המלצה בול
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה בול
ביום חמישי האחרון נכנסתי לבול לבדוק את האקדחים שלהם.קבלת הפנים והיחס מצד הצוות היו מעולים.נתנו לי להתנסות בכמה מהאקדחים ולאחר שהחזקתי את sas 2 goverment וביצעתי איתו קצת ירי הרגשתי שזה האקדח שמתאים לי.
אחרי שנתנו לי הצעה מאוד טובה ,התגמשו ובאו לקראתי פרסמתי ומכרתי את האקדח שהיה ברשותי (גם לגבי תהליך המכירה הצוות הדריך אותי).היום אספתי מהם את האקדח החדש שלדעתי הוא באיכות מדהימה.
ממליץ לכל מי שמוציא רשיון/רוצה להחליף אקדח לגשת ולבדוק מה הם מציעים:)
אחרי שנתנו לי הצעה מאוד טובה ,התגמשו ובאו לקראתי פרסמתי ומכרתי את האקדח שהיה ברשותי (גם לגבי תהליך המכירה הצוות הדריך אותי).היום אספתי מהם את האקדח החדש שלדעתי הוא באיכות מדהימה.
ממליץ לכל מי שמוציא רשיון/רוצה להחליף אקדח לגשת ולבדוק מה הם מציעים:)
- סליקאי ארד
Re: המלצה בול
אקדח זה לא רק נוחות ביד ובירי על אף שזה נתון מאוד חשוב , יש לקחת בחשבון גם את נוחות הפירוק ,אמינות הכלי, זמינות חלפים בכל חנות בארץ , וזמינות עזרים כגון פונדות נרתיקים וכו'
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
23933 כתב:אקדח זה לא רק נוחות ביד ובירי על אף שזה נתון מאוד חשוב , יש לקחת בחשבון גם את נוחות הפירוק ,אמינות הכלי, זמינות חלפים בכל חנות בארץ , וזמינות עזרים כגון פונדות נרתיקים וכו'
ברור שאמינות היא פרמטר מאוד חשוב אם לא הכי חשוב,אבל לגבי זה אדע בהמשך.
מבחינת זמינות חלפים לדעתי יש להם יתרון גדול על הרבה חברות אחרות בזה שהמפעל נמצא בתל אביב.
לגבי פונדות ונרתיקים גם כן אין בעיה גדולה למצוא נרתיקים front line מייצרים נרתיקים לכל הדגמים שלהם.
פירוק הכלי שרכשתי הוא לא מסובך במיוחד ברגע שאתה מבין איך לפרק נכון.
- סליקאי ארד
הכי חשוב שמאחורי הכלי יהיה יצרן שיעמוד מאחוריו.
עד היום בול לא איכזבו.
זה מפעל שקיים כבר הרבה זמן ומוכר בחול.
א.
עד היום בול לא איכזבו.
זה מפעל שקיים כבר הרבה זמן ומוכר בחול.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
Barsa כתב:לגבי פונדות ונרתיקים גם כן אין בעיה גדולה למצוא נרתיקים front line מייצרים נרתיקים לכל הדגמים שלהם.
פירוק הכלי שרכשתי הוא לא מסובך במיוחד ברגע שאתה מבין איך לפרק נכון.
רק מציין שנרתיקים ופונדות של פרונט-ליין זה, איך אגיד בעדינות, נשארו מאחור, אל מול היצרנים המובילים בעולם.
מה שכן, אפשר למצוא נרתיקים שמיועדים לאקדחי sti של יצרנים אחרים.
- סליקאי טיטניום
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד