שאלה חשובה - ישובים זכאים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה חשובה - ישובים זכאים
שלום לכולם!
שאלה לי אליכם - האם מישהו יודע אם ישובים בגליל בסביבות כרמיאל וראש פינה נחשבים עילה לקבלת רשיון נשק, בתור היותם ישובים זכאים?
בכלל, אם למישהו יש מושג, אני אשמח לדעת איך מתקבלת החלטה לגבי ישוב זכאי. אני זוכר למשל שבראש העין (ליד פתח תקווה למי שלא מכיר) חלק מהשכונות היו נחשבות לישוב זכאי וחלק לא
.
תודה רבה והמשך שבוע טוב
.
אמיר.
שאלה לי אליכם - האם מישהו יודע אם ישובים בגליל בסביבות כרמיאל וראש פינה נחשבים עילה לקבלת רשיון נשק, בתור היותם ישובים זכאים?
בכלל, אם למישהו יש מושג, אני אשמח לדעת איך מתקבלת החלטה לגבי ישוב זכאי. אני זוכר למשל שבראש העין (ליד פתח תקווה למי שלא מכיר) חלק מהשכונות היו נחשבות לישוב זכאי וחלק לא
תודה רבה והמשך שבוע טוב
אמיר.
- סליקאי ארד

אמיר שלום,
1. רשימות היישובים הזעאים נמצאות אצל פקידי רישוי כלי ירייה בלשכות משרד הפנים.
2. ההכרה ביישוב כ "יישוב זכאי", נעשית לאחר קיום הערכות מצב של גורמי הביטחון.
(משטרה, צבא)
3. על מנת לדעת האם היישוב בו אתה מתגורר עומד בתבחין, נא פנה לפקיד הרישוי המחוזי.
4. לעניין ראש העין ויישובים אחרים - גם בירושלים לדוגמא הוכרו שכונות מסויימות ובחלק מהמקומות אפילו רחובות בודדים - לדוגמה בשכונת גילה, הוכרו רחובות בודדים הקרובים לגבול שבין ירושלים ובית לחם, ושכונות בצפון העיר לכיוון רמאללה. גם כאן, ההחלטה היא של גורמי הביטחון ולא של מ. הפנים.
בהצלחה.
1. רשימות היישובים הזעאים נמצאות אצל פקידי רישוי כלי ירייה בלשכות משרד הפנים.
2. ההכרה ביישוב כ "יישוב זכאי", נעשית לאחר קיום הערכות מצב של גורמי הביטחון.
(משטרה, צבא)
3. על מנת לדעת האם היישוב בו אתה מתגורר עומד בתבחין, נא פנה לפקיד הרישוי המחוזי.
4. לעניין ראש העין ויישובים אחרים - גם בירושלים לדוגמא הוכרו שכונות מסויימות ובחלק מהמקומות אפילו רחובות בודדים - לדוגמה בשכונת גילה, הוכרו רחובות בודדים הקרובים לגבול שבין ירושלים ובית לחם, ושכונות בצפון העיר לכיוון רמאללה. גם כאן, ההחלטה היא של גורמי הביטחון ולא של מ. הפנים.
בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד