נרתיק לריצות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נרתיק לריצות
שים לב שזה יושב אחרת:

תודה אח יקר, תודה לכולכם. סיפקתם הרבה חומר למחשבה...
אעדכן בע"ה, כשאחליט איך להמשיך מכאן...
לילה טוב!
אעדכן בע"ה, כשאחליט איך להמשיך מכאן...
לילה טוב!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אני הייתי משתמש בתיק של מנשא שתייה יעודי לריצה (שלוקר). מנשאים אלו כמו HPC2 של Nathan יושבים מעולה מבלי לרקוד, וכל שנותר לך הוא לאכסן את הנשק בתוכו.
זה ממש טוב, חוץ מהבעיה של השליפה... במקרה הצורך, יקח נצח להוציא משם את הנשק שצמוד לך לגב בצורה כ"כ לא זמינה...
אני עדיין עובד על זה, במידה והפיתרון שלי יעבוד, אפרסם כאן תוצאות בע"ה...
אני עדיין עובד על זה, במידה והפיתרון שלי יעבוד, אפרסם כאן תוצאות בע"ה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
אולי יצלבו אותי על זה.. אבל לריצות אני לא יוצא עם אקדח.
קצת overkill לטעמי.
קצת overkill לטעמי.
- סליקאי זהב
לגיטימי בהחלט לא לצאת לריצה עם הנשק, ברוב המקרים גם אעדיף את זה.
הבעיה היא כשאתה גר בדירה שכורה שאין בה אפשרות לכספת מקובעת ו/או הריצה באזורים מועדים לפורענות.
DIgo אני גם עובד על משהו ואני מחכה לחלק האחרון שלו שיגיע מאיביי. אם יעבוד אעדכן כמובן.
הבעיה היא כשאתה גר בדירה שכורה שאין בה אפשרות לכספת מקובעת ו/או הריצה באזורים מועדים לפורענות.
DIgo אני גם עובד על משהו ואני מחכה לחלק האחרון שלו שיגיע מאיביי. אם יעבוד אעדכן כמובן.
- סליקאי כסף
Everest כתב:אולי יצלבו אותי על זה.. אבל לריצות אני לא יוצא עם אקדח.
קצת overkill לטעמי.
ברור שלגיטימי... כמו שאמרתי, יש לי שני אזורים שבהם אני רץ קבוע... באחד מהם ממש לא איכפת לי להשאיר את האקדח מאחור... באיזור השני לעומת זאת... זה ממש טיפשי להיות בעלים של אקדח, ולא לקחת אותו איתך...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד