שאלה לגבי ניקוי נשק חדש

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: שאלה לגבי ניקוי נשק חדש

על ידי Everest » 18 אוקטובר 2018, 17:52

itamar כתב:
GUSS כתב:הורס שמחות..
בדיוק הזמנתי שמן שרוקח "הקוסם" במרתפי מאיץ החלקיקים בשוויץ.שמכיל פרודות מולקולריות של אנטי אוקסדנים שמופקים משבבי מטאוריט
כחול!!!מעורבים בשמן בלוטות חלב של נאקות מצפון פרו שגודלו אך ורק לצורך זה, ארוז בבקבוקון בעיצוב מאסטרו לואיג'י ג'ולינו ....

אני עדיין משתמש באותו מיכל תרסיס 9105 שהבת שלי השאירה בבית מהשירות הצבאי שלה (לפני 6 שנים בערך).

א.

גם אני, ובערך מאותה תקופה גם חחחח.
רק שלי זה עוד מעט נגמר :neutral:
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 20 אוקטובר 2018, 21:56

כתבו לפני חובבי צה"ל, חובבי שמן המכונות, שמן התינוקות וחסידיו של סרוורוס סנייפ. עכשיו תורי לכתוב את הדעה הלא פופולרית שלי ...

אם בכוונתך לשמור את הגלוק שלך בתול ושחס וחלילה לא יתחמם בלילות הקרים במטווח מירי תועה לעבר קו מטרות (רצוי דרך מרכזה של מטרת נייר) תוכל לסיים את הקריאה במשפט הבא. מה שלא תעשה - המנע ממצב שבו יש לך שמן בקנה, לא טיפה, ולא בועית, לא מיקרוליטר ולא ננוליטר. אתה חותר למצב שבו אפשר למצוא מולקולת DNA של רומן זדורוב בקנה שלך בסיכוי גבוה יותר מאשר מולקולות הידרוקרבונז סוג III.

אם החלטת לוותר על המגננה הפולנית על הגלוק שלך והחלטת שאתה והוא עובדים ועובדים קשה עד להכרות אינטימית שלך אותו, תגלה בתהליך כמה דברים חביבים.
1. מדריכי ירי שומעים מסילות של גלוק שלא שומן. אל תגיע לשם, לא נשמע טוב, לא נראה טוב.
2. גם בין בקבוקוני הקסם שרוקח סרוורוס סנייפ בעצמו בלילות של ירח מלא תגלה הבדל ביכולת הנקיון - שמני ה CLP נבדלים ביכולת שלהם לחלץ את השחור שבקנה. אם לא גילית עד עכשיו - לשאת נשק זה לשבת על עשר עקומות למידה, נרתיקים, שמנים, כוונות וציינים, וזה עוד לפני שירינו כדור אחד. גם כאן תגלה (אולי) שהתמיסה עם דם דרקונים סגלגל חוסכת לך רבע שעה בניקוי. יכול להיות שתמיסה אחרת מסריחה לך את הבגדים ומונעת ממך לנקות את האקדח כמה דקות לפני יציאה לאירוע - יכול להיות שתמיסה אחרת תזרזף על עצמך בתור בושם לאותו אירוע (הד"מ).
3. קפיץ מחזיר נקי יבצע את תפקידו טוב יותר. ככל שתתיידד עם הגלוק שלך - תפתח רגישות לסוגי תחמושת שונים ולעבודת הקפיץ המחזיר שלך בזמן ירי. תגלה שגם לטיב השמן השפעה על כך. אם למדת להכיר את האקדח גם ביבשים ובדריכות איטיות - תרגיש את ההבדל. אני אפילו מסתכן ואומר שתרגיש בירי מדוייק זמן חזרה מהיר יותר לתמונת כוונות.
4. גם אם לא האצת את תהליך ההכרות בין חלקי מכלול ההדק של גלוק עם ליטוש ושפשוף של הקונקטור וזרוע ההדק - בעבור כמה אלפי כדור כבר תלמד להכיר את תגובת ההדק שלך כשהוא נקי ומשומן קלות. גם שם, תוכל להרגיש הבדלים קלים בשימוש בין שמנים שונים.
5. אם ויתרת על תחושת ההדק והקפיץ המחזיר - הנקודה הבאה שאני ממליץ לך לעקוב אחריה היא השן החולצת. הצטברות מאוד מאסיבית של פיח שהספיק להתקרר ולהתמצק יכולה לפגוע בתפקוד השן החולצת שלך. אין צורך להגיע לשם. ודא שהשמן שלך מאפשר ניקוי קל ומהיר של השן, הקפיץ והמסגרת המקיפה.
6. אחת הסיבות שאני חושב שהגלוק הוא האקדח הטוב בעולם ופלא הנדסי היא שמדובר באקדח שמאוד קל להכיר את תהליך הפירוק המוחלט שלו ובניגוד לאקדחים אחרים (ולמעט כוסיות הפלסטיק האוחזות את הנוקר מול קפיצו ואולי קפיץ זרוע הפירוק) הוא לא מעניש אותך על עבודה לא מדוייקת. עשה לעצמך טובה - חסוך את ניקויי החפיף עם ניגוב פה וטיפטוף שמן שם. בית מנגנון הדק מוצף שמן עושה טוב רק לקסטרול. החלטת לנקות? הכנס לחדר העבודה שלך - השאר כל רמז לתחמושת במקום אחר (ובטוח) - פרוק בצורה מסודרת והתמסר לעבודת המזמוז. שולחן פנוי, תאורה טובה, משטח בד לבן שיספוג את השמן ויתן לך קונטרסט טוב לכל החלקים הכהים ההם. לא רוצה לנקות? אין בעיה - הגלוק ימשיך לעבוד. החלטת לנקות? יסודי.
7. סיימת לנקות והרכבת? אחלה. שים כמה טיפות של CLP על הצינה ונגב היטב עם פלנלית. נותן תחושה נהדרת - אצלי גם מנקה את הכוונת הקדמית.
8. אני חושב שבחיי רכשתי 4 בקבוקים של Breakfree CLP במחיר ההזוי של 50 ש"ח לבקבוקון (ותודה לאמיר שושני) מתוכם שניים עדיין מלאים, רכשתי בקבוקון של FP-10 ואני לא אחזור על הטעות הזו, ורכשתי שני עטי שימון של GunButter בהמלצת הברווז רופא השיניים (16 דולר ליחידה - יקר!!) כל הנ"ל שירתו אותי נאמנה אותי ואת החברים שלי מאז 2007 בערך. הברייק פרי מנקה פיח היטב לטעמי, ה Gunbutter נותן יתרון משמעותי בירי. הוצאתי על שמנים מחיר של 150 כדור בתעריף רגיל. למדתי מה אני אוהב ומה פחות, ועשיתי לי חברים עם האקסטרות שמסרתי להם. שווה? לא שווה? חושב שכן.

באמת שבשורה התחתונה כנראה שיצאתי פראייר, גם לעומת אלו שעדיין מתייחסים לאקדח שלהם כמו מנוע בעירה פנימית סגור, גם לעומת אלו שמחזירים לצה"ל על זה שהפך את הילדים שלהם לרכוש שלו ל36 חודש וגם לעומת אלו שמוכרים לך את הוופן שילד בתור שני לוחות הברית של עולם הירי ו 107dB פחות חיכוך לעומת כל המתחרים.

ומה אתה צריך לעשות? מה שבא לך - ובעיקר להחליט אם אתה עולה על עקומת הלימוד הזו או לא. תוכל לקנות ליטר שמן מנועים או 120CC ברייק פרי שיספיק לשנים, תוכל לסמוך על ה 9105 המיתולוגי (מצחיק שמי שמשתמש בו הוא זה שמזכיר לכולם איך בכל מכרז ממשלתי זוכה ההצעה הנמוכה ביותר ולא בהכרח הטובה ביותר... והוא בטוח יטרח לכתוב פוסט ארוך שבו הוא מסביר לי מה בעצם כן התכוונתי לכתוב כאן - כמנהגו בקודש) - תעשה מה שאתה רוצה. אבל תעשה טובה - אל תיתן לשיקולים כלכליים להכתיב לך בנושא הזה.

אחד הדברים שלמדתי בתעשיית הדפוס הדיגיטלי אודות השוק הסיני - זה שהם רוצים מכונה שמסוגלת להדפיס ב 1600DPI - רזולוציה אמיתית (גודל כתם 16 מיקרון) אבל משתמשים בה כדי להדפיס על נייר 60 גרם הכי מחורבן שיש שפוגע באיכות ההדפסה. בטוח שגם הם חושבים שנייר 300 גרם איכותי זו קונספירציה - והרי נשארו להם טונות של גלילים מהתקופה הטובה (חלק מהנייר הוקצה כדי לנפח נקניקים סובייטים) - אבל גם להם בסוף ייפול האסימון. רכשת אקדח מצויין שישרת אותך לחיים? אל תהיה סיני בבקשה.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Warlord » 20 אוקטובר 2018, 23:34

Neon Golden כתב:כתבו לפני חובבי צה"ל, חובבי שמן המכונות, שמן התינוקות וחסידיו של סרוורוס סנייפ. עכשיו תורי לכתוב את הדעה הלא פופולרית שלי ...

אם בכוונתך לשמור את הגלוק שלך בתול ושחס וחלילה לא יתחמם בלילות הקרים במטווח מירי תועה לעבר קו מטרות (רצוי דרך מרכזה של מטרת נייר) תוכל לסיים את הקריאה במשפט הבא. מה שלא תעשה - המנע ממצב שבו יש לך שמן בקנה, לא טיפה, ולא בועית, לא מיקרוליטר ולא ננוליטר. אתה חותר למצב שבו אפשר למצוא מולקולת DNA של רומן זדורוב בקנה שלך בסיכוי גבוה יותר מאשר מולקולות הידרוקרבונז סוג III.

אם החלטת לוותר על המגננה הפולנית על הגלוק שלך והחלטת שאתה והוא עובדים ועובדים קשה עד להכרות אינטימית שלך אותו, תגלה בתהליך כמה דברים חביבים.
1. מדריכי ירי שומעים מסילות של גלוק שלא שומן. אל תגיע לשם, לא נשמע טוב, לא נראה טוב.
2. גם בין בקבוקוני הקסם שרוקח סרוורוס סנייפ בעצמו בלילות של ירח מלא תגלה הבדל ביכולת הנקיון - שמני ה CLP נבדלים ביכולת שלהם לחלץ את השחור שבקנה. אם לא גילית עד עכשיו - לשאת נשק זה לשבת על עשר עקומות למידה, נרתיקים, שמנים, כוונות וציינים, וזה עוד לפני שירינו כדור אחד. גם כאן תגלה (אולי) שהתמיסה עם דם דרקונים סגלגל חוסכת לך רבע שעה בניקוי. יכול להיות שתמיסה אחרת מסריחה לך את הבגדים ומונעת ממך לנקות את האקדח כמה דקות לפני יציאה לאירוע - יכול להיות שתמיסה אחרת תזרזף על עצמך בתור בושם לאותו אירוע (הד"מ).
3. קפיץ מחזיר נקי יבצע את תפקידו טוב יותר. ככל שתתיידד עם הגלוק שלך - תפתח רגישות לסוגי תחמושת שונים ולעבודת הקפיץ המחזיר שלך בזמן ירי. תגלה שגם לטיב השמן השפעה על כך. אם למדת להכיר את האקדח גם ביבשים ובדריכות איטיות - תרגיש את ההבדל. אני אפילו מסתכן ואומר שתרגיש בירי מדוייק זמן חזרה מהיר יותר לתמונת כוונות.
4. גם אם לא האצת את תהליך ההכרות בין חלקי מכלול ההדק של גלוק עם ליטוש ושפשוף של הקונקטור וזרוע ההדק - בעבור כמה אלפי כדור כבר תלמד להכיר את תגובת ההדק שלך כשהוא נקי ומשומן קלות. גם שם, תוכל להרגיש הבדלים קלים בשימוש בין שמנים שונים.
5. אם ויתרת על תחושת ההדק והקפיץ המחזיר - הנקודה הבאה שאני ממליץ לך לעקוב אחריה היא השן החולצת. הצטברות מאוד מאסיבית של פיח שהספיק להתקרר ולהתמצק יכולה לפגוע בתפקוד השן החולצת שלך. אין צורך להגיע לשם. ודא שהשמן שלך מאפשר ניקוי קל ומהיר של השן, הקפיץ והמסגרת המקיפה.
6. אחת הסיבות שאני חושב שהגלוק הוא האקדח הטוב בעולם ופלא הנדסי היא שמדובר באקדח שמאוד קל להכיר את תהליך הפירוק המוחלט שלו ובניגוד לאקדחים אחרים (ולמעט כוסיות הפלסטיק האוחזות את הנוקר מול קפיצו ואולי קפיץ זרוע הפירוק) הוא לא מעניש אותך על עבודה לא מדוייקת. עשה לעצמך טובה - חסוך את ניקויי החפיף עם ניגוב פה וטיפטוף שמן שם. בית מנגנון הדק מוצף שמן עושה טוב רק לקסטרול. החלטת לנקות? הכנס לחדר העבודה שלך - השאר כל רמז לתחמושת במקום אחר (ובטוח) - פרוק בצורה מסודרת והתמסר לעבודת המזמוז. שולחן פנוי, תאורה טובה, משטח בד לבן שיספוג את השמן ויתן לך קונטרסט טוב לכל החלקים הכהים ההם. לא רוצה לנקות? אין בעיה - הגלוק ימשיך לעבוד. החלטת לנקות? יסודי.
7. סיימת לנקות והרכבת? אחלה. שים כמה טיפות של CLP על הצינה ונגב היטב עם פלנלית. נותן תחושה נהדרת - אצלי גם מנקה את הכוונת הקדמית.
8. אני חושב שבחיי רכשתי 4 בקבוקים של Breakfree CLP במחיר ההזוי של 50 ש"ח לבקבוקון (ותודה לאמיר שושני) מתוכם שניים עדיין מלאים, רכשתי בקבוקון של FP-10 ואני לא אחזור על הטעות הזו, ורכשתי שני עטי שימון של GunButter בהמלצת הברווז רופא השיניים (16 דולר ליחידה - יקר!!) כל הנ"ל שירתו אותי נאמנה אותי ואת החברים שלי מאז 2007 בערך. הברייק פרי מנקה פיח היטב לטעמי, ה Gunbutter נותן יתרון משמעותי בירי. הוצאתי על שמנים מחיר של 150 כדור בתעריף רגיל. למדתי מה אני אוהב ומה פחות, ועשיתי לי חברים עם האקסטרות שמסרתי להם. שווה? לא שווה? חושב שכן.

באמת שבשורה התחתונה כנראה שיצאתי פראייר, גם לעומת אלו שעדיין מתייחסים לאקדח שלהם כמו מנוע בעירה פנימית סגור, גם לעומת אלו שמחזירים לצה"ל על זה שהפך את הילדים שלהם לרכוש שלו ל36 חודש וגם לעומת אלו שמוכרים לך את הוופן שילד בתור שני לוחות הברית של עולם הירי ו 107dB פחות חיכוך לעומת כל המתחרים.

ומה אתה צריך לעשות? מה שבא לך - ובעיקר להחליט אם אתה עולה על עקומת הלימוד הזו או לא. תוכל לקנות ליטר שמן מנועים או 120CC ברייק פרי שיספיק לשנים, תוכל לסמוך על ה 9105 המיתולוגי (מצחיק שמי שמשתמש בו הוא זה שמזכיר לכולם איך בכל מכרז ממשלתי זוכה ההצעה הנמוכה ביותר ולא בהכרח הטובה ביותר... והוא בטוח יטרח לכתוב פוסט ארוך שבו הוא מסביר לי מה בעצם כן התכוונתי לכתוב כאן - כמנהגו בקודש) - תעשה מה שאתה רוצה. אבל תעשה טובה - אל תיתן לשיקולים כלכליים להכתיב לך בנושא הזה.

אחד הדברים שלמדתי בתעשיית הדפוס הדיגיטלי אודות השוק הסיני - זה שהם רוצים מכונה שמסוגלת להדפיס ב 1600DPI - רזולוציה אמיתית (גודל כתם 16 מיקרון) אבל משתמשים בה כדי להדפיס על נייר 60 גרם הכי מחורבן שיש שפוגע באיכות ההדפסה. בטוח שגם הם חושבים שנייר 300 גרם איכותי זו קונספירציה - והרי נשארו להם טונות של גלילים מהתקופה הטובה (חלק מהנייר הוקצה כדי לנפח נקניקים סובייטים) - אבל גם להם בסוף ייפול האסימון. רכשת אקדח מצויין שישרת אותך לחיים? אל תהיה סיני בבקשה.

Golden

תפרט קצת איך אתה ממליץ להשתמש ב gun butter בהקשר של הגלוק.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 21 אוקטובר 2018, 19:44

בשמחה.

שימון עדין ונקיון בשוטף - ב Breakfree. גם בנקיון הכי אגרסיבי - כמה טיפות לניקוי הקנה, כמה טיפות להסרת פיח מהנקודות השונות. באמת שאין צורך ביותר.

מתכונן להגיע למטווח או לתחרות עם הגלוק - כמה טיפות של gunbutter לפני - במסילות - סביב הקנה, בקפיץ המחזיר, באיזור הפלאנג'ר ובמפגש בין הקונקטור לזרוע ההדק.

בבדיקה שגרתית מדי כמה ימים מרגיש שהדריכה לא חלקה לפי תחושה? שתנועת ההדק לא חלקה כפי שזכרתי? טיפות בודדות של gun butter בנקודות האסטרטגיות.

זה כל הסיפור. ואני באמת לא יכול להדגיש כמה מזעריות הטיפות הנדרשות - געגועיי למיקרופיפטור.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Warlord » 21 אוקטובר 2018, 20:27

Neon Golden כתב:בשמחה.

שימון עדין ונקיון בשוטף - ב Breakfree. גם בנקיון הכי אגרסיבי - כמה טיפות לניקוי הקנה, כמה טיפות להסרת פיח מהנקודות השונות. באמת שאין צורך ביותר.

מתכונן להגיע למטווח או לתחרות עם הגלוק - כמה טיפות של gunbutter לפני - במסילות - סביב הקנה, בקפיץ המחזיר, באיזור הפלאנג'ר ובמפגש בין הקונקטור לזרוע ההדק.

בבדיקה שגרתית מדי כמה ימים מרגיש שהדריכה לא חלקה לפי תחושה? שתנועת ההדק לא חלקה כפי שזכרתי? טיפות בודדות של gun butter בנקודות האסטרטגיות.

זה כל הסיפור. ואני באמת לא יכול להדגיש כמה מזעריות הטיפות הנדרשות - געגועיי למיקרופיפטור.

יש לי את השיטה שלי לניקוי נשק שהיא שיטה בדוקה ומוצלחת ואני עובד איתה שנים לא מעטות, עם אבולוציה מסוימת שהיא עברה בתום השירות שלי. Clp של breakfree הןא חלק ממנה.
אכן בהמלצת הברווז רכשתי gun butter אבל הגיונית הוא היה נראה לי עד כה כחומר שמתאים רק לאקדח עם מסילות משמעותיות יותר משל גלוק ולכן בגלוק עדיין לא יצא לי להשתמש בו.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 22 אוקטובר 2018, 06:09

כעיקרון משתמש באותה שיטה כמו ניאון.
את נקודת המגע בין גשר ההדק לקונקטור אני מגרז בצורה עדינה.
זה מחזיק הרבה יותר זמן מעמד מאשר שמן.
אחת לכמה חודשים אני מפרק פירוק משני מנקה ומורח טיפה גריז שוב.
שאר נקודות המגע, טיפה שמן.
כמו כן את הצינה אני משמן בצורה דקה ביותר מנגב עם מגבת ניר.
אם אני לא עושה את זה, מתחילות להופיע נקודות חלודה.
בכל זאת כלי בן 14 שנה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 22 אוקטובר 2018, 08:58

אני פחות אוהב את סוגי הגריז למיניהם,
לפחות בגלוק שבו החיכוך בין המסילות הוא מינימלי, נראה שהגריז נותן אשליה של שימון כי רואים אותו על המסילות, אבל בפועל הוא נדחף הצידה. מסילות המחלק הן רחבות ואילו הפחים על הגוף דקים ומכופפים, מי שיבדוק עם משחת סימון ייעודית יגלה שהחיכוך הוא בנקודה אחת ולא לרוחב כל מסילת הגוף - אין כמעט שטח מגע.
אז מצד אחד זה טוב כי אם אין חיכוך אז גם חוסר שימון לא יפריע לפעולת האקדח ומצד שני גריז לא זורם בטמפ׳ הסביבה, הוא נגרף ונשאר בצדדים אם הוא לא מתחמם ונוזל. אז נכון שיש ויש סוגים שונים, צריך ואפשר להרגיש אם אין מספיק שימון, אישית אני מעדיף שמן נוזלי דק. יש לי בקבוקון של G96 שמחזיק שנים כשיגמר אשפוך לתוכו שמן מנוע איכותי שאני משתמש בו לרכב ... לא שאלה של מחיר, זה זמין לי ואין לי ספק שזה לא פחות טוב מכל שמן אחר בשביל האפליקציה הזאת.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי itamar » 22 אוקטובר 2018, 09:38

כמו שאמרת יש גריז ויש גריז.
אני משתמש בגריז עם חלקיקי טפלון שמשאיר שכבת שימון על המתכת לאורך זמן.
חלופה לא פחות טובה היא גריז מולי, אבל רק אם אתה הולך עם חולצות שחורות :)

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Warlord » 22 אוקטובר 2018, 15:42

itamar כתב:כמו שאמרת יש גריז ויש גריז.
אני משתמש בגריז עם חלקיקי טפלון שמשאיר שכבת שימון על המתכת לאורך זמן.
חלופה לא פחות טובה היא גריז מולי, אבל רק אם אתה הולך עם חולצות שחורות :)

א.

בגדול אני עם ניר בעניין הזה.
אני לא מורח על הנשקים שלי יציקות למיניהן.
גריז זה מבחינתי לשיער.
מעדיף לנקות את האקדח יסודית בשיטות שלי בחומרי ניקוי איכותיים ולאחר מכן בגמר הניקוי לשמן דק את כל האקדח כולל המנגנון שלו, בשמן איכותי, לאחר מכן לספוג שאריות מהחלק החיצוני כדי שלא יכתים את הבגדים.
חוזר על הפעולה לסירוגין כל שימוש שני.
מי שחושב שגלוק הוא אקדח שלא צריך שימון חי בסרט.
נכון הוא יעבוד בלי שימון וגם בלי ניקוי אלפי כדורים אבל העבודה תהיה פחות איכותית.
שלא נדבר על הצפצופים המחרידים שהוא משמיע כשהוא לא משומן . ממש חזון העצמות היבשות.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי carver » 23 אוקטובר 2018, 16:13

אני רואה מלא רוכבי אופניים שקונים אופניים בעשרות אלפי שקלים והשרשרת חורקת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Urib » 23 אוקטובר 2018, 18:07

קצת מבולבל ניקוי ב CLP ושימון בשמן אחר או שה CLP מנקה וגם משמן

אם אפשר שמות השמן מנוע איכותי לניקוי או שימון

עם מה אתם מנקים ועם מה אתם משמנים

קצת חופר אבל לחדש זה קצת מבלבל
שמות של שמנים בבקשה
גלוק 19 דור 5
להתאמן להתאמן להתאמן
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 23 אוקטובר 2018, 21:35

בגדול אני עם ניר בעניין הזה.
אני לא מורח על הנשקים שלי יציקות למיניהן.
גריז זה מבחינתי לשיער.

תקרא מה שכתבתי.
אני משתמש בגריז רק בנקודת המגע בין גשר ההדק לקונקטור.
זה לא משהו שמפרקים ומנקים אחרי כל ירי.
הגריז נשאר שם לאורך זמן ומספיק לתקופה של כמה חודשים עד לפירוק המשני הבא.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Neon Golden » 26 אוקטובר 2018, 12:05

Urib כתב:קצת מבולבל ניקוי ב CLP ושימון בשמן אחר או שה CLP מנקה וגם משמן

במקרה שלי - משתמש ב Breakfree CLP (הבקבוקון הימני בתמונה - 4oz שהם 120 מ"ל). מוצר שכעקרון משמש לשלושת הפונקציות ניקוי, שימון ו"הגנה".

אלא שבעיני פונקציית השימון שלו פחות טובה. כאשר מתוכנן ירי במטווח או בתחרות אני משתמש ב Gunbutter.

יחד עם הקשית - הברייק פרי יכול להספיק לשנים. כאמור - בודאות ישנם חומרים טובים יותר מאלו - חלקם זוכים להמלצות, וחלק מההמלצות מגיע עם גילוי נאות וחלק ללא. כרגע אני מרוצה מהמוצרים בהם אני משתמש.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 26 אוקטובר 2018, 12:16

ברייקפרי היה השמן הסטנדרטי שהגיע בפחיות יחד עם רובי המ-16 בשנות ה 70.
אחר כך ראיתי בצבא פחיות של 4 ליטר.

שמן לא רע בכלל...

כשהיה לי הפארה השתמשתי בו די הרבה.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Warlord » 26 אוקטובר 2018, 12:50

itamar כתב:ברייקפרי היה השמן הסטנדרטי שהגיע בפחיות יחד עם רובי המ-16 בשנות ה 70.
אחר כך ראיתי בצבא פחיות של 4 ליטר.

שמן לא רע בכלל...

כשהיה לי הפארה השתמשתי בו די הרבה.

א.

בשנות ה70 היה לי חיתול ומוצץ אבל החומר בהחלט לא רע.
אפילו מצוין.
הבעיה שאין ייבוא סדיר שלו לארץ.
WARLORD
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד