היכן חובב נשק ללא רישיון ונשק יכול לירות
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
היכן חובב נשק ללא רישיון ונשק יכול לירות
מקווה שהשאלה במקום הנכון, אז כמו שאתם אני חדש בפורום ועוקב מדי פעם אחרי אשכולות ונושאים שנפתחים.
אין ברשותי רישיון לנשק וכמובן שאין ברשותי נשק, אך בכל זאת אני מעוניין מדי פעם לירות אני חובב נשק כן מהשרוטים האלה, ולצערי\שמחתי כבר לא ילד, (אם היה לי זמן הייתי נכנס לכל העסק של ירי מעשי\תחרותי גם אם אני אהיה גרוע, אבל בשביל הספורט ושיפור היכולת). אז היכן אני יכול לירות? אין לי מושג אם ניתן לגשת למטווח ללא נשק ולירות או שזה רק במסגרת הקורסים של ספורט מעשי.
בכל מקרה תודה על העזרה וסליחה אם זה בפורום הלא נכון.
אין ברשותי רישיון לנשק וכמובן שאין ברשותי נשק, אך בכל זאת אני מעוניין מדי פעם לירות אני חובב נשק כן מהשרוטים האלה, ולצערי\שמחתי כבר לא ילד, (אם היה לי זמן הייתי נכנס לכל העסק של ירי מעשי\תחרותי גם אם אני אהיה גרוע, אבל בשביל הספורט ושיפור היכולת). אז היכן אני יכול לירות? אין לי מושג אם ניתן לגשת למטווח ללא נשק ולירות או שזה רק במסגרת הקורסים של ספורט מעשי.
- סליקאי ארד
Re: היכן חובב נשק ללא רישיון ונשק יכול לירות
לפי מה שהבנתי רק בעל רשיון יכול לירות בנשק (גיל 21 אם עשה צבא או 24 בלי)
אבל כמו שאמרת יש את הירי מעשי ששם לא צריך רשיון, אבל עוברים בערך אותה פרוצדורה...
לגבי מקום שכן ניתן סתם ככה, לא יודע אם יש או בכלל מותר, חכה לחכמים יותר...
אבל כמו שאמרת יש את הירי מעשי ששם לא צריך רשיון, אבל עוברים בערך אותה פרוצדורה...
לגבי מקום שכן ניתן סתם ככה, לא יודע אם יש או בכלל מותר, חכה לחכמים יותר...
S&W M&P Shield
המשרד לביטחון פנים ריענן את ההוראה לגבי ירי במטווח:
״לא ירה אף אדם במטווח אם אין בידו רישיון נשק בין אם הינו ישראלי או תייר, למעט, אקדח אוויר ורובי 0.22 מאושרים לירי במטווח.
על היורה להציג הצהרת בריאות וצילום דרכון / ת.ז "
לגבי ירי מעשי – אפשר לירות במטווח במסגרת קורס ירי מעשי רק לאחר רישום מסודר
ועמידה בתנאים ובדרישות הקבלה ולאחר מכן במסגרת מועדון ירי מעשי מסודר.
״לא ירה אף אדם במטווח אם אין בידו רישיון נשק בין אם הינו ישראלי או תייר, למעט, אקדח אוויר ורובי 0.22 מאושרים לירי במטווח.
על היורה להציג הצהרת בריאות וצילום דרכון / ת.ז "
לגבי ירי מעשי – אפשר לירות במטווח במסגרת קורס ירי מעשי רק לאחר רישום מסודר
ועמידה בתנאים ובדרישות הקבלה ולאחר מכן במסגרת מועדון ירי מעשי מסודר.
- מנהל הסליק
ואו זה מבאס אפילו תרבות נשק ללא אחזקת נשק הם לא מאפשרים :(
הייתה לי הרגשה שזה המצב.
בזמנו חשבתי אולי להצטקף לליגה\לתחרויות אבל העלות הגבוה והמחיובות לתחריות זה היה יותר מדי.
בשבילי לבוא למטווח לירות ואם יש מטווח שמאפשר להתאמן על נקודות ספציפיות כמו ירי ממחסה וכדומה, זה סוג של בילוי(כמו שאמרתי שריטה).
תודה על התשובות המפורטות חברים :)
הייתה לי הרגשה שזה המצב.
בזמנו חשבתי אולי להצטקף לליגה\לתחרויות אבל העלות הגבוה והמחיובות לתחריות זה היה יותר מדי.
בשבילי לבוא למטווח לירות ואם יש מטווח שמאפשר להתאמן על נקודות ספציפיות כמו ירי ממחסה וכדומה, זה סוג של בילוי(כמו שאמרתי שריטה).
תודה על התשובות המפורטות חברים :)
- סליקאי ארד
buck כתב:מקווה שהשאלה במקום הנכון, אז כמו שאתם אני חדש בפורום ועוקב מדי פעם אחרי אשכולות ונושאים שנפתחים.
אני לא בטוח בזה בכלל אבל לפי מה ששמעתי אפשר במטווח "קליבר 3" בגוש עציון...
נסה להתקשר אליהם ולשאול.
אני יודע בוודאות שיש קבוצות שמגיעות אליהם ואנשים יורים בכל מיני סוגי נשקים אבל יש מצב גדול שזה כדורי גומי או פיינטבול
- סליקאי ארד
elchi כתב:אני לא בטוח בזה בכלל אבל לפי מה ששמעתי אפשר במטווח "קליבר 3" בגוש עציון...
נסה להתקשר אליהם ולשאול.
אני יודע בוודאות שיש קבוצות שמגיעות אליהם ואנשים יורים בכל מיני סוגי נשקים אבל יש מצב גדול שזה כדורי גומי או פיינטבול
אסור... אמרו לי בעבר שרק תיירים יכולים, אפילו אימנו שם אוסטרי לירות במ16 מאופניים
S&W M&P SHIELD
- סליקאי ארד
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד