ל מ כ י ר ה - נ מ כ ר ! ! !
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
ל מ כ י ר ה - נ מ כ ר ! ! !
ל מ כ י ר ה - ה א ק ד ח נ מ כ ר ! ! !
אקדח "סמית אנד ווסון" שחור 9 מ"מ + מחסנית 15 כדור.
מחיר גמיש.
230615-051 או 614111-066 לפנות לארן.
אקדח "סמית אנד ווסון" שחור 9 מ"מ + מחסנית 15 כדור.
מחיר גמיש.
230615-051 או 614111-066 לפנות לארן.
נערך לאחרונה על ידי eranofer בתאריך 04 מאי 2003, 20:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- סליקאי ארד
אני לא רוצה להיות האיש הרע....
אפרופו "הערכת השווי" שקיבלת בחנות: האם הם היו מוכנים לרכוש ממך את האקדח לפי הערכת השווי שהם נתנו לך?
I Dont Think So!
אז זהו, שאני מאמין שבמקרה הטוב הם היו מוכנים לתת לך 750-950 ש"ח (אם אני טועה, תקן אותי וארוץ לתת להם את שלי...).
כך שאם אתה רוצה לקבל יחס רציני ומחיר הוגן נהג בהדדיות: מקסימום פרטים על הכלי (לרבות: גיל, כמות כדורים שנורתה, נספחים (מחסניות, נרתיקים וכו') המחיר אותו שילמת [כן, מה רע? הרי בכל מקרה אנחנו נוכל לברר אותו כך או אחרת]; בלי תרגילי מכירה בסגנון: "לי זה עולה יותר", "רק החומרים יוצאים לי 2,500 ש"ח", "זה רק בשביל הסיפתח, תאמין לי אשתי הייתה הורגת אותי אם הייתה יודעת איזה מחיר עשיתי לך...".
דע לך זאת, בכל מכירה לחנות - רק תפסיד; אז שתף פעולה ותזכה לגאולה!
גילוי נאות יוביל ליחס נאות...
[יש לי עוד קלישאות, אבל רק תמורת תשלום נאות...]
I Dont Think So!
אז זהו, שאני מאמין שבמקרה הטוב הם היו מוכנים לתת לך 750-950 ש"ח (אם אני טועה, תקן אותי וארוץ לתת להם את שלי...).
כך שאם אתה רוצה לקבל יחס רציני ומחיר הוגן נהג בהדדיות: מקסימום פרטים על הכלי (לרבות: גיל, כמות כדורים שנורתה, נספחים (מחסניות, נרתיקים וכו') המחיר אותו שילמת [כן, מה רע? הרי בכל מקרה אנחנו נוכל לברר אותו כך או אחרת]; בלי תרגילי מכירה בסגנון: "לי זה עולה יותר", "רק החומרים יוצאים לי 2,500 ש"ח", "זה רק בשביל הסיפתח, תאמין לי אשתי הייתה הורגת אותי אם הייתה יודעת איזה מחיר עשיתי לך...".
דע לך זאת, בכל מכירה לחנות - רק תפסיד; אז שתף פעולה ותזכה לגאולה!
גילוי נאות יוביל ליחס נאות...
[יש לי עוד קלישאות, אבל רק תמורת תשלום נאות...]
Takes more than combat gear to make a man
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
Takes more than a license for a gun
Confront your enemies,
avoid them when you can
A gentleman will walk but never run
טוב אז ככה,עשיתי קורס ירי מעשי עם הסמית,לאחר מכן לא יריתי בו כמעט בכלל,לכן קיבלתי
רשיון "לאחזקה בבית",אין לי מושג כמה כדורים ירה האקדח אך אני מניח שלא ממש הרבה,לאקדח יש מחסנית אחת של 15 כדור ויש גם נרתיק.
האקדח במצב מצוין,ואני מעוניין למכור במחיר סביר.
ניתן להתקשר גם בשבת.
ארן 230615-051 או 614111-066
רשיון "לאחזקה בבית",אין לי מושג כמה כדורים ירה האקדח אך אני מניח שלא ממש הרבה,לאקדח יש מחסנית אחת של 15 כדור ויש גם נרתיק.
האקדח במצב מצוין,ואני מעוניין למכור במחיר סביר.
ניתן להתקשר גם בשבת.
ארן 230615-051 או 614111-066
- סליקאי ארד
סליקאים יקרים
אל תדון אדם עד שתגיע למקומו - שנו חז"ל.
סוחר נשק הרוכש ממך אקדח ב500 ש"ח ומוכר ב1000. עשה לך שרות!
בזמן הקניה הוא נותן לך זיכוי - משום שאתה אינך מוציא לו חשבונית.
אחרי המכירה הוא מוציא חשבונית. 18% זה של מע"מ. מס הכנסה (השותף הסמוי שלנו), ביטוח לאומי, מס לרשות המקומית, זמן עבודה וניירת.
אתם הבנתם את זה?
נכון ידשניה עדיף לשני הצדדים עסקה ישירה, אך מי שבוחר לעשות זאת בחנות שיבין שלא דופקים אותו זה מה שניתן לעשות.
שרקן תקן אותי אם אני טועה.
אל תדון אדם עד שתגיע למקומו - שנו חז"ל.
סוחר נשק הרוכש ממך אקדח ב500 ש"ח ומוכר ב1000. עשה לך שרות!
בזמן הקניה הוא נותן לך זיכוי - משום שאתה אינך מוציא לו חשבונית.
אחרי המכירה הוא מוציא חשבונית. 18% זה של מע"מ. מס הכנסה (השותף הסמוי שלנו), ביטוח לאומי, מס לרשות המקומית, זמן עבודה וניירת.
אתם הבנתם את זה?
נכון ידשניה עדיף לשני הצדדים עסקה ישירה, אך מי שבוחר לעשות זאת בחנות שיבין שלא דופקים אותו זה מה שניתן לעשות.
שרקן תקן אותי אם אני טועה.
- סליקאי ארד
ערן,
אני שמח שאתה משיב (מעצבן לקבל עצות לא-רצויות, ולכן אני מבין שאתה מתעניין).
יש שתי דרכים להפוך רשיון אחזקה לרשיון נשיאה:
1. לקבל מעמד של מתאמן ירי פעיל (מטווח יכול להוציא אישור כזה למי שמרבה באימונים, הרבה פעמים בשנה, ועם אישור כזה ניגשים למשרד הפנים. חברי סליק מלומדים יותר יכולים להוסיף פערטים).
2. התנדבות של שנה במשא"ז קלאסי, קבלת המלצה מקצין אק"מ מחוזי, וקבלת רשיון לנשיאה בתבחין "מתנדב משא"ז".
אם אתה רוצה להחזיק נשק בבית בלבד, אנא התעלם מהמשפטים האמורים לעיל. המידע מסופק כי ייתכן ותחליט כן להישאר עם נשק אם יהיה לך רשיון לנשיאה.
בכל מקרה, בהצלחה בהחלטתך, ונשמח להמשיך לארח את הודעותיך בסליק.
אני שמח שאתה משיב (מעצבן לקבל עצות לא-רצויות, ולכן אני מבין שאתה מתעניין).
יש שתי דרכים להפוך רשיון אחזקה לרשיון נשיאה:
1. לקבל מעמד של מתאמן ירי פעיל (מטווח יכול להוציא אישור כזה למי שמרבה באימונים, הרבה פעמים בשנה, ועם אישור כזה ניגשים למשרד הפנים. חברי סליק מלומדים יותר יכולים להוסיף פערטים).
2. התנדבות של שנה במשא"ז קלאסי, קבלת המלצה מקצין אק"מ מחוזי, וקבלת רשיון לנשיאה בתבחין "מתנדב משא"ז".
אם אתה רוצה להחזיק נשק בבית בלבד, אנא התעלם מהמשפטים האמורים לעיל. המידע מסופק כי ייתכן ותחליט כן להישאר עם נשק אם יהיה לך רשיון לנשיאה.
בכל מקרה, בהצלחה בהחלטתך, ונשמח להמשיך לארח את הודעותיך בסליק.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
למי שאינו בעל רישיון התנאים הם :
5 שנים משא"ז קלאסי 80 שעות בשנה
3 שנים יח"מ 120 שעות בשנה
5 שנים משא"ז קלאסי 80 שעות בשנה
3 שנים יח"מ 120 שעות בשנה
נערך לאחרונה על ידי Colonel בתאריך 26 אפריל 2003, 22:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
...
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 27 אפריל 2003, 05:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד