האם כדאי לי לשמר את הרשיון בזמן שאני שוהה בחו״ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האם כדאי לי לשמר את הרשיון בזמן שאני שוהה בחו״ל
ב 2010 יצאתי מהארץ לשלוש שנים, עניין רדף עניין ועכשיו אני כבר יותר משמונה שנים בחו״ל
בכל התקופה הזאת דאגתי לחדש את הרשיון ולהפקיד את הנשק (גלוק 17) בצורה חוקית במטווח.
חשוב לי לא לאבד את הרשיון כשאחזור לארץ.
לאור התארכות השהייה שלי בחו״ל (אני כנראה לא אחזור בשנתיים שלוש הקרובות) אני רוצה לשאול אם בכלל יש טעם בכל הבלאגן הזה או שפשוט עדיף לי למכור את האקדח, לוותר על הרשיון, ולהוציא רשיון מחדש כשאחזור לארץ?
הייתי קצין חי״ר בסדיר ובמילואים אני מבין שלפי החוק החדש זה מאפשר לי להוציא רשיון נשק בקלות. הבנתי נכון?
בכל התקופה הזאת דאגתי לחדש את הרשיון ולהפקיד את הנשק (גלוק 17) בצורה חוקית במטווח.
חשוב לי לא לאבד את הרשיון כשאחזור לארץ.
לאור התארכות השהייה שלי בחו״ל (אני כנראה לא אחזור בשנתיים שלוש הקרובות) אני רוצה לשאול אם בכלל יש טעם בכל הבלאגן הזה או שפשוט עדיף לי למכור את האקדח, לוותר על הרשיון, ולהוציא רשיון מחדש כשאחזור לארץ?
הייתי קצין חי״ר בסדיר ובמילואים אני מבין שלפי החוק החדש זה מאפשר לי להוציא רשיון נשק בקלות. הבנתי נכון?
- סליקאי ארד
Re: האם כדאי לי לשמר את הרשיון בזמן שאני שוהה בחו״ל
עקרונית, אתה באמת יכול לוותר על הרישיון ולהוציא אותו מחדש אם וכאשר תחזור.
אבל.
אם התבחינים ישתנו (ואין אף אחד שיכול להבטיח שזה לא יקרה) ותאבד את הזכאות - לא תוכל להוציאו מחדש.
אם תוציא אותו מחדש, כל הוותק הקודם שלך - יימחק. ובנושא הרישיון לנשק וותר רישיון מהווה יתרון חזק מאוד במקרה של שינויים לרעה.
מכאן - אתה צריך להחליט מה שווה לך יותר. אני במקומך הייתי משמר את הרישיון.
אבל.
אם התבחינים ישתנו (ואין אף אחד שיכול להבטיח שזה לא יקרה) ותאבד את הזכאות - לא תוכל להוציאו מחדש.
אם תוציא אותו מחדש, כל הוותק הקודם שלך - יימחק. ובנושא הרישיון לנשק וותר רישיון מהווה יתרון חזק מאוד במקרה של שינויים לרעה.
מכאן - אתה צריך להחליט מה שווה לך יותר. אני במקומך הייתי משמר את הרישיון.
- סליקאי טיטניום
ובצורה פשוטה ובלי לבלבל אותך כמו התגובה שמעליי - כן! תחדש את הרישיון גם אם אתה בחו"ל!
- סליקאי זהב
תודה על התשובות, אמשיך לחדש
- סליקאי ארד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד