הכשרה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הכשרה
פשוט אקדח גיבוי [6-8כדור] לא מתאים לתרגילי ירי מעשי
לעשות את הקורס עם אקדח מועדון ניתן, אך לא זה מה שהגברת רצתה,
לעשות את הקורס ולא לירות כמות כדורים מספקת= ברכה לבטלה,
יש מסגרות שמתאימות יותר לאקדח המדובר.
לעשות את הקורס עם אקדח מועדון ניתן, אך לא זה מה שהגברת רצתה,
לעשות את הקורס ולא לירות כמות כדורים מספקת= ברכה לבטלה,
יש מסגרות שמתאימות יותר לאקדח המדובר.
פחות -לרוב זה יותר,,
אני הבנתי מהתגובה שלעשות קורס ירי מעשי ללא האקדח שלך זה לא "כדאי".
לא הבנתי עדיין למה...
לא הבנתי עדיין למה...
- סליקאי זהב
אני אתן את נקודת המבט שלי לנושא.
בבקשה, תתעלמו מהאייקון של המשתמש שלי וקחו בחשבון שאני גם יורה ירי מעשי.
אם עושים את הקורס עם האקדח שלך, אז לומדים מיומנויות חשובות לתפעול האקדח. הן לא רלוונטיות אם האקדח שלך שונה מהותית מהאקדח שאיתו עשית את הקורס.
בבקשה, תתעלמו מהאייקון של המשתמש שלי וקחו בחשבון שאני גם יורה ירי מעשי.
אם עושים את הקורס עם האקדח שלך, אז לומדים מיומנויות חשובות לתפעול האקדח. הן לא רלוונטיות אם האקדח שלך שונה מהותית מהאקדח שאיתו עשית את הקורס.
- סליקאי טיטניום
קליבר 3 בגוש עציון.
עשיתי שם כמה אימונים. כולל תחמושת לאימון של 4 שעות עלה 450 ש"ח כולל 100 כד' תחמושת. אימון פרטי.
אם מארגנים קבוצה זה יותר זול.
אם את מאפרת, מטה הנוער והצעירים מארגן יחד עם אגף מציל"ה של משרד הפנים את אותו האימון בקליבר 3, בקבוצה קצת יותר גדולה (16 איש, עם שני מדריכים), במחיר של 150 ש"ח כולל 100 כד' תחמושת. שווה לבדוק, האימון האחרון היה באמצע מאי, והיה כיף...
ממליץ מאד על האימון הפרטי. עד לאימון הזה הייתי סכנה לציבור. אחריו קצת פחות, ואחרי עוד ארבעה כאלה אני חושב שאני כבר לא כזה מסוכן...
עשיתי שם כמה אימונים. כולל תחמושת לאימון של 4 שעות עלה 450 ש"ח כולל 100 כד' תחמושת. אימון פרטי.
אם את מאפרת, מטה הנוער והצעירים מארגן יחד עם אגף מציל"ה של משרד הפנים את אותו האימון בקליבר 3, בקבוצה קצת יותר גדולה (16 איש, עם שני מדריכים), במחיר של 150 ש"ח כולל 100 כד' תחמושת. שווה לבדוק, האימון האחרון היה באמצע מאי, והיה כיף...
ממליץ מאד על האימון הפרטי. עד לאימון הזה הייתי סכנה לציבור. אחריו קצת פחות, ואחרי עוד ארבעה כאלה אני חושב שאני כבר לא כזה מסוכן...
- סליקאי ארד
Everest רוב האקדחים שניתנים לצורך הקורס הם במצב רעוע,ועוד יותר מכך המחסניות במצב אובדני,
אם אתה רוצה קורס בתיסכול , זה הפיתרון,
קח בחשבון שכל מחזור[ויש הרבה] מעביר כ1000-2000 כדורים ,השחיקה גבוהה מאוד, הטיפול כמעט ולא קיים, זה מה שאני ראיתי בזמנו בקורס.
מעבר לעניין שאתה רוצה לתרגל עם אקדח שלך, ולא דומה.
גם שני אקדחים מאותו דגם, לרוב יהיו שונים לפחות בתחושה.
אם אתה רוצה קורס בתיסכול , זה הפיתרון,
קח בחשבון שכל מחזור[ויש הרבה] מעביר כ1000-2000 כדורים ,השחיקה גבוהה מאוד, הטיפול כמעט ולא קיים, זה מה שאני ראיתי בזמנו בקורס.
מעבר לעניין שאתה רוצה לתרגל עם אקדח שלך, ולא דומה.
גם שני אקדחים מאותו דגם, לרוב יהיו שונים לפחות בתחושה.
פחות -לרוב זה יותר,,
אני גם מירושלים (גם מחזיק ב SHIELD) וגם מעוניין בהכשרה באזור (קליבר 3 מסתדר מצויין).
אם בא לך להרים את הכפפה ולארגן אימון פרטי באזור אני אשמח להצטרף
אם בא לך להרים את הכפפה ולארגן אימון פרטי באזור אני אשמח להצטרף
- סליקאי ארד
גם אני ממליץ בחום על מטווח קליבר 3 הלכתי לשם לירי חופשי ולא התאכזבתי עבד איתי מדריך 1 על 1 והרבה מעבר ללעמוד ולירות על קרטון בצעתי שם החל מילמי"ם, ירי בתנועה, ירי מ50 מטר, נפל קם, שליפות מהסלקה ועוד תרחישים קיבלתי הדרכה אישית ברמת הקורסים המוצעים כאן לא אחת במחיר של ירי חופשי עם מדריכים שעבדו אחד על אחד ובאמת נתנו תחושה של רצון לשפר עבודה ויכולת לבחור באופן עצמי את התרגילים על פי הרמה האישית יש שם מספר מטווחים פתוחים וברמה מעולה כולל עד 100 מטר (שלא כמו בסגורים עד 15 מטר בערך בלבד) ואגב פתוח גם ביום שישי עד הצהריים
המחיר סביר (אם אני לא טועה כניסה 70 ש"ח וכל כדור 2.5 ש"ח) ואגב בעלונים של גוש עציון יש מודעות עם 10 אחוז הנחה על אימון
נ.ב. סתם מהתעניינות איך היחס של המפקדים שלך לנשק אישי בבסיס צה"לי הם מרשים לך להביא אותו לבסיס באופן חופשי או שיש לך הגבלות בנושא סתם פשוט אצלנו המג"ד לא נהג לאשר לחפ"שים להביא ופשוט הבאתי בלי לבקש (אבל אני מאמין שאצל לוחמים עם נשק צה"לי אישי זה שונה)
המחיר סביר (אם אני לא טועה כניסה 70 ש"ח וכל כדור 2.5 ש"ח) ואגב בעלונים של גוש עציון יש מודעות עם 10 אחוז הנחה על אימון
נ.ב. סתם מהתעניינות איך היחס של המפקדים שלך לנשק אישי בבסיס צה"לי הם מרשים לך להביא אותו לבסיס באופן חופשי או שיש לך הגבלות בנושא סתם פשוט אצלנו המג"ד לא נהג לאשר לחפ"שים להביא ופשוט הבאתי בלי לבקש (אבל אני מאמין שאצל לוחמים עם נשק צה"לי אישי זה שונה)
- סליקאי ארד
yaib כתב:קליבר 3 בגוש עציון.
IDPA יותר זול. ומנסיוני (עשיתי את שניהם) יותר מועיל.
אנחנו מנסים לגבש קבוצה מספיק גדולה של מעוניינים כדי שתהיה פעילות גם בקליבר 3 ולא רק באשדוד.
http://www.haslik.co.il/forum/viewtopic ... 23&t=20034
אוורסט
אם כבר יש לי אקדח, אני רוצה להתמקצע עליו.
אם אתרגל ירי מעשי על גלוק 19 ובשעת חירום אצטרך לשלוף ולתפעל את השילד זה הרי רק מקור לתקלות
אם כבר יש לי אקדח, אני רוצה להתמקצע עליו.
אם אתרגל ירי מעשי על גלוק 19 ובשעת חירום אצטרך לשלוף ולתפעל את השילד זה הרי רק מקור לתקלות
- סליקאי כסף
תודה לכולם/ן.
כמו שאמרו כאן לפניי, להתאמן על אקדח שהוא לא האקדח שלי נראית לי אופציה פחות מתאימה, ולא משנה עד כמה ממקצע הקורס.
אבדוק את אופציית הIDPA והאימון האישי.
לגביי שאלת נשיאת הנשק בבסיס צבאי- המפקדים שלי נתנו גיבויי מלא ואפילו דחפו להוצאת הנשק, יכול להיות שבגלל התפקיד ובגלל שלרוב אצלנו לא נושאים נשק צבאי זו פחות בעיה.
לפי מה שהוסבר לי ע"י אחד המפקדים- ברגע שהרישיון הוא אזרחי אני רשאית לשאת אותו עליי בכל מקום, כולל בבסיס (מלבד כמובן מקומות דוגמת משרדים ממשלתיים למיניהם בהם נדרשת הפקדה).
תודה לכל העונים/ות, עזרתם/ן לי מאד!
כמו שאמרו כאן לפניי, להתאמן על אקדח שהוא לא האקדח שלי נראית לי אופציה פחות מתאימה, ולא משנה עד כמה ממקצע הקורס.
לגביי שאלת נשיאת הנשק בבסיס צבאי- המפקדים שלי נתנו גיבויי מלא ואפילו דחפו להוצאת הנשק, יכול להיות שבגלל התפקיד ובגלל שלרוב אצלנו לא נושאים נשק צבאי זו פחות בעיה.
לפי מה שהוסבר לי ע"י אחד המפקדים- ברגע שהרישיון הוא אזרחי אני רשאית לשאת אותו עליי בכל מקום, כולל בבסיס (מלבד כמובן מקומות דוגמת משרדים ממשלתיים למיניהם בהם נדרשת הפקדה).
- סליקאי ארד
בהצלחה. יישר כח.
את דוגמא לאחרות.
ממליץ לך לקרוא בפורום על חשיבות ההסלקה.
את דוגמא לאחרות.
ממליץ לך לקרוא בפורום על חשיבות ההסלקה.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
Minik כתב:תודה לכולם/ן.
בחודש יולי יהיה בעז''ה אימון IDPA בקליבר 3.
כדאי לך להרשם לקבוצת הווצאפ ולקבל עידכון.
ביום שישי הבא 8.7.2016 מתוכנן אימון היכרות של המועדון IDPA ISRAEL במטווח קליבר 3 בגוש עציון. מעוניינים להשתתף נא לשלוח מספר טלפון באתר פייסבוק https://www.facebook.com/idpa.israel בהודעה פרטית לבעל הדף.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד