הבדלים בין סוגי הגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
וואללה חבריי
מאשכול מקצועי גלשנו לחברים לנשק...
אבל אם אכלנו בשקט כמה בונבונים מהבונבוניירה , אולי נגמור כבר את כל השאר , גם כך , אבא וובי יתעורר בבוקר ויראה שאכלנו מהכיבוד של האורחים.
אז וולונטיר , החמור עם האוזניים שייך לבדיחה שהייתה פעם על הסקודה הצ'כית , והוסיפו גם , שיש לה מגבים בצד הפנימי של הווינדשילד כנגד יריקות המחאה של הנהג, וגם ...יש לך סקודה יש חברים , כי כל יום ניפגשים במוסך.
זו רק מטאפורה על עולם הנשק, כי לאמנון חברינו הסליקאי והצלם המהולל , היתה פעם "סקודה " (או יותר נכון, סוסיתא)ביד , ששברה קפיצים בזמן הירי (ממש ראיתי) ומאז יש לו איזה משהו אוסטרי כזה.
ימח שמם של הבווארים והטירולים , הם מבינים קצת באיך לבנות נשק ...
מאשכול מקצועי גלשנו לחברים לנשק...
אבל אם אכלנו בשקט כמה בונבונים מהבונבוניירה , אולי נגמור כבר את כל השאר , גם כך , אבא וובי יתעורר בבוקר ויראה שאכלנו מהכיבוד של האורחים.
אז וולונטיר , החמור עם האוזניים שייך לבדיחה שהייתה פעם על הסקודה הצ'כית , והוסיפו גם , שיש לה מגבים בצד הפנימי של הווינדשילד כנגד יריקות המחאה של הנהג, וגם ...יש לך סקודה יש חברים , כי כל יום ניפגשים במוסך.
זו רק מטאפורה על עולם הנשק, כי לאמנון חברינו הסליקאי והצלם המהולל , היתה פעם "סקודה " (או יותר נכון, סוסיתא)ביד , ששברה קפיצים בזמן הירי (ממש ראיתי) ומאז יש לו איזה משהו אוסטרי כזה.
ימח שמם של הבווארים והטירולים , הם מבינים קצת באיך לבנות נשק ...
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
volunteer כתב:מיכאל.
מה לא ברור ???
החורים בשביל האוזניים של החמור שנושא גלוק בחגורה.
וואי וואי וואי ...
מתנדב ידידי היקר... עם כל הכבוד שאני רוחש לך ול P7 נראה שהפעם הלכת רחוק מדי... אתה מתעסק כאן עם קליברים בסדר גודל אחר (120 מ"מ) , אני מניח שאתן למר מס את הכבוד לענות לך...

ולך שרק, אני מניח שבכתבם מרכבה לא התכוונו לזה :

אלא לזה :

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
קולונל ידידי
כרגיל , היטבת עם התמונות והפעם, הרפתן, מיודעינו הידען, נחשף בטעות של סנטימטר וחצי.....
אילן,
התמונה היא של סימן 3 שגם בו וגם בסימן 4 יש תותח בקוטר 120 מ"מ.
וולונטיר
התשובה לעלבון תינתן בבוחן צמ"פ. מזכיר לי שהיה תותחן אחד בצוות טנק שהיה עושה הרבה MISSים עד שהמ"פ שלו התחיל לכעוס על המט"ק ואמר לו "קודקוד ירבוע, מתי תהפוך כבר את המטרה לכלכלית"?
שלכם באדישות
הבילתי פגיע ע"י בעלי ה-פי7
כרגיל , היטבת עם התמונות והפעם, הרפתן, מיודעינו הידען, נחשף בטעות של סנטימטר וחצי.....

אילן,
התמונה היא של סימן 3 שגם בו וגם בסימן 4 יש תותח בקוטר 120 מ"מ.
וולונטיר
התשובה לעלבון תינתן בבוחן צמ"פ. מזכיר לי שהיה תותחן אחד בצוות טנק שהיה עושה הרבה MISSים עד שהמ"פ שלו התחיל לכעוס על המט"ק ואמר לו "קודקוד ירבוע, מתי תהפוך כבר את המטרה לכלכלית"?
שלכם באדישות
הבילתי פגיע ע"י בעלי ה-פי7
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד