ירי באירופה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ירי באירופה
מכיוון שבישראל כבר לא תהיה אפשרות בעתיד הנראה לעין לירות ברובה צבאי למטרות ספורטיביות,
מישהו מכיר אפשרות של מטווח באחת ממדינות מערב אירופה שבו אפשר להשכיר רובה שכזה וירי ל 100/200 מטר?
מישהו מכיר אפשרות של מטווח באחת ממדינות מערב אירופה שבו אפשר להשכיר רובה שכזה וירי ל 100/200 מטר?
It's Better to Have a Gun and Not Need It, Than to Need a Gun and Not Have it
- סליקאי כסף
Re: ירי באירופה
יש בארץ ירי ברובה צבאי כספורט ?
תשובה: לא
אז מה העניין לירות ברובה צבאי ?
עדיף להתמקצע באקדח גם הנאה גם מיומנות
תשובה: לא
אז מה העניין לירות ברובה צבאי ?
עדיף להתמקצע באקדח גם הנאה גם מיומנות
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
יצא לי לירות בפולין בכל מיני רובים ותמקים, אבל זה היה מטווח בתוך העיר תת קרקעי לטווח בערך 20 מטר.
אני משוכנע שיש מה שאתה מחפש, מכיר צרפתים שבאים לפולין לחוות אימוני 'גרילה' חווייתיים, אבל בוודאי יש גם הדרכה מקצועית או ספורטיבית.
https://www.tripadvisor.com/Attractions ... oland.html
אני משוכנע שיש מה שאתה מחפש, מכיר צרפתים שבאים לפולין לחוות אימוני 'גרילה' חווייתיים, אבל בוודאי יש גם הדרכה מקצועית או ספורטיבית.
https://www.tripadvisor.com/Attractions ... oland.html
באתי ללמוד
אכן מזרח אירופה זה הכוון, יש הכל מהכל - אתה יכול גם לירות בטנק ולטוס במיג , אין לי המלצות ספציפיות אבל ראיתי דוכנים עם ברושורים כאלו בכל חור.
- סליקאי טיטניום
לפני כמה שנים הייתי בבודפשט. שם הלכנו, אני ואשתי, למטווח Celeritas. שם ניתן לרכוש "חבילות" של ירי במספר כלים לפי נושאים - מלחמת העולם השניה, המערב הפרוע, היחידות המיוחדות וכד'. מגוון רחב, מחיר סביר. אבל צריך לדעת שהירי מתבצע תחת השגחה צמודה מאוד (מה שדי מובן לאור העובדה שזה מיועד לאנשים חסרי כל רקע בתחום).
- סליקאי טיטניום
spy כתב:לפני כמה שנים הייתי בבודפשט. שם הלכנו, אני ואשתי, למטווח Celeritas. שם ניתן לרכוש "חבילות" של ירי במספר כלים לפי נושאים - מלחמת העולם השניה, המערב הפרוע, היחידות המיוחדות וכד'. מגוון רחב, מחיר סביר. אבל צריך לדעת שהירי מתבצע תחת השגחה צמודה מאוד (מה שדי מובן לאור העובדה שזה מיועד לאנשים חסרי כל רקע בתחום).
הייתי שמה גם. התאכזבתי עד עמקי נשמתי. וזה בלי קשר לעובדה שהפרסום שלהם שקרי (ספרתי את כל הכדורים שיריתי, ונחש מה? אתה יורה פחות ממה שהם מצהירים בפועל, באותו מחיר).
- סליקאי זהב
שמע... אחרי הדברים שראיתי בארה״ב זה לא מובן מאליו שיש השגחה צמודה...
אתה נכנס לחנות נשק, מציג דרכון, בוחר כלי נשק - החל מאקדחים וכלה ברובי סער אוטומטיים / תת מקלעים שהם משכירים, רוכש תחמושת ונכנס למטווח לעשות כרצונך. אם אתה לא מבקש הסבר הם לא מנדבים, גם לא נכנס אתך אף אחד למטווח ואין בפנים מדריך - הכל דרך מצלמות. זה לא ככה בכל מקום אמנם, אבל לא חסר.
במטווח באורלנדו ביליתי לבד במשך שעה, הסתלקתי בזריזות כשנכנסו שני תיירים גרמנים צעירים והתחילו להצטלם כשהם מכוונים נשק אחד לראש של השני.
אתה נכנס לחנות נשק, מציג דרכון, בוחר כלי נשק - החל מאקדחים וכלה ברובי סער אוטומטיים / תת מקלעים שהם משכירים, רוכש תחמושת ונכנס למטווח לעשות כרצונך. אם אתה לא מבקש הסבר הם לא מנדבים, גם לא נכנס אתך אף אחד למטווח ואין בפנים מדריך - הכל דרך מצלמות. זה לא ככה בכל מקום אמנם, אבל לא חסר.
במטווח באורלנדו ביליתי לבד במשך שעה, הסתלקתי בזריזות כשנכנסו שני תיירים גרמנים צעירים והתחילו להצטלם כשהם מכוונים נשק אחד לראש של השני.
- סליקאי טיטניום
אוסטריה
Wiener neustadt או hirtenberg כחצי שעה נסיעה מוינה
מטווח הבית של שטייר, אפשר לשלם כ12 איירו להשכרת כל סוג רובה, או אקדח.
כולל מטווח עד 300 מטר
מסלולי צלחות חרס אולימפי וציד
אתה לבד ללא חניכה, ניתן לשלם עבור אימון פרטי.
תחמושת רובה כ1 איירו כדור 7.62
צייד 0.2 איירו
קל פשוט וכיף
https://www.steyr-arms.com/de/schiesszentrum/
Wiener neustadt או hirtenberg כחצי שעה נסיעה מוינה
מטווח הבית של שטייר, אפשר לשלם כ12 איירו להשכרת כל סוג רובה, או אקדח.
כולל מטווח עד 300 מטר
מסלולי צלחות חרס אולימפי וציד
אתה לבד ללא חניכה, ניתן לשלם עבור אימון פרטי.
תחמושת רובה כ1 איירו כדור 7.62
צייד 0.2 איירו
קל פשוט וכיף
https://www.steyr-arms.com/de/schiesszentrum/
- סליקאי ארד
הטריק הוא לברור את המוץ מהתבן, כלומר להימנע מכל הירי החווייתי שמוכרים לתיירים (ירי מחסנית שלמה באוטומט, או 10 כדורים באקדח, 10 בשוטגאן, 10 בקלצניקוב) ולחפש מטווח שבאמת מאפשר לך לרכוש כמה עשרות כדורים ולהתאמן ברצינות.
הדרכה צמודה ומקצועית זה כבר בונוס ותלוי עד כמה האימון שלך רציני / מבצעי / ספורטיבי.
הדרכה צמודה ומקצועית זה כבר בונוס ותלוי עד כמה האימון שלך רציני / מבצעי / ספורטיבי.
באתי ללמוד
כן...
למי שיש ממש זמן,ומוכן להשקיע,, יש באויין את הLégion Étrangère...
ממש זול,הדרכה מעולה,סיפוק מובטח...
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:כן...
דרכון צרפתי מובטח בסוף התהליך...
באתי ללמוד
נראה לי שהתחלפתם בתפקידים לרגע.... 

אם אתה מגיע בטעות ללפלנד אתה מוזמן לכוס קפה במטווח. אני יכול להציע לך רובה AR15 ב5.56 או ב300 blackout, רובה קרבין ומגוון רחב של רובים ברחיים ואקדחים. לצערי רק חצי אוטומט.... יש לי גישה למטווח מ25 עד 300 מטר.
נילס...?
לא יעזור... זו האסוציאציה הראשונה כשאומרים לפלנד....
לא יעזור... זו האסוציאציה הראשונה כשאומרים לפלנד....
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
אני חייב להודות שהיה קשה למצוא איפה לשים את הנשק על מולי....
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד