צו ראשון - ההתחבטות !
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רעיי הסליקאים , לא אחדש לכם כלום בויכוח על קרבי ולא קרבי ותרומתם למערכת הצבאית , וגם לא בנושא הפרופיל.
ממעט ניסיוני בשני התחומים , חפצתי להביע את דעתי.
צריך להיות מאד זהיר במגמה להעלאת הפרופיל כדי לא לגרום ח"ו לנזק עקב מוטיבצית יתר , וצודקת לדעתי , זוגתו של HIGT. סייעתי ועודדתי לאחרונה ,בחור בעל כושר קרבי וניסיון עם כלבים להגיע למשאת נפשו. בשלב הראשון של המסלול , הוא הדיח את עצמו בגלל ההכרה שלמרות שמדובר בחלום אישי , הוא עלול לסכן את עצמו ו/או את חבריו.פסיכולוג בכיר במערכת הצבאית הגדיר את מעשהו של הבחור כאומץ בלתי רגיל ומבחן אישיות נדיר. לסיכום , סה"כ המישתנים בכל מיקרה הינו גבוה , ולכן חייב כ"א להיות שלם עם עצמו וצו מצפונו והכרתו.
לגבי הלא קרביים , ישנם כ"כ הרבה סופרלטיבים בנושא והיריעה אך קצרה. מגוון המקצועות מאפשר לכל אחד להשתבץ במקצוע התורם למערך הצבאי להתקיים בשיגרה ובחירום. לא בכדי שינה צה"ל את הכינוי של המכונאים בגדוד הלוחם ביחד עם החובשים, מש"קי תחזוקה, טכנאי הקשר,טכנאי הבק"ש,החשמלאים ועוד , ל"תומכי לחימה". לא בכדי , הוסיפה זרוע היבשה את חיילי מודיעין השדה למסגרת של אחד מחיילות השדה. וכמובן שלא נגרע חלקם של כל המשרתים בעורף במקצועות השונים. אז נכון שהם חסרים את ההילה , ועבודתם אפורה יותר , אך בד בבד לא נשכח את נחיצותם.
אני מאחל לסליקאים הצעירים שיגיעו למיטב שאיפותיהם במסגרת היכולות.
ממעט ניסיוני בשני התחומים , חפצתי להביע את דעתי.
צריך להיות מאד זהיר במגמה להעלאת הפרופיל כדי לא לגרום ח"ו לנזק עקב מוטיבצית יתר , וצודקת לדעתי , זוגתו של HIGT. סייעתי ועודדתי לאחרונה ,בחור בעל כושר קרבי וניסיון עם כלבים להגיע למשאת נפשו. בשלב הראשון של המסלול , הוא הדיח את עצמו בגלל ההכרה שלמרות שמדובר בחלום אישי , הוא עלול לסכן את עצמו ו/או את חבריו.פסיכולוג בכיר במערכת הצבאית הגדיר את מעשהו של הבחור כאומץ בלתי רגיל ומבחן אישיות נדיר. לסיכום , סה"כ המישתנים בכל מיקרה הינו גבוה , ולכן חייב כ"א להיות שלם עם עצמו וצו מצפונו והכרתו.
לגבי הלא קרביים , ישנם כ"כ הרבה סופרלטיבים בנושא והיריעה אך קצרה. מגוון המקצועות מאפשר לכל אחד להשתבץ במקצוע התורם למערך הצבאי להתקיים בשיגרה ובחירום. לא בכדי שינה צה"ל את הכינוי של המכונאים בגדוד הלוחם ביחד עם החובשים, מש"קי תחזוקה, טכנאי הקשר,טכנאי הבק"ש,החשמלאים ועוד , ל"תומכי לחימה". לא בכדי , הוסיפה זרוע היבשה את חיילי מודיעין השדה למסגרת של אחד מחיילות השדה. וכמובן שלא נגרע חלקם של כל המשרתים בעורף במקצועות השונים. אז נכון שהם חסרים את ההילה , ועבודתם אפורה יותר , אך בד בבד לא נשכח את נחיצותם.
אני מאחל לסליקאים הצעירים שיגיעו למיטב שאיפותיהם במסגרת היכולות.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אינני מתכוון להכנס כחלק מהויכוח, שלדעתי לא היה במקומו (למרות שגם לי היה חלק קטן מאוד בתחילתו, שנבע מהתהיה מה יגיד גלוקי ל-SHARSHABIL שכתב את שכתב על מקצוע הנשק בצבא).
אינני מבין מה גרר את שני החברים הותיקים להתנגחות חסרת הטעם, אך אין לי כל ספק שזה היה מיותר, ואם כבר התקיים, היה צריך להתקיים במסרים פרטיים.
וסליחה שלא שמתי לב לכך מוקדם יותר
.
אינני מבין מה גרר את שני החברים הותיקים להתנגחות חסרת הטעם, אך אין לי כל ספק שזה היה מיותר, ואם כבר התקיים, היה צריך להתקיים במסרים פרטיים.
וסליחה שלא שמתי לב לכך מוקדם יותר

נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 17 אפריל 2004, 10:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
היתי רוצה לבקש שוב את סליחת כל חברי הפורום שנאלצו שלא בטובתם לראות את מה שהיה לי
פה להגיד למר עמוס הנכבד.
אבל הבן אדם פשוט לא מסוגל להכנס לאשכול בלי להעכיר בו את האווירה בדרך כזאת אוו אחרת
ניסיתי להתעלם (ולהתאלם) במשך למעלה מחצי שנה (כולל ממסרים ברוח זאת בפרטי שקיבלתי) בתקווה שזה יעזור אפילו פניתי לעזרת המנהלים שהזהירו אותו חזור והזהר(אני זוכר לפחות שתי מיקראים כאלו פה בטוחני כי דביר זוכר היטב יותר) על רוח הדברים שלו ועל הסגנון שאינו הולם את הפורום .
אתמול הוא פשוט הגדיש את השאה והיתי מוכרח להראות לו שסיבה שאנחנו לא נגררים
לתת רמה שלו היא לא בגלל שאנכחנו לא יכולים אלה פשוט שלא רוצים.
בקשר למיקום של הדיון :אכן רצוי היה שלא יתקים כלל לא בפורום ולא בפרטי אבל ראיתי תגובה
הגבתי וזה כבר נמשך בפורום מכוח האנרציה ועל זה שוב סלחתכם ומחלתכם.
בתקווה שזה יהיה הסוף של כל ענין גלוקי בצורתו הנוכחית .
מבחינתי "אחרונה נורתה !!"
פה להגיד למר עמוס הנכבד.
אבל הבן אדם פשוט לא מסוגל להכנס לאשכול בלי להעכיר בו את האווירה בדרך כזאת אוו אחרת
ניסיתי להתעלם (ולהתאלם) במשך למעלה מחצי שנה (כולל ממסרים ברוח זאת בפרטי שקיבלתי) בתקווה שזה יעזור אפילו פניתי לעזרת המנהלים שהזהירו אותו חזור והזהר(אני זוכר לפחות שתי מיקראים כאלו פה בטוחני כי דביר זוכר היטב יותר) על רוח הדברים שלו ועל הסגנון שאינו הולם את הפורום .
אתמול הוא פשוט הגדיש את השאה והיתי מוכרח להראות לו שסיבה שאנחנו לא נגררים
לתת רמה שלו היא לא בגלל שאנכחנו לא יכולים אלה פשוט שלא רוצים.
בקשר למיקום של הדיון :אכן רצוי היה שלא יתקים כלל לא בפורום ולא בפרטי אבל ראיתי תגובה
הגבתי וזה כבר נמשך בפורום מכוח האנרציה ועל זה שוב סלחתכם ומחלתכם.
בתקווה שזה יהיה הסוף של כל ענין גלוקי בצורתו הנוכחית .
מבחינתי "אחרונה נורתה !!"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד