סיכום חווית החלפת אקדח בבט"פ + קניה אצל להב ורוט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
סיכום חווית החלפת אקדח בבט"פ + קניה אצל להב ורוט
שלום חברים, ברצוני לסכם את חווית החלפת ה26 שלי ב43 (מסיבות כאלה ואחרות) ראשית התהליך היה בהגעה אל חנות להב בתל אביב (הוכוונתי אל החנות משום שהיה לי אופציה לרכוש שם בהנחה של כ15 אחוז ולכן זו היתה ברירת המחדל שלי). ביקשתי להתנסות בהחזקה ולבקש ייעוץ לגבי השילד והגלוק 43, כאן חברים, אני חייב להגיד שחווית השרות היתה פשוט עלובה. אין לי מילה אחרת לתאר זאת, חובבניות, ניכר חוסר חשק אצל המוכר, חוסר רצון באמת להסביר על ההבדלים בין האקדחים ובכלל הכל היה נראה כל כך מנומנם עד שהייתי צריך לבקש שינתקו את האקדח מכבל האבטוח כדי שאוכל לנסות להכניסו לנרתיק. בתחילה נאמר לי שהדבר בלתי אפשרי אך בשניה וחצי בערך הצלחתי בעצמי לנתק אותו מהכבל. לצערי, למרות השרות העלוב, רכשתי את האקדח מהם משום שהמחיר (עקב ההנחה שהיתה לי) היה אטרקטיבי מאוד.
עד כה בלהב, לעניין הבט"פ, אני חושב שמעולם לא קיבלתי שרות כה יעיל במשרד ממשלתי, התור היה ב11, ב10 וחצי הייתי אצל הפקידה הנחמדה, ב10:50 כבר מחוץ למשרד אחרי המצאת הרשיון החדש לכלי החדש שרכשתי ואחרי העברת בעלות לקונה שרכש ממני את ה26. מדהים.
את המשך רכישת האביזרים החלטתי לבצע אצל רוט, השרות היה סביר, היחס סביר. התקנתי כוונות חדשות ורכשתי מחסנית נוספת. מה שכן, הבחור שאחראי על התקנת הכוונות (הנשק) הוא סיפור אחר לגמרי, מעמיק, סבלני בצורה יוצאת דופן, יחס נהדר.
זהו, אם יש שאלות נוספות אשמח.
גלוק 43 + כוונות חדשות + מחסנית נוספת + TALON GRIP + מאריך למחסנית +1.
4350 ש"ח.
עד כה בלהב, לעניין הבט"פ, אני חושב שמעולם לא קיבלתי שרות כה יעיל במשרד ממשלתי, התור היה ב11, ב10 וחצי הייתי אצל הפקידה הנחמדה, ב10:50 כבר מחוץ למשרד אחרי המצאת הרשיון החדש לכלי החדש שרכשתי ואחרי העברת בעלות לקונה שרכש ממני את ה26. מדהים.
את המשך רכישת האביזרים החלטתי לבצע אצל רוט, השרות היה סביר, היחס סביר. התקנתי כוונות חדשות ורכשתי מחסנית נוספת. מה שכן, הבחור שאחראי על התקנת הכוונות (הנשק) הוא סיפור אחר לגמרי, מעמיק, סבלני בצורה יוצאת דופן, יחס נהדר.
זהו, אם יש שאלות נוספות אשמח.
גלוק 43 + כוונות חדשות + מחסנית נוספת + TALON GRIP + מאריך למחסנית +1.
4350 ש"ח.
- סליקאי כסף
Re: סיכום חווית החלפת אקדח בבט"פ + קניה אצל להב ורוט
תודה על השיתוף, תתחדש !
לגבי להב, מעניין, לא הייתי שם אף פעם... אבל אתה לא הראשון שאומר שחווה שירות לא טוב שם, מצד שני שמעתי גם חוויות טובות והמלצות על המקום... נראה לי תלוי מצב רוח... יותר חשוב שלא תתרגש מהשירות הזה, ולדעתי נכון++ עשית שבכל זאת קנית שם במחיר אטרקטיבי כפי שציינת שנתנו לך, לא חסר מי שהיה בוחר לא לקנות בגלל השירות והיה מפסיד מחיר טוב.
גם אני עברתי חווית החלפה זריזה להפליא בבט"פ !
אם אותו בחור מעמיק וסבלני ממאיר רוט היה גבוה, קירח, עם משקפיים ואולי לבש חלוק עבודה (יש רק אחד כזה אצל רוט), כנראה שזה היה אביב האלוף.
בכל אופן תוכל לפרט את הסיבות למעבר מ 26 ל 43 ? ההבדל העיקרי בעובי קנה אותך ?
לגבי להב, מעניין, לא הייתי שם אף פעם... אבל אתה לא הראשון שאומר שחווה שירות לא טוב שם, מצד שני שמעתי גם חוויות טובות והמלצות על המקום... נראה לי תלוי מצב רוח... יותר חשוב שלא תתרגש מהשירות הזה, ולדעתי נכון++ עשית שבכל זאת קנית שם במחיר אטרקטיבי כפי שציינת שנתנו לך, לא חסר מי שהיה בוחר לא לקנות בגלל השירות והיה מפסיד מחיר טוב.
גם אני עברתי חווית החלפה זריזה להפליא בבט"פ !
אם אותו בחור מעמיק וסבלני ממאיר רוט היה גבוה, קירח, עם משקפיים ואולי לבש חלוק עבודה (יש רק אחד כזה אצל רוט), כנראה שזה היה אביב האלוף.
בכל אופן תוכל לפרט את הסיבות למעבר מ 26 ל 43 ? ההבדל העיקרי בעובי קנה אותך ?
אכן מדובר באביב. פעם שנייה שאני מקבל ממנו שרות מדהים.
לגבי סיבת המעבר, אורח החיים שלי דורש ממני הסלקה מוחלטת (מכל מיני סיבות), הגעתי למסקנה שאני לא מגיע לאותה הסלקה עמוקה מה26, עם ה43 בהחלט כן. מקווה שלא אצטער, בכל מקרה אין פה חתונה קתולית ותמיד אפשר לחזור לקומפקט או אפילו פול סייז...
לגבי סיבת המעבר, אורח החיים שלי דורש ממני הסלקה מוחלטת (מכל מיני סיבות), הגעתי למסקנה שאני לא מגיע לאותה הסלקה עמוקה מה26, עם ה43 בהחלט כן. מקווה שלא אצטער, בכל מקרה אין פה חתונה קתולית ותמיד אפשר לחזור לקומפקט או אפילו פול סייז...
- סליקאי כסף
גם לי הייתה חוויית שירות דומה בלהב, ולא קניתי שם.
אצל מאיר רוט קיבלתי שירות מעולה גם כשבאתי לבלבל את המוח, גם כשקניתי את האקדח, וגם אחר כך כשבאתי לקנות ציוד או להיכנס למטווח.
אצל מאיר רוט קיבלתי שירות מעולה גם כשבאתי לבלבל את המוח, גם כשקניתי את האקדח, וגם אחר כך כשבאתי לקנות ציוד או להיכנס למטווח.
CZ 75 BD
- סליקאי כסף
UoUo כתב:אכן מדובר באביב. פעם שנייה שאני מקבל ממנו שרות מדהים.
עם איך שהמשרד לבט"פ מתנהל, מדובר בחתונה קתולית לכל דבר ועניין.
- סליקאי זהב
לשמחתי ממפגשי עם פקידים בתל אביב ועפולה, לא כך התרשמתי. מה גם שיש לי תבחין די חזק.
- סליקאי כסף
לגבי להב - זה תלוי על מי נפלת... כשייצא לך לקבל שירות מלירן (איש מכירות שהוא גם נשק, דרך אגב. מה יש לאנשים טכניים שהם כ"כ נחמדים...) - אז תיהנה מהשירות בלהב. יצא לי ברוט לקבל שירות משני אנשים נפרדים. שניהם די סבלניים, אבל אחד נתן לי את התחושה שאני אי שם למטה וקצת מעצבן אותו. הבוס (אלעד רוט) נתקל בי כשחיכיתי בלי לוותר ואיש המכירות השני נתן לי את מבוקשי ותחושה שגם הזמן שלי שווה משהו.
אז אין המותג מעיד עד כל העובדים. לשני הכיוונים. אם כי רוט יקפידו על סבלנות.
אבא שלי נהג לקנות תחמושת בלהב עוד כשהייתי ילד. ונתקלתי שם בכל מיני טיפוסים מנוגדים. נהניתי מהשירות של לירן בלהב ואחזור לשם בהחלט. זה גם נכון לגבי שני מדריכי הירי שפגשתי שם בהזדמנויות שונות - רועי ולירון. שני אנשים "אחד-אחד".
אז אין המותג מעיד עד כל העובדים. לשני הכיוונים. אם כי רוט יקפידו על סבלנות.
אבא שלי נהג לקנות תחמושת בלהב עוד כשהייתי ילד. ונתקלתי שם בכל מיני טיפוסים מנוגדים. נהניתי מהשירות של לירן בלהב ואחזור לשם בהחלט. זה גם נכון לגבי שני מדריכי הירי שפגשתי שם בהזדמנויות שונות - רועי ולירון. שני אנשים "אחד-אחד".
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
נכנסתי לפני כמה ימים ללהב לברר על אקדחים חדשים . היחס היה עלוב , בקושי ענו לי על שאלות והפגינו חוסר ידע על הדברים החדשים שקיימים בשוק .
הרושם היה שאנשים שעובדים מול הלקוחות כלל לא יודעים לאיזה מטרה הם נמצאים שם.
הרושם היה שאנשים שעובדים מול הלקוחות כלל לא יודעים לאיזה מטרה הם נמצאים שם.
- סליקאי ארד
הגענו 2 פיזית לחנות מתוך 4 לצורך קנייה השירות היה גרוע מוכר אחד "עשה" טובה שניגש אלנו וגם הראה את הנשק ולא הסביר כלום ששאלנו עוד שאלה ישר ידענו שלא נקנה בלהב המוכר לא ניסה אפילו לשאול למה שאלתי חבר שקנה שם למה קנית בלהב אמר שעשו לו הנחה עברנו לרוט השירות היה מקצועי מסודר אבל לא היה במלאי הדגם שרצינו נסענו לאימפריאל ברמלה ושם היה הנשק במלאי היחס והשירות היו טובים המחיר "הזול" בלהב ניתן גם באימפראל ובנוסף גם נרתיק חינם (אומנם מהסוג הזול) אבל גם משהו שמתי לב שכל המוכרים בלהב נוהגים להשתתף בפורומים וגם בפייסבוק נא שימו לב לא מספיק לעשות הנחות צריך לתת שירות.
- סליקאי ארד
לכל מי שמתכנן להיכנס ללהב - תתקשרו קודם ותקבעו עם יפתח ועם יפתח בלבד!!! תאמינו לי לא תתחרטו.
אם סתם תגיעו לדלפק - רק תתאכזבות
אם סתם תגיעו לדלפק - רק תתאכזבות
- סליקאי כסף
אני לא מתכוון לחזור למקום שאני צריך לחפש אדם ספציפי כדי לקבל שרות. שתבין, אני לא מחפש אפילו משהו יוצא מכלל אלא שאפילו שרות סביר לא קיבלתי.
- סליקאי כסף
ביקרתי בשני המקומות.
בלהב דווקא היו נחמדים אליי אם כי עושה רושם שלירן לא הכיר את המבצע שהוא עצמו מפרסם של 50 כדור במאה ש"ח, וזה קצת הרגיז אותי שהייתי צריך להתמקח/להוכיח מה המחיר שלשמו הגעתי ופורסם באמצעים השונים.
המטווח בלהב מאוד קטן וצפוף, יש מקום רק לארבע יורים כל פעם ואני אישית לא התחברתי למטווח בכלל. מה שכן, מדריך הירי רועי שרון היה ממש אחלה.
לגבי רוט -
אני תמיד אוהב להגיע לשם.
אמנם הדלפק קטן יותר משל להב, אבל יש הרגשה של מומחיות וסבלנות רבה לשאלות, טענות ומענות.
טופלתי מספר פעמים גם על-ידי אלעד, ובהחלט השירות היה לא פחות ממצוין כפי שהם מתחייבים.
המטווח עצמו רחב ידיים ונקי כמו חדר ניתוח, אני מאוד אוהב לטווח שם. המדריכים מקצועיים, רהוטים ומעניינים.
מה שכן, ברוט הולכים מאוד "ביי דה בוק" והגישה מאוד שמרנית. אין מקום למשהו שהוא קצת מעבר לנורמה. יש כאלה שיאהבו את זה ויש כאלה שזה קצת יפריע להם. לי זה קצת מפריע אבל החוויה הכוללת מעולה.
אגב,
לא סיפרת בכמה מכרת את ה-26.
בלהב דווקא היו נחמדים אליי אם כי עושה רושם שלירן לא הכיר את המבצע שהוא עצמו מפרסם של 50 כדור במאה ש"ח, וזה קצת הרגיז אותי שהייתי צריך להתמקח/להוכיח מה המחיר שלשמו הגעתי ופורסם באמצעים השונים.
המטווח בלהב מאוד קטן וצפוף, יש מקום רק לארבע יורים כל פעם ואני אישית לא התחברתי למטווח בכלל. מה שכן, מדריך הירי רועי שרון היה ממש אחלה.
לגבי רוט -
אני תמיד אוהב להגיע לשם.
אמנם הדלפק קטן יותר משל להב, אבל יש הרגשה של מומחיות וסבלנות רבה לשאלות, טענות ומענות.
טופלתי מספר פעמים גם על-ידי אלעד, ובהחלט השירות היה לא פחות ממצוין כפי שהם מתחייבים.
המטווח עצמו רחב ידיים ונקי כמו חדר ניתוח, אני מאוד אוהב לטווח שם. המדריכים מקצועיים, רהוטים ומעניינים.
מה שכן, ברוט הולכים מאוד "ביי דה בוק" והגישה מאוד שמרנית. אין מקום למשהו שהוא קצת מעבר לנורמה. יש כאלה שיאהבו את זה ויש כאלה שזה קצת יפריע להם. לי זה קצת מפריע אבל החוויה הכוללת מעולה.
אגב,
לא סיפרת בכמה מכרת את ה-26.
Glock 26 GEN4
שלום לכולם
אני דווקא שמעתי על רוט דברים לא טובים....בדיוק קיבלתי את האישור לנשק.שהתקשרתי אליהם להתעניין אם יש להם גלוק 19 דור 4 אוסטרי הפקידה שם לא ידעה אם יש להם ושיחזור אליי מדריך ירי.
חזר אלי דוד שהסביר בצורה לא נעימה ופלצנית שיש להם רק אמריקאי ולא ניתן להזמין אוסטרי.
שאלתי אותו מה ההבדלים בניהם והוא אמר לי שהוא לא יודע ושאצטרך לחפש באינטרנט..
אמרתי לו אתה רציני?זו תשובה? אתה בתור מוכר נשק לא יודע?.
הבנתי ככה שאם אני מקבל יחס טלפוני כזה אז.. הם לא יראו אותי למרות שזה ליד מקום עבודתי..
התקשרתי לאחר מכן ללהב וקיבלתי תשובות להכל כולל יחס אדיב (אפילו שחפרתי).
כנראה צריך לדעת עם מי לדבר...ומה שבטוח שאצל רוט לא אקנה.
אני דווקא שמעתי על רוט דברים לא טובים....בדיוק קיבלתי את האישור לנשק.שהתקשרתי אליהם להתעניין אם יש להם גלוק 19 דור 4 אוסטרי הפקידה שם לא ידעה אם יש להם ושיחזור אליי מדריך ירי.
חזר אלי דוד שהסביר בצורה לא נעימה ופלצנית שיש להם רק אמריקאי ולא ניתן להזמין אוסטרי.
שאלתי אותו מה ההבדלים בניהם והוא אמר לי שהוא לא יודע ושאצטרך לחפש באינטרנט..
אמרתי לו אתה רציני?זו תשובה? אתה בתור מוכר נשק לא יודע?.
הבנתי ככה שאם אני מקבל יחס טלפוני כזה אז.. הם לא יראו אותי למרות שזה ליד מקום עבודתי..
התקשרתי לאחר מכן ללהב וקיבלתי תשובות להכל כולל יחס אדיב (אפילו שחפרתי).
כנראה צריך לדעת עם מי לדבר...ומה שבטוח שאצל רוט לא אקנה.
- סליקאי ארד
בוקר טוב סליקאים יקרים,
roibbc, ברוך הבא לסליק.
נימת ההודעה הפותחת שלך מלמדת יותר אודותיך מאשר אודות החברות שהתעניינת לרכוש מהן אקדח.
גם מלה"ב וגם ממאיר רוט רכשתי לא מעט אקדחים. בתור חברות שפועלות בשוק מאוד מפוקח, הם נתונים לתקנות דרקוניות ולא רק לכללים של ביקוש והיצע.
בעבר קיבלתי יחס לא-רציני מלה"ב בתור קונה פוטנציאלי. היום אני מרגיש שהיחס בחנות מצוין בהינתן עומס העבודה.
ממאיר רוט קיבלתי יחס מצוין מהיום הראשון, הן בטלפון, הן בנקודת המכירה והן בשירות וחלקים אחרי המכירה.
הבדל חשוב שקונה פוטנציאלי צריך לדעת לגבי מאיר רוט ולה"ב הוא שבמאיר רוט לא נותנים לך היום לתפעל כלי ירייה מחוץ לאזור הירי במטווח ולא כל הכלים בתצוגה מיועדים לירי. בלה"ב כן נותנים. בשני המקומות רמת ההדרכה ללא דופי.
נ.ב. גם לי אין מושג מה ההבדל בין גלוק מתוצרת אוסרטיה לבין גלוק מתוצרת ארה"ב (חוץ ממספר אותיות על הצינה ועל הגוף).
roibbc, ברוך הבא לסליק.
נימת ההודעה הפותחת שלך מלמדת יותר אודותיך מאשר אודות החברות שהתעניינת לרכוש מהן אקדח.
גם מלה"ב וגם ממאיר רוט רכשתי לא מעט אקדחים. בתור חברות שפועלות בשוק מאוד מפוקח, הם נתונים לתקנות דרקוניות ולא רק לכללים של ביקוש והיצע.
בעבר קיבלתי יחס לא-רציני מלה"ב בתור קונה פוטנציאלי. היום אני מרגיש שהיחס בחנות מצוין בהינתן עומס העבודה.
ממאיר רוט קיבלתי יחס מצוין מהיום הראשון, הן בטלפון, הן בנקודת המכירה והן בשירות וחלקים אחרי המכירה.
הבדל חשוב שקונה פוטנציאלי צריך לדעת לגבי מאיר רוט ולה"ב הוא שבמאיר רוט לא נותנים לך היום לתפעל כלי ירייה מחוץ לאזור הירי במטווח ולא כל הכלים בתצוגה מיועדים לירי. בלה"ב כן נותנים. בשני המקומות רמת ההדרכה ללא דופי.
נ.ב. גם לי אין מושג מה ההבדל בין גלוק מתוצרת אוסרטיה לבין גלוק מתוצרת ארה"ב (חוץ ממספר אותיות על הצינה ועל הגוף).
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לדעתי מדובר קודם כל באיזו רמת שירות הוא רצה לקבל (הצפייה) לבין מה שהיה בפועל .
מנסיון אישי שלי ברוט השירות שלהם הוא אכן ללא דופי מלבד ההמתנה בתור שיכולה להתארך גם שעה שלמה .
אגב את השירות שם קיבלתי משלום מוטעי תענוג.
לגבי להב הגעתי לשם עם חבר לפני 3 שבועות השירות היה טוב לא מעבר רועי המדריך חפר קצת (לי אישית אין בעייה אבל יש כאלה פחות סבלנים) וניתנת התחושה שהוא יותר בא למכור מאשר להדריך היה שם אפילו אדם מבוגר שהגיע עם האקדח בשקית שכנע אותו לקנות פאוץ ה' יודע למה...
מנסיון אישי שלי ברוט השירות שלהם הוא אכן ללא דופי מלבד ההמתנה בתור שיכולה להתארך גם שעה שלמה .
אגב את השירות שם קיבלתי משלום מוטעי תענוג.
לגבי להב הגעתי לשם עם חבר לפני 3 שבועות השירות היה טוב לא מעבר רועי המדריך חפר קצת (לי אישית אין בעייה אבל יש כאלה פחות סבלנים) וניתנת התחושה שהוא יותר בא למכור מאשר להדריך היה שם אפילו אדם מבוגר שהגיע עם האקדח בשקית שכנע אותו לקנות פאוץ ה' יודע למה...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד