השדולה לעיצוב מדיניות נשיאת כלי ירייה בישראל

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: השדולה לעיצוב מדיניות נשיאת כלי ירייה בישראל

על ידי סיורניק » 02 אוגוסט 2016, 12:53

עדן23 כתב:מליאת הכנסת אישרה בקריאה שניה ושלישית תיקון לחוק כלי יריה המאפשר לבנות שהשתחררו מצה"ל לפני גיל 21 לקבל רשיון לנשיאת כלי נשק .

בשורות טובות

בכפוף לתבחינים הרגילים?
באתי ללמוד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי עדן23 » 02 אוגוסט 2016, 13:01

סיורניק כתב:
עדן23 כתב:מליאת הכנסת אישרה בקריאה שניה ושלישית תיקון לחוק כלי יריה המאפשר לבנות שהשתחררו מצה"ל לפני גיל 21 לקבל רשיון לנשיאת כלי נשק .

בשורות טובות

בכפוף לתבחינים הרגילים?

התבחינים כרגע נשארו כמו שהם.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 02 אוגוסט 2016, 13:44

martok כתב:א. אני לא מבין למה זה צריך להדאיג אנשים כאן בפורום או בעמותה.
ב. לא רק שהמדינה לא גננת, אנחנו גם לא עובדי מדינה, לא חיילים ולא שוטרים. אנחנו אזרחים במדינה שהיא מוגדרת כדמוקרטית ולאזרח יש חופש להחליט אם להתאמן, כמה ומתי או אם בכלל.
לכל דורשי הכשרת הנינג'ה לכל יורה כל שנה, אתם מוזמנים לעשות איזה הכשרה קורס או אימון שתרצו, אף אחד לא מונע ממכם. אנה מכם, תנו לי להחליט מתי אני רוצה להתאמן וכמה.

אני שמח שיותר ויותר אנשים מבינים את זה..
הייתי מציע לך להגיב גם על דף הבית של העמותה בפייסבוק אולי מישהו שם יסכים לוותר על האגו שלו ויהיה מוכן לעשות שינוי אמיתי.
התפקיד שלנו כאזרחים הוא לשמור על האינטרסים שלנו, רשויות המדינה יודעות יפה לדאוג לעצמן.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אלדר » 02 אוגוסט 2016, 22:43

martok כתב:
ניר ל כתב:הבעיה היא חוסר אכיפה אם בכלל - לא חשש מנטישת לקוחות.
אם ההנחייה היא שצריך לפגוע 30 מ 50 בטווח 5 מטר - אז לזה המטווח חותם ואם לא פוגעים אז אפשר לגשת שוב עד שפוגעים.
אם יש מטווחים שמעבירים למרות זאת גם מי שלא פוגע - אז זו בעיה של אכיפה.
אם הדרישות נמוכות מדי זו בעיה אחרת.
לגבי בטיחותי או לא - האחריות על המשתמש - שברת שילמת.
חלקנו "מזועזע" מדברים שהוא פוגש במטווחי חידוש ואני בטוח שאחרים מזועזעים מחלקנו, הגיע הזמן להבין שלאנשים בוגרים יש אחריות והמדינה היא לא גננת.

מסכים איתך לחלוטין בעניין ההכשרה.
א. כולם יוצאים מנקודת הנחה שאין אכיפה על המטווחים, מה שדיי בטוח לא נכון. אני יודע שמטווחים בהחלט פוסלים יורה לא בטוח או נשק לא תקין. בכל מקרה יש משרד לביטחון פנים, עם שר ועובדים בשכר שכל מטרתם בחיים היא לאכוף את חוקי הנשק בין השאר, אני לא מבין למה זה צריך להדאיג אנשים כאן בפורום או בעמותה.
ב. לא רק שהמדינה לא גננת, אנחנו גם לא עובדי מדינה, לא חיילים ולא שוטרים. אנחנו אזרחים במדינה שהיא מוגדרת כדמוקרטית ולאזרח יש חופש להחליט אם להתאמן, כמה ומתי או אם בכלל.
לכל דורשי הכשרת הנינג'ה לכל יורה כל שנה, אתם מוזמנים לעשות איזה הכשרה קורס או אימון שתרצו, אף אחד לא מונע ממכם. אנה מכם, תנו לי להחליט מתי אני רוצה להתאמן וכמה.

אז אתה יכול כבר להכין מודעה ביד שניה. לאור הדרישה כעת האקדח יימכר במהרה.
המגמה כעת עליה בדרישה לאימונים.
כרגיל לאף אחד אין זמן וחשק לעשות העבודה היסודית יותר (כלומר לשקם מה שנהרס ב2 עשורים האחרונים, ולקדם תרבות נשק, לעודד את האנשים להתאמן). להכריח זה קל יותר..
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד