חזרה לברזלים...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חזרה לברזלים...
החלטתי לחזור חזרה לאקדחים הכבדים עם הדק נורמלי...
כנראה שגלוק 19C לא מתאים לי (יותר נכון אני לא מתאים לגלוק...).
I'M OLD FASHION GUY
אני זקוק להמלצה מבעלי ניסיון על אקדחים ספורטיבים, חיסרונות ויתרונות
אקדחים בסגנון IPSC כמו TANFOGLIO או CZ-75 STANDAR או יריחו IPSC לירי איטי/קלאסי ...או המלצה אחרת...
תודה.
כנראה שגלוק 19C לא מתאים לי (יותר נכון אני לא מתאים לגלוק...).
I'M OLD FASHION GUY
אני זקוק להמלצה מבעלי ניסיון על אקדחים ספורטיבים, חיסרונות ויתרונות
אקדחים בסגנון IPSC כמו TANFOGLIO או CZ-75 STANDAR או יריחו IPSC לירי איטי/קלאסי ...או המלצה אחרת...
תודה.
ממליץ לך ללכת לכיון מעט שונה מהכלים שציינת.
הכיון הוא 1911 רב כדורי.
בכלי כזה תוכל למצא את השילוב של כל העולמות. אם תרצה ספוטיבי, לירי מעשי, צינה סטנדרטית עם קנה 0.40 תביא אותך לאיזור אופטימאלי בתחרויות. אחרי התחרות, תוכל להחליף לצינה קומפקטית,עם קנה בקוטר לבחירתך (אישית ממליץ על 0.45) לנשיאה יום יומית ועדיין תוכל להינות מהיתרונות של אקדח ספורטיבי - תחרותי אך קטן וקומפקטי. תרצה להתאמן בעלות נמוכה יותר, צינה עם קנה בקוטר 9ממ תוריד לך באופן משמעותי את עלויות התחמושת ותשפר את זמינותה, ואתה עדיין עם אותו אקדח, עם ההדק אליו אתה רגיל, עם האחיזה, הכוונות, בקיצור, כל העולמות ברשיון אחד
הכלי הפופולרי העונה לכל התכונות אותן מניתי מעלה, והמומלץ ביותר לטעמי, כאן בארץ, הוא בול M5 במגוון תצורותיו.
הכיון הוא 1911 רב כדורי.
בכלי כזה תוכל למצא את השילוב של כל העולמות. אם תרצה ספוטיבי, לירי מעשי, צינה סטנדרטית עם קנה 0.40 תביא אותך לאיזור אופטימאלי בתחרויות. אחרי התחרות, תוכל להחליף לצינה קומפקטית,עם קנה בקוטר לבחירתך (אישית ממליץ על 0.45) לנשיאה יום יומית ועדיין תוכל להינות מהיתרונות של אקדח ספורטיבי - תחרותי אך קטן וקומפקטי. תרצה להתאמן בעלות נמוכה יותר, צינה עם קנה בקוטר 9ממ תוריד לך באופן משמעותי את עלויות התחמושת ותשפר את זמינותה, ואתה עדיין עם אותו אקדח, עם ההדק אליו אתה רגיל, עם האחיזה, הכוונות, בקיצור, כל העולמות ברשיון אחד
הכלי הפופולרי העונה לכל התכונות אותן מניתי מעלה, והמומלץ ביותר לטעמי, כאן בארץ, הוא בול M5 במגוון תצורותיו.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אלכס,
נכון ש-1911 רב כדורי הוא פלטפומה נהדרת וגמישה מאד...אבל קח בחשבון שאתה צריך כיס עמוק מאד כדי להביא את הפלטפורמה הזו לידי רמת אמינות שתוכל לסמוך עליה גם להגנה עצמית וגם למטרות ספורטיביות. עוד אביזרים ועוד עבודת נשקות להתאמה...ועוד עבודה...אבל בסוף כשזה עובד אין לזה מתחרים מבחינה של דיוק ונוחות ירי.
עוד גורם שאתה צריך לקחת בחשבון זה שבניגוד לאקדחים OUT OF THE BOX כמו הגלוק שיש לך כעת יהיה לך מאד קשה למכור את הפלטפורמה הזו ולקבל מחיר הוגן שישקף את ההשקעה שלך...גלוק, CZ, FN, תמיד תוכל למכור..אקדח CUSTOM -- תצטרך לחפש משוגע לדבר...
א.
נכון ש-1911 רב כדורי הוא פלטפומה נהדרת וגמישה מאד...אבל קח בחשבון שאתה צריך כיס עמוק מאד כדי להביא את הפלטפורמה הזו לידי רמת אמינות שתוכל לסמוך עליה גם להגנה עצמית וגם למטרות ספורטיביות. עוד אביזרים ועוד עבודת נשקות להתאמה...ועוד עבודה...אבל בסוף כשזה עובד אין לזה מתחרים מבחינה של דיוק ונוחות ירי.
עוד גורם שאתה צריך לקחת בחשבון זה שבניגוד לאקדחים OUT OF THE BOX כמו הגלוק שיש לך כעת יהיה לך מאד קשה למכור את הפלטפורמה הזו ולקבל מחיר הוגן שישקף את ההשקעה שלך...גלוק, CZ, FN, תמיד תוכל למכור..אקדח CUSTOM -- תצטרך לחפש משוגע לדבר...
א.
- תרמתי למען הסליק

אלכס,
1. קח בחשבון שכבר יש לך אקדח טוב מאוד.
2. להרבה אנשים יש חשק עז ובר-חלוף להחליף את האקדח. לפעמים זה חולף רק אחרי שהנזק נגרם. חשוב שבעתיים לפני שאתה מחליף לכלי אחר.
3. מהניסיון שלי, הייתי מודע לכך שההדק של אקדחי גלוק הוא לא להיטי, אבל שוכנעתי מהיתרונות האחרים שבהם.
4. בכל מקרה, נשמח להתעדכן.
1. קח בחשבון שכבר יש לך אקדח טוב מאוד.
2. להרבה אנשים יש חשק עז ובר-חלוף להחליף את האקדח. לפעמים זה חולף רק אחרי שהנזק נגרם. חשוב שבעתיים לפני שאתה מחליף לכלי אחר.
3. מהניסיון שלי, הייתי מודע לכך שההדק של אקדחי גלוק הוא לא להיטי, אבל שוכנעתי מהיתרונות האחרים שבהם.
4. בכל מקרה, נשמח להתעדכן.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
משונה במקצת ...
הכוונה לא כמו קטגוריה של האקדחים 1911 למינהם...
-----------------------------------------------------
- יריתי גם ב- HS זה אותו סגנון של GLOCK ...
אקדחים שאני מתכוון זה כמו- CZ-75 STANDART או יריחו IPSC או BUL זה מה שאפשר להשיג בארץ.
מה עדיף מכל אלה ...
מה? ... מה? ... מה?
Two beer or not two beer ??? ... (Shakesbeer
הכוונה לא כמו קטגוריה של האקדחים 1911 למינהם...
-----------------------------------------------------
- יריתי גם ב- HS זה אותו סגנון של GLOCK ...
אקדחים שאני מתכוון זה כמו- CZ-75 STANDART או יריחו IPSC או BUL זה מה שאפשר להשיג בארץ.
מה עדיף מכל אלה ...
מה? ... מה? ... מה?
Two beer or not two beer ??? ... (Shakesbeer
נערך לאחרונה על ידי AlexiS בתאריך 19 אוקטובר 2004, 19:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
אלכס,
למה אתה מייעד את האקדח? ל-IPSC? או נשיאה?
בכל אופן, הזכרת CZ ולכן נזכרתי בשילוב חדש שהוא גם טקטי וגם ספורטיבי :
http://www.czub.cz/_en/pages/zbrane.php?type=CZ+75+TS
למה אתה מייעד את האקדח? ל-IPSC? או נשיאה?
בכל אופן, הזכרת CZ ולכן נזכרתי בשילוב חדש שהוא גם טקטי וגם ספורטיבי :
http://www.czub.cz/_en/pages/zbrane.php?type=CZ+75+TS
SPS - מתקרב לשלמות...
הי נועם,
אני לא נושא נשק יום-יום (בגלל אופן העבודה שלי), אלא רק לטיולים עם המשפחה פעם ביובל ...
וההנאה שלי מהיירי עצמו- יירי קלאסי, איטי, הריכוז- מין סוג של מדיטציה, ההרגשה של הנשק, סחיטת הדק ונקודה הפגיעה ... בקיצור קלאסיקה, הרמוניה של כל חושים, שלמות ...
זוכר את הצרפתיה ?...
ובכל התהליך הזה מפריע לי ההדק המחורבן של ה - GLOCK
אך בירי מהיר / לוחמתי אין בעיה, האקדח בסדר גמור.
בבדיקת השוק המקומי, כפי שראיתי , אין הרבה אפשרויות, או ש-BUL כמו של יואב או JRICHO IPSC .
כמובן, האקדח שלך הוא מודל לחיקוי בשבילי ... אך אני לא אקח משכנתא בשביל זה...
ה- CZ הזה הוא חלום רטוב. מי היבואן ? מעניין, מה המחיר?...
אני לא נושא נשק יום-יום (בגלל אופן העבודה שלי), אלא רק לטיולים עם המשפחה פעם ביובל ...
וההנאה שלי מהיירי עצמו- יירי קלאסי, איטי, הריכוז- מין סוג של מדיטציה, ההרגשה של הנשק, סחיטת הדק ונקודה הפגיעה ... בקיצור קלאסיקה, הרמוניה של כל חושים, שלמות ...
זוכר את הצרפתיה ?...
ובכל התהליך הזה מפריע לי ההדק המחורבן של ה - GLOCK
אך בירי מהיר / לוחמתי אין בעיה, האקדח בסדר גמור.
בבדיקת השוק המקומי, כפי שראיתי , אין הרבה אפשרויות, או ש-BUL כמו של יואב או JRICHO IPSC .
כמובן, האקדח שלך הוא מודל לחיקוי בשבילי ... אך אני לא אקח משכנתא בשביל זה...
ה- CZ הזה הוא חלום רטוב. מי היבואן ? מעניין, מה המחיר?...
שצק'ה מה המצב?
היום החלפתי את ה- 19 C ב 17 C למה ?
נוח יותר ביד ללא כל תוספות מיוחדות למחסנית .
על ההדק עבדתי באותו רגע על מנת להגיע לאותו הדק שהיה לי מינוס מינוס (למי שירה באקדח שלי )
חוץ מיזה הכל טוב .
גלוק ... הדק מחורבן
לא נראה לי
עמוס
היום החלפתי את ה- 19 C ב 17 C למה ?
נוח יותר ביד ללא כל תוספות מיוחדות למחסנית .
על ההדק עבדתי באותו רגע על מנת להגיע לאותו הדק שהיה לי מינוס מינוס (למי שירה באקדח שלי )
חוץ מיזה הכל טוב .
גלוק ... הדק מחורבן
עמוס
נערך לאחרונה על ידי גלוקי בתאריך 24 אוקטובר 2004, 00:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד