האם רמג"ש ישוב זכאי?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

האם רמג"ש ישוב זכאי?

על ידי yaron_gold » 30 מאי 2014, 14:28

שלום לכולם,
אני מנסה לעזור לחבר שלי.
הוא גר בגולן ביישוב בשם רמת מגשימים, האם מישהו פה יודע האם זה ישוב זכאי או לא?
תודה
ירון
_ _ _

"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: האם רמג"ש ישוב זכאי?

על ידי Everest » 30 מאי 2014, 16:15

היישוב נמצא מערבית לכביש 98, מה שהופך את הניחוש ליותר מורכב.
הימור שלי - מה שנמצא מזרחית לכביש 98 ואין בינו לבין קו הגבול "חיץ" של כביש - זכאי, ומה שמערבית לכביש - לא.
חבר שלך יכול להתקשר ללשכה הראשית ולשאול, אני קיבלתי תשובה בטלפון.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 30 מאי 2014, 20:53

אפשר גם להתייעץ עם שרקן. מן הסתם הוא יודע יותר טוב מהפקידים...
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yaron_gold » 01 יוני 2014, 02:19

התקשרנו ללשכה ואמרו לו לקבוע תור ולהגיע עם הטפסים המתאימים ואז הוא יוכל לקבל תשובה... :neutral:
ירון
_ _ _

סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 01 יוני 2014, 03:41

ברור לך למה קיבלתם את התשובה הזו כן?
כדי שהוא יגיש בקשה ללא ידיעה אם היא תאושר או לא, ואז אם הבקשה תידחה כי מסתבר שרמת מגשימים אינו ישוב זכאי אז יהיה לו הרבה יותר קשה להוציא רשיון כי הוא כבר "סורב".
לאי מתן רשיון מלכתחילה יש מעמד משפטי מאוד חזק בניגוד לאי חידוש רשיון או ביטול רשיון קיים.
אני ממליץ לך להיות קצת יותר אסרטיבי בטלפון ולצעוק קצת אם צריך בשביל לקבל תשובה.
התקשרתם למערכת זימון תורים או לאיזה טלפון עם קידומת 02? בספר טלפונים באתר של המשרד לבט"פ מופיע טלפון של אגף רישוי כלי יריה בקידומת 02, שלהבנתי מדובר במטה/לשכה ראשית ומי שדיברתי איתה בטלפון במספר הזה נתנה לי תשובה בטלפון באופן מיידי לאחר מה שנשמע(מהצד שלי של הקו) כמספר הקלדות במחשב.
כשהתקשרתי בפעם הראשונה והגעתי למערכת זימון תורים שלהם ושאלתי לגבי ישוב זכאי אז הפקידה שדיברה איתי ישר התחילה לדלות ממני מס' ת"ז ושם במקום לתת תשובה, על מנת לקבוע פגישה עם פקיד רישוי מבלי לתת תשובה בטלפון.
כמובן שמדובר בעוד גחמה של המשרד לבט"פ על מנת שיהיה להם תיעוד לגבי אנשים כדי שבמידת הצורך זה ישמש לטובתם בבית משפט(כל דבר שאתה אומר עלול וישמש נגדך בבית המשפט).
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי guyweisz » 01 יוני 2014, 09:40

האם חברך לא יכול לברר ביישוב עצמו? במזכירות, אצל חברים, לשאול מישהו שכבר עשה או ניסה לעשות את זה. אחרי הכל, זה יישוב קטן, בטח עלה כבר בדעתו של מישהו לעשות את זה.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי yaron_gold » 01 יוני 2014, 19:33

אברסט - תודה, ננסה.
גיא, הוא מנסה לברר. יש ביישוב שלו מחזיקי נשק אבל הוא די חדש שם ולא כל כך נעים לו להתחיל לשאול אנשים מה עילת הרשיון שלהם.
ירון
_ _ _

סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 01 יוני 2014, 20:05

מומלץ להתקשר לנשק הגליל 04-6997505 על מנת לברר.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 02 יוני 2014, 20:46

Everest כתב:ברור לך למה קיבלתם את התשובה הזו כן?
כדי שהוא יגיש בקשה ללא ידיעה אם היא תאושר או לא, ואז אם הבקשה תידחה כי מסתבר שרמת מגשימים אינו ישוב זכאי אז יהיה לו הרבה יותר קשה להוציא רשיון כי הוא כבר "סורב".
לאי מתן רשיון מלכתחילה יש מעמד משפטי מאוד חזק בניגוד לאי חידוש רשיון או ביטול רשיון קיים.
התקשרתם למערכת זימון תורים או לאיזה טלפון עם קידומת 02? בספר טלפונים באתר של המשרד לבט"פ מופיע טלפון של אגף רישוי כלי יריה בקידומת 02, שלהבנתי מדובר במטה/לשכה ראשית ומי שדיברתי איתה בטלפון במספר הזה נתנה לי תשובה בטלפון באופן מיידי לאחר מה שנשמע(מהצד שלי של הקו) כמספר הקלדות במחשב.
כשהתקשרתי בפעם הראשונה והגעתי למערכת זימון תורים שלהם ושאלתי לגבי ישוב זכאי אז הפקידה שדיברה איתי ישר התחילה לדלות ממני מס' ת"ז ושם במקום לתת תשובה, על מנת לקבוע פגישה עם פקיד רישוי מבלי לתת תשובה בטלפון.
כמובן שמדובר בעוד גחמה של המשרד לבט"פ על מנת שיהיה להם תיעוד לגבי אנשים כדי שבמידת הצורך זה ישמש לטובתם בבית משפט(כל דבר שאתה אומר עלול וישמש נגדך בבית המשפט).

אולי.....
או שחיזרים מכוכב צדק השלטו על קויי הטלפון...
אוו שמוקד זימון טורים הוא מוקד חיצוני שאין לו שום קשר אמיתי לאגף מעבר לניהול היומן של פקידי הרשוי ואין להם מושג ירוק מה אתה רוצה מהם .

לא כל דבר הוא קונספרציה רב ממדית ....
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי דוד בראל » 02 יוני 2014, 21:22

זכאי על בטוח,אני גר ישוב ליד וכולם אצלנו מחזיקים אקדחים על עילת ישוב זכאי.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Everest » 02 יוני 2014, 22:50

higt-power כתב:
Everest כתב:ברור לך למה קיבלתם את התשובה הזו כן?

אולי.....
או שחיזרים מכוכב צדק השלטו על קויי הטלפון...
אוו שמוקד זימון טורים הוא מוקד חיצוני שאין לו שום קשר אמיתי לאגף מעבר לניהול היומן של פקידי הרשוי ואין להם מושג ירוק מה אתה רוצה מהם .

לא כל דבר הוא קונספרציה רב ממדית ....

אולי.. אוווו.. שאני אמרתי במפורש שיתקשר למטה/לשכה ראשית בטלפון 5427730 - 02 שאין לו שום קשר למוקד זימון תורים בטלפון 03-5117111​
לא כל דבר הוא 7 יחידות בהבנת הנקרא.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 02 יוני 2014, 23:35

אולי טעות שלי
אבל לידעתך כבר לפחות שנה וחצי אין מענה טלפוני לקהל כמו פעם .
בכל משרדי הממשלה כל המענים הטלפונים הופרטו לאיזה מוקד בדרום הארץ (ובכלל לא משנה איזו קידומת אתה מחייב יש PRI )והמוקדים הללו מוסמכים לתת מידע מצומצם ביותר מעבר לזה הם מפנים לסניף של המשרד בסניף לא עונים כמדיניות ואתה חייב לבוא ולגשת לפקיד .
לא מאמין ?
תנסה לבדוק מצב בקשה אוו סיבת סירוב לבקשה בבל"א סיבת זימון במס הכנסה אוו סיבת אי חידוש רשיון במשרד התחבורה ותראה .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי שרקן » 07 יוני 2014, 15:05

כן.
(או נכון יותר: כרגע כן)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)

חברה חמושה היא חברה מנומסת
סמל אישי של המשתמש
הנהלת הסליק