הגעה למטווח קצרין
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הגעה למטווח קצרין
שלום לכולם,
בכוונתי להגיע ביום שישי לנשק הגליל. אם מישהו באיזור ורוצה לקפוץ - אז קדימה. אני מקווה להיות שם באזור 13:00 (בערך...)
סוף שבוע נעים,
בכוונתי להגיע ביום שישי לנשק הגליל. אם מישהו באיזור ורוצה לקפוץ - אז קדימה. אני מקווה להיות שם באזור 13:00 (בערך...)
סוף שבוע נעים,
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
כנראה שניפגש
אני חייב לבני ירי וכנראה שאגיע למטווח.
להתראות

להתראות

יאיר !!!
אני שמח שאתה מגיע למטווח בקצרין עם בנך!
גם אני מגיע עם בני בן ה-16 למטווח!!
נשמח להפגש!!
אך שאלה לי אליך אם את המגיע לקצרין למה אתה קונה תחמושת משוקי
מאמיר הייתה קונה 100 כדורים ב 130 ש"ח ולא צריך הייתה אישור לתחמושת מהפקידה החמוצה!!!
(הכדורים כמובן לירי במטווח)
להיתראות במטווח

אני שמח שאתה מגיע למטווח בקצרין עם בנך!
גם אני מגיע עם בני בן ה-16 למטווח!!
נשמח להפגש!!
אך שאלה לי אליך אם את המגיע לקצרין למה אתה קונה תחמושת משוקי

מאמיר הייתה קונה 100 כדורים ב 130 ש"ח ולא צריך הייתה אישור לתחמושת מהפקידה החמוצה!!!
(הכדורים כמובן לירי במטווח)
להיתראות במטווח

סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
הבהרה לסוגי רכישת התחמושת :
קנייה לשימוש מיידי במטווח : אינה דורשת אישורי קנייה של משרד הפנים. מנהל המטווח יכול למכור ללקוח כמות לא מוגבלת של כדורים, בתנאי שהלקוח יורה את כל הכמות במטווח ולא מוציא אותם אל מחוץ למטווח.
המוכר מנהל רישום ומעקב על תנועת התחמושת אצלו.
(רושמים את פרטי הרוכש,מספר האסמכתא/רשיון נשק/ת"ז, ואת הכמות הנרכשת+קוטר.)
קנייה לשם החזקה בבית / אימונים במטווחים אחרים : דורשת אישור קנייה של משרד הפנים. ישנה הקצבה של 100 כדורים לשנה קלנדרית. בעת הרכישה נמסר האישור לבעל החנות / מנהל המטווח, והוא מעביר את האישור למשרד הפנים. גם כאן מנוהל רישום ומעקב אחר התחמושת.
אין מצב , בכל מקרה אסור שיהיה מצב, בו תחמושת נמכרת ללא פיקוח. (זהו אחד הגורמים שהפיל את הירי המעשי בישראל.)
בלי קשר לנ"ל, אני מבקש להפסיק לכתוב דברי חנופה לפקידות המשרדים הממשלתיים. שאף אחד לא ייתפלא אח"כ שלא חייכו אליו אחרי שהוא כתב על אותו פקיד כך וכך. (ובזה נסיים ברשותכם את פרשיית משרד הפנים בעכו.)
נועם.
קנייה לשימוש מיידי במטווח : אינה דורשת אישורי קנייה של משרד הפנים. מנהל המטווח יכול למכור ללקוח כמות לא מוגבלת של כדורים, בתנאי שהלקוח יורה את כל הכמות במטווח ולא מוציא אותם אל מחוץ למטווח.
המוכר מנהל רישום ומעקב על תנועת התחמושת אצלו.
(רושמים את פרטי הרוכש,מספר האסמכתא/רשיון נשק/ת"ז, ואת הכמות הנרכשת+קוטר.)
קנייה לשם החזקה בבית / אימונים במטווחים אחרים : דורשת אישור קנייה של משרד הפנים. ישנה הקצבה של 100 כדורים לשנה קלנדרית. בעת הרכישה נמסר האישור לבעל החנות / מנהל המטווח, והוא מעביר את האישור למשרד הפנים. גם כאן מנוהל רישום ומעקב אחר התחמושת.
אין מצב , בכל מקרה אסור שיהיה מצב, בו תחמושת נמכרת ללא פיקוח. (זהו אחד הגורמים שהפיל את הירי המעשי בישראל.)
בלי קשר לנ"ל, אני מבקש להפסיק לכתוב דברי חנופה לפקידות המשרדים הממשלתיים. שאף אחד לא ייתפלא אח"כ שלא חייכו אליו אחרי שהוא כתב על אותו פקיד כך וכך. (ובזה נסיים ברשותכם את פרשיית משרד הפנים בעכו.)
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תחמושת
בדיוק כמו שכתבתה ברצוני לחסל תחמושת משנה שעברה שהוחזקה אצלי וכנראה אוסיף עוד לירי במקום.
מה שקניתי היום אצל שוקי זה בשביל להחזיק להגנה עצמית בבית ובמחסניות אותם אני מחזיק
שוב להתראות מחר למי שבא.
בי בי

מה שקניתי היום אצל שוקי זה בשביל להחזיק להגנה עצמית בבית ובמחסניות אותם אני מחזיק
שוב להתראות מחר למי שבא.
בי בי

שבת שלום לכולם,
חזרתי מאמיר וחבר רעיו לפני זמן קצר.
כרגיל היה תענוג. המחיר מצויין. היחס נפלא.
הגעתי עם אח שלי (בן 12) אשר זכה לירות בברטה 0.22, יריחו פולימרי, ובזיג P230 - הספק מרשים לילד בן 12.
בקיצור - תמיד שווה לבקר אצל נשק הגליל ואולי לי היה שווה הפעם יותר מהרגיל, ימים יגידו (שנמצא אגב ברמת הגולן...)
חזרתי מאמיר וחבר רעיו לפני זמן קצר.
כרגיל היה תענוג. המחיר מצויין. היחס נפלא.
הגעתי עם אח שלי (בן 12) אשר זכה לירות בברטה 0.22, יריחו פולימרי, ובזיג P230 - הספק מרשים לילד בן 12.
בקיצור - תמיד שווה לבקר אצל נשק הגליל ואולי לי היה שווה הפעם יותר מהרגיל, ימים יגידו (שנמצא אגב ברמת הגולן...)
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
בדיוק כך היה מעולה
גם אני ובני בן ה14 הינו שם והיה יחס מעולה וממש מהנה שלא לדבר על הנחות
שקיבלנו על מה שרכשנו.
ושוב יש לציין על היחס המעולה של המדריך במקום.
כל הכבוד כן ירבו .

שקיבלנו על מה שרכשנו.
ושוב יש לציין על היחס המעולה של המדריך במקום.
כל הכבוד כן ירבו .

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד