קורס ירי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חברים יקרים
אני קורא ולא יודע אם לצחוק או לבכות שבועות על גבי שבועות אני קורא שאלות משאלות שונות
לגבי נשק מה עדיף על מה מה מחליד מה לא וכו' וכו' כאילו שהאקדח תכשיט וזהו.
רבותי המלומדים מאחורי אקדח צריך לעמוד יורה(מיומן) יושב ידידינו נועם על המדוכה ומתלבט
אך עוזרים לחברים אני אומר לכם מידיעה הקורס הוא במחיר מגוחך וכפי שאני מכיר את נועם
הוא ישקיע את כל כולו בקורס כדי להביא את החברים לרמה נדרשת.
רבותי המלומדים אפשר להפסיד כמה שבתות יותר נכון לומר רצוי להרוויח כמה שבתות של הנאה
רק המחשבה שאנו נושאי הנשק עלולים לבצע שיקול מוטעה צריכה להדיר שינה מאיתנו
לכן חברים לקורס של נועם ויפה שעה קודם(דרך אגב לא מקבל אחוזים)
שלכם
חנן
אני קורא ולא יודע אם לצחוק או לבכות שבועות על גבי שבועות אני קורא שאלות משאלות שונות
לגבי נשק מה עדיף על מה מה מחליד מה לא וכו' וכו' כאילו שהאקדח תכשיט וזהו.
רבותי המלומדים מאחורי אקדח צריך לעמוד יורה(מיומן) יושב ידידינו נועם על המדוכה ומתלבט
אך עוזרים לחברים אני אומר לכם מידיעה הקורס הוא במחיר מגוחך וכפי שאני מכיר את נועם
הוא ישקיע את כל כולו בקורס כדי להביא את החברים לרמה נדרשת.
רבותי המלומדים אפשר להפסיד כמה שבתות יותר נכון לומר רצוי להרוויח כמה שבתות של הנאה
רק המחשבה שאנו נושאי הנשק עלולים לבצע שיקול מוטעה צריכה להדיר שינה מאיתנו
לכן חברים לקורס של נועם ויפה שעה קודם(דרך אגב לא מקבל אחוזים)
שלכם
חנן
- מדריך ירי מעשי
חנן,
לפי ההיענות הנמוכה לקורס המוצע נראה כי רב הסליקאים משקיעים את עיקר הכסף באקדח, ולכן לא נשאר להם כסף לתחמושת, לאימון והדרכה! לפחות נשאר להם זמן להשתתף בפורומים של הסליק (בינתיים בחינם....).
ותאר לך שמספר הרשומים כחברים באתר הסליק הוא פחות מחצי אחוז ממספר בעלי הרשיון לנשק בישראל, אז מה המצב אצל יתר ה-99.5%!!!
לפי ההיענות הנמוכה לקורס המוצע נראה כי רב הסליקאים משקיעים את עיקר הכסף באקדח, ולכן לא נשאר להם כסף לתחמושת, לאימון והדרכה! לפחות נשאר להם זמן להשתתף בפורומים של הסליק (בינתיים בחינם....).
ותאר לך שמספר הרשומים כחברים באתר הסליק הוא פחות מחצי אחוז ממספר בעלי הרשיון לנשק בישראל, אז מה המצב אצל יתר ה-99.5%!!!
arsh ידידי
אני נוטה להסכים איתך שהחזקת נשק זה לא תענוג זול אבל לא יעלה על הדעת שבחור יעלה על הכביש ללא מיומניות יסוד קל וחומר נשק .
מתקבל הרושם ואני מקווה שאני טועה שחלק גדול מהאוחזים בנשק עושים זאת כאופנה מצואיסטית וחלק אחר בכלל לא מודע לסכנה אני תיקווה שימצא פיתרון לנושא כאוב זה
בכבוד רב חנן
אני נוטה להסכים איתך שהחזקת נשק זה לא תענוג זול אבל לא יעלה על הדעת שבחור יעלה על הכביש ללא מיומניות יסוד קל וחומר נשק .
מתקבל הרושם ואני מקווה שאני טועה שחלק גדול מהאוחזים בנשק עושים זאת כאופנה מצואיסטית וחלק אחר בכלל לא מודע לסכנה אני תיקווה שימצא פיתרון לנושא כאוב זה
בכבוד רב חנן
- מדריך ירי מעשי
בהמשך לנאמר מעלה - נשק והאדם דומים הם. הם מחלידים ללא תקנה באם:
מוזנחים ואינם מטופלים
לא נעשה בהם שימוש שוטף
משקיעים בהם בקנקן ולא במה שבתוכו
מקבלים החלטות שגויות, מזלזלות וחסרות אחריות
לגבי האמור מעלה, נשק והאדם שונים הם. הנשק החלוד ניתן לתקנו או להחליפו,
האדם החלוד - נשאר חלוד, ממשיך להרקיב ולהתרוקן מתוכן, עד שאפילו משב קל של
התנגדות מפורר אותו לשבבים.
מסקנה - די להתפלסף על עליונות ה XXX מול ה YYY, די להשקיע בכדורי "דום דום" (והשיבוש בכוונה, למי שזוכר את דינוי הסרק האלו), די להשקיע בנרתיקים מעור אליגטור וקודם להשקיע בדבר החשוב ביותר - השליטה שלנו בכלי, בגוף שלנו ובמוח שלנו.
מוזנחים ואינם מטופלים
לא נעשה בהם שימוש שוטף
משקיעים בהם בקנקן ולא במה שבתוכו
מקבלים החלטות שגויות, מזלזלות וחסרות אחריות
לגבי האמור מעלה, נשק והאדם שונים הם. הנשק החלוד ניתן לתקנו או להחליפו,
האדם החלוד - נשאר חלוד, ממשיך להרקיב ולהתרוקן מתוכן, עד שאפילו משב קל של
התנגדות מפורר אותו לשבבים.
מסקנה - די להתפלסף על עליונות ה XXX מול ה YYY, די להשקיע בכדורי "דום דום" (והשיבוש בכוונה, למי שזוכר את דינוי הסרק האלו), די להשקיע בנרתיקים מעור אליגטור וקודם להשקיע בדבר החשוב ביותר - השליטה שלנו בכלי, בגוף שלנו ובמוח שלנו.
טוב. אחרי הרבה תגובות ( שחלקן לא רלוונטיות לנושא), אני מבקש מכל מי שמעוניין בקורס
כמו שנועם מציע ( בלי הערות, תוספות, הפחתות והצעות יעול ושיפור), נא לשלוח לי הודעה בפרטי על מנת שאפשר יהיה לוודא כמה מעוניינים יש.
וכמובן אם אתם מכירים נושאי נשק אחרים (או אפילו אנשים שעדיין אין להם רשיון ) שמתענינים בנושא , אל תשכחו לשלוח אותם לכאן.
לדעתי קורס כזה הוא חובה לכל מי שנושא / מתכנן לשאת נשק.
מחכה לתשובותיכם,
ברק.
כמו שנועם מציע ( בלי הערות, תוספות, הפחתות והצעות יעול ושיפור), נא לשלוח לי הודעה בפרטי על מנת שאפשר יהיה לוודא כמה מעוניינים יש.
וכמובן אם אתם מכירים נושאי נשק אחרים (או אפילו אנשים שעדיין אין להם רשיון ) שמתענינים בנושא , אל תשכחו לשלוח אותם לכאן.
לדעתי קורס כזה הוא חובה לכל מי שנושא / מתכנן לשאת נשק.
מחכה לתשובותיכם,
ברק.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד