sig 226,228

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי אילן ב » 24 ינואר 2003, 09:34

לכל האלמונימים
אם אתם כותבים בפרטי לא כולם רואים ולפעמים אתם אומרים דברים חכמים
ל י. א.
התאוריה שלך שכל האקדחים הגרמנים נועדו לויקינגים לא רחוקה מהמציאות
הקלר, זיג, וולטר 88 ו 99 ועוד כולם אקדחים לבעלי כף יד גדולה.
לגבי מה שפפי אמר על הדבל אקשן נכון היסברתי באחד הקורסים שאקדח שלא נבנה במקור כדבל אקשן ואח"כ בדגם חדש הוסיפו לו מנגנון כנ"ל מבלי לעבות את המחלק זה יוצר נק' כשל. והראתי דוגמא שכבר לא בידי.
זה עדיין לא אומר שהדבל אקשן לא שווה כלום. הוא שווה למי שהחליט מבצעית והגדיר צורך של כדור בקנה. למרות שאני בדעתו של פפי - מיותר מסורבל ויותר מדי חלקים נוספים סביב הענין הזה אני אישית נגד!
הקלר/גלוק/שטייר/ודומיהם נתנו פתרון מצוין לכדור בקנה( מאד לא ממליץ!) למי שמוכרח.
ומאותה סיבה אני לא אוהב את הסמיט החדש עם המשמיט נוקר! סמיט לדגמיו (למעט תופי) מומחים בלסבך את החיים בריבוי חלקים כבר נאמר האויב של הטוב הוא הטוב ביותר. פשטות היא הנוסחה הנכונה
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי donduck » 24 ינואר 2003, 13:07

רבותי
מי שלא האמין עד היום שכל הדרכים מובילות לרומא, ובכן, הינה לו עוד הוכחה משכנעת באשכול הזה.
השאלה הייתה על SIG 226 228 איך הגענו שוב להקלר VS גלוק (או בקיצור לרומא)?

אם אנחנו כבר בכיכר הפנתאון (WEBART יש שם את האספרסו הכי טוב בעולם אם לא ביקום כולו, בבית קפה שנקרא טצה ד' אורו), אז הייתי רוצה הוסיף שלא כדאי להסיק מהמקרה המצער של שבר הטבעת בG 21 על חוזק המתכת של המחלק הזה. יתכן והמקום הזה הוא "LOCUS MINORIS RESISTENTIA" - החוליה החלשה בשרשרת, ובמיוחד במקום החיבור. גלוק עבר הרבה מבחני נפילה בהיותו מורכב כמובן וכלום לא קרה.

חוזק של מתכת מודדים ביחידות ROCKWELL C שם מגיע המחלק הזה לסביבות 45RC. היה גם סיפור של ניסור בעזרת הצינה של הגלוק אם זכרוני אינו מטעני......
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי volunteer » 24 ינואר 2003, 14:19

שלום לכולם.
הרי לא ציפיתם שזה יעבור ללא תגובה.
ובכן !
אני נושא P7 מאמצע שנות ה - 80, יום יום לכל מקום. אני לא מכיר בעיה כלשהי של חלודה . בסיפא של דברי Webart בענין החלדת הברגים המהדקים את קתות האקדח, על זה יש לי להגיד, נו באמת !, מר Webart, אם הדבר ממש מפריע לך, שני ברגי נירוסטה M4x6 ראש עדשה, נגיעה לוקטיט, ונגמר הענין.
Colonel
האושר הנסוך על פניך לא ברור לי, שנאמר: "עד מתי רשעים יעלוזו . . . ".
אילן ב.
אכן ה- P7 מתאים ליד גדולה, ועל זה נאמר "מי שרוצה לשאת את האקדח האמיתי, צריך שתהיה לו יד לשאת אותו". :)
לענין נשיאת האקדח עם כדור בקנה, אי אפשר להשוות את בטיחות הנשיאה ב- P7, לגלוק, קיים הבדל מהותי בין האקדחים וזו פשוט לא אותה ליגה. (לגבי השטייר, אין ידיעתי מגעת).
donduck.
ב- RC נמדד קושי המתכת. לגבי חוזק של מתכת, יש קודם להגדיר לאיזה מאמצים אתה מתכוון, לדוגמא, מאמצי כפיפה, קריעה, גזירה, . . .
:)
Heckler & Koch, וכל השאר !
סמל אישי של המשתמש
סליקאי מפלדה

על ידי pilot » 24 ינואר 2003, 15:05

נו טוב, שוב נסחפנו...

ה ZIG הוא כלי מצויין, היה לי העונג לשאת אותו (עם רוטציה מול FN) בסדיר.
נשק מצויין. בדוק אם הוא מתלבש לך טוב על יד, אתה מגיע לכל התפסנים והמנופים, ותנסה אותו בירי.

לגבי WEBY, הייתי חייב לעקוץ...פעם למדתי על ה P7, והאמת, לא הסתדרתי (צריך להיות מתוחכם ומיומן יותר מן הרגיל בשביל לתפקד איתו), כניראה שהוא נועד לפלח שוק יותר.....איך ננסח זאת מבלי שאף אחד כאן לא יצלוב אותי.......בוגר ? (לא להתנפל, יש לי גלוק).

העיקר שהכלי יתאים לך.

לגבי החלודה, פעם ראיתי חלודה גם על קלצ' !!! ומה אתם חושבים, הוא לא ירה ????

לגבי הגלוק שנופל....אכן WEB עלה על נקודה כואבת, הגלוק שלי נפל פעם, והכוונת פלסטיק הקדמית שלו נמעכה...מאז אני פוגע יותר טוב... :lol:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 24 ינואר 2003, 15:26

נכון לגבי RC פשוט לא תירגמתי נכון את המילה HARDNESS. העברית שלי לא משהו....
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי M5Instructor » 24 ינואר 2003, 16:23

1. אני נושא אקדח P228 מעל עשר שנים, הזיג אמין ביותר,זוית האחיזה טבעית, ואישית אני מעדיף אקדחים קומפקטים בגלל אפשריות ההסלקה.
2. לא היו לי מעצורים שלא היו קשורים לתחמושת [ז"א עם כדורים שאספתי מריצפת המטווח].
3. האקדח אכן נוטה להחליד, ויש גם בעיות עם קורוזיה בגוף האלומיניום.
4. ההדק נורה ואיום-
    א. יש מהלך סרק ארוך.
    ב. ההדק מוחזרת לחידוש קשר ע"י קפיץ די חלש.
    ג. לאחר חידוש הקשר יש תנועת סרק נוספת.

5. פפי שים לב, לפני כשנה ו\או שנה וחצי מכרנו כמות גדולה של אקדחי גלוק משופצים מהמפעל. רובם היו בשרות משטרתית בארה"ב ונדמה לי שהשיפוץ בוצה בחברת גלוק בסמרנה, ג'ור'גיה.
מדריך ירי

על ידי אביG19 » 24 ינואר 2003, 18:58

סתם בלי קשר לסיג.
כמו לוובי, גם הגלוק הקודם שלי נשבר באותה נקודה.
היה מדהים לראות איך מטבעת שלמה נשארת רק חצי טבעת.
:cry:
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד