כיצד מומלץ לשמור נשק בכספת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כיצד מומלץ לשמור נשק בכספת
היי,
קראתי קצת בפורום ואני עדיין קצת מבולבל. כיצד לדעתכם מומלץ לשמור נשק בכספת (בהנחה שבכל ערב אני צריך לשים את הנשק בכספת ובכל בוקר להוציא אותו. אני נושא את הנשק תמיד ללא כדור בקנה):
1. להשאיר את הנשק עם המחסנית בתוכו בכספת
2. להוציא את המחסנית מהנשק ולשמור את הנשק והמחסנית בנפרד בכספת (ללא ביצוע פריקה של הנשק)
3. להוציא את המחסנית, לבצע פריקה (ונקירה כשהקנה מופנה לאיזור בטוח עד כמה שניתן) ולשמור את שניהם בנפרד בכספת
אני מבין שבטוח יותר לשמור את הנשק בכספת כשהוא מופרד מהמחסנית ולאחר פריקה, אבל קראתי גם שביצוע פריקה בכל ערב עשויה להיות מסוכנת וביום מן הימים עשויה לגרום לפליטת כדור כתוצאה מחוסר תשומת לב.
קראתי קצת בפורום ואני עדיין קצת מבולבל. כיצד לדעתכם מומלץ לשמור נשק בכספת (בהנחה שבכל ערב אני צריך לשים את הנשק בכספת ובכל בוקר להוציא אותו. אני נושא את הנשק תמיד ללא כדור בקנה):
1. להשאיר את הנשק עם המחסנית בתוכו בכספת
2. להוציא את המחסנית מהנשק ולשמור את הנשק והמחסנית בנפרד בכספת (ללא ביצוע פריקה של הנשק)
3. להוציא את המחסנית, לבצע פריקה (ונקירה כשהקנה מופנה לאיזור בטוח עד כמה שניתן) ולשמור את שניהם בנפרד בכספת
אני מבין שבטוח יותר לשמור את הנשק בכספת כשהוא מופרד מהמחסנית ולאחר פריקה, אבל קראתי גם שביצוע פריקה בכל ערב עשויה להיות מסוכנת וביום מן הימים עשויה לגרום לפליטת כדור כתוצאה מחוסר תשומת לב.
- סליקאי ארד
Re: כיצד מומלץ לשמור נשק בכספת
אין במו שמירה הקפית.+פטרול...
...ותמשיך לקרוא - הבנת הנקרא מפתח מאוד....
...ותמשיך לקרוא - הבנת הנקרא מפתח מאוד....
פחות -לרוב זה יותר,,
1. להשאיר את הנשק עם המחסנית בתוכו בכספת לא
2. להוציא את המחסנית מהנשק ולשמור את הנשק והמחסנית בנפרד בכספת (ללא ביצוע פריקה של הנשק) לא
3. להוציא את המחסנית, לבצע פריקה (ונקירה כשהקנה מופנה לאיזור בטוח עד כמה שניתן) ולשמור את שניהם בנפרד בכספת - כמעט,
נשק פרוק בכספת, תחמושת במקום אחר ולא יחד עם הנשק בכספת
בהצלחה
2. להוציא את המחסנית מהנשק ולשמור את הנשק והמחסנית בנפרד בכספת (ללא ביצוע פריקה של הנשק) לא
3. להוציא את המחסנית, לבצע פריקה (ונקירה כשהקנה מופנה לאיזור בטוח עד כמה שניתן) ולשמור את שניהם בנפרד בכספת - כמעט,
נשק פרוק בכספת, תחמושת במקום אחר ולא יחד עם הנשק בכספת
בהצלחה
- מנהל הסליק
תודה.
תוכל בבקשה להסביר מדוע לשמור את התחמושת לא בכספת?
להבנתי - בכספת התחמושת מוגנת כך שילדים/בני בית אחרים אינם נגישים אליה. כמו כן סביר להניח שגנב שהצליח לגנוב את הנשק יוכל למצוא בקלות גם את התחמושת שנמצאת במיקום אחר (במיגרה/בארון/במיקום דומה אחר).
אני מניח שאני מפספס משהו :)
להבנתי - בכספת התחמושת מוגנת כך שילדים/בני בית אחרים אינם נגישים אליה. כמו כן סביר להניח שגנב שהצליח לגנוב את הנשק יוכל למצוא בקלות גם את התחמושת שנמצאת במיקום אחר (במיגרה/בארון/במיקום דומה אחר).
- סליקאי ארד
engineer כתב:תודה.
אלו הן ההוראות של בט"פ אלא אם כן את מעוניין להגדיל ראש ולקנות כספת נוספת לתחמושת..

אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:
אלו הן ההוראות של בט"פ אלא אם כן את מעוניין להגדיל ראש ולקנות כספת נוספת לתחמושת..
בהוראות הבט"פ גם כתוב שיש להתיחס לתחמושת כאל נשק. אז איך לשמור אותה מחוץ לכספת?
HK P30SK
- סליקאי כסף
בהוראות הבט"פ גם כתוב שיש להתיחס לתחמושת כאל נשק. אז איך לשמור אותה מחוץ לכספת?
לא מפתיע.
הוראות הבט"פ הן שכבות על גבי שכבות של כסתח, חלקו סותר את עצמו כך שלא משנה מה תעשה - בסוף תצא אשם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
engineer כתב:תודה.
אני נועל את התחמושת בארגז ברזל נעול
- מנהל הסליק
אבל גנב שנכנס ולא מצא כספת מוסלקת מצא מחסניות במגירה או מצא כלי ניקוי או קופסא של האקדח יחפש את הנשק ואת הכספת
- סליקאי כסף
Gunslinger כתב:אבל גנב שנכנס ולא מצא כספת מוסלקת מצא מחסניות במגירה או מצא כלי ניקוי או קופסא של האקדח יחפש את הנשק ואת הכספת
זה חלק מהקונספירציה של המשרד לבט"פ לצימצום רשיונות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ציטוט מכמה חברים מפורום רישוי כלי יריה
"יש לי חדשות בשבילך ,את מרבית הכספות האלו שרובנו קונים בחנויות הנשק ואוו כלי עבודה לא צריך אפילו מברג לפתוח .
מספיקה מכת אגרוף אוו אבן במקום הנכון.
המטרה של הכספת היא בעיקר למנוע גישה חופשית מבלתי מורשים .[/quote]
,]לכן נכתב רצינית ב...גרשיים , , אבל הקלות שבא אדם סביר יכול לפרוץ את כל הכספות האלקטרוניות מטרידה מאד,
מה שמטריד יותר בכספות אלו שהפריצה נעשית ללא גרימת נזק לכספת כלל , מי שלא יהיה , נכנס , פורץ ,לוקח וסוגר רגיל , בעל הכספת ידע שנפרץ רק ביום שינסה לפתוח את הכספת.
(והכספות הללו נמכרות גם במטווחים עצמם) , רק בשבוע האחרון נאלצתי בעבודה לפתוח 2 כספות כאלו (המפתח אבד ולא זוכרים את הקוד , 3 דקות עבודה
]אמנם אפשר לפרוץ הכל , אבל כספת שבנויה כמו הזולות ללא מנגנון אלקטרוני ,אלה רק עם מפתח , קשות יותר לפריצה ע"י האדם הסביר ללא גרימת נזק בלתי הפיך לכספת
"לעניין הכספות הקטנות שנפתחות במכה - ברור, מדובר במנגנון של הקוד החשמלי, שחייב קפיץ חלש כדי שהאלקטרו-מגנט יצליח לפתוח אותו. אני פותח לילדים שלי את הכספת שקנו לעצמם בכל פעם מחדש, ובדרך כלל במכה אחת.,
שאלה למומחים לפריצת כספות במכה האם גם הכספות של חברת YALE הבינוניות ניתן לפרוץ במכה
"יש לי חדשות בשבילך ,את מרבית הכספות האלו שרובנו קונים בחנויות הנשק ואוו כלי עבודה לא צריך אפילו מברג לפתוח .
מספיקה מכת אגרוף אוו אבן במקום הנכון.
המטרה של הכספת היא בעיקר למנוע גישה חופשית מבלתי מורשים .[/quote]
,]לכן נכתב רצינית ב...גרשיים , , אבל הקלות שבא אדם סביר יכול לפרוץ את כל הכספות האלקטרוניות מטרידה מאד,
מה שמטריד יותר בכספות אלו שהפריצה נעשית ללא גרימת נזק לכספת כלל , מי שלא יהיה , נכנס , פורץ ,לוקח וסוגר רגיל , בעל הכספת ידע שנפרץ רק ביום שינסה לפתוח את הכספת.
(והכספות הללו נמכרות גם במטווחים עצמם) , רק בשבוע האחרון נאלצתי בעבודה לפתוח 2 כספות כאלו (המפתח אבד ולא זוכרים את הקוד , 3 דקות עבודה
]אמנם אפשר לפרוץ הכל , אבל כספת שבנויה כמו הזולות ללא מנגנון אלקטרוני ,אלה רק עם מפתח , קשות יותר לפריצה ע"י האדם הסביר ללא גרימת נזק בלתי הפיך לכספת
"לעניין הכספות הקטנות שנפתחות במכה - ברור, מדובר במנגנון של הקוד החשמלי, שחייב קפיץ חלש כדי שהאלקטרו-מגנט יצליח לפתוח אותו. אני פותח לילדים שלי את הכספת שקנו לעצמם בכל פעם מחדש, ובדרך כלל במכה אחת.,
שאלה למומחים לפריצת כספות במכה האם גם הכספות של חברת YALE הבינוניות ניתן לפרוץ במכה
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
יש שני סוגים של כספות אלקטרוניות.
1. עם סולונואיד - שנפתחות באמת במכת אגרוף
2. עם מנוע חשמלי שמניע את הבריחים - אתה יכול להתעלל בהן כמה שאתה רוצה. הן לא יפתחו ממכת אגרוף.
א.
1. עם סולונואיד - שנפתחות באמת במכת אגרוף
2. עם מנוע חשמלי שמניע את הבריחים - אתה יכול להתעלל בהן כמה שאתה רוצה. הן לא יפתחו ממכת אגרוף.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
ה-YALE אכן עם סולנואיד (אלקטרו מגנט). יש איזושהי עצה לשדרג את מנגנון נעילת הדלת של כספת מסוג זה ?
"איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק" מלבי"ם - באור הענין איש את רעהו יעזרו וחוץ מזה יאמר לאחיו חזק ג''כ אתה בעצמך ואל תסמך על העזר אך היה לבן חיל. ישעיה מא ו
- סליקאי זהב
23933 כתב:ה-YALE אכן עם סולנואיד (אלקטרו מגנט). יש איזושהי עצה לשדרג את מנגנון נעילת הדלת של כספת מסוג זה ?
פשוט לקנות כספת עם מנוע... זה מנגנון אחר לגמרי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר