saf-T-block for Glock
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
saf-T-block for Glock
נתקלתי בפרסום על אמצעי בטיחות לגלוק המונע לחיצה בלתי רצויה על ההדק.
מי שמכיר או שמע מוזמן להרחיב. נראה לי כפתרון טוב לכל אלו שדיברו בפורום בעבר על נשיאת גלוק עם כדור בקנה.
http://www.firearms-safety.com/saft-saftblok.html
מי שמכיר או שמע מוזמן להרחיב. נראה לי כפתרון טוב לכל אלו שדיברו בפורום בעבר על נשיאת גלוק עם כדור בקנה.
http://www.firearms-safety.com/saft-saftblok.html
- סליקאי ארד
- סליקאי ארד
כשאתה צריך לירות - תירה!
ואל תתעסק במכלולים מסובכים ומיותרים שיגזלו ממך את תשומת הלב ברגעים הכי קריטיים של חייך.
וחוץ מזה, אקדח ללא כדור בקנה - לא פולט.
אין כל סיבה לנוע בזמן שיגרה עם כדור בקנה (וממילא בזמן ארוע שמצדיק הכנסת כדור חי לבית הבליעה - אין צורך בסירבול מיותר של התריז הנ"ל).
ואל תתעסק במכלולים מסובכים ומיותרים שיגזלו ממך את תשומת הלב ברגעים הכי קריטיים של חייך.
וחוץ מזה, אקדח ללא כדור בקנה - לא פולט.
אין כל סיבה לנוע בזמן שיגרה עם כדור בקנה (וממילא בזמן ארוע שמצדיק הכנסת כדור חי לבית הבליעה - אין צורך בסירבול מיותר של התריז הנ"ל).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
לגבי תנועה עם כדור בקנה - יותר משאני מסכים איתך, אני לחלוטין מסכים איתך.
לגבי הקושי והסרבול ב"הפטרות" מהאלמנט - האם יצא לך לעבוד עם זה? יש לזה נטיות להתקע?
אני מפנה את תשומת הלב לשני אספקטים שאינם קשורים בבטיחות בעת נשיאת כדור בקנה:
אחד (שמוזכר בפרסום לעיל) - מאחר ואין המעצור בולט מדי, זה לכל הפחות יעכב גורם לא רצוי שהאקדח נפל לידיו. (לפני שאתם קופצים, זה לא מוריד ממני ולו לרגע את האחריות לדאוג לכך שהאקדח לא יפול בידי אחרים)
שנית - כמי שיש לו שד טזמני בבית החולף בחדרים כטייפון ומשאיר אחריו הרס וחורבן, והיה אם הטזמני יצליח לכשיגדל מעט לעבור את מעטה הכספת? (לגבי הקופצים לטורפני, ראה הערתי לעיל)
לגבי הקושי והסרבול ב"הפטרות" מהאלמנט - האם יצא לך לעבוד עם זה? יש לזה נטיות להתקע?
אני מפנה את תשומת הלב לשני אספקטים שאינם קשורים בבטיחות בעת נשיאת כדור בקנה:
אחד (שמוזכר בפרסום לעיל) - מאחר ואין המעצור בולט מדי, זה לכל הפחות יעכב גורם לא רצוי שהאקדח נפל לידיו. (לפני שאתם קופצים, זה לא מוריד ממני ולו לרגע את האחריות לדאוג לכך שהאקדח לא יפול בידי אחרים)
שנית - כמי שיש לו שד טזמני בבית החולף בחדרים כטייפון ומשאיר אחריו הרס וחורבן, והיה אם הטזמני יצליח לכשיגדל מעט לעבור את מעטה הכספת? (לגבי הקופצים לטורפני, ראה הערתי לעיל)
- סליקאי ארד
אם נפרט ונסכם את מה שנאמר עד כאן:
אחת הבעיות הגדולות במצבי אמת (כלומר - יש ארוע, חיי בסכנה), הוא ירידה חדה ביכולת המוטורית העדינה, ונטיה לשכוח דברים שלא הוטמעו חזק לפני כן.
אני מכיר מקרים של אנשים שלא הצליחו לירות במצב לחץ בגלל שלא פתחו נצרה - ולא הבינו למה האקדח לא יורה...
במקרה הזה מדובר על פריט שמחייב לבצע פעולה מוטורית ספציפית (לדחוף את הפקק הזה עם האצבע) לפני הירי. המשמעות במצב לחץ - סכוי סביר שתמצא את עצמך עם חתיכת מתכת/ פולימר, כשאתה לא מצליח להבין מדוע האקדח הנהדר שלך לא יורה.
אם אתה רוצה להביטח את הנשק בבית מהילדים - יש כספת (אתה חושש שהילד יגלה את המפתח - שים קומבינציה), יש מנעולי הדק וכדומה.
בעת נשיאת האקדח ביום יום - KISS (כמו שאמר כותב חכם בחלון הקודם).
אחת הבעיות הגדולות במצבי אמת (כלומר - יש ארוע, חיי בסכנה), הוא ירידה חדה ביכולת המוטורית העדינה, ונטיה לשכוח דברים שלא הוטמעו חזק לפני כן.
אני מכיר מקרים של אנשים שלא הצליחו לירות במצב לחץ בגלל שלא פתחו נצרה - ולא הבינו למה האקדח לא יורה...
במקרה הזה מדובר על פריט שמחייב לבצע פעולה מוטורית ספציפית (לדחוף את הפקק הזה עם האצבע) לפני הירי. המשמעות במצב לחץ - סכוי סביר שתמצא את עצמך עם חתיכת מתכת/ פולימר, כשאתה לא מצליח להבין מדוע האקדח הנהדר שלך לא יורה.
אם אתה רוצה להביטח את הנשק בבית מהילדים - יש כספת (אתה חושש שהילד יגלה את המפתח - שים קומבינציה), יש מנעולי הדק וכדומה.
בעת נשיאת האקדח ביום יום - KISS (כמו שאמר כותב חכם בחלון הקודם).
I think, therefore I am. I think
הדק
אני רוצה לראות את הגבר האמיתי שבזמן ארוע
יספיק להוציא את הפלסטיק הזה ולירות ועוד לפגוע ואל נשכח שעומדים
מולו במקרה הטוב עם סכין
והרע שאני לא מאחל לאף אחד זה לראות את הקלאשניקוב המחסנית הארוכה
ויותר מכל את הלבן בעיניים של המחבל
אז מנסיון אני אומר לכם לאאאאאאאאאאאאאאא לדבר השטותי הזה

יספיק להוציא את הפלסטיק הזה ולירות ועוד לפגוע ואל נשכח שעומדים
מולו במקרה הטוב עם סכין
והרע שאני לא מאחל לאף אחד זה לראות את הקלאשניקוב המחסנית הארוכה
ויותר מכל את הלבן בעיניים של המחבל
אז מנסיון אני אומר לכם לאאאאאאאאאאאאאאא לדבר השטותי הזה

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
כדור בקנה
חברי פורום יקרים, לדעתי הסיפור של הליכה עם כדור בקנה מקורו ומקומו בארה"ב, משתי סיבות:
1. היסטוריה. אקדחים תופיים, והמעבר לאקדחי מחסנית.
2. סוגי התרחישים - בארה"ב אירוע המצדיק ירי הוא בד"כ תקיפה אישית ומטווח קרוב ברחוב. באירוע כזה, זמן רכישת המטרה הוא מיידי, וגם האיום מיידי, בשונה מהמצב הקלאסי בארץ המצדיק ירי - אירוע ירי ללא הבחנה, בו לוקח יותר זמן לזהות את המטרה.
3. הגבלת...
אוווף. אז שלוש הסיבות העיקריות ללכת בארה"ב עם כדור הקנה הן..
1. היסטו....
2. סוגי תרח....
3. סיבה חדשה היא הגבלת מספר הכדורים בנשק (10+1), אם כי מרבית המחסניות בארה"ב הן מסוג pre-ban.
ועדיף פשוט ללכת עם נרתיק שמכסה את ההדק בצורה קשיחה, למי שחייב בית בליעה מאוכלס.
1. היסטוריה. אקדחים תופיים, והמעבר לאקדחי מחסנית.
2. סוגי התרחישים - בארה"ב אירוע המצדיק ירי הוא בד"כ תקיפה אישית ומטווח קרוב ברחוב. באירוע כזה, זמן רכישת המטרה הוא מיידי, וגם האיום מיידי, בשונה מהמצב הקלאסי בארץ המצדיק ירי - אירוע ירי ללא הבחנה, בו לוקח יותר זמן לזהות את המטרה.
3. הגבלת...
אוווף. אז שלוש הסיבות העיקריות ללכת בארה"ב עם כדור הקנה הן..
1. היסטו....
2. סוגי תרח....
3. סיבה חדשה היא הגבלת מספר הכדורים בנשק (10+1), אם כי מרבית המחסניות בארה"ב הן מסוג pre-ban.
ועדיף פשוט ללכת עם נרתיק שמכסה את ההדק בצורה קשיחה, למי שחייב בית בליעה מאוכלס.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד