שאלה בנושא תבחין עבודה בישוב זכאי.

פורום העוסק בפרצודורות ומנהלות בנושא רישוי כלי יריה במשרד לבטחון פנים, ישובים זכאים, החלפת תורים, תהיות ושאלות לגבי רישוי בכלל.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שאלה בנושא תבחין עבודה בישוב זכאי.

על ידי Syshai » 20 ינואר 2016, 01:01

שלום.

אני עומד להגיש בקשה לרישיון נשק על תבחין עבודה בישוב זכאי, אבל איני עובד בישוב מסויים באופן ספציפי.
אני עובד בחברה להתקנת מערכות מיגון ואבטחה שמבצעת עבודות בכל רחבי הארץ בינהם איזור ירושליים, בית אל, מישור אדומים, רמה״ג וכו׳ נוסע בהמון אזורים בעיתיים
וכבישים מסוכנים יחסית,
האם יש בזה עילה מספקת לקבלת רישיון?
האם חוץ מחשבוניות של העסק שמוכיחות שעבדנו בישוב מסויים, שמצריך גם נסיעה אליו בכביש בעייתי מספקת?
אני צריך להביא תלושי משכורת כהוכחה שאני מנהל צוות עובדים בעסק?
איזה עוד מסמכים חשוב לי להכין לפני הגעה לראיון?

חשוב לי לציין שהחשבוניות הן על סכומים גדולים והעבודות נמשכות מספר שבועות באותו ישוב מה שמצריך נסיעה הלוך חזור יום יום.

תודה רבה !
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שאלה בנושא תבחין עבודה בישוב זכאי.

על ידי Digo » 20 ינואר 2016, 01:32

viewtopic.php?f=1&t=19200

שאלה דומה עלתה כבר, עניתי שם מהידע הדל שיש לי בנושא, תציץ, אולי זה יעזור קצת... ממליץ גם לך לחכות לתשובה של מישהו עם ניסיון בעניין...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי AST » 20 ינואר 2016, 09:00

בוקר טוב,
צריך להביא אישור מקבט שאתה עבוד לפחות 3 חודשים בישוב והוא ממליץ לתת לך רישיון ותלושי משכורת על מנת להוכיח שאתה מפרנס בעיקר מעבודה בישוב זכאי .
כך הסבירו לי בזמנו וקיבלתי רישיון בלי שום בעיה.
בהצלחה !

שאלה לחברים שקיבלו רישיון לפי התבחין והחליפו אקדח בתקופה אחרונה - התבקשתם להוכיח שאתם עדיין עובדים בישוב זכאי?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Syshai » 20 ינואר 2016, 13:54

AST כתב:בוקר טוב,
צריך להביא אישור מקבט שאתה עבוד לפחות 3 חודשים בישוב והוא ממליץ לתת לך רישיון ותלושי משכורת על מנת להוכיח שאתה מפרנס בעיקר מעבודה בישוב זכאי .
כך הסבירו לי בזמנו וקיבלתי רישיון בלי שום בעיה.
בהצלחה !

שאלה לחברים שקיבלו רישיון לפי התבחין והחליפו אקדח בתקופה אחרונה - התבקשתם להוכיח שאתם עדיין עובדים בישוב זכאי?

איזה קב״ט ? אתם צריכים להבין שאני כל יום במקום אחר אבל לדוגמא פעם בשבוע אני בבית
אל, אבל בחשבונית לא מפורט מספר הפעמים שאני שם אלה פשוט שהיתי שם, יש איזה מסמך יותר מעמיק שיעזור שאני צריך להביא איתי?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Digo » 20 ינואר 2016, 13:59

יש לך מעסיק שיכול לספק הצהרה על עבודה שמתמקדת באזורים אלו? אם כן, יעזור מאוד... בכללי בתבחין הנ"ל, רצוי להביא כל מסמך שיעלה על דעתך, ויכול לבסס את העילה...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Syshai » 20 ינואר 2016, 18:59

Digo כתב:יש לך מעסיק שיכול לספק הצהרה על עבודה שמתמקדת באזורים אלו? אם כן, יעזור מאוד... בכללי בתבחין הנ"ל, רצוי להביא כל מסמך שיעלה על דעתך, ויכול לבסס את העילה...

המעסיק יכול לספק לי כל מסמך שאני צריך (ככה זה שהעסק הוא משפחתי) אז תסביר לי איזה מכתב אני צריך ממנו מה הוא צריך להצהיר והאם צריך חתימה של עורך דין?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Digo » 20 ינואר 2016, 19:54

להלן הגדרת המשרד לבט"פ להגדרת עבודה בישוב זכאי:
"מי שהוכיח שרוב עבודתו מתבצעת בישוב, אשר לגביו נקבעה זכאות על ידי משטרת ישראל​"
המסמכים הדרושים:
- אישור מאת הרשות המוניציפאלית, על עיסוק הכרוך בהימצאות המבקש בישוב, במשך לפחות שלושה חודשים עובר להגשת הבקשה

- תצהיר מעסיק, כאשר מדובר במעסיק פרטי

- אישור מס הכנסה על הכנסה מעיסוק זה

- חשבוניות מס לתקופה של שלושת החודשים לפני הגשת הבקשה

כל זה מהאתר של המשרד לבט"פ.

כמו שאמרתי, מעולם לא עברתי את התהליך בעצמי. מצטער. הידע שלי דל בנושא.
ידוע לי בבירור, שאתה זקוק למסמך חתום ע"י עורך דין... בכל השאר, ההערכה שלי לא תהיה טובה יותר משלך...

כמו שעניתי באשכול השני, עדיף לחכות שמישהו שכבר עשה את זה יענה לך...
--
CZ P-07
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Syshai » 24 ינואר 2016, 17:29

מישהו יודע להגיד לי איזה ישובים באזור עמק יזראל עפולה והסביבה זכאים לנשק?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד