חדשות 2: ארדן- נשק לכל חקלאי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חדשות 2: ארדן- נשק לכל חקלאי
כותרת המהדורה
ארדן הורה לתת נשק לכל בעל משק שיבקש.
אם אכן יקרה- מר ארדן יזכה אצלי להרבה מאוד קרדית.
שלא לומר מהפך!
ארדן הורה לתת נשק לכל בעל משק שיבקש.
אם אכן יקרה- מר ארדן יזכה אצלי להרבה מאוד קרדית.
שלא לומר מהפך!
Re: חדשות 2: ארדן- נשק לכל חקלאי
קרדיט...
================================================
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
יוזמה מבורכת
להזכיר לכולם: בשנות ה90 זה היה כבר כסעיף שמקנה זכות לנשק .
להזכיר לכולם: בשנות ה90 זה היה כבר כסעיף שמקנה זכות לנשק .
מה שמת לא ימות יותר !!!
cz 75
cz 75
- סליקאי ארד
יש לזה אפקט ולו לפחות בהרתעה.
כי בפשיעה החקלאית באמת שהחקלאים עומדים חסרי אונים. פושעים יודעים שברגע שהם רק רואים נשק - מספיק שיתקשרו למשטרה (הם, הפושעים מתקשרים למשטרה!) ויגידו שמאיימים עליהם בנשק - ןהחקלאי בצרות.
יש אפילו ארגון שמירה בהתנדבות שמארגן סיורים ללא נשק בגלל זה.
גם מג"ב שמקיימים סיורים ייעודיים לנושא הפשיעה החקלאית לא יכולים להיות בכל מקום.
השאלה היא איך ניתן למצות כל צעד חכם שנעשה על ידי ארדן בתקופת כהונתו ולנסות לחקוק באבן את מה שנכתב בדיו.
(מה שמזכיר לי להצטרף לעמותה... ולא "מחר-כך")
כי בפשיעה החקלאית באמת שהחקלאים עומדים חסרי אונים. פושעים יודעים שברגע שהם רק רואים נשק - מספיק שיתקשרו למשטרה (הם, הפושעים מתקשרים למשטרה!) ויגידו שמאיימים עליהם בנשק - ןהחקלאי בצרות.
יש אפילו ארגון שמירה בהתנדבות שמארגן סיורים ללא נשק בגלל זה.
גם מג"ב שמקיימים סיורים ייעודיים לנושא הפשיעה החקלאית לא יכולים להיות בכל מקום.
השאלה היא איך ניתן למצות כל צעד חכם שנעשה על ידי ארדן בתקופת כהונתו ולנסות לחקוק באבן את מה שנכתב בדיו.
(מה שמזכיר לי להצטרף לעמותה... ולא "מחר-כך")
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
מזכיר את הבטחות "מחשב לכל ילד".
אני תומך במהלך אבל נחיה ונראה. אני מניח שפשוט יפתחו תבחין חדש "חקלאי פעיל"?
הבעיה כמובן תצוץ אם וכאשר חקלאי יצטרך להשתמש אי פעם בנשק. (או חס וחלילה ישתמש לרעה בנשק)
אני תומך במהלך אבל נחיה ונראה. אני מניח שפשוט יפתחו תבחין חדש "חקלאי פעיל"?
הבעיה כמובן תצוץ אם וכאשר חקלאי יצטרך להשתמש אי פעם בנשק. (או חס וחלילה ישתמש לרעה בנשק)
באתי ללמוד
חייב לקלקל קצת את השמחה, אבל מה שקורה ביישובים החקלאיים זה קטסטרופה שלמשטרה אין שום שליטה עליה.
נשק לא יפתור את הבעיה הזאת, אולי אפילו יחמיר אותה כי גם אותו יחפשו לגנוב. ביטחון אישי הוא הבעיה האחרונה שיש להם. הגנבים מגיעים בלילות וגונבים הכל ללא בושה, המפגשים איתם מסתיימים בד״כ בבריחה מהירה שלהם ורק לעיתים נדירות במגע פיזי.
את מושב בית אלעזרי שעלה לכותרות, אני מכיר אישית,ישוב קטן, גובל בבסיס תל נוף מצד אחד שאר היישוב מגודר בתעלות ויש שתי כניסות עם שערים כבדים שנפתחים ע״י טלפון. לאחרונה גם נהרג שם גנב/שודד וזה לא הזיז לגנבים - הם ממשיכים להגיע ולגנוב יותר מתמיד. גם החקלאי היורה לא ישן בשקט וחושש כל הזמן מנקמה.
נשק לא יפתור את הבעיה הזאת, אולי אפילו יחמיר אותה כי גם אותו יחפשו לגנוב. ביטחון אישי הוא הבעיה האחרונה שיש להם. הגנבים מגיעים בלילות וגונבים הכל ללא בושה, המפגשים איתם מסתיימים בד״כ בבריחה מהירה שלהם ורק לעיתים נדירות במגע פיזי.
את מושב בית אלעזרי שעלה לכותרות, אני מכיר אישית,ישוב קטן, גובל בבסיס תל נוף מצד אחד שאר היישוב מגודר בתעלות ויש שתי כניסות עם שערים כבדים שנפתחים ע״י טלפון. לאחרונה גם נהרג שם גנב/שודד וזה לא הזיז לגנבים - הם ממשיכים להגיע ולגנוב יותר מתמיד. גם החקלאי היורה לא ישן בשקט וחושש כל הזמן מנקמה.
נערך לאחרונה על ידי ניר ל בתאריך 12 נובמבר 2016, 22:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום
בניגוד למחשב לכל ילד - לא הבטיחו לממן להם נשק אישי...
וכן, כל מה שצריך זה לפתוח תבחין חדש.
שוב - עצם הגיבוי של החקלאים ע"י הממשלה מהווה גורם הרתעה בפני עצמו.
אתה צודק שצריך כאן מהלך משותף גם של הרשות השופטת - וצריך לראות מה יקרה כאן בשימוש הראשון בנשק נגד פשיעה חקלאית (אבל פשיעה ברורה).
אני מקווה שלמדנו משהו משי דרומי ועד בית-אלעזרי.
וכן, כל מה שצריך זה לפתוח תבחין חדש.
שוב - עצם הגיבוי של החקלאים ע"י הממשלה מהווה גורם הרתעה בפני עצמו.
אתה צודק שצריך כאן מהלך משותף גם של הרשות השופטת - וצריך לראות מה יקרה כאן בשימוש הראשון בנשק נגד פשיעה חקלאית (אבל פשיעה ברורה).
אני מקווה שלמדנו משהו משי דרומי ועד בית-אלעזרי.
-------
ניר, אז מה כן יפתור? כי לי זה נראה כמו צעד בכיוון הנכון.
-------
תגיד לי אתה מה היית עושה במצב כזה.
דבר ראשון משקים חקלאיים הם רק חלק קטן רוב המשקים כבר לא עוסקים בחקלאות , יש יותר תושבים שגרים בבתים שאינם משקים. כולם סובלים מהגנבים שמסתובבים ללא הפרעה בלילות ללא יוצא מהכלל.
אתה הולך לישון בידיעה שמישהו כנראה יסתובב לך בחצר ואולי גם יצליח להיכנס לבית, סמוך על הגנבים שידעו לקחת לך את האקדח מתחת לכרית בלי להעיר אותך.
אני נתקלתי שם באדם זר בשעה מוקדמת אבל בחושך- ברגע שראה שהבחנתי בו - ברח לשדות עוד לפני שהבנתי שזה גנב, הגיע סיור מג״ב מהר מאד ולא הצלחנו לאתר אותו. אתה לא יכול לשלוף ולירות בגנב בורח.
אם תציב מארבים ותתעמת עם גנבים גם תהיה בבעיה אם תפגע בהם כי אתה יזמת את העימות.
הנסיבות שבהן יצא מזה החקלאי הנ״ל היו מאד מסויימות והוא סיפר נכון את הסיפור.
באותה מידה יכולתי להיתקל בגנבים שהצליחו אחרי מספר נסיונות לגנוב לי רכב מהחנייה בלב עיר במרכז הארץ -גם כאן הם מסתובבים בלילות. מבחינת בטחון אישי - החקלאים לא מאויימים יותר מתושבי הערים, מזכיר את הצעירה מפ״ת שנתקלה בגנב רכב בשעה מוקדמת, נחטפה ונרצחה ברמת אביב ג׳. 99.9% מהמקרים הם מגיעים במטרה לגנוב ואירוע אלים שמסתיים רע זה לא משהו שהם מתכננים מראש.
הפתרון הוא שהחוק לא יתייחס בסלחנות לגנבי רכוש - גם לאפשר למשטרה חופש פעולה כולל ירי בגנבים נמלטים ברכב (שמהווים סכנה מאד חמורה לסובבי) וגם להכניס מיידית לתקופות מאסר ארוכות את כל מי שתופסים. אם השופטים לא מסוגלים להעניש - שיחוקקו עונשי מינימום לעבירה חוזרת, כמו בארה״ב.
במצב כזה, תושבי היישובים יוכלו גם הם להתנדב ולסייע להגן על בתיהם, בידיעה שלא יופקרו אח״כ.
אפשר להתיר לאזרח לעכב פורץ עד להגעת המשטרה, כולל שימוש בכוח, כולל איום/שימוש בנשק, לא חסרות אפשרויות. אבל מתן רשיון נשיאת נשק כשלעצמו הוא חסר משמעות לחלוטין.
דבר ראשון משקים חקלאיים הם רק חלק קטן רוב המשקים כבר לא עוסקים בחקלאות , יש יותר תושבים שגרים בבתים שאינם משקים. כולם סובלים מהגנבים שמסתובבים ללא הפרעה בלילות ללא יוצא מהכלל.
אתה הולך לישון בידיעה שמישהו כנראה יסתובב לך בחצר ואולי גם יצליח להיכנס לבית, סמוך על הגנבים שידעו לקחת לך את האקדח מתחת לכרית בלי להעיר אותך.
אני נתקלתי שם באדם זר בשעה מוקדמת אבל בחושך- ברגע שראה שהבחנתי בו - ברח לשדות עוד לפני שהבנתי שזה גנב, הגיע סיור מג״ב מהר מאד ולא הצלחנו לאתר אותו. אתה לא יכול לשלוף ולירות בגנב בורח.
אם תציב מארבים ותתעמת עם גנבים גם תהיה בבעיה אם תפגע בהם כי אתה יזמת את העימות.
הנסיבות שבהן יצא מזה החקלאי הנ״ל היו מאד מסויימות והוא סיפר נכון את הסיפור.
באותה מידה יכולתי להיתקל בגנבים שהצליחו אחרי מספר נסיונות לגנוב לי רכב מהחנייה בלב עיר במרכז הארץ -גם כאן הם מסתובבים בלילות. מבחינת בטחון אישי - החקלאים לא מאויימים יותר מתושבי הערים, מזכיר את הצעירה מפ״ת שנתקלה בגנב רכב בשעה מוקדמת, נחטפה ונרצחה ברמת אביב ג׳. 99.9% מהמקרים הם מגיעים במטרה לגנוב ואירוע אלים שמסתיים רע זה לא משהו שהם מתכננים מראש.
הפתרון הוא שהחוק לא יתייחס בסלחנות לגנבי רכוש - גם לאפשר למשטרה חופש פעולה כולל ירי בגנבים נמלטים ברכב (שמהווים סכנה מאד חמורה לסובבי) וגם להכניס מיידית לתקופות מאסר ארוכות את כל מי שתופסים. אם השופטים לא מסוגלים להעניש - שיחוקקו עונשי מינימום לעבירה חוזרת, כמו בארה״ב.
במצב כזה, תושבי היישובים יוכלו גם הם להתנדב ולסייע להגן על בתיהם, בידיעה שלא יופקרו אח״כ.
אפשר להתיר לאזרח לעכב פורץ עד להגעת המשטרה, כולל שימוש בכוח, כולל איום/שימוש בנשק, לא חסרות אפשרויות. אבל מתן רשיון נשיאת נשק כשלעצמו הוא חסר משמעות לחלוטין.
- סליקאי טיטניום
אחד מהפתרונות הוא חוק שמערכת המשפט שמרחמת על עבריינים מתנגדת לו כבר הרבה שנים בתוקף רב.
קוראים לזה חוק 3 המכות שמיושם בכמה מדינות בארהב. על עברה ראשונה מקבלים עונש קל, על עברה שניה עונש בינוני, עברה שלישית מזכה ללא כל שיקול דעת של השופט במאסר ארוך עד מאסר עולם.
לאותו גנב רכב שרצח את מעיין ונטש אותה ליד צומת גלילות היו יותר מ 70 הרשעות בדין!!! במדינה מתוקנת אדם עם 70 הרשעות לא צריך לראות אור יום.
אצלינו בארץ בגלל רחמנות יתר וחוסר משאבים של הפרקליטות ובתי המשפט עושים עסקאות טיעון ואיחוד תיקים.
לוקחים 10 תיקים מאחדים אותם ונותנים עונש מגוכח של שנה ומשהו מאסר.
בצורה כזו אדם כזה חוזר חזרה לרחוב במקום לשבת בכלא.
א.
קוראים לזה חוק 3 המכות שמיושם בכמה מדינות בארהב. על עברה ראשונה מקבלים עונש קל, על עברה שניה עונש בינוני, עברה שלישית מזכה ללא כל שיקול דעת של השופט במאסר ארוך עד מאסר עולם.
לאותו גנב רכב שרצח את מעיין ונטש אותה ליד צומת גלילות היו יותר מ 70 הרשעות בדין!!! במדינה מתוקנת אדם עם 70 הרשעות לא צריך לראות אור יום.
אצלינו בארץ בגלל רחמנות יתר וחוסר משאבים של הפרקליטות ובתי המשפט עושים עסקאות טיעון ואיחוד תיקים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
תגידו, לא קראתם את ה"אותיות הקטנות"?
וזה ממש לא אותיות קטנות אלא נאמר מפורשות - נשק לכל חקלאי לרבות חקלאים ערבים.
זה שהכפיפו את ההיתר לתנאים וכו' כך לדוגמא חקלאי שלא עשה צבא לא יוכל לקבל רשיון, רק מרים כאן להנחתה לבג"צ נגד המדינה כי החקלאים הערבים יטענו שזה שלא עשו צבא זה בגלל שהצבא לא רצה אותם ולא בגלל שהם לא רצו...
ומי כמו החקלאים היהודים הישראלים יודעים שעיקר הפשיעה החקלאית מגיעה מצד חקלאים ערבים...
ודרך אגב, לתת נשק לחקלאי לא יעזור כלום אם בכל מקרה שחקלאי יירה, יעצרו אותו לת1ופה ארוכה ויחרימו את הנשק וימררו לו את החיים...
וסתם דרך אגב לי נראה שרוב מאד גדול של ישובים חקלאיים בכל מקרה נמצאים בתבחין של מקום מגורים.
וזה ממש לא אותיות קטנות אלא נאמר מפורשות - נשק לכל חקלאי לרבות חקלאים ערבים.
זה שהכפיפו את ההיתר לתנאים וכו' כך לדוגמא חקלאי שלא עשה צבא לא יוכל לקבל רשיון, רק מרים כאן להנחתה לבג"צ נגד המדינה כי החקלאים הערבים יטענו שזה שלא עשו צבא זה בגלל שהצבא לא רצה אותם ולא בגלל שהם לא רצו...
ומי כמו החקלאים היהודים הישראלים יודעים שעיקר הפשיעה החקלאית מגיעה מצד חקלאים ערבים...
ודרך אגב, לתת נשק לחקלאי לא יעזור כלום אם בכל מקרה שחקלאי יירה, יעצרו אותו לת1ופה ארוכה ויחרימו את הנשק וימררו לו את החיים...
וסתם דרך אגב לי נראה שרוב מאד גדול של ישובים חקלאיים בכל מקרה נמצאים בתבחין של מקום מגורים.
- סליקאי כסף
אם רשיון נשק הוא עוד אמצעי לחימה לגיטימי בפשע - אז כל בעל עסק, לא רק חקלאי, שפורצים אליו/סוחטים אותו/ גונבים ממנו בלי סוף, שום חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותו והוא חסר אונים מול העבריינים - צריך לעתור לבג״ץ, כי זאת באמת אפלייה חסרת הגיון. אם הטעם הוא בכלל בטחוני - אז כמו שכבר אמרתי - כל מפגש עם גנבים עלול להסתיים בפגיעה ואפילו רצח, זה לא מיוחד לגנבים חקלאיים. או שהגנב פוגע בנסיון להימלט (תראו מה קורה בנסיון לעצור גנבי רכב), או שעל הדרך גם מתאים לו לבצע אונס כי הוא כבר ממילא בתוך הדירה והבחורה /ילדה שישנה בה עושה לו את זה או שגם יש לו מוטיבציה לאומנית.
לגבי עתירה של חקלאים ערבים - תנאי של שירות צבאי הוא בהחלט לגיטימי. הצבא לא מסרב לגייס ערבים כמו שהוא לא מסרב לגייס חרדים אלא אם יש סיבה פלילית וכו׳.אזרח ישראלי ערבי שומר חוק ראוי לקבל רשיון כמו אזרח ישראלי פולני או רוסי. לא הבנתי את ההסתייגות - חקלאים ערבים גונבים ישירות מחקלאים יהודים ? אז הם עבריינים ומן הסתם לא רשאיים לקבל נשק. קונים ציוד גנוב ? - במה זה שונה מכל יהודי שמתקן את הרכב שלו בחלקים גנובים ?
ראיתי עכשיו את הפרסום בעמוד הפייסבוק של השר, נראה לי פופוליסטי לחלוטין. כאילו עשו מחקר שהראה שבמחיר של עוד עשרות בודדות של חקלאים (עוד נשארו כאלה?) שעדיין לא מחזיקים ברשיון ויבקשו כזה - יקבלו כותרות בומבסטיות - אז הלכו על זה...
לגבי עתירה של חקלאים ערבים - תנאי של שירות צבאי הוא בהחלט לגיטימי. הצבא לא מסרב לגייס ערבים כמו שהוא לא מסרב לגייס חרדים אלא אם יש סיבה פלילית וכו׳.אזרח ישראלי ערבי שומר חוק ראוי לקבל רשיון כמו אזרח ישראלי פולני או רוסי. לא הבנתי את ההסתייגות - חקלאים ערבים גונבים ישירות מחקלאים יהודים ? אז הם עבריינים ומן הסתם לא רשאיים לקבל נשק. קונים ציוד גנוב ? - במה זה שונה מכל יהודי שמתקן את הרכב שלו בחלקים גנובים ?
ראיתי עכשיו את הפרסום בעמוד הפייסבוק של השר, נראה לי פופוליסטי לחלוטין. כאילו עשו מחקר שהראה שבמחיר של עוד עשרות בודדות של חקלאים (עוד נשארו כאלה?) שעדיין לא מחזיקים ברשיון ויבקשו כזה - יקבלו כותרות בומבסטיות - אז הלכו על זה...
נערך לאחרונה על ידי ניר ל בתאריך 13 נובמבר 2016, 09:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום
עזבו פוליטיקה
כשאדם קם בלילה ושומע רעש בחצר
זכות לצאת לראות מה קורה.
אם הוא חושש שיותקף , ובצדק, טוב שיהיה חמוש להגן על חייו וחיי משפחתו.
הפשיעה לא תיעלם בזכות הנל.
אבל אי אפשר להמשיך בלי לעשות דבר.
ועדיף כך מכלום.
יש הרבה פתרונות למצב.
יש מושבים בהם שקט לגמריי כבר כמה שנים טובות.
ומבחינת נושאי הנשק- ככל שיתנו יותר נשקים מצבנו יהיה טוב יותר. בראייתי.
ובנושא ההערה על הערבים, אתאמץ לא לגעת בפוליטיקה ורק לומר ששומרי חוק וגם פורעי חוק יש בכל מגזר.
כשאדם קם בלילה ושומע רעש בחצר
זכות לצאת לראות מה קורה.
אם הוא חושש שיותקף , ובצדק, טוב שיהיה חמוש להגן על חייו וחיי משפחתו.
הפשיעה לא תיעלם בזכות הנל.
אבל אי אפשר להמשיך בלי לעשות דבר.
ועדיף כך מכלום.
יש הרבה פתרונות למצב.
יש מושבים בהם שקט לגמריי כבר כמה שנים טובות.
ומבחינת נושאי הנשק- ככל שיתנו יותר נשקים מצבנו יהיה טוב יותר. בראייתי.
ובנושא ההערה על הערבים, אתאמץ לא לגעת בפוליטיקה ורק לומר ששומרי חוק וגם פורעי חוק יש בכל מגזר.
טריגר, אתה מזכיר לי סיפור של חבר טוב, סא״ל במילואים שוויתר על האקדח והפקיד אותו יום אחרי שניסו לפרוץ לביתו בלילה. הוא לא חקלאי, גר בכפר סבא, שמע בלילה רעשים מהחצר והחליט לרדת ולבדוק ללא האקדח מחשש שהאקדח רק יכול לסבך אותו. למחרת אמר לעצמו שאם במצב כזה הוא וויתר על האקדח אז הוא לא רואה שום טעם להמשיך ולהחזיק בו.
אני לא יכול להגיד שהוא טועה, גם אני בלילות שהייתי מתעורר לפנות בוקר ויורד לבדוק אם מישהו מתעסק לי בג׳יפ אחרי שסומן ע״י גנבים, התלבטתי אם לקחת את האקדח או לא, מתוך ידיעה ששליפה או שימוש בנשק בסיטואציה כזו יסבך אותי קרוב לוודאי.
לעניין המלחמה בפשיעה - אחזקת אקדח במערכת החוקים הקיימת היא כלום. עוד דבר שצריך לשמור עליו מפני גנבים..., אם אתה עובד בימים אתה ישן בלילות. בשעות בהן פעילים הגנבים אתה ישן כל כך עמוק, ככה שהם יכולים לדרוך לך על הראש ולא תתעורר, בבוקר תהיה משוכנע שריססו אותך באתר .... אם במקרה תתעורר הם יברחו לפני שתספיק להבין מה קרה. אלו אנשים (הגנבים) שזו העבודה שלהם והשיקולים שלהם מאד קרים כי הם מעוניינים להמשיך לעבוד ולא להסתכן בפגיעה או מעצר שיעלה להם כסף.
אני מחזיק אקדח לצורך בטחוני (פח״ע) וספורטיבי, אני מברך על כל נושא נשק שנוסף למרחב הציבורי, אבל בלי שום קשר לסיבה הנ״ל.
אני לא יכול להגיד שהוא טועה, גם אני בלילות שהייתי מתעורר לפנות בוקר ויורד לבדוק אם מישהו מתעסק לי בג׳יפ אחרי שסומן ע״י גנבים, התלבטתי אם לקחת את האקדח או לא, מתוך ידיעה ששליפה או שימוש בנשק בסיטואציה כזו יסבך אותי קרוב לוודאי.
לעניין המלחמה בפשיעה - אחזקת אקדח במערכת החוקים הקיימת היא כלום. עוד דבר שצריך לשמור עליו מפני גנבים..., אם אתה עובד בימים אתה ישן בלילות. בשעות בהן פעילים הגנבים אתה ישן כל כך עמוק, ככה שהם יכולים לדרוך לך על הראש ולא תתעורר, בבוקר תהיה משוכנע שריססו אותך באתר .... אם במקרה תתעורר הם יברחו לפני שתספיק להבין מה קרה. אלו אנשים (הגנבים) שזו העבודה שלהם והשיקולים שלהם מאד קרים כי הם מעוניינים להמשיך לעבוד ולא להסתכן בפגיעה או מעצר שיעלה להם כסף.
אני מחזיק אקדח לצורך בטחוני (פח״ע) וספורטיבי, אני מברך על כל נושא נשק שנוסף למרחב הציבורי, אבל בלי שום קשר לסיבה הנ״ל.
- סליקאי טיטניום
itamar כתב:אחד מהפתרונות הוא חוק שמערכת המשפט שמרחמת על עבריינים מתנגדת לו כבר הרבה שנים בתוקף רב.
א.
איתמר,
האמת היא - שאתה צודק.
חקיקה וענישה מחמירה - היא ההרתעה האמיתית.
70 הרשעות לפושע והוא ממשיך להסתובב ולפשוע בציבור עד לרצח, זה לא מצב תקין.
-------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד