אפליקציה ל״הסליק״
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אפליקציה ל״הסליק״
האם יש אפליקציה לאתר המצוין הזה?
- סליקאי ארד
Re: אפליקציה ל״הסליק״
ומה יהיה יעודה של אותה האפליקציה?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
הכוונה לאפליקציה שמחליפה גלישה ב EXPLORER.
- סליקאי זהב
יהיה קל יותר לקרוא מאמרים, לכתוב תגובות... היא תהיה מותאמת לגלישה סלולארית . היום הגלישה מהטלפון ישירות באתר לא נוחה בעליל.
אני בטוח שאני אכנס הרבה יותר לאתר אם תהיה לו אפליקציה כזו!
אני בטוח שאני אכנס הרבה יותר לאתר אם תהיה לו אפליקציה כזו!
- סליקאי ארד
זה לא מצריך אפליקציה, זה מצריך התאמה של האתר לגלישה בסלולר.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף
בדיוק. תודה.
- סליקאי ארד
בדיוק מה שאמרתי
, אין סיבה לאפליקציה אלא לאתר המותאם לצפיה במכשיר בעל מסך מגע, סמארטפון, טאבלט ודומיהם.
מכיוון שאני יכול להרשות לעצמי להקצות משאבים עצמיים לעיצובו מחדש של האתר רק כל שלוש שנים לערך, אני יכול להבטיח שהסליק, כמו כל האתרים אותם אני בונה ללקוחותי כעת, יהיה רספונסיבי (בעל עיצוב אלסטי המתאים לכל המכשירים).
מעבר לכך, גם אם אני הוא זה המבצע את העבודה הכרוכה בבנייתיו מחדש של האתר, זאת עדיין עלות לא פעוטה, ומכיוון שכולה ממומנת מכיסי ובעזרתם של מעט יחידי סגולה התורמים לעיתים רחוקות לסיוע באחזקתה של המערכת, איני יכול להרשות לעצמי לבצע שינויים מרחיקי לכת במבנה האתר לעיתים קרובות מדי.

מכיוון שאני יכול להרשות לעצמי להקצות משאבים עצמיים לעיצובו מחדש של האתר רק כל שלוש שנים לערך, אני יכול להבטיח שהסליק, כמו כל האתרים אותם אני בונה ללקוחותי כעת, יהיה רספונסיבי (בעל עיצוב אלסטי המתאים לכל המכשירים).
מעבר לכך, גם אם אני הוא זה המבצע את העבודה הכרוכה בבנייתיו מחדש של האתר, זאת עדיין עלות לא פעוטה, ומכיוון שכולה ממומנת מכיסי ובעזרתם של מעט יחידי סגולה התורמים לעיתים רחוקות לסיוע באחזקתה של המערכת, איני יכול להרשות לעצמי לבצע שינויים מרחיקי לכת במבנה האתר לעיתים קרובות מדי.
מה עלות של שינוי כזה? אני בטוח שיהיו כאלה שישמחו לתרום כשהם יודעים למה כספם משמש.
- סליקאי ארד
העלות לא רלוונטית, כפי שאמרתי, זאת לא עבודה שיוצאת החוצה לחברה שבונה את האתר, אלו שעות עבודה שלי, שמוקדשות לסליק במקום לספק ללקוחות אחרים שלי מוצר שמכניס לכיסי משכורת.
לגבי העוזרים: אחד תורם כי האתר עזר לו במציאת מדריך, השני בגלל שבחר בכלי היריה המתאים לו ביותר, השלישי כי... אם נתחיל לשים תג מחיר על כל פסיק, לא נסיים לעולם.
זאת הסיבה לכך שבמשך עשר שנים ניסיתי עד כמה שניתן לא לבקש מאף אחד עזרה, מי שמצא לנכון לתרום, בין אם בגלוי, בין אם בסתר ובין אם ברכישת שטח פרסומי באתר עשה זאת מתוך אכפתיות ודאגה לקהילה כאן, ולא כי פתרתי עבורו בעיה נקודתית מסויימת.
מי שעשה זאת בעבר, עשה זאת מתוך אהבה לאתר הזה, כזאת שמניעה גם אותי להמשיך ולתחזק אותו במשך כ"כ הרבה שנים.
לגבי העוזרים: אחד תורם כי האתר עזר לו במציאת מדריך, השני בגלל שבחר בכלי היריה המתאים לו ביותר, השלישי כי... אם נתחיל לשים תג מחיר על כל פסיק, לא נסיים לעולם.
זאת הסיבה לכך שבמשך עשר שנים ניסיתי עד כמה שניתן לא לבקש מאף אחד עזרה, מי שמצא לנכון לתרום, בין אם בגלוי, בין אם בסתר ובין אם ברכישת שטח פרסומי באתר עשה זאת מתוך אכפתיות ודאגה לקהילה כאן, ולא כי פתרתי עבורו בעיה נקודתית מסויימת.
מי שעשה זאת בעבר, עשה זאת מתוך אהבה לאתר הזה, כזאת שמניעה גם אותי להמשיך ולתחזק אותו במשך כ"כ הרבה שנים.
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד