תבור 7
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תבור 7
שלום
אני מחפש לקנות רובה תבור 7 בקוטר 7.62 בגרסה אזרחית חצי אוטומט. אני אזרח פינלד ובעל רשיון ייבוא אישי לרובה הנ"ל. כרגע אין ייבוא מוסדר לאירופה וניתן להשיג את התבור 7 רק דרך ארה"ב וזה נורא מסובך לייבא משם. האם יש למישהו קשרים ב IWI או יודע אם יש אפשרות לייצא את הרובה לפינלנד ישירות מסוחר בארץ? האם יש בכלל סוחרים שמוכנים או יכולים לייצא? האם החוק בארץ מתיר ייצוא של כלי נשק יחיד לאדם פרטי? אם יש פה מישהו בתחום שיוכל לתת תשובה מוסמכת אני אשמח מאוד.
תודה מראש
חיים.
אני מחפש לקנות רובה תבור 7 בקוטר 7.62 בגרסה אזרחית חצי אוטומט. אני אזרח פינלד ובעל רשיון ייבוא אישי לרובה הנ"ל. כרגע אין ייבוא מוסדר לאירופה וניתן להשיג את התבור 7 רק דרך ארה"ב וזה נורא מסובך לייבא משם. האם יש למישהו קשרים ב IWI או יודע אם יש אפשרות לייצא את הרובה לפינלנד ישירות מסוחר בארץ? האם יש בכלל סוחרים שמוכנים או יכולים לייצא? האם החוק בארץ מתיר ייצוא של כלי נשק יחיד לאדם פרטי? אם יש פה מישהו בתחום שיוכל לתת תשובה מוסמכת אני אשמח מאוד.
תודה מראש
חיים.
Re: תבור 7
תשכח מלקנות מ-IWI ישירות, הם לא יעשו את זה.
אפשרות לייצא את הרובה - בהנחה שהוא קיים בארץ, טכנית וחוקית קיימת אפשרות לייצא אותו.
אם יש סוחרים שמוכנים לייצא - הכל תלוי בכדאיות הכלכלית שלהם. מן הסתם יש כאלה בארץ, שיעשו את זה בשביל המחיר הנכון.
אפשרות לייצא את הרובה - בהנחה שהוא קיים בארץ, טכנית וחוקית קיימת אפשרות לייצא אותו.
אם יש סוחרים שמוכנים לייצא - הכל תלוי בכדאיות הכלכלית שלהם. מן הסתם יש כאלה בארץ, שיעשו את זה בשביל המחיר הנכון.
- סליקאי זהב
אוקיי. תודה.
אתה יודע אולי להמליץ לי על סוחר שמתמחה בסוג כזה של נשק או בייצוא?
אתה יודע אולי להמליץ לי על סוחר שמתמחה בסוג כזה של נשק או בייצוא?
היחידים שאולי אולי יוכלו לעזור לך במשהו הם להב ומאיר רוט.
פינלנד וישראל זה ממש אותו איזור זמן.
תפנה אליהם ותראה מה הם אומרים.
א.
פינלנד וישראל זה ממש אותו איזור זמן.
תפנה אליהם ותראה מה הם אומרים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
תודה, אני אנסה ליצור איתם קשר.
לטעמי ומהיכרותי עם הסוחרים בתחום - הבסט צ'אנס שלך זה לבקש מאפיק מנחם לייצא בשבילך (אימפריאל).
- סליקאי זהב
תודה רבה. אני אנסה.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד