עוד אירוע מעניין!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

עוד אירוע מעניין!

על ידי גדעון מצגר » 09 אוגוסט 2019, 14:29

באחד האמשים אני יורד לחניון הרכב באחד מהקניונים של אזור מגוריי לקחת את רכבי מאזור חניית הנכים.(מה לעשות התבגרתי חחח)
ליידי חלף רכב בו ישבו ארבעה חבר'ה צעירים.שחיפשו קרוב לוודאי מקום להחנות את רכבם. תוך שאני נוסע ברוורס אני מבחין ברכב נוסף בעל תוית נכה שממתין עד שאצא עם רכבי מחניית הנכים .באותה שנייה שיצאתי הבחור נכנס במקומי.ואז כמו בסיפורים הקלאסיים מגיעים ארבעת הצעירים ברכבם. וצעקות מתחילות עד השמיים.מסתבר שנהג הרכב של הצעירים לא הבחין בשלט שזו חניית נכים.והמתין מצידי השמאלי עד שאצא ורצה לחנות במקומי אך לא היה מספיק זריז והנהג הנכה תפס את מקומי. המתנתי לראות איך יפול דבר.
כשלפתע יצאו שניים מהצעירים מרכבם והחלו לנענע את רכבו של הבחור הנכה תוך שהם צועקים מקללים אותו ואת דורות בני משפחתו ומעניקים לאמו של הנכה סוג של מקצוע מאוד מעניין.ואז מצטרף גם הבחור השלישי והם מטלטלים את הרכב באגרסיביות ממש מסוכנת.לפתע נפתחה דלתו של הנהג הנכה .הבחור יצא מהרכב בקושי רב כשהוא אוחז בידו אקדח מכוון לרצפה לא לאף אחד מהנוכחים.השלושה שטלטלו את רכבו נאלמו לפתע דום. וברחו מוכי אמוק לכיוון רכבם כשהם סוגרים את הדלתות והנהג שלהם מרביץ גז.ונעלם מהמקום.לכיוון היציאה מהחניון לנכים. שתי דקות לא עברו ומגיעה למקום ניידת משטרה.כשהנכה עדיין מחטט בתוך רכבו אחרי משהו כשגופו בחוץ.ואז ניגש אליו שוטר וותיק שאני מכירו עוד מימי גיוסו.ומבקש ממנו תעודות מזהות.וכן רשיון נשק.הנכה צריך לאמר נכה קשה בשתי רגליו.מבקש לדעת מה קרה ולמה.ואז מסביר לו השוטר שיש תלונה נגדו על שימוש לא חוקי בנשק ואיום בנשק. הנכה מגיש לו את כל מה שביקש מסתבר שהנכה גם אוחז בידו תעודת ספורטאי פעיל ואחד מהטובים בארץ ובעולם בספורט נכים בירי באקדח.ועוד משהו שלא הבנתי.... וסיפר לשוטר מה היה ומה קרה ולמה יצא עם אקדח ושלא התכוון לאיים או משהו דומה אלא שבגלל נכותו אינו חוגר את האקדח אלא מכניסו בדרך כלל לתיק אותו הוא נושא וכשיצא מהרכב החזיק את האקדח בידיו כדי לצאת אתו מהרכב ואז לשים אותו בתיקו.השוטר שאל אותי אם ראיתי את כל מהלך העניינים וכשהשבתי בחיוב ואמרתי לו שאכן על פניו כך נראה העניין הבחור לא איים על אף אחד אלא פשוט יצא מהרכב שאקדחו לפניו מכוון לרצפה.ואז הצעירים ששכחו כמובן לספר שטלטלו את רכב הנכה וכל מהלך העניינים כולו ברחו.השוטר שיחרר את הנכה אחרי שרשם את פרטיו.בנתיים הגיע רכבם של הצעירים למקום כשרק נהג הרכב נמצא בו כשהוא מתעניין מה קורה .השוטר הורה לו לגשת להביא את כל מי שישב ברכב.ולהגיע לתחנת המשטרה.לקח את פרטיי שלי .וביקש שאגיע גם אני כעד לתחנה כמובן שהגעתי יחד עם הבחור הנכה .הבחורים שלושתם נעצרו נפתח נגדם תיק על סעיף איום וגרימת חבלה לרכוש. שנינו הנכה ואני הגשנו עדות ובזה הסתיים האירוע. היום כבר אינני מתפלא לאחר אירוע שכזה על מקרה הירי בחניון והריגת הנהג שאירע לא מזמן.ואינני מתפלא כשכך חבורת בריונים מתנהגת לנהג נכה .מה קורה במדינה שלנו או אולי זה בכל העולם כך ?... לא רחוק היום שבו שוב יקרה אסון בו יהיה מעורב כלי נשק או אינסטרומנט קשיח אחר שישמשו להרג ..
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: עוד אירוע מעניין!

על ידי ניר ל » 09 אוגוסט 2019, 16:27

גידי, אתה גר ככל הנראה בשכונה מסוכנת, מזמין אותך לעבור אלינו לראשל״צ .
אולי לא תאמין, אבל כאן אני מעיז לפעמים לצאת מהבית ללא האקדח.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי גדעון מצגר » 10 אוגוסט 2019, 09:00

ניר ל כתב:גידי, אתה גר ככל הנראה בשכונה מסוכנת, מזמין אותך לעבור אלינו לראשל״צ .
אולי לא תאמין, אבל כאן אני מעיז לפעמים לצאת מהבית ללא האקדח.

ניר ידידי זה לא מסוכןןןן זה מעניין והרפתקני.עד ש..חחחחחח ואגב זה לא בדיוק אזור מגורי זה מרחק של רבע שעת נסיעה לעיר קרובה.שעברייני צמרת רבים גרים בה..לדאבוני כולל אחד שאנשי משטרה מסויימים כבר ניסו להתנקש בו ולא הצליחו..(לא מקצוענים מספיק חח)
ראשון עיר שקטה מאוד...כןןן אני יודע ילדיי ונכדיי גרים בראשון..אבל "עיר לא מאתגרת מספיק" חחח פרט לזה בראשון ישר מחסלים בירי אצלנו באזור רק "מתפרקנים" (עושים הרפתקאה של כאילו.)ועוד משהו ניר: התחלתי שוב בהליכים לקבלת רשיון לאקדח...לפני זה עוד חשבתי לשאת אקדח דמה .אבל הטוב ביותר זה המקור .חח
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 10 אוגוסט 2019, 18:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 10 אוגוסט 2019, 18:49

אירוע מעניין ? כן .. בהחלט
אבל מי מכיר ומ יודע מי השוטר שיגיע לאירוע . ומה יחליט הלא זה כל כך שונה מאדם לאדם כלומר משוטר לשוטר.
וחבל...כן חבל שאין קוד התנהלות אחיד במקרים שכאלה...
אז בנתיים לפי מה שביררתי למרות שמדובר בעצורים שכל אחד נושא על גבו(בתיק ענק )משא פלילי כבד.רישום אדיר. כבר שוחררו הברנשים.
אם היה תלוי בי כל אחד מהם היה "זוכה" למשפט מהיר .כשאני כבר מספר לתובע מטעם..מה דעתי לגבי גזר דינם של כל אחד מהם אחרי התנהגות כזו לנכה ..חסר אונים...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גדעון מצגר » 15 אוגוסט 2019, 18:49

שניים מ"חסידי הצמרת" נשפטו להפעלת מאסר על תנאי שעמד נגדם תלוי מזה חצי שנה למשך שלוש שנות מאסר.השלישי שוחרר בגלל מצב בריאותי קשה מאוד.למאסר בית עד להעמדה .וזה עוד לפני המשפט נגדם על האירוע ה'נל. מסתבר שיש להם עוד קופת שרצים די מכובדת ...
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד