לכבודו של המועדון הבא שיקים תחרות

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

לכבודו של המועדון הבא שיקים תחרות

על ידי lior086 » 13 אוקטובר 2012, 19:28

שלום רב לחברי היורים,
נכון שיאמרו שאני משוחד אם אכתוב רק מחמאות על התחרות שהתקיימה אתמול באשדוד והתרגילים המעניינים, כי חברי למועדון תכננו, בנו והקימו אותה ועל כן אכתוב על משהו אחר שהפריע לי מאוד מאוד.

אני והחברים שלי גם נשארנו לאחר שאתם הלכתם בסיום התחרות. נשארנו לפרק את התרגלילם וגם נשארנו לנקות ולאסוף אחריכם את הררי הזבל שהשארתם מאחוריכם. ואני מתכוון באמת להררים של זבל.
קופסאות תחמושת ריקות למאות, כמובן ללא תושבות הכדורים שהיו זרוקות בנפרד, עשרות בקבוקי שתיה גדולים וקטנים - ריקים וחצי מלאים, פחיות שתיה, שאריות סנדוויצ'ים ואוכל מסוגים שונים, עטיפות של חטיפים, קופסאות סיגריות ריקות, כוסות קפה (כולל כאלו שנשפכו וליכלכו את הרצפה) , סרטי מדבקות עם ובלי מדבקות ועד ועוד ועוד .....

מנהלי המטווח שהגיעו בסוף היום, היו המומים מערמות האשפה שנאספו ונערמו במטווחים.

אז נכון שלא היה מזיק אם היו שם עוד 2 או 3 פחי אשפה, אבל אני לא בטוח שזה היה משנה, כי גם אלו שהיו שם לא היו מלאים....הרי האשפה הייתה מפוזרת על רצפת המטווחים....

אז חברים יקרים, לכבודו של המועדון הבא שיקים תחרות ולכבודכם שלכם / שלנו, אנא שמרו בבקשה על הנקיון.

תודה.
Lior086
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: לכבודו של המועדון הבא שיקים תחרות

על ידי higt-power » 13 אוקטובר 2012, 20:03

עם כל הכבוד ליאור
אני משתתף בשנים האחרונות כמעט בכל מחזור ליגה ופה ושם בעוד כמה תחריות אזוריות ,ואפילו זכיתי להקים ולפרק כמה מהם .
תסכים איתי שהחומר האנושי שמגיע לכל אחת מהתחריות הללו בסך הכל די דומה ,אז למה בכל שאר המקומות תמונת המצב רחוקה ממה שאתה מתאר ?
אולי יכול להיות שהאשמה היא לאו דווקא ביורים.
אלה במארגנים שלא דואגו למספיק פחי אשפה נגישים וזמינים (ולא פח ביתי אחד בקצה מטווח 50 מטר כך שהיורה צריך לצעוד עד עליו ולחפש אותו בפנס כי נירות זה לא מספיק במרחק 30 מטר מהיורה זה לא נגיש וזמין).
מארגנים שלא מרוקנים את הפחים הקטנים מלהכיל פסולת של 120-130 יורים במהלך התחרות .
(וכן 120-130 יורים שיורים בממוצע 2.5 קופסאות תחמושת ואוכלים בממוצע 2 סנביצ'ים ושותים בממוצע 2 ליטר משקה זה מתרגם להר זבל ,אין פה הרבה הפתעות )
ואולי אפילו מארגנים שמחליטים לארגן תחרות במטווח שהוכיח פעם אחרי פעם שהוא קטן מידי עבור
מחזור ליגה בקנה מידה מלא קצת אבל ממש טיפה תורמים לענין הזה .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 14 אוקטובר 2012, 09:18

לא הייתי, לא ראיתי, אבל זאת נשמעת לי אחלה דרך להגיד תודה :roll:
מועדון טורח לתכנן, לארגן, להקים, לפרק (?), לנקות, ובסוף, גם להיות מואשם בחוסר תכנון למיקומם של פחי האשפה.

לא יודע, אני בא מבית (ומשתדל להקפיד גם עם ילדי) שמקפיד כי אם אין פח בסביבה, מחזיקים את הבקבוק/מקל של ארטיק ומה שלא יהיה, ביד, עד שמוצאים אחד כזה, כולל אם צריך לסחוב חזרה הביתה את כל שק הזבל מהפיקניק.
התרוץ שלך נשמע בדיוק כמו זה של כל הישראלים ה"יפים" שמשאירים אחריהם הררי זבל בכל חג עצמאות או "התמנגלות" מצויה.

חבל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי higt-power » 14 אוקטובר 2012, 10:11

דביר
אני לא אומר לרגע שזה בסדר להתנהג כאינדאני ים תיכוני מצוי ממש לא .
אבל ואבל גדול פה כמארגן של ארוע בסדר גודל כזה אתה בהחלט חיייב וצריך לחזות את התנהגות
ה"עדר" שאותו אתה עומד לארח .
ולא פחות חשוב לחזות את התוצאות של חוסר הערכות שלך .
אני מבטיח לך שאם אתה מקיים בביתך ארוע ל50 איש ולא דואג מראש לכל הדברים הקטנים הללו
של פח אשפה ופינוי הבית שלך יראה כמו דיר חזירים אפילו אם האורחים שלך כולם הם מאצילי וינה
ולונדון .
ועוד אחרי שאיך לומר בעדינות פישלתה לבוא ולזרוק את הרפש על האורחים ?!
הרי מה עושה פה ליאור המכובד ?
הוא בה פה לפורום ולמעשה דוחף מגב סמרטוט ודלי לידיים של האורחים ועוד דורש מהם שבסוף יורידו גם את השקית זבל .
על זה אני אמור להגיד תודה רבה ??
יכול להיות שבמקום בו אתה התחנכתה זה כך ,איפה שחינכו אותי זאת חוצפה ממדרגה ראשונה !
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי argra11 » 14 אוקטובר 2012, 15:42

בתור אחד שהפרוטה לא מצויה בכיסו , כל פעם שקצת מדגדג לי באצבעות ואני מתחיל לשבור את הראש מאיפה "לעזעזל" אני מוצא מימון לתחביב שנקרא "ירי מעשי" מגיע אשכול כזה ומוריד לי את החשק לעוד חצי שנה - שנה.
אז תודה לכם.

נ..ב
אותי חינכו שאני לא עוזב מסיבה עד שלא שאלתי ועזרתי לבעל הבית לנקות את ביתו.
למעשה לא דוחפים לי מגב וסמרטוט ודלי לידיים , אני בדרך כלל שואל איכן הם מונחים.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 14 אוקטובר 2012, 16:46

חבל שאין כאן לייק באתר הזה, עם מי צריך לדבר בהנהלה?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי אלדר » 14 אוקטובר 2012, 22:58

כמה מוזר... גם אני הייתי בתחרות וממש לא הייתה הבעיה למצוא פחי אשפה. שגם לא היו מלאים.
טוב... גם בבקרים שאני מסיע את הילדים לבית ספר יש מספיק הורים שקשה להם ללכת 20 מטר, לכן יוצרים פקק ליד השער שמפריע להולכי רכל, חוסמים כביש וכדומה... כי "למה מה קרה אני אלך 20 מטר?" זה לא ניתן לתיקון. ימתיכוניות זו מאין אבחנה.
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי pinia » 15 אוקטובר 2012, 07:39

בהחלט לייק ענק ל argra11 ואני צפיתי בתחרות ושתיתי פחית קולה ולא הייתה שום בעיה למצוא פח ולהשליך אותה לשם.
להתעצבן פירושו להעניש את עצמך
על טיפשותם של אחרים!
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי GUSS » 15 אוקטובר 2012, 11:07

ואלה אני מזדקן,,
פחים היו
מקום בפחים היה
אוכל ושתיה היו
יורים וצופים מנומסים היו
המטווח קומפקטי
ואני לא ההיתי אז זה לא אני
אז ערמות הזבל הן כנראה העמדת תרגיל ל י.פ.פ.שערכה תחרות מאוחר יותר
[יפפ - יחידת פינוי פסולת]
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי Cybrosh » 15 אוקטובר 2012, 14:17

מצב המטווחים לאחר תחרויות הוא זהה, ואין הבדל בין אשדוד לשוהם או הרצליה. פשוט זאת הפעם הראשונה שהנושא עולה בפומבי. לכל אלה "שפתאום" תמיד "עוזרים", אנחנו רואים אתכם לפני/אחרי כל תחרות...או לא.

ליאור - אם הנושא כל כך מציק למועדון שלכם, רוני/יעקב/אביב יכולים להעלות את הנושא לוועדה, להמשך טיפול(במיוחד לאחר הבחירות האחרונות, כשיש לכם ייצוג).

אחריות פירוק וניקוי התחרות מתבצעת בד"כ ע"י המועדון האחראי/מטווח. קיימים פה ושם צדיקים ממועדונים אחרים שעוזרים, אבל זה לא מנדטורי, אז נא לא להשתלח בספורטאים שלא מעוניינים לעזור במלאכה זאת.

באותה נימה, תוכלו להגיד, שלא מגיעים למסיבה לפני שעוזרים להקים אותה.

תמיד ניתן ללמוד משהו, ובמיוחד לאירועים עתידיים, בין אם זה יותר פחים, או פחות לכלוך(ברמה האישית).
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 15 אוקטובר 2012, 14:46

ועליי עוד צחקו לפני שנתיים שרציתי להישאר אחרי התחרות הראשונה שלי לעזור לאסוף תרמילים...

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד