קבוצת רכישה- גלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: קבוצת רכישה- גלוק 19
matanB כתב:אני מתחיל להתחרפן מכמות הפעמים שאני חוזר על אותו משפט..
לאף אחד אין גלוקים. יש מחסור מטורף
לרוט יש רק גלוק 19 דור 3 כ"ד והוא מתמחר אותו ב 4900 ש"ח
תורידו 10% - יוצא 4410 ש"ח לכן מחיר יקר מדי.
כרגע המחיר האטרקטיבי ביותר שקיבלנו הוא של המטווח בקצירין.
3900 ש"ח לגלוק 19 דור 4
300 ש"ח לחבילה שכוללת : מטווח , כדורים , נרתיק ואחריות
לפני מספר דקות התקשרתי לרוט ונאמר שיש להם 19 g4
19 כ"ד
19 כ"ד משופר (מה זה משופר??)
יש מצב שהמלאי חזר??
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עדן23 כתב:matanB כתב:אני מתחיל להתחרפן מכמות הפעמים שאני חוזר על אותו משפט..
לאף אחד אין גלוקים. יש מחסור מטורף
לרוט יש רק גלוק 19 דור 3 כ"ד והוא מתמחר אותו ב 4900 ש"ח
תורידו 10% - יוצא 4410 ש"ח לכן מחיר יקר מדי.
כרגע המחיר האטרקטיבי ביותר שקיבלנו הוא של המטווח בקצירין.
3900 ש"ח לגלוק 19 דור 4
300 ש"ח לחבילה שכוללת : מטווח , כדורים , נרתיק ואחריות
לפני מספר דקות התקשרתי לרוט ונאמר שיש להם 19 g4
19 כ"ד
19 כ"ד משופר (מה זה משופר??)
יש מצב שהמלאי חזר??
דיברתי עם המנכל לפני כמה שעות
אז איך יכול להיות?
- סליקאי ארד

מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
בנשק הצפון ניתן לרכוש אקדחי גלוק דור 4 אוסטרי דגמים 26\19\17\43
אקדחי סמיט אנד וויסון , יריחו ,בול , סי-דז
מגוון אקדחים יד שנייה מכל הסוגים
המחירים אחידים אין הנחות על אקדחים למעט חיילים וכוחות הביטחון השונים
ההנחה הניתנת לחיילם היא הנחה משמעותית גם במחיר האקדח באישור ירי וברכישת תחמושת
לחברי פורום הסליק יש הנחה בכניסה למטווח רכישה של תחמושות ורכישת אביזרים שונים
כל חברי הפורום מוזמנים לקבל שרות מקצועי ואדיב
במידה וחבר פורום הגיע לנשק הצפון ולא קיבל את ההנחה המתאימה הוא מתבקש לפנות
למנהל המטווח רוני כהן בטלפון 052-3006969 והנושא יטופל במידי
אקדחי סמיט אנד וויסון , יריחו ,בול , סי-דז
מגוון אקדחים יד שנייה מכל הסוגים
המחירים אחידים אין הנחות על אקדחים למעט חיילים וכוחות הביטחון השונים
ההנחה הניתנת לחיילם היא הנחה משמעותית גם במחיר האקדח באישור ירי וברכישת תחמושת
לחברי פורום הסליק יש הנחה בכניסה למטווח רכישה של תחמושות ורכישת אביזרים שונים
כל חברי הפורום מוזמנים לקבל שרות מקצועי ואדיב
במידה וחבר פורום הגיע לנשק הצפון ולא קיבל את ההנחה המתאימה הוא מתבקש לפנות
למנהל המטווח רוני כהן בטלפון 052-3006969 והנושא יטופל במידי
- סליקאי ארד
אני רואה שאביחי, הבן של המנהל, מחובר... (שאיתו נפגשתי לקבלת הצעת מחיר)
אז אולי הוא יוכל להסביר לנו מדוע הוא מציע את הגלוק+חבילה מסביב ב 4800₪
לי נראה שהם פשוט מנצלים את העבודה שיש מחסור בשוק ומעדיפים לעשות כמה שקלים מאשר להרוויח לקוחות רציניים וקבועים, שיעזרו לבנות להם מוניטין טוב בקרב הקהילה...
בכל מקרה... יצרתי קשר עם סוכן פרטי ויש דיבור על 3500 לגלוק 19 דור 4
פרטים בהמשך...
(ומקסימום....אוטוטו אמור להגיע משלוח מארה'ב שיאזן את השוק)
אז אולי הוא יוכל להסביר לנו מדוע הוא מציע את הגלוק+חבילה מסביב ב 4800₪
לי נראה שהם פשוט מנצלים את העבודה שיש מחסור בשוק ומעדיפים לעשות כמה שקלים מאשר להרוויח לקוחות רציניים וקבועים, שיעזרו לבנות להם מוניטין טוב בקרב הקהילה...
פרטים בהמשך...
- סליקאי ארד
matanB כתב:
פרטים בהמשך...
כנראה שיש למה לצפות.
מתן ממתינים למוצא פיך.
תודה ופורים שמח ושקט חברים
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מתן,
קבל ח"ח גדול מכולנו.
נראה לי שאותו סוכן (שחייב להיות סוחר נשק מורשה) יזכה לא רק בעסקה אחת גדולה אלא גם בלקוחות להרבה שנים ופרסום ענק בפורום הזה.
שווה לו להתאמץ !
קבל ח"ח גדול מכולנו.
נראה לי שאותו סוכן (שחייב להיות סוחר נשק מורשה) יזכה לא רק בעסקה אחת גדולה אלא גם בלקוחות להרבה שנים ופרסום ענק בפורום הזה.
שווה לו להתאמץ !
לא כדי להיות הורס שמחות או משהו, אבל רק שתהיו מחוברים...
אני חושב שהוא מדבר על הסוכן שהפניתי אותו אליו. הסוכן הזה ביצע מכירה דומה ביישוב סמוך אלי, לפני כחצי שנה.
מחירים בהחלט טובים, אבל בזמנו, היה מדובר על אקדחים בלבד. לא אביזרים, ולא תחמושת. כמו כן, הוא לא מתעסק בקניית כלים. מי מכם שכבר מחזיק באקדח, יצטרך למכור לאדם פרטי. מה שכן, הוא עוזר עם הניירת.
אני לא סגור על כל התהליך הטכני, אני מאמין שמתן כבר יביא את כל הפרטים, אבל זה שונה מקנייה ממטווח.
דבר נוסף שהסוחר הזה אוהב לעשות, הוא לקבוע מקום מפגש, לפרסם את המכירה באיזור, ולהפוך את זה למעין יריד. הוא מגיע, נותן הסברים, מראה את הכלים... וכו'. זו יכולה להיות הזדמנות טובה להיכרות עם פורום הסליק...
נראה מה מתן מצליח לסגור איתו...
אני חושב שהוא מדבר על הסוכן שהפניתי אותו אליו. הסוכן הזה ביצע מכירה דומה ביישוב סמוך אלי, לפני כחצי שנה.
מחירים בהחלט טובים, אבל בזמנו, היה מדובר על אקדחים בלבד. לא אביזרים, ולא תחמושת. כמו כן, הוא לא מתעסק בקניית כלים. מי מכם שכבר מחזיק באקדח, יצטרך למכור לאדם פרטי. מה שכן, הוא עוזר עם הניירת.
אני לא סגור על כל התהליך הטכני, אני מאמין שמתן כבר יביא את כל הפרטים, אבל זה שונה מקנייה ממטווח.
דבר נוסף שהסוחר הזה אוהב לעשות, הוא לקבוע מקום מפגש, לפרסם את המכירה באיזור, ולהפוך את זה למעין יריד. הוא מגיע, נותן הסברים, מראה את הכלים... וכו'. זו יכולה להיות הזדמנות טובה להיכרות עם פורום הסליק...
נראה מה מתן מצליח לסגור איתו...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
matanB כתב:בכל מקרה... יצרתי קשר עם סוכן פרטי ויש דיבור על 3500 לגלוק 19 דור 4
פרטים בהמשך...
אני יודע על כך שבוגרי יחידה מסוימת (לא זוכר איזה) הוציאו רשיונות על סמך תבחין בוגרי יחידה....
הם ביצעו קנייה מרוכזת לפני כ3 חודשים של גלוקים דור 4 במחיר של 3,500 כולל הכל (מטווחים,תחמושת,נרתיק ועוד...)
אז ככה שאפשר להוריד את הסוחר במחיר כי בסופו של דבר אם קונים 10-15 כלים ביחד מדובר על מעל ל35,000.
אצבע בהדק ויד על הדופק.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
יד על הדופק- מטרת העל היא להציל חיים.
אך לא מן הנמנע, בעת הצורך, האצבע בהדק.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
הדק ודופק כתב:matanB כתב:בכל מקרה... יצרתי קשר עם סוכן פרטי ויש דיבור על 3500 לגלוק 19 דור 4
פרטים בהמשך...
אני יודע על כך שבוגרי יחידה מסוימת (לא זוכר איזה) הוציאו רשיונות על סמך תבחין בוגרי יחידה....
הם ביצעו קנייה מרוכזת לפני כ3 חודשים של גלוקים דור 4 במחיר של 3,500 כולל הכל (מטווחים,תחמושת,נרתיק ועוד...)
אז ככה שאפשר להוריד את הסוחר במחיר כי בסופו של דבר אם קונים 10-15 כלים ביחד מדובר על מעל ל35,000.
בוגרי 217 (דובדבן), כאשר חברי אגודה רכשו ב 3100 ולא חברי אגודה ב 3300, לפני הכשרה- זה היה מחיר לגלוקים: 19,17,26 והיו מעטים שגם 19c
וחלקם עדיין ממתינים לנשק.
CZ P07
- סליקאי ארד
bigben כתב:הדק ודופק כתב:matanB כתב:בכל מקרה... יצרתי קשר עם סוכן פרטי ויש דיבור על 3500 לגלוק 19 דור 4
פרטים בהמשך...
בוגרי 217 (דובדבן), כאשר חברי אגודה רכשו ב 3100 ולא חברי אגודה ב 3300, לפני הכשרה- זה היה מחיר לגלוקים: 19,17,26 והיו מעטים שגם 19c
וחלקם עדיין ממתינים לנשק.
אני לא מסכים איתך ידידי היקר.
אני יודע שהם לקחו בבת אחת את הנשקים.
הנקודה שלי היא שאם הם ביצעו רכישה גדולה וקיבלו כזה מחיר אין סיבה שמי שמארגן את הרכישה כאן לא יקבל כזה מחיר.
אני לא מצליח להבין את ההבדל המהותי בין האוסטרי לאמריקאי ואני כבר 3ימים מחפש.
אצבע בהדק ויד על הדופק.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
לוחם וחובש.
מוכנות שיא בכל זמן נתון.
כי אין הבדל...
בפעם המי יודע כמה.

בפעם המי יודע כמה.
- סליקאי זהב
לא בטוח.כמו שדור 4 יותר טוב מדור 3.
לכל מקרה אני מעדיף אוסטרי.
לכל מקרה אני מעדיף אוסטרי.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
אוסטרי VS אמריקאי
מאז ומעולם אחד האוייבים העיקשים והמעצבנים של נשקים היה חלודה, כי מה לעשות מתכת מחלידה
בעבר הדרך היחידה להתמודד היתה באמצעות שימוש במתכות אקזוטיות (פלב"מ טיטניום אלומיניום וכו')
מה שיקר את הנשק בצורה משמעותית, או לחילופין צביעת פני המתכת (מה שנקרא בהגהה הצבאית "השחמה"
גלוק היו הראשונים או לפחות בין הראשונים ליישם צורת הגנה שונה לחלוטין
מאז ומתמיד גלוק יוצר באוסטריה, והמתכת שלו עברה תהליך יחודי דאז שנקרא "טניפר" התהליך כולל הכנסה של המתכת לתמיסה שמשנה את הסידור המולקולרי של פני המתכת, למעשה במקום להגן על המתכת מחלודה באמצעות ציפוי חיצוני המונע חמצון של המתכת, הופכים את המתכת עצמה (או לפחות שכבה מסויימת ממנה) לבלתי מתחמצנת, בנוסף על הדרך מרוויחים גם הקשחה משמעותית של פניי החומר והריי התוצאה
א.עמיד מאוד בפני חלודה יש האומרים "גלוק לעולם לא מחליד"
ב.עמיד מאוד בפני שחיקה - גלוק יכול לירות עשרות ומאות אלפי כדורים אך ורק ע"י החלפה של קפיצים מתבלים
יום בהיר החליטה חברת גלוק להתחיל לייצר בארה"ב, בעודה מתקננת ומתכננת את המפעל התברר לחברה שיש תקנים חמורים נגד תהליך הטניפר בתוך ארה"ב, היות והתמיסה במה משתמשים מסרטנת וגורם לבעיות קשות בדרכי הנשימה, (לא למחזיקי הכלים, אלא בעת ביצוע התהליך), הלכה גלוק וחיפשה תחליפים ומצאה הליך שנקרא "מלונייט" ההליך הנ"ל דומה לטניפר, גם הוא בטבילה גם הוא עם תמיסה וגם הוא משנה את פני המתכת, עם זאת התהליך טיפה פחות עמיד בפני חלודה, וטיפה פחות עמיד בפני שחיקה,
בשלב הזאת נוצר אותו בידול מפורסם
כאשר כל הגלוקים המיוצרים באוסטריה עובדרים טניפר
וכל הגלוקים המיוצרים בארה"ב עוברים מלונייט
עם זאת בהיוולדו של דור 4 לשוק העולם, מחליטה החברה שחסל סדר טניפר (אולי תקנים חדשים באוסטריה?)
ולמעשה כל דור 4 של גלוק בין אם יוצר בארהב ובין אם יוצר באוסטריה עובר תהליך מלונייט.
לא קיים בעולם גלוק דור 4 שעבר תהליך טניפר,
ובהתאם לכל המפרוט לעיל למעשה אין שום סיבה ולו הקטנה ביותר לרכוש גלוק דור 4 תוצרת אוסטריה במחיר גבוה מאשר תוצרת ארה"ב,
בגלוק דור 3 הנושא מורכב יותר, כי בעיקרון אלו שמיוצרים היום עוברים מלונייט אז גם שם אין העדפה, אבל אם בטעות איכשהו "נופל" גלוק דור 3 אוסטרי שעבר תהליך טניפר, בהחלט יש העדפה.
מאז ומעולם אחד האוייבים העיקשים והמעצבנים של נשקים היה חלודה, כי מה לעשות מתכת מחלידה
בעבר הדרך היחידה להתמודד היתה באמצעות שימוש במתכות אקזוטיות (פלב"מ טיטניום אלומיניום וכו')
מה שיקר את הנשק בצורה משמעותית, או לחילופין צביעת פני המתכת (מה שנקרא בהגהה הצבאית "השחמה"
גלוק היו הראשונים או לפחות בין הראשונים ליישם צורת הגנה שונה לחלוטין
מאז ומתמיד גלוק יוצר באוסטריה, והמתכת שלו עברה תהליך יחודי דאז שנקרא "טניפר" התהליך כולל הכנסה של המתכת לתמיסה שמשנה את הסידור המולקולרי של פני המתכת, למעשה במקום להגן על המתכת מחלודה באמצעות ציפוי חיצוני המונע חמצון של המתכת, הופכים את המתכת עצמה (או לפחות שכבה מסויימת ממנה) לבלתי מתחמצנת, בנוסף על הדרך מרוויחים גם הקשחה משמעותית של פניי החומר והריי התוצאה
א.עמיד מאוד בפני חלודה יש האומרים "גלוק לעולם לא מחליד"
ב.עמיד מאוד בפני שחיקה - גלוק יכול לירות עשרות ומאות אלפי כדורים אך ורק ע"י החלפה של קפיצים מתבלים
יום בהיר החליטה חברת גלוק להתחיל לייצר בארה"ב, בעודה מתקננת ומתכננת את המפעל התברר לחברה שיש תקנים חמורים נגד תהליך הטניפר בתוך ארה"ב, היות והתמיסה במה משתמשים מסרטנת וגורם לבעיות קשות בדרכי הנשימה, (לא למחזיקי הכלים, אלא בעת ביצוע התהליך), הלכה גלוק וחיפשה תחליפים ומצאה הליך שנקרא "מלונייט" ההליך הנ"ל דומה לטניפר, גם הוא בטבילה גם הוא עם תמיסה וגם הוא משנה את פני המתכת, עם זאת התהליך טיפה פחות עמיד בפני חלודה, וטיפה פחות עמיד בפני שחיקה,
בשלב הזאת נוצר אותו בידול מפורסם
כאשר כל הגלוקים המיוצרים באוסטריה עובדרים טניפר
וכל הגלוקים המיוצרים בארה"ב עוברים מלונייט
עם זאת בהיוולדו של דור 4 לשוק העולם, מחליטה החברה שחסל סדר טניפר (אולי תקנים חדשים באוסטריה?)
ולמעשה כל דור 4 של גלוק בין אם יוצר בארהב ובין אם יוצר באוסטריה עובר תהליך מלונייט.
לא קיים בעולם גלוק דור 4 שעבר תהליך טניפר,
ובהתאם לכל המפרוט לעיל למעשה אין שום סיבה ולו הקטנה ביותר לרכוש גלוק דור 4 תוצרת אוסטריה במחיר גבוה מאשר תוצרת ארה"ב,
בגלוק דור 3 הנושא מורכב יותר, כי בעיקרון אלו שמיוצרים היום עוברים מלונייט אז גם שם אין העדפה, אבל אם בטעות איכשהו "נופל" גלוק דור 3 אוסטרי שעבר תהליך טניפר, בהחלט יש העדפה.
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד