חוויה של קנית נשק בארץ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חוויה של קנית נשק בארץ
תגידו מישהו ניסה לדבר עם להב על הרגשת הקניה שהם חוו שם ?
יָדַע שׁוֹר קוֹנֵהוּ וַחֲמוֹר אֵבוּס בְּעָלָיו...
תנוח דעתך עליך.
אני בטוח שם יודעים גם יודעים. אני בטוח שיש אנשים בפורום הזה הקשורים להם ומעבירים להם את המסר, ואני כמעט בטוח שמדי פעם גם הם קופצים לקרוא.
אם זה היה כל כך מפריע להם, אני בטוח שמי מהם היה עולה לפורום ומציג את עמדתו (ע"ע מאיר רוט, מיכלין וכו...)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

כן אילן...
יש לי חבר שהוא מדריך שם ואמרתי לו גם על היחס שאני מקבל וגם מה שאחרים אומרים,
הוא ינסה לדבר עם הממונים עליו... ולדעתי הוא קיבל את אותו היחס.
יש לי חבר שהוא מדריך שם ואמרתי לו גם על היחס שאני מקבל וגם מה שאחרים אומרים,
הוא ינסה לדבר עם הממונים עליו... ולדעתי הוא קיבל את אותו היחס.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
רפתן כתב:תגידו מישהו ניסה לדבר עם להב על הרגשת הקניה שהם חוו שם ?
לשם מה? זה שהאגו שלהם מנופח מעל ומעבר כבר רואים. הם כנראה לא סופרים אותנו כי רוב ההכנסות מקבלים ממוסדות גדולים.
אני משער שהם מודעים היטב לרמת ה"שרות" שלהם כלפי לקוח פרטי. ולא מתכוונים לשנות כלום.
שיהיה. אני אשתדל מאד לא להתקרב יותר אליהם. אני מעדיף שמישהו שיודע לתת שירות יקבל את הכסף (לפחות בחלקו כי להב מיבאים הרבה דברים)
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

קראתי וקראתי.
בזמנו לפני כמה שנים טובות נכנסתי ללהב וביקשתי לרכוש קנה נוסף והיחס היה קריר למדי אבל היה שם נשק נחמד וחביב שתיקן את החמצמצות של המוכרים למעלה בחנות. דבר אחד אני זוכר שלאחר שהעסקה הסתיימה ידעתי ששם לא אחזור ובזה תם העניין , הם ימכרו לעסקים וארגונים אבל דעתי אינם צרכים למכור לפרטיים , הם פשוט לא רואים אף אחד ממטר. הרגשה מאוד לא טובה.
אז פשוט לא ללכת. הם לא צרכים אותנו .
ואכן עברתי הלאה והבנתי שמאיר רוט ראוי לשבח וכנ"ל מטווח קצירין גם בזיניוק חיפה טוב מאד זה מה שאני מכיר.
ערב טוב ובהצלחה
בזמנו לפני כמה שנים טובות נכנסתי ללהב וביקשתי לרכוש קנה נוסף והיחס היה קריר למדי אבל היה שם נשק נחמד וחביב שתיקן את החמצמצות של המוכרים למעלה בחנות. דבר אחד אני זוכר שלאחר שהעסקה הסתיימה ידעתי ששם לא אחזור ובזה תם העניין , הם ימכרו לעסקים וארגונים אבל דעתי אינם צרכים למכור לפרטיים , הם פשוט לא רואים אף אחד ממטר. הרגשה מאוד לא טובה.
אז פשוט לא ללכת. הם לא צרכים אותנו .
ואכן עברתי הלאה והבנתי שמאיר רוט ראוי לשבח וכנ"ל מטווח קצירין גם בזיניוק חיפה טוב מאד זה מה שאני מכיר.
ערב טוב ובהצלחה
נכנסתי ללהב פעם אחד בלבד, לפני די הרבה זמן. זה היה משהו שהייתי צריך המסגרת האחריות שלהם ל SW. איזהו פגם שהיה בקנה הנשק. היחס היה לא משהו (הם אשכרה ניסו לשכנע אותי שאני עשיתי משהו לא בסדר!) אבל לבסוף העניין טופל. אחרי הטיפול נאמר לי ש"בפעם הבאה לא יטפלו לי בעניינים דומים, כי אולי אני לא שמרתי על הקלי כמו שצריך".
אז זהו, שמרצוני החופשי אני באמת לא אחזור לשם. שיהיה להם בכיף עם חברות השמירה והמוסדיים.
אז זהו, שמרצוני החופשי אני באמת לא אחזור לשם. שיהיה להם בכיף עם חברות השמירה והמוסדיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד