קבוצות ירי מעשי
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קבוצות ירי מעשי
אהלן,
ברצוני לדעת מהן קבוצות הירי המעשי הפועלות בארץ, ובאיזה ימים ושעות הם מתאמנים.
ניסיתי לבדוק גם באתר ההתאחדות, אולם לא מוזכר הרבה על ירי מעשי, ובפרט על הנושא הנ"ל.
כמו כן, אשמח לדעת האם ישנן דרישות מיוחדות להצטרפות לקבוצה, עבור בוגרי קורס(למשל: נשק אישי, מאחר והבנתי שבחלק מהמטווחים לא ניתן לקבל אקדח מהמקום).
אני בטוח שאשכול מרוכז בדבר הקבוצות הפועלות, לרבות שעות וימי הפעילות שלהן יוכל לסייע רבות לגולשי האתר.
יום טוב.
ברצוני לדעת מהן קבוצות הירי המעשי הפועלות בארץ, ובאיזה ימים ושעות הם מתאמנים.
ניסיתי לבדוק גם באתר ההתאחדות, אולם לא מוזכר הרבה על ירי מעשי, ובפרט על הנושא הנ"ל.
כמו כן, אשמח לדעת האם ישנן דרישות מיוחדות להצטרפות לקבוצה, עבור בוגרי קורס(למשל: נשק אישי, מאחר והבנתי שבחלק מהמטווחים לא ניתן לקבל אקדח מהמקום).
אני בטוח שאשכול מרוכז בדבר הקבוצות הפועלות, לרבות שעות וימי הפעילות שלהן יוכל לסייע רבות לגולשי האתר.
יום טוב.
- סליקאי ארד
Re: קבוצות ירי מעשי
W/E
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 29 מאי 2013, 05:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אם תכתוב מאיזה איזור אתה בארץ נוכל לכוון אותך טוב יותר.
יש מועדונים שבהם ניתן להתאמן ללא נשק פרטי או לחילופין לקנות אחד ולהשאיר אותו במטווח.
גם העלויות משתנות ממועדון למועדון
יש מועדונים שבהם ניתן להתאמן ללא נשק פרטי או לחילופין לקנות אחד ולהשאיר אותו במטווח.
גם העלויות משתנות ממועדון למועדון
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
האם ישנה קבוצה הפועלת בימי שישי בבוקר?
במידה וכן, אשמח לפרטים נוספים.
מלבד זאת, אני בטוח ששאר חברי האתר יוכלו להנות מרשימה מסודרת של כל מועדוני הירי המעשי, לרבות שעות האימונים והערות נוספות(במידת הצורך). אולי התחום יהפוך ליותר נגיש כך.
תודה מראש.
במידה וכן, אשמח לפרטים נוספים.
מלבד זאת, אני בטוח ששאר חברי האתר יוכלו להנות מרשימה מסודרת של כל מועדוני הירי המעשי, לרבות שעות האימונים והערות נוספות(במידת הצורך). אולי התחום יהפוך ליותר נגיש כך.
תודה מראש.
- סליקאי ארד
כל מועדון מנהל את עצמו - וכמו שלא מפרסמים שמות אנשים/כתובות עקב צנעת הפרט וחשש מקרים כאלו ואחרים, כך לדעתי אין לפרסם שעות אימונים של מועדונים ללא אישורם.
SPS - מתקרב לשלמות...
אני באמת לא מבין למה כל העניין מתנהל בכזה החבא. זה מונע מהרבה אנשים להחשף לתחום, להתאמן ולהתחרות.
אני בטוח שיש הרבה אנשים, כמוני למשל, שסיימו קורס ומחפשים מועדון כלשהו שבמסגרתו הם יוכלו להתאמן ולהשתפר, על מנת להגיע(או לפחות לנסות להגיע) להישגים בתחום הירי המעשי.
מאוד קשה להרשם למועדון כשלא ידוע איזה מועדונים קיימים, באיזה ימים הם מתאמנים ובאיזו עלות.
תתארו לכם שהייתם שואלים באיזה פורום אינטרנטי על מועדון ג'ודו לבן, והייתם נתקלים בהודעה בסגנון:"כל מועדון מנהל את עצמו - וכמו שלא מפרסמים שמות אנשים/כתובות עקב צנעת הפרט וחשש מקרים כאלו ואחרים, כך לדעתי אין לפרסם שעות אימונים של מועדונים ללא אישורם." - זה לא היה גורם לכם להרים גבה?
אני מקווה למצוא קצת שיתוף פעולה ועזרה, על מנת שאוכל למצוא לי מסגרת מתאימה לאימונים.
אז, מישהו מכיר מועדון ירי מעשי שבו מתקיימים אימונים ביום שישי בבוקר?
אני בטוח שיש הרבה אנשים, כמוני למשל, שסיימו קורס ומחפשים מועדון כלשהו שבמסגרתו הם יוכלו להתאמן ולהשתפר, על מנת להגיע(או לפחות לנסות להגיע) להישגים בתחום הירי המעשי.
מאוד קשה להרשם למועדון כשלא ידוע איזה מועדונים קיימים, באיזה ימים הם מתאמנים ובאיזו עלות.
תתארו לכם שהייתם שואלים באיזה פורום אינטרנטי על מועדון ג'ודו לבן, והייתם נתקלים בהודעה בסגנון:"כל מועדון מנהל את עצמו - וכמו שלא מפרסמים שמות אנשים/כתובות עקב צנעת הפרט וחשש מקרים כאלו ואחרים, כך לדעתי אין לפרסם שעות אימונים של מועדונים ללא אישורם." - זה לא היה גורם לכם להרים גבה?
אני מקווה למצוא קצת שיתוף פעולה ועזרה, על מנת שאוכל למצוא לי מסגרת מתאימה לאימונים.
אז, מישהו מכיר מועדון ירי מעשי שבו מתקיימים אימונים ביום שישי בבוקר?
- סליקאי ארד
היי בודו
לפני כ חודשיים סיימנו עונה של 2013 ( תחילת עונה היא בספטמבר, סוף באליפות ישראל - שזה פסח כל שנה)
ככה שעכשיו יש הפוגה מאימונים סדירים- ככה זה לפחות באימונים במועדון שלי מכרמיאל שאכן מתאמן בימי שישי כשיש עונה
- ולכן ככל הידוע לי אנשים בתקופה זאת ( מאי עד ספטמבר) מתאמנים לבד יותר מאשר במסגרת מועדונים ( יש כאלה שנושאים לתחרויות לחו"ל ולכן "שומרים על כושר תמידי")
זהו
לגבי כמה זה עולה - תלוי ממועדון למועדון, יש מועדונים שמשלמים על שימוש מטווח, יש כאלה שלא... ולכן עלות יכולה לנוע סביב 1.5 אלף לשנה ויכולה גם 700 שח לשנה. לרוב אנשים מתעננינים על מועדון שקרוב עליהם מבחינה גאוגרפית
תגיד לי בבקשה - מאיזה אזור אתה בארץ? אני אוכל לככון אותך טוב יותר
HOPE IT HELPS
סיימון
לפני כ חודשיים סיימנו עונה של 2013 ( תחילת עונה היא בספטמבר, סוף באליפות ישראל - שזה פסח כל שנה)
ככה שעכשיו יש הפוגה מאימונים סדירים- ככה זה לפחות באימונים במועדון שלי מכרמיאל שאכן מתאמן בימי שישי כשיש עונה
- ולכן ככל הידוע לי אנשים בתקופה זאת ( מאי עד ספטמבר) מתאמנים לבד יותר מאשר במסגרת מועדונים ( יש כאלה שנושאים לתחרויות לחו"ל ולכן "שומרים על כושר תמידי")
זהו
לגבי כמה זה עולה - תלוי ממועדון למועדון, יש מועדונים שמשלמים על שימוש מטווח, יש כאלה שלא... ולכן עלות יכולה לנוע סביב 1.5 אלף לשנה ויכולה גם 700 שח לשנה. לרוב אנשים מתעננינים על מועדון שקרוב עליהם מבחינה גאוגרפית
תגיד לי בבקשה - מאיזה אזור אתה בארץ? אני אוכל לככון אותך טוב יותר
HOPE IT HELPS
סיימון
- סליקאי זהב
נמצא צדיק בסדום שגם מנסה לעזור. תודה סימון.
אני מאזור המרכז(ראשון-לציון), ואני מחפש מטווחים שבהם האימונים מתקיימים בימי שישי בבוקר.
לגבי עניין האימונים העצמיים - כיצד יכולים בוגרי קורס ירי מעשי לירות במטווח, לאור ההחמרות האחרונות? (הכוונה היא שלא במסגרת אימונים של המועדון).
בתודה מראש,
בודו.
אני מאזור המרכז(ראשון-לציון), ואני מחפש מטווחים שבהם האימונים מתקיימים בימי שישי בבוקר.
לגבי עניין האימונים העצמיים - כיצד יכולים בוגרי קורס ירי מעשי לירות במטווח, לאור ההחמרות האחרונות? (הכוונה היא שלא במסגרת אימונים של המועדון).
בתודה מראש,
בודו.
- סליקאי ארד
ראשית, הרשה לי להודות לך על השואתנו לסדום. בעצמי לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
באשר לענינך:
באיזור ראשון לציון פועלים 2 מועדוני ירי מעשי: מועדון רשל"צ ומועדון רחובות
בטוחני שכל אחד מהם ישמח לקלוט אותך.
פרטים נוספים על מועדונים אלו ואחרים תוכל לברר בהתאחדות הקליעה בטל: 09-9570816
אגב, במסגרת המועדון שבו עברת קורס ירי מעשי יכולו לתת לך את אותה התשובה.
אם אתה לא בעלים של כלי יריה ברשיון - לא תוכל לירות ירי חופשי במטווח וזאת בעקבות ההגבלות של המשרד לבטחון פנים.
בהצלחה
באשר לענינך:
באיזור ראשון לציון פועלים 2 מועדוני ירי מעשי: מועדון רשל"צ ומועדון רחובות
בטוחני שכל אחד מהם ישמח לקלוט אותך.
פרטים נוספים על מועדונים אלו ואחרים תוכל לברר בהתאחדות הקליעה בטל: 09-9570816
אם אתה לא בעלים של כלי יריה ברשיון - לא תוכל לירות ירי חופשי במטווח וזאת בעקבות ההגבלות של המשרד לבטחון פנים.
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מועדון ראשל"צ הוא אחד מהמועדונים הגדולים בארץ.
חברי המועדון מתאמנים בימי ראשון בין השעות 18.00-20.00 במטווח אשדוד שם ניתן גם לשכור נשק לצורכי האימון.
כמו כן בימי שלישי חברי המועדון שבבעלותם כלי נשק מתאמנים במטווח רחובות מאחר ולא ניתן לשכור נשק במטווח זה.
מועדון רחובות מתאמן גם במטווח רחובות בימי רביעי.
במידה ומעוניין ליצור קשר טלפון 050-5330477
יעקב סימל
חבר הנהלה וגזבר המועדון
חברי המועדון מתאמנים בימי ראשון בין השעות 18.00-20.00 במטווח אשדוד שם ניתן גם לשכור נשק לצורכי האימון.
כמו כן בימי שלישי חברי המועדון שבבעלותם כלי נשק מתאמנים במטווח רחובות מאחר ולא ניתן לשכור נשק במטווח זה.
מועדון רחובות מתאמן גם במטווח רחובות בימי רביעי.
במידה ומעוניין ליצור קשר טלפון 050-5330477
יעקב סימל
חבר הנהלה וגזבר המועדון
אני חבר גאה במועדון הפרה המשוגעת.
- סליקאי כסף
כמו כן התאחדות הקליעה - במרחק טלפון.
הפורום בסליק הוא לא מקום פורמלי לקבלת תשובות של הענף.
צדיק, לא תהיה, אם תהפוך לחלק מסדום(ואז אולי גם תבין*).
קיבלת תשובות, מקווה שתמצא את מבוקשך.
SPS - מתקרב לשלמות...
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד