שאלה לקצינים ולנגדים שבכם
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לקצינים ולנגדים שבכם
שלום,
הנני קצין בצה"ל, קבלתי ממקמצ"ר רשיון זמני לרכישת אקדח, מהי בדיוק הפרוצדורה להעברת בעלות על אקדח ולקבל רשיון נשק דרך הצבא במידה ואני קונה מאדם פרטי ולא מחנות?
אילו טפסים / פעולות יש לעשות?
האם מותר לי להחזיק את האקדח טרם קבלת הרשיון?
ובכלל מה כדאי לבדוק כשקונים אקדח משומש...
הנני קצין בצה"ל, קבלתי ממקמצ"ר רשיון זמני לרכישת אקדח, מהי בדיוק הפרוצדורה להעברת בעלות על אקדח ולקבל רשיון נשק דרך הצבא במידה ואני קונה מאדם פרטי ולא מחנות?
אילו טפסים / פעולות יש לעשות?
האם מותר לי להחזיק את האקדח טרם קבלת הרשיון?
ובכלל מה כדאי לבדוק כשקונים אקדח משומש...
נערך לאחרונה על ידי jeronimo בתאריך 20 דצמבר 2003, 14:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד

קניית אקדח
א. אסור לך להחזיק באקדח ללא רישיון .
ב. במקמצ"ר נמצאת בחורה נהדרת העונה לשם אנדריאה צור איתה קשר היא יודעת
את כל הפרוצדורה . טל- 035699977 כל יום.
ג. בטח תקבל המון תגובות . אין כמו המקור .
ד. תתקשר.
ה. בהצלחה
ב. במקמצ"ר נמצאת בחורה נהדרת העונה לשם אנדריאה צור איתה קשר היא יודעת
את כל הפרוצדורה . טל- 035699977 כל יום.
ג. בטח תקבל המון תגובות . אין כמו המקור .
ד. תתקשר.
ה. בהצלחה
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
דוגמא לשטר מכר:
אני (משה זוכמיר) מס' ת.ז (777777777) הגר ב(יהופיץ) בעל אקדח (נטען קנה) תוצרת (המחתרת) שמספרו (88888) ובעל רישיון מס'(99999) (מס' הרשיון אם אין פלסטיק הוא האסמכתא בפינה ימנית עליונה) מוכר את האקדח שפרטיו להלן
ל(גרונימו) מס' ת.ז (333333333) הגר (במעברות פתאים) במידה ויוצא לו רשיון.
יש להחליף את הנתונים (בסוגריים) בנתוני אמת!
לאחר שמר (משה זוכמיר) חתם על המסמך, נתן לך את רשיון המקור(כי אותו מבטלים) והשאיר אצלו צילום, אתה ניגש עם המסמכים הנ"ל+האישור שלך לחברה הנפלאה בתה"ש, וכיוון שהיא אינה שובתת היא תטפל בך יפה!
תקבל ממנה 4 טפסים
1.רשיון לנשק הנ"ל על שמך.
2.אישור מכירת הנשק ל(משה זוכמיר)
3.אישור לך לקנית הנשק
4.אישור לרכישת 50 כדור.
חג אורים שמח!
אני (משה זוכמיר) מס' ת.ז (777777777) הגר ב(יהופיץ) בעל אקדח (נטען קנה) תוצרת (המחתרת) שמספרו (88888) ובעל רישיון מס'(99999) (מס' הרשיון אם אין פלסטיק הוא האסמכתא בפינה ימנית עליונה) מוכר את האקדח שפרטיו להלן
ל(גרונימו) מס' ת.ז (333333333) הגר (במעברות פתאים) במידה ויוצא לו רשיון.
יש להחליף את הנתונים (בסוגריים) בנתוני אמת!
לאחר שמר (משה זוכמיר) חתם על המסמך, נתן לך את רשיון המקור(כי אותו מבטלים) והשאיר אצלו צילום, אתה ניגש עם המסמכים הנ"ל+האישור שלך לחברה הנפלאה בתה"ש, וכיוון שהיא אינה שובתת היא תטפל בך יפה!
תקבל ממנה 4 טפסים
1.רשיון לנשק הנ"ל על שמך.
2.אישור מכירת הנשק ל(משה זוכמיר)
3.אישור לך לקנית הנשק
4.אישור לרכישת 50 כדור.
חג אורים שמח!
תודה רבה ושאלה נוספת
תודה רבה מאוד לאילן גם בעבור הפגנת הידע הרב וגם בעבור הכשרון הספרותי
הבלתי נלאה...
עוד כמה שאלות קטנות:
- האם זה נכון שביחד עם החוזה הנ"ל אני צריך להגיש למקמצ"ר גם מסמך אישור על מטווח על הנשק הנ"ל? האם אכן מותר לי לטווח בו לפני קבלת רשיון
- מי נותן את הרשיון בסופו של דבר? מקמצ"ר או משרד הפנים? האם אני תלוי באיזושהיא צורה בשביתות של משרד הפנים
- האם יש עוד פרוצדורה שעל המוכר לבצע טרם/אחרי הרכישה
- כמו כן מה הכוונה באישור לקניית 50 כדור? האם הכוונה ב-50 כדורים למטווח או כדורים בשביל לשים במחסנית ולשאת אותם עם האקדח לאחר קבלת הרשיון (אם כי ברור לי שאין מחסנית לאקדח שמכילה כמות כזו של כדורים...)
[/b]
הבלתי נלאה...
עוד כמה שאלות קטנות:
- האם זה נכון שביחד עם החוזה הנ"ל אני צריך להגיש למקמצ"ר גם מסמך אישור על מטווח על הנשק הנ"ל? האם אכן מותר לי לטווח בו לפני קבלת רשיון
- מי נותן את הרשיון בסופו של דבר? מקמצ"ר או משרד הפנים? האם אני תלוי באיזושהיא צורה בשביתות של משרד הפנים
- האם יש עוד פרוצדורה שעל המוכר לבצע טרם/אחרי הרכישה
- כמו כן מה הכוונה באישור לקניית 50 כדור? האם הכוונה ב-50 כדורים למטווח או כדורים בשביל לשים במחסנית ולשאת אותם עם האקדח לאחר קבלת הרשיון (אם כי ברור לי שאין מחסנית לאקדח שמכילה כמות כזו של כדורים...)
[/b]
נערך לאחרונה על ידי jeronimo בתאריך 20 דצמבר 2003, 15:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי ארד

jeronimo
אתה צריך להגיש אישור על ביצוע אימון במטווח.
האימון יהיה בנשק בעל אותו קוטר כמו הנשק שאותו אתה רוצה לרכוש.
לגבי ה-50 כדורים, אלה אותם כדורים שאתה יכול לרכוש על מנת להסתובב איתם במחסנית (או בכמה מחסניות
).
בזמן ירי במטווח אתה יכול לקנות כמה כדורים שרק תרצה ( או שהכיס יאפשר,,,) וזאת בתנאי שלא תוציא אותם מחוץ לתחומי המטווח.
סתם מסקרנות, על איזה נשק מדובר ?
להת'
אבי
אתה צריך להגיש אישור על ביצוע אימון במטווח.
האימון יהיה בנשק בעל אותו קוטר כמו הנשק שאותו אתה רוצה לרכוש.
לגבי ה-50 כדורים, אלה אותם כדורים שאתה יכול לרכוש על מנת להסתובב איתם במחסנית (או בכמה מחסניות
בזמן ירי במטווח אתה יכול לקנות כמה כדורים שרק תרצה ( או שהכיס יאפשר,,,) וזאת בתנאי שלא תוציא אותם מחוץ לתחומי המטווח.
סתם מסקרנות, על איזה נשק מדובר ?
להת'
אבי
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
תגובה לאבי
תודה לאבי,
מדובר באקדח colt Mustang 9 קצר. פתחתי על האקדח "דיון" בפורום "הסחר החופשי". אם יש לך משהו להגיד על האקדח הנ"ל אשמח מאוד לשמוע (אתה יכול להגיב גם כאן)

מדובר באקדח colt Mustang 9 קצר. פתחתי על האקדח "דיון" בפורום "הסחר החופשי". אם יש לך משהו להגיד על האקדח הנ"ל אשמח מאוד לשמוע (אתה יכול להגיב גם כאן)
- סליקאי ארד

קולט מוסטנג חביב עלי.
אתה יכול לקחת איתך למטווח את בעל הנשק + הנשק ולטווח בו להנאתך ואו לעבור בו הכשרה, או הכשרה בקליבר זהה כפי שציין אבי.
את הרשיון מנפיק משרד הפנים!
שלוחה של משרד הפנים (מחשב עם תקשורת - יושב במקמצ"ר) במקמצ"ר היא זו המנפיקה לאנשי הקבע וזאת על מנת שלצבא תהיה בקרה משלו על נושאי הנשק האזרחי בין אנשיו.
להזכירך הצבא בנוסף לנהלי משרד הפנים מחייב קבע ואו אישור מקצין בדרגת סא"ל ומעלה (או שני העונשים כאחת).
חג אורים שמח
אתה יכול לקחת איתך למטווח את בעל הנשק + הנשק ולטווח בו להנאתך ואו לעבור בו הכשרה, או הכשרה בקליבר זהה כפי שציין אבי.
את הרשיון מנפיק משרד הפנים!
שלוחה של משרד הפנים (מחשב עם תקשורת - יושב במקמצ"ר) במקמצ"ר היא זו המנפיקה לאנשי הקבע וזאת על מנת שלצבא תהיה בקרה משלו על נושאי הנשק האזרחי בין אנשיו.
להזכירך הצבא בנוסף לנהלי משרד הפנים מחייב קבע ואו אישור מקצין בדרגת סא"ל ומעלה (או שני העונשים כאחת).
חג אורים שמח
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד