AIR SOFT

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי shrek » 28 ספטמבר 2003, 18:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
אתה לא תאמין באיזו קלות אפשר להשיג אחד כזה

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

תיתפלאו

על ידי AK-47 » 29 ספטמבר 2003, 12:35

תיתפלאו אבל בעיר העתיקה כן אפשר לימצוא אקדחי/רובי סופט בלי בעיה מוכרים שם את זה בדוכנים כפי שאני זוכר. אני וחבר שלי אפילו קנינו משהו כמו 50 רובים/אקדחים ומכרנו אותם בשכונה שלנו במחירים קצת יותר גבוהים.
ודרך אגב לא מיזמן פה בירושלים ראיתי בחנות מתנות לגבר היי שיי רובה אייר סופט שניראה כמו AK-47 לא 1/1 אבל יורה כדורי פלסתיק 6 מ"מ במחיר של 40 שלק בערך...אז יש דברים כאלו למחירה בלי בעיות!!!
מניסיוני תישאל ילדים בני 14-15 הם תמיד יודעים איפה ניתן ליקנות מה

נ.ב.

רובי אויר כן הורגים טלוי איזה סוג... אם יש לך רובה כמו SHADOW 1000 של
GAMO אז רובה כזה כן יכול להרוג בן אדם.(הוא עובר ס"מ של עץ ממרחק של 15 מטר אז ניראה לי שפגיעה ברקה עם כדור עם שפיץ תהרוג בן אדם!!!)
למיטב ידיעתי וניסיוני רובי אייר סופט לא יהרגו בן אדם לא משנה איזה סוג!!!
(פרט לאולי MK2 שיורה כדורים בקצב רצחני ואם צרור כזה יפגע לך בראש אז יכול ליהיות שתמות... אבל את הרובה הזה כבר אי אפשר ליקנות בשום מקום בעולם מישום מה...)

{מניסיון בחו"ל לארץ בקשר לאיך הוא עובר מה} :?
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 29 ספטמבר 2003, 14:46

AK 47 היקר
אתה כותב כאן איך אתה עובר על החוק כשאתה קונה מוצרים אסורים באחזקה בארץ ומוכר אותם ועוד תוך עשיית רווח. זה שאתה ילד לא פותר אותך או את ההורים שלך מלעמוד לדין על מה שאתה עושה, אפילו שזה נעשה מתוך טיפשות וקלות דעת.

מעניין אותי מאיפה הקביעה שלך לגבי רובה אוויר ויכולותיו המופלאות (ועוד בתור אחד שטוען שאין לו כזה....)?
לידיעתך, רוב הרובים האלו מייצרים אנרגיה של פחות מ7 ג'אול. כדי לחדור גולגולת של אדם צריך הרבה יותר מזה, אפילו אם ה"גולגולת רכה" במיוחד, וגם עם חדר, המרחק ל"להרוג" רחוק מאד.
ובכלל, אם יש רובים כמו זה שאתה מתאר, שהם בהחלט לא הנורמה, אז למה להסיק מהם לגבי הכלל?

הייתי מייעץ לך לחשוב יותר על המילים שאתה מפיק מהמקלדת ולהתרברב פחות במעשיך הנלוזים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי AK-47 » 29 ספטמבר 2003, 16:35

לא מיתרברב ולא נעליים!
סך הכל אני אומר שיש דברים כאלו חופשי היתה תקופה שגם במכולות שכונתיות מכרו דברים מהסוג הזה.

ולא אין לי רובה אויר אני מדבר מיניסיוני בחוץ לארץ!!! יש לי חברי משפחה ברומניה הונגריה ובספרד וצרפת ויצא לי לירות בכל מיני נשקים ביחוד אויר!ומשם אני אומר מה שיש לי להגיד.

ודרך אגב איך יכול ליהיות שרובה שיורה במהירות של 1000-1250 רגל לשניה ועוד עם כדורים עם שפיץ לא יחדור רקה!!! אתה יודע מה גם אם זה מטווח אפס לפי דעתי זה יהרוג .
ONE SHOT ONE KILL
NO EXCEPTIONS
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי BIG^O » 30 ספטמבר 2003, 16:04

תודה לכול התגובות...
כמה דברים לגבי קטלניותו של האייר סופט
בחו"ל הוא נחשב למשחק (כואב אולי אבל משחק) שמשחקים ללא מגנים אפילו
אקדחים שיורים כדורי גומי ניתן למצוא בכול חנות צעצועים אפילו לא בהסלקה אלה בגלוי מוחלט.
עם כן אחרי אשכול זה יש מישהו שיהיה מוכן להגיד לי מה דינו של האייר סופט חוקי או לא?
ניתן ליבוא או לא?

שוב תודה ..אורן :lol:
GO BIG OR GO HOME
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 30 ספטמבר 2003, 16:46

האם אקדח מים הופך לכלי ירייה בעל כוח להמית אחרי שממלאים אותו באקונומיקה או בחומצה גופרתית (לא יחדיו)?

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי BIG^O » 30 ספטמבר 2003, 17:38

חח ארנולד נקודה טובה חחחח
נרי לכמעט לכול כלי יש את הכול להמית עם שיינוים שונים
אפילו סכין חמאה יכול לחתוך (אולי :lol: )

אורן
GO BIG OR GO HOME
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי עוד'ר » 30 ספטמבר 2003, 19:45

ארנולד,
לשאלתך, אקדח מים אינו מתאים לחלק הראשון של הגדרת "כלי יריה" שכן הוא אינו יורה כדור או דבר דומה.
תיאורטית הוא יכול להתאים לחלק השני בתור "כלי נשק שמסוגל לפלוט חומר הנועד להזיק לאדם". (אגב, כאן לא קיימת הדרישה של יכולת להמית אלא להזיק בלבד).
ואולם כאן קיים קושי אחר, והוא הגדרת "כלי נשק" (אשר אינה קיימת בחוק). קשה לי להאמין כי אדם סביר יוכל להגדיר אקדח מים כ"כלי נשק".
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי HKpro » 02 אוקטובר 2003, 08:18

או אולי רוגטקה שיורה כדורי ניטרו גליצרין קפוא.... :roll:
לא מעשי, אבל עדיין משוגע. 8)
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

על ידי ליאור45 » 02 אוקטובר 2003, 09:00

להביור?
תרסיס שמן 9105 מוצת?

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי BIG^O » 03 אוקטובר 2003, 14:50

ויש עוד אלפי דוגמאות..חיחיחי
ממה שהבנתי האייר סופט נמצא במעין תחום אפור כזה??
למה זה לא יכול להיות פשוט כמו בחו"ל
שמע מצאתי דף שלם עם פירסומים על אייר סופט אקדחים ורובי ציד בעמוד הראשי
של העיתון.
כ"כ נדהמתי (מהמחירים ומעצם הפרסום) ששמרתי את הפרסמות וכרגע היא נמצאת במקום של כבוד במגירה שלי ...
עולם הפוך :evil:
GO BIG OR GO HOME
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי BROADAXE » 03 אוקטובר 2003, 20:52

לפני כעשר שנים מכר ניסה לייבא איירסופט באופן חוקי, למכירה בחנויות. משרד המסחר והתעשייה התיר לו לייבא שלושה דגמים לבדיקה, ולאחר מכן נאסר עליו למכור את מה שייבא ולייבא נוספים. אחד מהם היה מתוצרת אמריקנית ושניים נוספים היו סינים. האמריקני היה באיכות גבוהה יותר וגם מעט חזק יותר- בארה"ב הם נמכרים לשעשוע ולקליעה בתוך הבית. חטפתי כמה כדורים בת**, כואב, אבל לא נורא.
כמה דברים לגבי רובי אויר: בעבר הלא רחוק ניתן היה לקבל רשיון ללא בעיה מגיל 14 (היה לי, עד שהגיע הזמן ל"דבר האמיתי"). הגם שמדינת ישראל היא אולי היחידה שמחייבת רשיון לנשק אויר, ישנן מספר עובדות שכדאי לדעת. גם כאן נמכרו רובים בעוצמות שונות, בקוטר 4.5 ממ ו-5.5 ממ. רובים מחברות טובות היו לרוב בעוצמה גבוהה יותר, חלקם חזקים מספיק כדי להרוג ציפורים. בשנות השבעים נמכרו בארה"ב רובי אויר יורי BB (כדורים קטנים ועגולים, ניתן להזין בד"כ 50 עד 100 כדור, תלוי בכלי) של חברת DAIZY שבכוחם היה לחדור פח פלדה 2 ממ ממרחק עשרות מטרים. לרובים אלו היתה משאבת לחץ לדחיסת אויר, עוצמת הירי עלתה ביחס ישר לכמות ה"פמפומים". דחסת עד שלא יכות יותר. כל כדר נדרך לפני ירי ללא קשר לדחיסת האויר כמו ברובים ה"נשברים" המוכרים יותר בארץ. מתישהו הפסיקו לייצר אותם, כנראה בגלל שלא הצריכו היתר כלשהו לקניה ואחזקה.
במאה ה-18 יוצרו רובי אויר עם מיכלי לחץ נפרדים בעלי עוצמה אדירה, בתחילה הייצור נועד לסוכנים ממשלתיים (היו כאלו כבר אז), לעתים בצורת רובה מנעל חלמיש רגיל של התקופה ולעתים בצורת מקל הליכה תמים. כינוי הגנאי של הרובים האלה היה "הרוצח השקט" ללמדנו על יכולותיהם. בשלב מסויים הפסיקו לייצר אותם, כנראה בגלל "פוליטיקל קורקט" של אז.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי BIG^O » 05 אוקטובר 2003, 21:17

שיעור היסטוריה מעניים חחח תודה..
אבל מה נסגר בסוף עם האייר סופט למה הוא נדחה ליבוא?
מתי זה היה?
ואולי תשכנע את המכר שלך לנסות ליבא שוב...ממש בא לי אקדח.. :lol: :lol:

אורן
GO BIG OR GO HOME
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי IL70 » 08 אוקטובר 2003, 21:04

חבריי אתם כבר חודשים ממזמזים את הנושא הזה אך לפני שבוע הייתי במשחק AIRSOFT (חוקי לחלוטין), מאורגן יפה בשטח סגור ומתואם. נשק 1/1 דומה ל-M-16 וקלצ'ים אמיתיים אפילו לפי המשקל. גם תפעול הוא כמו בנשק אמיתי. המארגנים - מועדון TACTICBALL . אם אתם רוצים אני יכול למסור לכם מס' טלפון של אחד מהמארגנים. יש לי גם תמונות מהמשחק.
תמונה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי HKpro » 08 אוקטובר 2003, 22:14

אח שלי, דוד שלי, סבא שלי, אחוק שלי......
תנדב פרטים וצור קשר, הה ? :wink:

:lol:
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
סמל אישי של המשתמש
גבר עם כבוד

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד