קבוצת רכישה- גלוק 19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קבוצת רכישה- גלוק 19
שלום לכולם.
רציתי להרים איזה ניסיון לרכישה קבוצתית לגלוק 19
יש מישהו שמעוניין?
קבוצת רכישה זה כח...
רציתי להרים איזה ניסיון לרכישה קבוצתית לגלוק 19
יש מישהו שמעוניין?
קבוצת רכישה זה כח...
- סליקאי ארד
Re: קבוצת רכישה- גלוק 19
נסה לפרסם את זה גם בפורום של רישוי... שם מבקרים הרבה אנשים בתהליכי הוצאה, שהצעה כזו תהיה רלוונטית מאוד לגביהם...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
למה שסוחר ימכור ברכישה קבוצתית יותר זול עם המוצר נחטף גם במחיר רגיל? מבחינת החנות התארגנות כקבוצה לא נותן שום יתרון ולא חוסך תהליכים.
Heavy is good...heavy is reliable.
If it doesnt work,you can always hit with it.
כבר היו דברים מעולם... הרבה כסף היום, זה הרבה יותר נחמד מהרבה כסף מחר... סוחר יכול להרוויח לקוחות שלא היו קונים אצלו לולי הקבוצה...
בכל מקרה, לנסות לא עולה כסף...
בכל מקרה, לנסות לא עולה כסף...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
Boltik כתב:למה שסוחר ימכור ברכישה קבוצתית יותר זול עם המוצר נחטף גם במחיר רגיל? מבחינת החנות התארגנות כקבוצה לא נותן שום יתרון ולא חוסך תהליכים.
לא פעם אני מוכר דברים שאשתי החליטה לזרוק ביד 2. כשהיא שומעת את המחיר שאני דורש היא "מייצגת" את הקונה העתידי ומנסה להסביר לי שאין סיכוי שאני אקבל אפילו חצי ממה שביקשתי , כל פעם היא מופתעת מחדש.
אף פעם לא הצלחתי להבין את אלו ש"מייצגים" את הצד השני ומנסים לרפות את ידי אלו שמנסים.
אני אומר לבן שלי "אם לא ניסית , איך תדע שנכשלת? , וכישלון הוא לא מילת גנאי הוא רק הוכחה שלא ניסית מספיק פעמים".
לפני זמן קצר בחור נחמד הרים פה קבוצת רכישה לUPLULA , התגובה הראשונה של הותיקים פה הייתה "חיוך מתוק עם ניסיון מר" , עובדה , הבחור הצליח.
אל תיתן להרפות את ידיך.
בהצלחה , ובגדול!
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
argra, אתה עצמאי במקרה?
גישה נכונה, ולדעתי, בריאה לחיים.
מצטרף עם 99999+ לדעתך.
שיהיה בהצלחה.
מקווה שאכן תצליחו לגבש קבוצת רכישה ולקבל מחיר משתלם (הלוואי ותצליחו להגיע לאזור של 3300+- לאקדח.
גישה נכונה, ולדעתי, בריאה לחיים.
מצטרף עם 99999+ לדעתך.
שיהיה בהצלחה.
מקווה שאכן תצליחו לגבש קבוצת רכישה ולקבל מחיר משתלם (הלוואי ותצליחו להגיע לאזור של 3300+- לאקדח.
- סליקאי זהב
אני מאחל הצלחה לקבוצה המתארגנת...בלי טיפה ציניות.
לדעתי תמיד כדאי לחשוב מה הרווח של הצד השני בעסקה וכיצד אתה משכנע את הצד השני לבוא לקראתך. זה א-ב של אנשי מכירות. אם אתה לא יודע להסביר ללקוח מה התמורה עבורו מהעסקה, אז העסקה לא תתקיים.
במקרה של UPLULA מדובר בחנות באיזור תעשייה שלא סובלת מעודף מבקרים, אז עבור אותה חנות העסקה היית כדאית לצורך פירסום. חנויות נשק בימינו ממש לא במצב הזה...
לדעתי תמיד כדאי לחשוב מה הרווח של הצד השני בעסקה וכיצד אתה משכנע את הצד השני לבוא לקראתך. זה א-ב של אנשי מכירות. אם אתה לא יודע להסביר ללקוח מה התמורה עבורו מהעסקה, אז העסקה לא תתקיים.
במקרה של UPLULA מדובר בחנות באיזור תעשייה שלא סובלת מעודף מבקרים, אז עבור אותה חנות העסקה היית כדאית לצורך פירסום. חנויות נשק בימינו ממש לא במצב הזה...
ובכל זאת... אם תתגבש כאן קבוצה של נגיד... עשרה אנשים, שסגורים על גלוק (ותכלס, לא חסר כאלו...) יבואו לאחד מהעסקים הקטנים יותר, ונוחתים עליו. תעשה מחיר, ואתה מוכר עשרה כלים תוך כמה דקות... זו הכנסה רצינית, והיא באה בנוסף, ולא במקום הלקוחות הרגילים...
סיכוי לא רע שהם ישיגו הצעה טובה...
לפני חצי שנה, ביישוב באזור שלי התארגנה קבוצה כזו... הסוחר הגיע ליישוב, דיבר עם אנשים... היה ממש יריד... וקנו... באחלה מחירים (אלף שקל פחות מהרגיל). גם גלוקים וגם בול...
סיכוי לא רע שהם ישיגו הצעה טובה...
לפני חצי שנה, ביישוב באזור שלי התארגנה קבוצה כזו... הסוחר הגיע ליישוב, דיבר עם אנשים... היה ממש יריד... וקנו... באחלה מחירים (אלף שקל פחות מהרגיל). גם גלוקים וגם בול...
--
CZ P-07
--
CZ P-07
דווקא בימים עמוסים אלה - יתרון גדול לסוחר בחסכון בזמן וזיו*י השכל של כל קונה בנפרד.
אפשר לארגן יום אחד הסבר לכולם ולעשות אחלה עסקה.
אני בענין !
אפשר לארגן יום אחד הסבר לכולם ולעשות אחלה עסקה.
אני בענין !
Boltik כתב:אני מאחל הצלחה לקבוצה המתארגנת...בלי טיפה ציניות.
נסכים שלא להסכים.
רווח וכדאיות עסקה של הצד השני הם לרוב המקרים מהרהורי ליבך.
איש מכירות טוב מזהה את הצורך של הצד השני תוך כדי תנועה ולא ב"הנחות יסוד".
למקרה הUPLULA (שאין לי מושג ירוק מה היה המשא ומתן) ,לא נראה לי שהם עשו זאת לשם פירסום ,כמה כבר פרסום הם קיבלו ? הפרסום במקרה זה הוא רק בונוס , אבל תמורה לעומת השקעה? כמעט 30 איש קנו , כל מה שהפקידה עשתה זה לקחת מספר כרטיס אשראי וכתובת , אריזה והוצעת הוראת איסוף לדואר (5 דקות * 30 איש) תוך כדי מילוי תפקידה הרגיל במשרד , פשוט "שיווק ישיר" במלא הדרו.
יש לציין שמי שרוצה עדין לקנות את המוצר במחיר שהדרואיד הכהה השיג , יכול גם יכול , אני התקשרתי לפקידה (אביבית) וציינתי שאני מהסליק וקראתי שהם מוכרים ב116 כולל משלוח ואני שואל האם אפשר וקיבלתי תשובה חיובית (על הקבלה נכתב שמי ובסוגריים "פורום הסליק" ותודה לדרואיד על מאמציו).
קישור לחנות : http://www.sfp.co.il/about/about-2.asp
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הרבה פה אוהבים לבלב"צ שמתי לב.
ברור (!) שקבוצת רכישה יותר אטרקטיבית למוכר כי הוא מוכר כמה כלים בנגלה אחת ..
לפי כמה מושגים בכלכלה שלמדתי, כסף ששווה היום, לא שווה אותו דבר לאחר תקופה.
מז"א? , ז"א שעדיף לו למכור כמה כלים עם "הנחה" (סמכו עליו שהוא עדין עושה רווח יפה) והכסף שהוא יקבל לא יהיה שווה ערך לטפטוף שהוא ימכור.
בקיצור.. דיברתי כבר עם 2 חנויות שמוכנות למכור למינימום 5 אנשים במחיר הנחה של בערך 400 ש"ח ממחיר השוק.
רק צריך להתארגן ולהיות רציניים..
ברור (!) שקבוצת רכישה יותר אטרקטיבית למוכר כי הוא מוכר כמה כלים בנגלה אחת ..
לפי כמה מושגים בכלכלה שלמדתי, כסף ששווה היום, לא שווה אותו דבר לאחר תקופה.
מז"א? , ז"א שעדיף לו למכור כמה כלים עם "הנחה" (סמכו עליו שהוא עדין עושה רווח יפה) והכסף שהוא יקבל לא יהיה שווה ערך לטפטוף שהוא ימכור.
בקיצור.. דיברתי כבר עם 2 חנויות שמוכנות למכור למינימום 5 אנשים במחיר הנחה של בערך 400 ש"ח ממחיר השוק.
רק צריך להתארגן ולהיות רציניים..
- סליקאי ארד
קח לתשומת ליבך:
1. חלק מהמקומות מוכרים את האקדח כלול באימון + 50 כדורים. כך שלדרוש את זה גם בעסקה.
2. לחברי הסליק יש גם כך הנחה של 10% (בגלוק זה כבר 440 שח) במטווחים המובילים (כגון מאיר רוט)
1. חלק מהמקומות מוכרים את האקדח כלול באימון + 50 כדורים. כך שלדרוש את זה גם בעסקה.
2. לחברי הסליק יש גם כך הנחה של 10% (בגלוק זה כבר 440 שח) במטווחים המובילים (כגון מאיר רוט)
- סליקאי זהב
argra11, במקרה אני הייתי בחנות וראיתי במה מדובר וראיתי את הבלגן של מעטפות שהיה למוכרת (לא מזכירה) בדלפק (ולא משרד).
אני גם ראיתי את מיקום החנות וכמות המבקרים בה.
אני גם ראיתי את מיקום החנות וכמות המבקרים בה.
למה להפריע ולשים מקלות בגלגלים לניסיונות של חברים בפורום?
למי שאין משהו להוסיף ולעזור לרכישה הקבוצתית, שלפחות לא ישים מקלות בגלגלים. לא לשכוח שהמטווחים עוקבים גם אחרי הפורום וקוראים את הודעתנו כאן (לטובה ולרעה).
למי שאין משהו להוסיף ולעזור לרכישה הקבוצתית, שלפחות לא ישים מקלות בגלגלים. לא לשכוח שהמטווחים עוקבים גם אחרי הפורום וקוראים את הודעתנו כאן (לטובה ולרעה).
- סליקאי זהב
לפותח השרשור , תודה על מאמציך והנכונות
וכמובן, בהצלחה.
לדרואיד הכהה , תודה.
וכמובן, בהצלחה.
לדרואיד הכהה , תודה.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד