איך כדאי לטעון מחסנית 'כוננות'??

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי doron-30 » 27 דצמבר 2003, 20:04

דון ידידי

גם אם תשים אותו משקל של קליע אבל אחד יהיה הולו .... והשני יהיה fmg יהיה להם
מהירויות לוע שונות עקב מקדם הגרר של הקליע וזה יתבטא בפגיעות שונות.
ואם אנחנו נאמר עוד סיבות שקשורות לתהליכי יצור אז אפשר גם להכניס לרשימה סדרות שונות אבל שכל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון זאת זכותו ואם הוא שלם עם זה אז אין מה להוסיף
אני נגד קוקטיילים

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

ss

על ידי eld453 » 27 דצמבר 2003, 22:23

עומר,
אתה משחק לידי, תודה.
דבר ראשון, כערך, לא נכון לסדר דברים כאלה חשובים "כי ככה הסתדר לי"...
עכשיו, האם סופט פוינט טוב לחדירת חלון או משהו בסגנון? לא נראה לי..
הוא הרי רך.. לדעתי עדיף כדור רגיל כדי לחדור..
עוד דבר שהוא העיקרי בנושא הערבוב, :והיה והראשון היה סופט, צעקת למחבל הפוטנציאלי או העבריין החמוש.. עצור.. ודבר ראשון ירית כדור באויר, ..
עם מה אתה נשאר עכשיו?
מה אני בא להגיד?
לא תדע מה יבוא לך! אז למה לסדר כדורים כאילו למתאר מסויים?
שורה תחתונה וגם דעתי, מחסנית מלאה בכדורים "רגילים".
בסופו של דבר, זה אמור לתת מענה טוב לרוב המתארים.
(ועומר, תסלח לי שאני מפנה את שאלותי אליך.. זה לא אישי.. פשוט היה נוח לי לפתח את הנושא כך.. שיהיה לך שבוע טוב ב"אדם" עם אינני טועה..)
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: ss

על ידי donduck » 27 דצמבר 2003, 22:44

eld453 כתב:.........והיה והראשון היה סופט, צעקת למחבל הפוטנציאלי או העבריין החמוש.. עצור.. ודבר ראשון ירית כדור באויר, ......

בחיים האזרחיים אין ירי "באוויר".
אתה אחראי לכל כדור שיצא מהקנה שלך. הנוהלים הצבאיים אינם ישימים עבור אזרחים העושים שימוש בנישקם הפרטי להגנה עצמית.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

עע

על ידי eld453 » 27 דצמבר 2003, 23:32

חבר'ה, חבר'ה,
זו היתה דוגמה להמחשה בלבד..
דוגמה למה קורה שהכדור שתיכננת עליו כל אחר הצהריים,
הלך למקום לא מתוכנן.. אז מה תעשה אח"כ בלילה.. בלי הכדור שיציל את המצב?
(התשובה במהופך.. קח פסק זמן, תפרוש לשירותים, ותחליף את סדר הכדורים, מלמטה למעלה..)
שבוע טוב.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי עומר בר » 28 דצמבר 2003, 01:24

eld, הרעיון בלשים סופט פוינט ככדור ראשון, הוא שאם תירה לתוך חלון, שימשה של מכונית, או אקווריום, הקליע מעצם היותו רך ימעך על הזכוכית (במקרים אלו), יעביר לה כמעט 100% מהאנרגיה הקינטית שלו, וירסק אותה לחלוטין.
זאת בניגוד לכדור רגיל, שאם תירה אותו לתוך שימשה של מכונית, אתה תעשה בה חור והיא "תתקמט" לגמרי (כלומר- תשבר לגמרי אבל לא תיפול). וכאן נכנס לעניין מה אתה מנסה להשיג עם הכדור הזה: פגיעה מיידית, או ריסוק השימשה ואז עוד כדור אחד מדויק במטרה. וגם אם לא פגעת במטרה לפחות היא לא יכולה להמשיך ליסוע כי היא לא רואה כלום.
ברמת העיקרון, ככל הנוגע לצלפים, אם נצטרך לירות לתוך מכונית הבאה אלינו, אנו נירה כדור סופט פוינט ע"מ להפיל את השימשה ואז כדור אחד מדויק למרכז מטרה. הסופט פוינט גם עוזר להמם את המטרה קצת בכך שפתאום שימשת המכונית שלך מתרסקת עליך.
roadrunner כתב:
הדבר היחיד שיכול להציל את התוקף אם ירו עליו HP הוא מחסה בצורת אקווריום עם מים שכן יכולים לגרום לפתיחת הקליע ובשלב מסוים לעצירתו...

אם תירה על אקווריום סופט טוינט- לפחות תוכל להרטיב את התוקף לגמרי. גם משהו, לא?? :wink:

עומר.
עומר.

I NEVER SAW A WILD THING SORRY FOR
ITSELF. A BIRD WILL DROP FROZEN DEAD FROM A BOUGH, WITHOUT EVER HAVING FELT SORRY FOR ITSELF.
D.H. LORENCE
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי גלעד יסעור » 30 דצמבר 2003, 17:28

שלום לכולם.
אני טוען את מחסנית הכוננות שלי בכדורי פדרל +P+ ,לאחר שירית כמחסנית שלהם במטווח עם אקדחי [גלוק 17].
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי שרקן » 30 דצמבר 2003, 20:14

פול מטל ג'אקט (FMJ).

אמנם אני מתפרנס (מנסה בכל אופן) ממכירת תחמושת וכדורי ה HP למיניהם יקרים ורווחיים יותר, אך ב"תכלס'", חבל על כספכם.

בכל דבר שקשור לנשק יש פשרה. אקדח קומפקטי הוא נוח על הגוף אך קשה לאחיזה, אקדח גדול מכיל יותר כדורים אך הוא מסורבל וכו'. הפשרה הטובה ביותר בתחום התחמושת היא הכדור הרגיל!!!

K.I.S.S
(והמבין - יבין)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד