זהו שלום לאקדח ולרשיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
זהו שלום לאקדח ולרשיון
אחרי שנים רבות אני אומר שלום לרשיון האקדח. ומחזיר אותו לסוחר ומבטל את הרשיון.
היה כיף להיות אחד מנושאי רשיון הנשק מאז שנות השישים.אבל הגיע הזמן לנוח..
וממרום גילי הקשיש אני מביט על נושא הליך קבלת הרשיון.כמה קל היה אז וכמה יותר מוקפד היום ובצדק לקבל רשיון לאקדח.
ואני צוחק...והנוסטלגייה חוגגת
היה כיף להיות אחד מנושאי רשיון הנשק מאז שנות השישים.אבל הגיע הזמן לנוח..
וממרום גילי הקשיש אני מביט על נושא הליך קבלת הרשיון.כמה קל היה אז וכמה יותר מוקפד היום ובצדק לקבל רשיון לאקדח.
ואני צוחק...והנוסטלגייה חוגגת
- סליקאי כסף
Re: זהו שלום לאקדח ולרשיון
סתם שאלה - לא עדיף לך להפקיד אותו אצל סוחר ולהקפיא את הרישיון מאשר לוותר ולבטל?
- סליקאי זהב
יותר מ-50 שנים עם רישיון, מרשים ומכובד.
אם לא תתנגד לשתף אותנו, אני בטוח שאני לא היחיד שאשמח לשמוע על הכלים שהיו לך במהלך השנים והאם יצא לך להשתמש בהם במצבי אמת.
אם לא תתנגד לשתף אותנו, אני בטוח שאני לא היחיד שאשמח לשמוע על הכלים שהיו לך במהלך השנים והאם יצא לך להשתמש בהם במצבי אמת.
- סליקאי ארד
בהצלחה בהמשך הדרך!
- סליקאי ארד
לא מזמן (11/7/2017)דווח על קשיש מעל גיל 80 שירה בשני פורצים בביתו כדור לכל אחד ,הרוג ופצוע .
https://www.justice.gov.il/Pubilcations ... Aug17.aspx
אז מדוע לא להשאיר את הנשק עד זיבולא בתרייתא?
https://www.justice.gov.il/Pubilcations ... Aug17.aspx
אז מדוע לא להשאיר את הנשק עד זיבולא בתרייתא?
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
גידי בוגר/ניצול אירוע חדירת מחבלים מהקשים והמפורסמים, כתב על זה כאן רבות - בצעו חיפוש.
אם הוא מוותר על האקדח אין לו כנראה ברירה ...
עצוב, אאחל לך אריכות ימים ללא סבל מיותר, כבוד להכיר אותך.
אם הוא מוותר על האקדח אין לו כנראה ברירה ...
עצוב, אאחל לך אריכות ימים ללא סבל מיותר, כבוד להכיר אותך.
- סליקאי טיטניום
מר' מצגר
בריאות ואריכות ימים.
בתקווה כי תחזור לירות בעתיד.
כפי שכתבו גם אותי יעניין לדעת מה היו הכלים שלך במהלך 50 שנות נשיאה.
רפואה שלמה.
בריאות ואריכות ימים.
בתקווה כי תחזור לירות בעתיד.
כפי שכתבו גם אותי יעניין לדעת מה היו הכלים שלך במהלך 50 שנות נשיאה.
רפואה שלמה.
- סליקאי ארד
50 שנה לא אומר כלום ... את האקדח הראשון קניתי לפני 25 שנה, את השני והשלישי מחזיק עד היום. יש כאן חברים מכובדים שמחליפים 3 אקדחים ברבעון.
- סליקאי טיטניום
50 שנה זה פרק זמן משמעותי בכל סיטואציה ולכל אדם ( אלא אם כן אתה עץ סיקוייה ואז זה פרק זמן זה זניח עבורך....).
זה שגדעון נושא נשק פרק זמן כה מכובד לא בהכרח אומר כי החליף הרבה כלים במהלך שנים אלו.
מכיר והכרתי אנשים שנושאים את אותו הכלי בדיוק עשרות רבות של שנים וכלל לא שוקלים להחליף.
רק לאחרונה פגשתי אדון מבוגר מאד מהצפון שנושא לוגר פראבלום כבר עשרות רבות של שנים, ולא מוכן להפרד ממנו).
ואם זאת יכול להיות כי במהלך אותם שנים יצא לו לשאת/ להחזיק כלים שאנו כמעט ולא נראה היום.
אותי עדיין מעניין לדעת עם הוא כמובן ירצה לחלוק איתנו.
זה שגדעון נושא נשק פרק זמן כה מכובד לא בהכרח אומר כי החליף הרבה כלים במהלך שנים אלו.
מכיר והכרתי אנשים שנושאים את אותו הכלי בדיוק עשרות רבות של שנים וכלל לא שוקלים להחליף.
רק לאחרונה פגשתי אדון מבוגר מאד מהצפון שנושא לוגר פראבלום כבר עשרות רבות של שנים, ולא מוכן להפרד ממנו).
ואם זאת יכול להיות כי במהלך אותם שנים יצא לו לשאת/ להחזיק כלים שאנו כמעט ולא נראה היום.
אותי עדיין מעניין לדעת עם הוא כמובן ירצה לחלוק איתנו.
- סליקאי ארד
כמו הטלפונים, פעם היו לכל החיים, היום מחליפים יותר מגרביים..
גידי רק בריאות ונחת לך.
גידי רק בריאות ונחת לך.
פחות -לרוב זה יותר,,
http://www.warrelics.eu/forum/attachmen ... e5690cdbdf
מילא פרבלום (בהנחה שתקין) , מבוגר אחר מהצפון שמחזיק כזה בדיוק, התעניין לאחרונה בפורום שכן - איך מומלץ לתחזק את נרתיק העור המקורי שהוא נושא בו את האקדח.
מילא פרבלום (בהנחה שתקין) , מבוגר אחר מהצפון שמחזיק כזה בדיוק, התעניין לאחרונה בפורום שכן - איך מומלץ לתחזק את נרתיק העור המקורי שהוא נושא בו את האקדח.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:אאחל לך אריכות ימים ללא סבל מיותר,
מצטרף לאיחולים ולברכות רפו"ש אמן
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
תודה על האיחולים לבריאות והמשך לשואלי איזה אקדחים היו לי אז לא כול זכורים לי פרט לאקדחי השירות שלי במשטרה וב....
האקדח הראשון שלי היה אקדח ספרדי ישן עם צינה עגולה שכתוב היה עליה פרבלום. 1917 אבל לא היה פרבלום קלאסי אם כי אקדח מצויין. 8 כדורים במחסנית .השני היה ברטה 22 עם שני קנים ארוך וקצר להחלפה.(זוכרים כמה פופולרי הוא הי?)מכאן והלאה אינני זוכר במדוייק.אבל פרט לרובה 022 שהיה לי ולרובי הצייד שהיו לי ברשיון נשק וצייד.היו לי את כל סןגי הגלוק שיצאו בשנות השמונים לשוק.היה לי אקדח איטלקי ששיווק אותו שוקי שהין עלה'ש שכחתי את שם התוצרת אקדח מדוייק מאוד אבל עושה צרות בירי.היה לי ברטה F92. כשנחשב לאקדח ראשוני.היה לי ועד היום אני מעריץ את התוצרת C.Z פנטום.אקדח יותר ממעולה שנאלצתי לוותר עליו בגלל משקלו..בין הראשונים היה לי אקדח קולט פייטון שישה אינטש.ארמיניוס 022LR שהיה אקדח זבל.שני אקדחי F.N ,9. אקדח ישן מאוד CZ 065.אבל האקדח שהחזיק אצלי הכי הרבה וגם הייתי מאוד מיומן בהתעלתו וגם שימש לי פעמיים לירי תוך כדי פעילות כלשהיא. היה אקדח תוצרת הארץ בול אולטרה איקס.אקדח שאם היום אחליט שוב לחדש רשיון רק אותו אקנה ואשא.. כמובן שגם היה לי אקדח יריחו "חמור עבודה.עם שני קנים תשע ועשר..אקדח טאורוס תשע מ'מ 24/7 .וברטה 0900 מ'מ.היו זמנים שהיו לי רשיונות לשני אקדחים ויותר..רובי צייד היו לי רמינגטון וינצ'סטר. ברטה.ועוד איזה פאמפ אמריקאי עם שמונה כדורים במחסנית לא זוכר את שם התוצרת. והיה לי רובה 022 וימנגטון סקורמאסטר שקיבלתי אישור להפעילו להשמדת מזיקי חקלאות כמו תנים שועלים שפני סלע וכ'ד.
בשרות הנמשטרתי וב.. השתמשתי בוובלי האנגלי אקדח מעולה אבל תחמושת לא מהימנה.בקולט 038 עם אותה תחמושת .עם יריחו שהיה בשבילינו כשוטרים חידוש אבל אקדח ממש טוב.ברטה 022. ואחר כך אף אן
ישנה שאלה שנשאלה אם הפעלתי אקדח ואיזה ומה נגרם אז יבין השואל שיש דברים שעדיף לשכוח..
אני רק יכול לאמר לכולם וכתבו זאת כאן המון פעמים. לא משנה איזה אקדח יש לך.. אם הוא תקין ו"בסדר" חשוב שתתאמן ותתאמן ושוב תתאמן ותהיה מיומן בהפעלתו.ולא לוותר על שום הזדמנות חוקית כמובן להמשיך לירות המטווח ולהתאמן כי מאחורי כל אקדח ישנו בן אדם.ולא לשכוח זאת ואז גם נושא אקדח מיומן אקדח ישן ולא פופלרי יקדים לירות ולפגוע בנושא אקדח הכי חדיש ומפורסם בשוק...
לגבי ההערה בעניין אירוע הדמים אפריל -79 על חוף נהריה. לא לחמתי ממש. הייתי אחד השוטרים מתוך השניים שהיינו בניידת כנהג.אז עוד הייתי חמוש בוובלי 0.38 שאיתו ראש המשמרת שלי ניסה לירות במחבלים כשחשבנו עדיין שמדובר בעברייני רכוש.וחטף צרור מקלאצ'ניקוב כתשובה.ונהרג במקום.ותודה להערה. בנושא זהו.. אז כמה שההוא שם למעלה יחליט שנשאר לי יתכן שאחטוף איזו שהיא ג'אננה כמו שאומרים הצעירים ואחזור לרשיון .לא נאלצתי לוותר אבל מפאת הזמן שנותר לי בין טיפול לטיפול העדפתי להחזיר רשיון ואקדח. אם אחליט לחדש אעדכן כאן חחחח
האקדח הראשון שלי היה אקדח ספרדי ישן עם צינה עגולה שכתוב היה עליה פרבלום. 1917 אבל לא היה פרבלום קלאסי אם כי אקדח מצויין. 8 כדורים במחסנית .השני היה ברטה 22 עם שני קנים ארוך וקצר להחלפה.(זוכרים כמה פופולרי הוא הי?)מכאן והלאה אינני זוכר במדוייק.אבל פרט לרובה 022 שהיה לי ולרובי הצייד שהיו לי ברשיון נשק וצייד.היו לי את כל סןגי הגלוק שיצאו בשנות השמונים לשוק.היה לי אקדח איטלקי ששיווק אותו שוקי שהין עלה'ש שכחתי את שם התוצרת אקדח מדוייק מאוד אבל עושה צרות בירי.היה לי ברטה F92. כשנחשב לאקדח ראשוני.היה לי ועד היום אני מעריץ את התוצרת C.Z פנטום.אקדח יותר ממעולה שנאלצתי לוותר עליו בגלל משקלו..בין הראשונים היה לי אקדח קולט פייטון שישה אינטש.ארמיניוס 022LR שהיה אקדח זבל.שני אקדחי F.N ,9. אקדח ישן מאוד CZ 065.אבל האקדח שהחזיק אצלי הכי הרבה וגם הייתי מאוד מיומן בהתעלתו וגם שימש לי פעמיים לירי תוך כדי פעילות כלשהיא. היה אקדח תוצרת הארץ בול אולטרה איקס.אקדח שאם היום אחליט שוב לחדש רשיון רק אותו אקנה ואשא.. כמובן שגם היה לי אקדח יריחו "חמור עבודה.עם שני קנים תשע ועשר..אקדח טאורוס תשע מ'מ 24/7 .וברטה 0900 מ'מ.היו זמנים שהיו לי רשיונות לשני אקדחים ויותר..רובי צייד היו לי רמינגטון וינצ'סטר. ברטה.ועוד איזה פאמפ אמריקאי עם שמונה כדורים במחסנית לא זוכר את שם התוצרת. והיה לי רובה 022 וימנגטון סקורמאסטר שקיבלתי אישור להפעילו להשמדת מזיקי חקלאות כמו תנים שועלים שפני סלע וכ'ד.
בשרות הנמשטרתי וב.. השתמשתי בוובלי האנגלי אקדח מעולה אבל תחמושת לא מהימנה.בקולט 038 עם אותה תחמושת .עם יריחו שהיה בשבילינו כשוטרים חידוש אבל אקדח ממש טוב.ברטה 022. ואחר כך אף אן
ישנה שאלה שנשאלה אם הפעלתי אקדח ואיזה ומה נגרם אז יבין השואל שיש דברים שעדיף לשכוח..
אני רק יכול לאמר לכולם וכתבו זאת כאן המון פעמים. לא משנה איזה אקדח יש לך.. אם הוא תקין ו"בסדר" חשוב שתתאמן ותתאמן ושוב תתאמן ותהיה מיומן בהפעלתו.ולא לוותר על שום הזדמנות חוקית כמובן להמשיך לירות המטווח ולהתאמן כי מאחורי כל אקדח ישנו בן אדם.ולא לשכוח זאת ואז גם נושא אקדח מיומן אקדח ישן ולא פופלרי יקדים לירות ולפגוע בנושא אקדח הכי חדיש ומפורסם בשוק...
לגבי ההערה בעניין אירוע הדמים אפריל -79 על חוף נהריה. לא לחמתי ממש. הייתי אחד השוטרים מתוך השניים שהיינו בניידת כנהג.אז עוד הייתי חמוש בוובלי 0.38 שאיתו ראש המשמרת שלי ניסה לירות במחבלים כשחשבנו עדיין שמדובר בעברייני רכוש.וחטף צרור מקלאצ'ניקוב כתשובה.ונהרג במקום.ותודה להערה. בנושא זהו.. אז כמה שההוא שם למעלה יחליט שנשאר לי יתכן שאחטוף איזו שהיא ג'אננה כמו שאומרים הצעירים ואחזור לרשיון .לא נאלצתי לוותר אבל מפאת הזמן שנותר לי בין טיפול לטיפול העדפתי להחזיר רשיון ואקדח. אם אחליט לחדש אעדכן כאן חחחח
נערך לאחרונה על ידי גדעון מצגר בתאריך 24 מאי 2019, 14:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- סליקאי כסף
גדעון מצגר כתב:. ואז גם נושא אקדח מיומן אקדח ישן ולא פופלרי יקדים לירות ולפגוע בנושא אקדח הכי חדיש ומפורסם בשוק..
אפ' ללא:
כוונת השלכה /מפרו / טרוגלו/וכדו'
הדק וקונקטור של אפקס
וכו' וכו' וכו' וכו' ו
וזו הבעיה / הטעות הגדולה , אנשים חושבים שאם הם "משפרים" את האקדח הם תחרותיים עם ג'רי מיצ'לק, טוב נו הגזמתי אבל ודאי שהם לוקחים את אבישי בהליכה ,ואני רואה הרבה חברים שעושים "שיפורים" אבל במקרה הפגיעות לא משתפרות ,וזה רק במקרה ,מזל רע ,הוא שם לי עין,ועוד כהנה . כי הרי הוא צלף עם שיפורים. אלא מאי עמך בית ישראל צריכים פרנסה אז משכנעים אותך לשפר ולשפר ובא לציון גואל ואת כל המטרות (ואת כיסך) תחורר .
אמר לי יורה מעולה (מאסטר) שהיו זמנים שהיה מתרגל ביבש עם תותב 300 שליפות בשבוע
שנות החמישים הפתגם של יחידה 101 כמדומני של הלוחם האגדי מאיר הר ציון "זיעה חוסכת דם "וככל שמזיעים יותר נחסך דם יותר, תקף גם לירי באקדח (אולי בפרט לאקדח ),
- סליקאי זהב
אם האולטרא-x למכירה אני מכיר מישהו שמחפש כזה.
- סליקאי ארד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד