שאלה דחופה: סקר שווקים דחוף !
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה דחופה: סקר שווקים דחוף !
היי חברים,
מצטער על ה"בהלה" העניין הוא כזה אני בחופשה ביומיים הקרובים ואני דיי חייב לסגור עסקה על אקדח עד מחר בערב. כדי שיום חמישי אוכל לגשת למשרד הפנים..
אחרת אני אסחוב את זה עוד שבועות ארוכים.
טווח המחירים שלי הוא : 2500-3300 גוגואים (במזומן).
ואני מתבלט בין מספר אקדחים , לא בהכרח חדשים. אשמח אם תוסיפו כאן חנויות שאתם יודעים על נשקים בטווח המחירים הזה.
הדגמים המבוקשים הם: גלוק 17, שטייר M9, S&W99 , זהו אני חושב. אם מישהו מכיר בעיקר הכוונה היא לחנויות ולא לאנשים פרטיים מקומות בטווח המחירים האלו אני עדכנו אותי.
אני יודע שאין P99 אבל אם ממש במקרה מישהו מכיר מקום שיש אנא עדכנו אותי.
שרקן ואחרים מתנצל על הגישה הזו פשוט חשבתי שהיא תפנה לקהל רחב יותר ועקב העובדה שאני מקווה לסגור עסקה כבר מחר , דרך זו עדיפה על הדרכים המקובלות וה"נורמליות יותר"
מצטער על ה"בהלה" העניין הוא כזה אני בחופשה ביומיים הקרובים ואני דיי חייב לסגור עסקה על אקדח עד מחר בערב. כדי שיום חמישי אוכל לגשת למשרד הפנים..
אחרת אני אסחוב את זה עוד שבועות ארוכים.
טווח המחירים שלי הוא : 2500-3300 גוגואים (במזומן).
ואני מתבלט בין מספר אקדחים , לא בהכרח חדשים. אשמח אם תוסיפו כאן חנויות שאתם יודעים על נשקים בטווח המחירים הזה.
הדגמים המבוקשים הם: גלוק 17, שטייר M9, S&W99 , זהו אני חושב. אם מישהו מכיר בעיקר הכוונה היא לחנויות ולא לאנשים פרטיים מקומות בטווח המחירים האלו אני עדכנו אותי.
אני יודע שאין P99 אבל אם ממש במקרה מישהו מכיר מקום שיש אנא עדכנו אותי.
שרקן ואחרים מתנצל על הגישה הזו פשוט חשבתי שהיא תפנה לקהל רחב יותר ועקב העובדה שאני מקווה לסגור עסקה כבר מחר , דרך זו עדיפה על הדרכים המקובלות וה"נורמליות יותר"
מוטי.
אישית לא אהבתי את ה HS מסיבה עיקרית אחת והיא שיש לו יותר מידי נצרות בטיחות , יותר מידי מקום שבמידה ואני צריך להשתמש באקדח ומסיבה כל שהיא הוא לא יורה להתחיל לבדוק, משבת אחרוי, נצרה על ההדק, נצרה... חוץ מזה הוא נראה מאוד נחמד , יש לו מסילות , 15 כדור אם אני לא טועה, אהבתי את ההדק..
אבל שוב אמצעי הבטיחות פשוט מוגזמים לטעמי בשביל אקדח " מבצעי", וכאן מגיע הגלוק החדש שלי ופותר את הבעיה
))))
אבל שוב אמצעי הבטיחות פשוט מוגזמים לטעמי בשביל אקדח " מבצעי", וכאן מגיע הגלוק החדש שלי ופותר את הבעיה

מוטי.
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד