אריה שיף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אריה שיף
מישהו ער פה?
שי דרומי הסעיר את הקהילות.
גם כאן דובר.
עכשיו, לצערנו, זה אריה שיף.
התגלגל אלי קמפיין גיוס עבורו.
התכתבתי אם הנייד שכתוב שם. ועם בנו של שיף להבין שסה באמת הם.
בעיניי
מאבקו הוא מאבקם של כל האנשים שחיים פה ורוצים לחיות בביטחון בסיסי.
מייחל לזיכויו הסופי והמלא!
https://givechak.co.il/15181?utm_source ... =shifsms01
שי דרומי הסעיר את הקהילות.
גם כאן דובר.
עכשיו, לצערנו, זה אריה שיף.
התגלגל אלי קמפיין גיוס עבורו.
התכתבתי אם הנייד שכתוב שם. ועם בנו של שיף להבין שסה באמת הם.
בעיניי
מאבקו הוא מאבקם של כל האנשים שחיים פה ורוצים לחיות בביטחון בסיסי.
מייחל לזיכויו הסופי והמלא!
https://givechak.co.il/15181?utm_source ... =shifsms01
Re: אריה שיף
כל הכבוד בזכותך גם אני תרמתי
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
למי תרמתם ? לאריה שיף ?...
תרמתם למשרד עו"ד מפונפן שידאג למרוח את המשפט כמה שיותר זמן כדי לגבות כמה שיותר שכ"ט ובסוף התוצאה הרי כבר נקבעה מראש ע"י הפרקליטות שהיא חלק מהבעיה ששמה מערכת המשפט הישראלית.
מצטער בשבילו על שהתנדב 20 שנה לסייע למשטרת ישראל בעבודתה.
תרמתם למשרד עו"ד מפונפן שידאג למרוח את המשפט כמה שיותר זמן כדי לגבות כמה שיותר שכ"ט ובסוף התוצאה הרי כבר נקבעה מראש ע"י הפרקליטות שהיא חלק מהבעיה ששמה מערכת המשפט הישראלית.
- סליקאי טיטניום
התרומה הינה כאות הזדהות וכמסר לבני המיעוטים בדרום ששודדים וחומסים וגונבים מכל הבא ליד דמכם בראשכם (על פי חוק דמרי) נמאסתם עם ההתנהגות הברברית שלכם שגורמת נזק כלכלי גדול לשאר התושבים החיים בדרום .
שידע כל בדואי שבא לגנוב שיתכן והוא יצטרך לשלם על כך בחייו.
שידע כל בדואי שבא לגנוב שיתכן והוא יצטרך לשלם על כך בחייו.
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
ניר
אז מה? תיתן לו לממן לבד את זה?
נשב מאחורי מקלדת ונצקצק?
למי שלא יצא מהבית
עדיף לתרום מאשר לא לעשות כלום.
אני מסכים עם רוב מה שכתבת.
אבל זה המינימום כדי להביע סולידאריות.
אם איכפת למישהו בכלל מהאחר. מהמצב. מהאבסורד.
אז מה? תיתן לו לממן לבד את זה?
נשב מאחורי מקלדת ונצקצק?
למי שלא יצא מהבית
עדיף לתרום מאשר לא לעשות כלום.
אני מסכים עם רוב מה שכתבת.
אבל זה המינימום כדי להביע סולידאריות.
אם איכפת למישהו בכלל מהאחר. מהמצב. מהאבסורד.
אני משתדל להימנע מלפרסם את דעתי ולא נכנס למה כן ומה לא צריך לעשות.
לו אני בנעליו - לא משלם אגורה לעו"ד ולא מאכיל את המפלצת הזאת. יקבל עו"ד מהסנגוריה הציבורית ויגיע איתו או בלעדיו לאותה תוצאה.
הייתי תורם בחפץ לב לאות סולידריות אם הכסף משמש לתמוך במשפחה, לא תורם לעורכי דין .
לו אני בנעליו - לא משלם אגורה לעו"ד ולא מאכיל את המפלצת הזאת. יקבל עו"ד מהסנגוריה הציבורית ויגיע איתו או בלעדיו לאותה תוצאה.
הייתי תורם בחפץ לב לאות סולידריות אם הכסף משמש לתמוך במשפחה, לא תורם לעורכי דין .
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:למי תרמתם ? לאריה שיף ?...
"משרד עו"ד מפונפן".
בוא, אין לו איזה עורך דין שתפס טרמפ על תיק עם פרופיל גבוה ועשה הצגות לתקשורת כאילו מייצג אותו פרו בונו ואז חזר בו (ואני זוכר לפחות מקרה אחד כזה בעבר). הוא מיוצג ע"י עו"ד ששי גז, שהוא בהחלט עו"ד מהשורה הראשונה ומגיע לו כל שקל של שכ"ט. אני בטוח שהוא ייתן לו ייצוג א.א., ולא ינהל את התיק במטרה לגבות כמה שיותר שכ"ט, אלא כדי להוציא את אריה במינימום הנזק האפשרי ואולי אף זיכוי.
- סליקאי זהב
אנחנו מחזיקים נשק חוקי בידיעה שביום שנעשה בו שימוש כלשהו נצטרך לתת על כך את הדין, בין אם זה יסתיים בחקירה לא נעימה ובין אם במעצר ממושך. לא בכדי הרוב המוחלט מעדיף להיות קורבן לפשע מלהחזיק נשק ולהיות מואשם בפשע.
לגבי הגנה על רכוש - הממסד מעביר מסר מאד ברור לפיו שימוש בנשק למטרת שמירה על רכוש יסתיים במעצר. בין אם נאהב את זה או לא - זה המצב והדרך לשנות את זה היא דרך בית המחוקקים. בקרוב נלך שוב לבחירות ולא שמעתי אף מועמד שמניף את דגל השינוי בעניין הזה. כולם שמים קצוץ על נפגעי הפשיעה הפלילית, לכולם נוח שציבור מסויים משלם מיסים לבדואים.
עכשיו לעניין אריה שיף - אני לא יודע, אבל יוצא מנקודת הנחה שהרכב שנגנב לא היה מבוטח, חברות הביטוח לא פראייריות. אם היה נשאר בקראוון ומוותר על הרכב כמו שמדינת ישראל מצפה ממנו, היה מאבד 200 אלף ש"ח. זה לא הוגן, אבל זו המציאות שאנחנו מוכנים לקבל. עובדה. גם ממני נגנב ג׳יפ לא מבוטח. כל הזין !
הוא בחר לא לוותר, עמד על עקרונותיו, הציל את הטנדר ששווה נגיד 200 ועכשיו ישלם 1.2 מליון כדי לנסות לצאת מזה יותר טוב ? לא מסתדרת לי המתמטיקה.
לגבי הגנה על רכוש - הממסד מעביר מסר מאד ברור לפיו שימוש בנשק למטרת שמירה על רכוש יסתיים במעצר. בין אם נאהב את זה או לא - זה המצב והדרך לשנות את זה היא דרך בית המחוקקים. בקרוב נלך שוב לבחירות ולא שמעתי אף מועמד שמניף את דגל השינוי בעניין הזה. כולם שמים קצוץ על נפגעי הפשיעה הפלילית, לכולם נוח שציבור מסויים משלם מיסים לבדואים.
עכשיו לעניין אריה שיף - אני לא יודע, אבל יוצא מנקודת הנחה שהרכב שנגנב לא היה מבוטח, חברות הביטוח לא פראייריות. אם היה נשאר בקראוון ומוותר על הרכב כמו שמדינת ישראל מצפה ממנו, היה מאבד 200 אלף ש"ח. זה לא הוגן, אבל זו המציאות שאנחנו מוכנים לקבל. עובדה. גם ממני נגנב ג׳יפ לא מבוטח. כל הזין !
הוא בחר לא לוותר, עמד על עקרונותיו, הציל את הטנדר ששווה נגיד 200 ועכשיו ישלם 1.2 מליון כדי לנסות לצאת מזה יותר טוב ? לא מסתדרת לי המתמטיקה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אני משתדל להימנע מלפרסם את דעתי ולא נכנס למה כן ומה לא צריך לעשות.
סליחה?
השופטים לא סופרים את עו"ד מהסנגוריה הציבורית.
כמו שאתה יודע המשפט האמיתי מתבצע בתשקורת ולא בבית המשפט.
אם העו"ד לא מקושר מספיק הלך על הבן אדם.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:ניר ל כתב:אני משתדל להימנע מלפרסם את דעתי ולא נכנס למה כן ומה לא צריך לעשות.
סליחה?
השופטים לא סופרים את עו"ד מהסנגוריה הציבורית.
כמו שאתה יודע המשפט האמיתי מתבצע בתשקורת ולא בבית המשפט.
אם העו"ד לא מקושר מספיק הלך על הבן אדם.
א.
חולק עליך. עורכי דין מהסניגוריה הציבורית ממש לא גרועים כמו שאולי נהוג לחשוב. למעשה - רובם עורכי דין פרטיים ומוצלחים שהסניגוריה מחזרת אחריהם ועובדת איתם בשיטה של מיקור חוץ כדי שיקחו תיקים לאור העומס הרב שהסניגוריה מטבעה מתמודד איתו. אני יכול למנות לפחות כמה עורכי דין תותחים מהמגזר הפרטי שהם קליברים לא קטנים "לענייני נשק", עם ניסיון של עשרות שנים והצלחות כבירות (גם בתחום הנשק במישור המנהלי וגם במישור הפלילי), שעובדים עם הסניגוריה הציבורית.
- סליקאי זהב
כל לילה מצטרפים עוד אריה שיפים למעגל קורבנות הפשיעה , מאבדים את רכושם שלעיתים הוא כל עולמם.
זה שנהרג גנב פה ושם, לא מרתיע ולא מקטין את מימדי התופעה.
המשאבים צריכים להיות מופנים לכוון של דרישה ציבורית לענישה מרתיעה ואכיפה. בסדר הזה. אם היו לנו חוקים בסגנון "פסילה שלישית ואתה בחוץ", הגנבים האלו כבר מזמן היו מורחקים מהרחובות לשארית חייהם,
כולל הצדיק הנוכחי (שאפילו משפחתו מתכחשת לו והשד יודע מאיפה התקשורת מצאה איזה אח שיסנגר עליו) ואחיו שנהרג ע"י שי דרומי . שיקול הדעת המלא שניתן לשופטי ישראל והחוקים הקיימים מחסלים לנו את המדינה.
המשאבים צריכים להיות מופנים לכוון של דרישה ציבורית לענישה מרתיעה ואכיפה. בסדר הזה. אם היו לנו חוקים בסגנון "פסילה שלישית ואתה בחוץ", הגנבים האלו כבר מזמן היו מורחקים מהרחובות לשארית חייהם,
כולל הצדיק הנוכחי (שאפילו משפחתו מתכחשת לו והשד יודע מאיפה התקשורת מצאה איזה אח שיסנגר עליו) ואחיו שנהרג ע"י שי דרומי . שיקול הדעת המלא שניתן לשופטי ישראל והחוקים הקיימים מחסלים לנו את המדינה.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:כל לילה מצטרפים עוד אריה שיפים למעגל קורבנות הפשיעה , מאבדים את רכושם שלעיתים הוא כל עולמם.
יש אחלה אכיפה, כלפי אריה שיף ודומיו.
באתי ללמוד
ניר ל כתב:זה שנהרג גנב פה ושם, לא מרתיע ולא מקטין את מימדי התופעה.
.
אם בקופסה של כל גנב יהיה חשש שסיכויו לצאת מהאירוע בהשבתה מלאה הינה 70% ,לענ"ד הוא יוותר . עדיף לכלב החי מאשר לאריה המת.
אא"כ הוא ככלב שוטה ומפיש חשיבה, אזי יש לגשת לפתרון כמו שלך. כי בן אדם נטול חשיבה הינו כעוד חיה/בהמה ויש להכניסו לכלוב .
- סליקאי זהב
ניר ל כתב:כל לילה מצטרפים עוד אריה שיפים למעגל קורבנות הפשיעה , מאבדים את רכושם שלעיתים הוא כל עולמם.
הייתה פעם יוזמה לחקיקה בסגנון המכה השלישית, וכל יפי הנפש טירפדו אותה.
בנתיים העבריינים שורפים ניידות, יורים בחפים מפשע לאור יום וחיילי סיירת גולני נמלטים מאיזה אדיוט שמשליך בקת"ב.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
במפגש עם פושעים, לא תפקיד האזרח "להקטין תופעות" או לעשות את עבודת המשטרה עבורה או לפתור את סוגיית הבדואים, הנרקומנים והאנסים במדינה.
אותו אזרח דואג רק שאותו גנב או פורץ שמגיע אליו לא יצליח במזימתו לפגוע בו ובמשפחתו, לגנוב ממנו כסף ומשאבים שעבד קשה להשיג, להשמיד לו ציוד ולהרוס את פת לחמו. זהו השיקול היחיד שצריך לעניין.
אריה שיף לא הלך למאהל בדואי לחפש אקשן או לטפל בתופעת הגניבות, הפושע בא אליו הביתה (כמה וכמה פעמים בעבר) . מבחינתי זה מספיק לדעת במי אני תומך, גם אם בית המשפט יחליט אחרת.
קל וחומר כשמדובר ברוצח עם קבלות.
אותו אזרח דואג רק שאותו גנב או פורץ שמגיע אליו לא יצליח במזימתו לפגוע בו ובמשפחתו, לגנוב ממנו כסף ומשאבים שעבד קשה להשיג, להשמיד לו ציוד ולהרוס את פת לחמו. זהו השיקול היחיד שצריך לעניין.
אריה שיף לא הלך למאהל בדואי לחפש אקשן או לטפל בתופעת הגניבות, הפושע בא אליו הביתה (כמה וכמה פעמים בעבר) . מבחינתי זה מספיק לדעת במי אני תומך, גם אם בית המשפט יחליט אחרת.
קל וחומר כשמדובר ברוצח עם קבלות.
באתי ללמוד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד