעות או בפרטי או לטל: 052-3520022 בבקשה בשעות הערב.
תודה,
א.
- תרמתי למען הסליק

שפוך, שפוך ת'לב. אל תתבייש מאיתנו.
אחרי ההכל אנחנו קהילה תומכת ומחזקת איש את רעהו בזמנים הקשים...
רק מה- אם תקנה גם את זה- אל תשכח לבקש פגישה אישית עם שרי אריסון- כי את ההלוואה שתצטרך לקחת- רק מישהו ברמתה יוכל לאשר...
אחרי ההכל אנחנו קהילה תומכת ומחזקת איש את רעהו בזמנים הקשים...
רק מה- אם תקנה גם את זה- אל תשכח לבקש פגישה אישית עם שרי אריסון- כי את ההלוואה שתצטרך לקחת- רק מישהו ברמתה יוכל לאשר...
עומר.
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
- תרמתי למען הסליק

עומר,
אם אתה כל כך רוצה פגישה עם שרי, אני יכול לסדר-אבל אני לוקח עמלות.
נראה לך שאחרי המשכנתא שלקחתי על הספרדי חריף שלי, אני מפחד מ-מהגרמני? אני יכול לקנות 3 כאלה!!! חוץ מזה, אקדח סיכות גרמני אחד יש?, אז עכשיו, רק חסר איזה USP קטן חמוד כזה(9 לא 45).
*ולכל מי שמעוניין ב-USP של איתמר - ה-USP נוצר בתחילתו לקוטר 45 ו-40, ורק אח"כ ל-9. שווה מאוד להתנסות בכלי - אהבה ממבט ראשון.
אם אתה כל כך רוצה פגישה עם שרי, אני יכול לסדר-אבל אני לוקח עמלות.
נראה לך שאחרי המשכנתא שלקחתי על הספרדי חריף שלי, אני מפחד מ-מהגרמני? אני יכול לקנות 3 כאלה!!! חוץ מזה, אקדח סיכות גרמני אחד יש?, אז עכשיו, רק חסר איזה USP קטן חמוד כזה(9 לא 45).
*ולכל מי שמעוניין ב-USP של איתמר - ה-USP נוצר בתחילתו לקוטר 45 ו-40, ורק אח"כ ל-9. שווה מאוד להתנסות בכלי - אהבה ממבט ראשון.
SPS - מתקרב לשלמות...
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד