מה מחיר המכירה של CZ 70 קוטר 7.65?
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
Re: מה מחיר המכירה של CZ 70 קוטר 7.65?
אני מציע לך פיתרון אחר.
יש היום אנשים שעומדים בקריטריון, אבל לא יכולים להרשות לעצמם לקנות נשק. קצינים צעירים בתחילת שירות קבע עם שכר רעב, מדריכי טיולים, חקלאים...
תמסור את האקדח למישהו מהם ותאפשר לו להנות מכלי ראשון להגנה עצמית. עדיף בעיניי מלזרוק אותו לפח (למסור אקדח כזה לתחנת משטרה = לזרות לפח).
כסף עליו לא תקבל. השוק מוצף היום בכלים יותר מתאימים להגנה עצמית במאות שקלים בודדות.
יש היום אנשים שעומדים בקריטריון, אבל לא יכולים להרשות לעצמם לקנות נשק. קצינים צעירים בתחילת שירות קבע עם שכר רעב, מדריכי טיולים, חקלאים...
תמסור את האקדח למישהו מהם ותאפשר לו להנות מכלי ראשון להגנה עצמית. עדיף בעיניי מלזרוק אותו לפח (למסור אקדח כזה לתחנת משטרה = לזרות לפח).
כסף עליו לא תקבל. השוק מוצף היום בכלים יותר מתאימים להגנה עצמית במאות שקלים בודדות.
- סליקאי טיטניום
spy כתב:אני מציע לך פיתרון אחר.
תודה. גם זה רעיון.
- סליקאי ארד
כתבתי קודם שלא הייתי ממליץ למסור אותו ... יש אקדחים שצריך לתת להם ללכת לפח.
בשנות השבעים כשהוא נמכר כאן, הלהיט היה ברטה 70 בקוטר 0.22 ״כמו למאבטחים ולסוכני המוסד״ והאחים הבוגרים יותר בקוטר 0.32 נחשבו לתותחים. מאז למדנו שהקליעים הזעירים יכולים אמנם להרוג כמו גדולים, אבל בלנטרל תוקף שלא נפגע באיבר קריטי הם חלשים מאד. צרף לזה תכולת מחסנית של 8 כדורים ... עדיף כבר להציל משחיטה קולט 45.
האקדח קשה לתפעול ואחיזה, סביר שמייצר מעצורי הזנה עם מחסניות וקפיצים בני 40, תחמושת לא זמינה כמו 9 ממ , כל זה בצירוף תפרן שגם לא יתאמן בירי.... עדיף שישא תרסיס פלפל או אלה מתקפלת להגנה עצמית.
בשנות השבעים כשהוא נמכר כאן, הלהיט היה ברטה 70 בקוטר 0.22 ״כמו למאבטחים ולסוכני המוסד״ והאחים הבוגרים יותר בקוטר 0.32 נחשבו לתותחים. מאז למדנו שהקליעים הזעירים יכולים אמנם להרוג כמו גדולים, אבל בלנטרל תוקף שלא נפגע באיבר קריטי הם חלשים מאד. צרף לזה תכולת מחסנית של 8 כדורים ... עדיף כבר להציל משחיטה קולט 45.
האקדח קשה לתפעול ואחיזה, סביר שמייצר מעצורי הזנה עם מחסניות וקפיצים בני 40, תחמושת לא זמינה כמו 9 ממ , כל זה בצירוף תפרן שגם לא יתאמן בירי.... עדיף שישא תרסיס פלפל או אלה מתקפלת להגנה עצמית.
- סליקאי טיטניום
ניר ל כתב:כתבתי קודם שלא הייתי ממליץ למסור אותו ... יש אקדחים שצריך לתת להם ללכת לפח.
גם אתה צודק. אבל השיקולים האלה לא אמורים להיות שלי, אלא של מקבל האקדח, ואולי של המדינה. אם יימצא מישהו שדווקא מעוניין באקדח, אני לא אמסור את האקדח להשמדה.
- סליקאי ארד
תן במתנה למישהו שממש ממש קצר בכסף ולא יכול לקנות 9 מ"מ.
זה מה שאני רציתי אבל האקדח נתקע בנתניה...
זה מה שאני רציתי אבל האקדח נתקע בנתניה...
- סליקאי זהב
שני הסנט שלי...
אף מוזיאון ואף סוחר לא יתעניין באקדח הזה כפריט אספנות.
זה לא נכנס לכזאת קטגוריה כלל.
אם החלטת שאתה מוותר, קח אותו ומסור במשטרה, אף אחד לא יקנה אותו ממך, אלא אם מדובר, כפי שציינו כאן, בעסקה במסגרת רכישת אקדח חדש מסוחר.
אם החלטת שאתה מוותר, קח אותו ומסור במשטרה, אף אחד לא יקנה אותו ממך, אלא אם מדובר, כפי שציינו כאן, בעסקה במסגרת רכישת אקדח חדש מסוחר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:שני הסנט שלי...
סוחרי מתכת, אולי
בשוק של 800-900 ש"ח לטון, צריך להגיד תודה אם יקבל שקל אחד בודד 

Webart - דביר, מייסד הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד